Puchary Europejskie w wykonaniu Polskich ekip (2010/2011)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Puchary Europejskie w wykonaniu Polskich ekip (2010/2011
Jeśli tysiak to dobra liczba. Nie ma co się dziwić poznaniakom, w taką pogodę jaka u nas nie jeden chętny by tam pojechał. Zostało parę godzin, zobaczymy ilu ich tam dotrze.
Można wiedzieć ile kosztuje wyjazd kibica Lecha?
-
Jurand ze Spychowa
Liczba Lecha fenomenalna jak dla mnie na taka dlugo eskapade.
-
OldSchoolFans
szkoda, bo pokazywali klase, chociaż ten mecz należy do jednych z gorszych (pod względem kibicowskim) widać było że większa część osób nie włączała się do dopingu;/ Liczba genialna, ale to nie wszystko. Szkoda ze Nie pojada do Liverpoolu... została liga i pewnie ten sezon będzie ciekawy, jako że temat zapewne padnie to dziękuję kibicom LECHA za Najgodniejsze prezentowanie Polskiego ruchu kibicowskiego poza granicami kraju.
Ale jedno mnie pociesza,można sobie krzyknąć "kołtoń szmato co ty na to".
Czy pan Robak mógłby wyjaśnić o co konkretnie mu chodzi?
Przypuszczam o to ze kolton zawsze jaral sie Lechem
Yhm. A ja przypuszczam, czy nawet mam pewność, że tak samo jarałby się, gdyby w pucharach na wiosnę grała każda inna drużyna. Zarzuty, że jest jakoś wielce prolechowy, bo mówi "wygraliśmy, przegraliśmy" są śmieszne i niedorzeczne. A co ma mówić? "Jebane pyry frajersko przegrały" albo "osrany amikorz wygrał na fuksie", że zacytuję forum pewnego z Krakowa? Raczej by sobie długo jako komentator nie popracował...
Fisk pisze:szkoda, bo pokazywali klase, chociaż ten mecz należy do jednych z gorszych (pod względem kibicowskim) widać było że większa część osób nie włączała się do dopingu;/ Liczba genialna, ale to nie wszystko. Szkoda ze Nie pojada do Liverpoolu... została liga i pewnie ten sezon będzie ciekawy, jako że temat zapewne padnie to dziękuję kibicom LECHA za Najgodniejsze prezentowanie Polskiego ruchu kibicowskiego poza granicami kraju.
I widzisz, dzięki Tobie może nie padnie ;) bo mnie na przykład bardziej podobał się Ruch we Wiedniu i ich postawa np. w stosunku do Lecha wczoraj...Ale to tak na marginesie, chodziło mi o to że nie ma co tak definitywnie wybierać "Mistera wyjazdów zagranicznych", bo opinie są różne, ale na pewno nie można powiedzieć że Lech reprezentował Polskę źle...
-
ObserwatorTrybun
forum Wiara Lecha pisze:Nasza liczba to 970 ...
masz absolutną rację co do wczorajszego meczu a np Ruchu w Wiedniu, ale nie po jednym wyjeździe stwierdziłem to, chodzi o całokształt, może Ruch gdyby miał tyle europejskich wyjazdów co Lech pokazałby się jeszcze lepiej ale nie miał więc nie wiem, dlatego Pyry, Najgodniej Nas reprezentowali:)Henderson pisze:Fisk pisze:szkoda, bo pokazywali klase, chociaż ten mecz należy do jednych z gorszych (pod względem kibicowskim) widać było że większa część osób nie włączała się do dopingu;/ Liczba genialna, ale to nie wszystko. Szkoda ze Nie pojada do Liverpoolu... została liga i pewnie ten sezon będzie ciekawy, jako że temat zapewne padnie to dziękuję kibicom LECHA za Najgodniejsze prezentowanie Polskiego ruchu kibicowskiego poza granicami kraju.
I widzisz, dzięki Tobie może nie padnie ;) bo mnie na przykład bardziej podobał się Ruch we Wiedniu i ich postawa np. w stosunku do Lecha wczoraj...Ale to tak na marginesie, chodziło mi o to że nie ma co tak definitywnie wybierać "Mistera wyjazdów zagranicznych", bo opinie są różne, ale na pewno nie można powiedzieć że Lech reprezentował Polskę źle...
Głównie chodziło mi o intensywność dopingu w stosunku do przegrywanego meczu, Ruch wyszedł wzorowo, ale też należy patrzeć że na ten mecz to pojechali już "przegrani" , z nastawieniem na zabawę, a Lechici do końca byli w napięciu...pzdr
-
Jurand ze Spychowa
Nawiazujac do Kołtonia i Polaka Arboledy, podobał mi sie bardzo komentarz Borka ktory na kazdym kroku kiedy wypowaidal sie o obrońcy mówił "Kolumbijczyk", "Kolumbijski obrońca" itp itd
-
supertorca
To jest za porównanie z d***. Ze Śląska do Austrii jedzie się parę godzin. Samolotem koszt napewno był o wiele droższy (ktoś tu napisał 1500 - 2000)Henderson pisze:Głównie chodziło mi o intensywność dopingu w stosunku do przegrywanego meczu, Ruch wyszedł wzorowo, ale też należy patrzeć że na ten mecz to pojechali już "przegrani" , z nastawieniem na zabawę, a Lechici do końca byli w napięciu...pzdr
-
Troublemaker
Najzwyczajniej w świecie stwierdził obecny stan rzeczy, więc pochwały w niniejszej sytuacji raczej są raczej zbędne... Nawet gdyby otrzymał od Bronka Obywatelstwo to stwierdzenie Polak byłoby nadużyciem, gdyż de facto posiadałby tylko obywatelstwo polskie.Jurand ze Spychowa pisze:Nawiazujac do Kołtonia i Polaka Arboledy, podobał mi sie bardzo komentarz Borka ktory na kazdym kroku kiedy wypowaidal sie o obrońcy mówił "Kolumbijczyk", "Kolumbijski obrońca" itp itd
-
OldSchoolFans
nie do końca tak jak piszesz, w trakcie bodaj pierwszego meczu z Bragą stanowczo stwierdził że nie ma miejsca w Polskiej kadrze na tego typu wynalazki, że kadra to miejsce dla Polaków, a nie naturyzowanych jedno sezonowych graczy, Kołtuna trochę zatkało...Troublemaker pisze:Najzwyczajniej w świecie stwierdził obecny stan rzeczy, więc pochwały w niniejszej sytuacji raczej są raczej zbędne... Nawet gdyby otrzymał od Bronka Obywatelstwo to stwierdzenie Polak byłoby nadużyciem, gdyż de facto posiadałby tylko obywatelstwo polskie.Jurand ze Spychowa pisze:Nawiazujac do Kołtonia i Polaka Arboledy, podobał mi sie bardzo komentarz Borka ktory na kazdym kroku kiedy wypowaidal sie o obrońcy mówił "Kolumbijczyk", "Kolumbijski obrońca" itp itd
p.s. sory za mały OT
-
maciek_z_kalnu
SC Braga - Lech Poznań kibole przed meczem
http://www.youtube.com/watch?v=mFo6kXH1Q0Y
Kibice Lecha Poznań przed rewanżowym spotkaniem ze Sportingiem Braga (24.02.2011) http://www.youtube.com/watch?v=g-RfImB8xxs
Braga - Lech przemarsz kibiców na stadion
http://www.youtube.com/watch?v=vaTf7E09mN8
http://www.youtube.com/watch?v=x7TNer_9Ycc
http://www.youtube.com/watch?v=mFo6kXH1Q0Y
Kibice Lecha Poznań przed rewanżowym spotkaniem ze Sportingiem Braga (24.02.2011) http://www.youtube.com/watch?v=g-RfImB8xxs
Braga - Lech przemarsz kibiców na stadion
http://www.youtube.com/watch?v=vaTf7E09mN8
http://www.youtube.com/watch?v=x7TNer_9Ycc
w jakich liczbach zgody Lecha ?
szkoda że Lech na Liverpool nie pojedzie...
-
nieaktywny
Według mnie Lech godnie reprezentował Polską scenę kibicowską w tej edycji LM. Co do porównań do Ruchu we Wiedniu to są wg mnie g.... warte. Można by było porównywać wyjazdy tych 2 ekip w LE gdyby Ruch rozegrał więcej meczy. Ruch zajebiście pokazał się we Wiedniu(niestety więcej okazji od swoich piłkarzy nie dostali) a Lech w Turynie (za co można tym drużyną podziękować). A co do Lecha to szkoda, że odpadli bo z chęcią zobaczył bym ich w Liverpoolu. W tej rundzie Sparta Praga pokazała się tam naprawde dobrze ( pełen sektor + głośny doping). Mieli byśmy jakieś porównanie do innych ekip europejskich , jak prezentują się na zagranicznych wyjazdach w tych samych miejscach co nasi Polscy kibice.
A co do całej edycji LM i LE to wg mnie zawiedli jedynie piłkarze nie dając swoim kibicom wykazać się w dalszych fazach pucharów. Miejmy nadzieje że za rok więcej drużyn awansuje do faz grupowych i że Polska scena kibicowska będzie miała szersze pole do popisu na arenie międzynarodowej.
A co do całej edycji LM i LE to wg mnie zawiedli jedynie piłkarze nie dając swoim kibicom wykazać się w dalszych fazach pucharów. Miejmy nadzieje że za rok więcej drużyn awansuje do faz grupowych i że Polska scena kibicowska będzie miała szersze pole do popisu na arenie międzynarodowej.
Aris Saloniki - Jagiellonia Bialystok 480 1.850 km
FC Siauliai - Wisla Krakow 600 750 km
Qarabag Agdam - Wisla Krakow 26 4.000 km
Szachtior Karaganda - Ruch Chorzow 8 4.000 km
Valetta FC - Ruch Chorzow 150 1.700 km
Austria Wieden - Ruch Chorzow 1.500 400 km
Inter Baku - Lech Poznan 86 4.400 km
Sparta Praga - Lech Poznan 2.300 400 km
Dnipro Dniepropietrowsk - Lech Poznan 300 1.450 km
Juventus Turyn - Lech Poznan 1.600 1.050 km
Red Bull Salzburg - Lech Poznan 1.200 700 km
Manchester City - Lech Poznan 2.500 1.550 km
Sporting Braga - Lech Poznan 970 2.970 km
FC Siauliai - Wisla Krakow 600 750 km
Qarabag Agdam - Wisla Krakow 26 4.000 km
Szachtior Karaganda - Ruch Chorzow 8 4.000 km
Valetta FC - Ruch Chorzow 150 1.700 km
Austria Wieden - Ruch Chorzow 1.500 400 km
Inter Baku - Lech Poznan 86 4.400 km
Sparta Praga - Lech Poznan 2.300 400 km
Dnipro Dniepropietrowsk - Lech Poznan 300 1.450 km
Juventus Turyn - Lech Poznan 1.600 1.050 km
Red Bull Salzburg - Lech Poznan 1.200 700 km
Manchester City - Lech Poznan 2.500 1.550 km
Sporting Braga - Lech Poznan 970 2.970 km
Ja mysle ze mozna np na przykladzie pierwszych wyjazdow tych ''egzotycznych''Jacas pisze:podsumowanie EZR wyjasnia chyba ze co do ilosci i odleglosci nie da sie porownywac.
Wszystkie ekipy zaprezentowaly sie bardzo dobrze. Oby pilkarze w przyszlym sezonie dostosowali sie do kibicowskiego poziomu- ktory na tle Europy mysle jest bardzo wysoki- i nasze ekipy mialy wiecej okazji do zagranicznych wyjazdow w LM czy LE. OBY!!
Wisła 4000km 26 os.
Ruch 4000km 8 os.
Lech 4400km 86os.
oby nastepne przygody byly dluzsze dla wiecej ekip
-
NiebieskieZoRy
Ruchu mialo jechac wiecej lecz na pare h przed wyjazdem osoby dostaly telefon ze nie moga leciec ze względów bezpieczenstwa...mogulboy pisze:Ja mysle ze mozna np na przykladzie pierwszych wyjazdow tych ''egzotycznych''Jacas pisze:podsumowanie EZR wyjasnia chyba ze co do ilosci i odleglosci nie da sie porownywac.
Wszystkie ekipy zaprezentowaly sie bardzo dobrze. Oby pilkarze w przyszlym sezonie dostosowali sie do kibicowskiego poziomu- ktory na tle Europy mysle jest bardzo wysoki- i nasze ekipy mialy wiecej okazji do zagranicznych wyjazdow w LM czy LE. OBY!!
Wisła 4000km 26 os.
Ruch 4000km 8 os.
Lech 4400km 86os.
oby nastepne przygody byly dluzsze dla wiecej ekip
-
Bu_R_owiec
Patrząc na tą fotke chyba jednak tych księży sie wlicza
Na wyjazd do Karagandy było zapisanych jak dobrze pamietam chyba 35osob, dzien przed wylotem klub zadzwonił do wszystkich zapisanych ze nie ma możliwosci lotu ze wzgledów bezpieczenstwa.