Jednak najciekawsze derby a zarazem najostrzejsze najprawdopodobniej beda w Krakowie Wisła-Cracovia 14-15 Maja. Biorac pod uwage ostatnie wydarzenia w Krakowie jak i po za nim,napewno bedzie gorąco.
Co do podkarpacia to prawdziwymi derbami nazwac mozna mecze: Resovia-Stal Rzeszow.... Wisłoka - Igloopol ..... Czuwaj - Polonia.Takimi naciaganymi Czarni Jaslo-Karpaty.... Karpaty-Stal Sanok..... Siarka-Stal Mielec...Mielec-Debica ...no i mecze "ukraincow" pomiedzy soba.Ostatnimi czasy najczesciej odbywajace sie to derby Rzeszowa ktore jak mowia sami zainteresowani "troche sie przejadly".Ciekawie swego czasu wygladaly derby Debicy na ktorych pojawialy sie ekipy Górnika i Ruchu.
śmieszy mnie jak Rzeszowianie mówią że derby im się przejadły ... heh ... czy ktoś kiedyś słyszał żeby np na górnym Śląsku ktoraś z ekip tak mowiła?? lub w Łodzi ??
lub przyład Krakowa, długo nie było derbów, ale od 7 lat czyli od powrotu KSC do extraklasy są co sezon i napewno nikomu się nie przejadły
obiektyw79 pisze:Ciekawie swego czasu wygladaly derby Debicy na ktorych pojawialy sie ekipy Górnika i Ruchu.
Nie bądż śmieszny z tym Ruchem.
pierwsze- zero Ruchu
drugie- (podobno) 12 osób i to same amatorzy darmowych %
trzecie- podali że zero ale wiemy ze była JEDNA osoba ;)
czwarte- zero
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
against modern pisze:śmieszy mnie jak Rzeszowianie mówią że derby im się przejadły ... heh ... czy ktoś kiedyś słyszał żeby np na górnym Śląsku ktoraś z ekip tak mowiła?? lub w Łodzi ??
lub przyład Krakowa, długo nie było derbów, ale od 7 lat czyli od powrotu KSC do extraklasy są co sezon i napewno nikomu się nie przejadły
Człowieku o czym Ty mówisz? nie widzisz rożnicy między derbami Krakowa w których pojawia 300 kibiców gości, a derbami Rzeszowa w których kibice gości wchodza bez ograniczeń? ostatnio derby Rzeszowa odbywaja sie co 3 miesiace, gdyz druzyny te ciagle wpadaja na siebie w pucharze Polski, takze wykaz troche zrozumienia.
obiektyw79 pisze:Ciekawie swego czasu wygladaly derby Debicy na ktorych pojawialy sie ekipy Górnika i Ruchu.
pierwsze- zero Ruchu
czwarte- zero
Czy na tych drugich derbach obecni po stronie Igloopolu byli kibice z Torunia i Rzeszowa?
pierwsze- zero Ruchu
czwarte- zero
Czy na tych drugich derbach obecni po stronie Igloopolu byli kibice z Torunia i Rzeszowa?
Ze Stalą sie jeszcze wtedy nie zwąchali a Apator na:
drugie: 12u trzecie: ZERO czwarte: 5u
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!