Litwa - POLSKA (Kowno)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Litwa - POLSKA (Kowno)
Bilety będą od 11:00 na kupbilet.pl
-
są bilety na kupbiet o 10:50
-
bilety dostępne na sektor G za 40zł.
-
Na kupbilet widzę że jednak opłata za wysyłkę obowiązkowa 14,85 zł.
A podobno miała już być wliczona w koszt biletu. Czy jednak da sięzakupić jakoś bez tej opłaty za kuriera czy znowu chuje z pzpn i kupbilet poleciały w c**** ?
A podobno miała już być wliczona w koszt biletu. Czy jednak da sięzakupić jakoś bez tej opłaty za kuriera czy znowu chuje z pzpn i kupbilet poleciały w c**** ?
-
Znowu polecieli w c****.za 4 bilety zapłaciłem 174 złote
-
pozniej sie chuje z pzpn dziwia dlaczego Ci kibice wyzywaja Late i zwiazek
PS-Piechniczek teraz czas na ciebie
pozdRaWiam Ekipa Zmywak
PS-Piechniczek teraz czas na ciebie
pozdRaWiam Ekipa Zmywak
-
Dobra
Bileciki zamówione
Informacja dla wszystkich:dzwoniłem do PZPN i sie dowiedzialem ze bilety nie beda imienne i sie dowiedzialem ze nie ma żadnych ograniczen wiekowych co do wejscia na mecz. Czyli niepełnoletni mogą wejść bez opiekuna.
Bileciki zamówione
Informacja dla wszystkich:dzwoniłem do PZPN i sie dowiedzialem ze bilety nie beda imienne i sie dowiedzialem ze nie ma żadnych ograniczen wiekowych co do wejscia na mecz. Czyli niepełnoletni mogą wejść bez opiekuna.
-
Pierdolić bilety z kupbilet lecimy bez biletów i kupujemy na miejscu. j**** PZPN !
-
Mam nadzieje, ze bedzie mozna na was liczyc i pojdzie cos w stylu Sanmarinskiego "10 euro", tylko tak zeby bylo slyszalne podczas transmisji.
Ogladaj LEGALNIE i ZA DARMO:
- Serie A, Bundeslige, Primera Division i inne ligi
- Siatkowke, Koszykowke i Pilke reczna
- Hokej i inne sporty !
http://www.bukmacherskietv.com
Zobacz czym sa Bukmacherskie TV
- Serie A, Bundeslige, Primera Division i inne ligi
- Siatkowke, Koszykowke i Pilke reczna
- Hokej i inne sporty !
http://www.bukmacherskietv.com
Zobacz czym sa Bukmacherskie TV
-
To idziemy na mecz :) ciekawe ile Polaków w sumie będzie, trochę głupio że jeden sektor tylko :( no ale pznpn to masakra :) Mam nadzieję że wygramy!!!
-
Dokladnie. j**** pzpn-owskie bilety, w kasach sie kupi. Odemnie PZPN-owskie k**** nie wyrwą nawet złotówki.Lubos_Kalouda pisze:Pierdolić bilety z kupbilet lecimy bez biletów i kupujemy na miejscu. j**** PZPN !
Pamietajcie o głośnym pozdrawianiu ,,kochanego'' związku.
j**** PZPN !
-
Jest tak małe zainteresowanie meczem czy wszyscy olewają kupbilet.pl?
Po jakim czasie od wpłaty zmienia się status na zapłacone?
Po jakim czasie od wpłaty zmienia się status na zapłacone?
-
Wszyscy olewają serwis kupbilet, bo nikt nie chce dorabiać PZPNu
-
Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał. Kazdy olewa to kupbilet.pl bo nikt nie bedzie płacił PZPN-owi haraczu i nabijał kabzy Lacie i innym jego pachołkom... Lepiej kupic bilet na stronie litewskiej (oni nie ściągają harczu) lub przed meczem - w kasach.
-
Na stronie federacji litewskiej ceny biletów sa dosyc drogie - 103.00 ,128.00 ,153.00 Lt
-
Olać frajerów z pzpn i kupfrajerzebilet
Na Litwie zawsze bez problemu można było kupić bilet na mecz w dzień meczu.
Bilet kosztuje 26 zł, a chuje z kupfrajerzebilet chcą 55 zł !!! j**** ich.
Na Litwie zawsze bez problemu można było kupić bilet na mecz w dzień meczu.
Bilet kosztuje 26 zł, a chuje z kupfrajerzebilet chcą 55 zł !!! j**** ich.
-
sory to ich ceny do meczu z Hiszpania,na mecz z Polska cena 23 lt. ;)
-
w Ełku sie zatrzymajcie jak ktos ma daleko 180 km od Kowna.
-
Moze ktos jakis tani nocleg polecic w kownie?
-
no jak by pierwszy nie był, to byś się nie stresował przy zamawianiu biletów, no chyba ze: "zawsze kumpel zamawiał".
-
wskazowka kulinarna- naprzeciwko dworca autobusowego na pietrze najlepszy bar z blinami i dziesiatkami litweskich i lotewskich browcow ;-)
najlepsza pijalnia w piwnicy kolo katedry na rynku niestety nazwy nie pamietam ale znalezc ja jest superlatwo jako ze reklamuje sie z czterech stron wielkimi banerami promujacymi alkohol
wezcie pod uwage [link] ( serio ) bo na tym stadionie w Kownie nawet w kwietniu potrafi przypizdzic prawdziwie syberyjski wiatr...a schowac sie na tym dozynkowcu nie ma gdzie i jak
dla zwolennikow klimatow ajriszpubow pod kurhanem przy parku prowadzacym do stadionu najlepszy tego typu przybytek niestety ceny wyjatkowo zachodnioeuropejskie
a dla amatorow historii i stosunkow polsko-litewskich "polecam" pomnik szaulisow czyli tych sk....ktorzy mordowali Polakow na Wilenszczyznie tez w parku przystadionowym
no i zegarki przestawcie ;-)
najlepsza pijalnia w piwnicy kolo katedry na rynku niestety nazwy nie pamietam ale znalezc ja jest superlatwo jako ze reklamuje sie z czterech stron wielkimi banerami promujacymi alkohol
wezcie pod uwage [link] ( serio ) bo na tym stadionie w Kownie nawet w kwietniu potrafi przypizdzic prawdziwie syberyjski wiatr...a schowac sie na tym dozynkowcu nie ma gdzie i jak
dla zwolennikow klimatow ajriszpubow pod kurhanem przy parku prowadzacym do stadionu najlepszy tego typu przybytek niestety ceny wyjatkowo zachodnioeuropejskie
a dla amatorow historii i stosunkow polsko-litewskich "polecam" pomnik szaulisow czyli tych sk....ktorzy mordowali Polakow na Wilenszczyznie tez w parku przystadionowym
no i zegarki przestawcie ;-)
TYBET JEST SERBSKI
-
Ja bym jeszcze dodał, żeby uważać na drogi tylko dla pojazdów uprzywilejowanych (coś jak bus pasy). Nie wiem czy są takie w Kownie, ale jak byliśmy na Legii w Wilnie to jadąc autem nie mogliśmy znaleźć stadionu. Zauważyliśmy trzy duże radiowozy, więc długo nie myśląc ruszyliśmy za nimi w przekonaniu, że jadą na stadion (tak jak u nas he), a po chwili zapaliły się koguty i nas zatrzymano właśnie za wjazd na drogę dla pojazdów uprzywilejowanych i tylko one mogą po niej jechać. Jakoś obyło się bez mandatu, bo wytłumaczyliśmy, że jesteśmy spokojnymi kibicami z Polski i jedziemy na mecz (pewnie później trochę żałowali tych niewystawionych mandatów). Sprawa niby głupia, ale jak szczeknęli 300 litów to śmiechu już nie było, także zwróćcie na to uwagę. Do zobaczenia!
Jak wszyscy za jednego, tak ja sam za wszystkich.
-
Ogólnie na Litwie jechać tyle ile pozwalają przepisy. Nie szarżować, nie udawać cwaniaka. Psy Litewskie tego nie lubią, a do Polaków najbardziej się czepiają.

-
mecz o 20:30 czasu polskiego czy litewskiego?
-
wybiera się ktoś z Kielc/ Świętokrzyskiego ?
PW.
PW.
-
Witam, leci ktoś z Warszawy lub przez? i ma dwa miejsca wolne? prosiłbym o info na nr 798 936 622.
-
leci ktoś z podkarpacia albo okolic i ma miejsce ? PW
-
Jest szansa kupienia biletów przed meczem dla około 10 osób, bo niestety nie wiem jaka pula została dla Nas przeznaczona i jak tam idzie sprzedaż. Pozdrawiam i do zobaczenia !
Ten kto sieje wiatr, burzę będzie zbierał.
-
Pod stadionem przed meczem spokojnie starczy biletów dla wszystkich chętnych więc spokojnie można jechać w " ciemno "
-
Jeśli ktoś jedzie z Olsztyna i ma wolne miejsce, to proszę na pw.
-
hej. szukam transportu z Wrocławia. pozdro. kontakt na priv lub mail [email protected]
-
Mamy dwa miejsca w 22-osobowym busie.
Wyjazd z Płocka, koszt to 100zł + 40zł bilet na mecz. (bilety mamy dla całej 22ki)
Jak coś to priv.
Wyjazd z Płocka, koszt to 100zł + 40zł bilet na mecz. (bilety mamy dla całej 22ki)
Jak coś to priv.
Prezentacje maturalne/prace licencjackie/magisterskie! -> gg:1451747
-
Hubertus pisze:Jeśli ktoś jedzie z Olsztyna i ma wolne miejsce, to proszę na pw.
Przecież fanatycy Stomilu organizują wyjazd autokarowy , poszukaj informacji na ich forum tam masz wszystko dokładnie napisane na temat wyjazdu !
Bracie dawaj ze mną pomożesz mi triceps,plecy,klata,biceps,nogi,bary i znów triceps to moja rzeczywistość a to da mi przyszłość da mi to na co zapracuje rękami ... !
-
Po śmiesznym problemach z kurierem udało się zaaplikowac bilet. Reszta wyrusza bez wejściówek ! Potwierdzam, że nie są imienne. pzpn ! co? Ty wiesz co ! ;/
www.startowcy1948.ubf.pl - Serwis Kibiców Startu Radziejów !!!
-
Dostałeś już bilety z pzpn?normalny48 pisze:Po śmiesznym problemach z kurierem udało się zaaplikowac bilet. Reszta wyrusza bez wejściówek ! Potwierdzam, że nie są imienne. pzpn ! co? Ty wiesz co ! ;/
-
Witam, czy ktoś jedzie na mecz z Suwałk ???? i ma wolne miejsca??? Bo nie mamy transportu, możemy zapłacić :) Piszcie !!
-
Z tego, co się orientuję to kibice Wigier organizują wyjazd autokarowy.Valletudo pisze:Witam, czy ktoś jedzie na mecz z Suwałk ???? i ma wolne miejsca??? Bo nie mamy transportu, możemy zapłacić :) Piszcie !!
-
U nich na forum nie ma żadnej wzmianki o wyjeździe.
-
Stomil ma jeszcze miejsca, wygodniej nie dojedziesz;)Hubertus pisze:U nich na forum nie ma żadnej wzmianki o wyjeździe.
[link]