Fanatycy - serial
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Fanatycy - serial
Mogłoby być to chociaż dwa razy dluzsze i moze pora zacząc o innych klubach krecic :)
To samo skojarzenie hehe :)czarny smok pisze:Kasia podobna do tancerki z czekająć na sobotę :O
Ja napisze, tyle strasznie nudny ten odcinek. Poprzednie dwa o wiele lepsze.
-
Gieksa J-no
Podobnie jak wyżej. Z początku mówię, kurde skąd ją kojarzę. I od razu myśl ''Czekając na sobotę''
Co do odcinka to najsłabszy z wszystkich trzech, jedynie nawijka o wyjazdach ok. Tym tempem wydawania kolejnych odcinków to serii o następnej ekipie doczekamy się na Euro chyba.
Co do odcinka to najsłabszy z wszystkich trzech, jedynie nawijka o wyjazdach ok. Tym tempem wydawania kolejnych odcinków to serii o następnej ekipie doczekamy się na Euro chyba.
witam,
jest ten film na innej stronie? Nic ku*** nie chce się włączyć.
proszę :witam,
http://www.youtube.com/watch?v=kOM7U6Y_An8
Nikt nie oczekuje tutaj filmu o awanturach> Pierwsze dwa odcinki były ciekawe , niestety trzeci był najnudniejszy. Nie wiem skąd u ciebie takie oburzenie.LAMPION pisze:Ludzie którzy oczekujecie od tego filmu jakiś akcji typu awanti odsyłam do filmów sensacyjnych, dużo jets ich w sieci.
Film pokazuje treśc i obraz tego jaki jest kibic, naświetla daną osobę która opowiada jak wygląda i jak zaczeło się jego życie na trybunach.
Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie przed kamerą w tym filmie robiłz siebie pajaca, ktoś tam powie że jakis tam typ które lata ma za sobą pierniczy, no ale typ to chodząca historia, dużo takich ludzi w ekipach, od kórych można usłyszeć jak było dawniej, każdy z nas będzie kiedyś stary i nawet jak za mlodu cie szanują to na starośc mogą cie już nie szanować młode pokolenia.
Tak więc moim zdaniem film dobrze nakręcony, pokazany, jednym słowem krótko zwięźle i na temat.
A mi sie zdecydowanie najbardziej ten podobal. Ja nie potrzebuje aby bylo w kazdym zdan po 20 slow na k i ch. Tylko sama prawda na temat kibicowania - w tym wypadku wyjazdu ktore sa jego esencja. Jak dla mnie odcinek na duży plus.
jak to mówią..."Legię się kocha albo nienawidzi" więc dlatego sporo komentów typu "h*****, co to ma być?" patrząc obiektywnie bardzo fajnie zrobione. ukazuje samą prawdę.
-
Pośpieszny.
Jak dla mnie.. lepszy od 2 odcinka. Ciekawie sie wypowiadają.. ale ta Kasia to niczego sobie jest.. chętnie bym sie z nią na zbieranie grzybów umówił :)
-
Troublemaker
Tudzież na jakiegoś...grilla...:)
chlopaki nie dziala ten link do drugiej czesci dajcie cos dobrego pozdro
-
Fanatyk_1919
Odcinek drugi spośród tych trzech jak najbardziej fajny według mnie. W następnym można spodziewać się coś o derbach.
Nie sądzę aby było coś o derbach. Widać wyraźnie, że jest to jeden długi film nagrany już jakiś czas temu i poucinany na odcinki.croppekkk pisze:Odcinek drugi spośród tych trzech jak najbardziej fajny według mnie. W następnym można spodziewać się coś o derbach.
Gdzieś czytałem, że następny odcinek ma być chyba o meczu dla Wojtka z Den Haag.
mam pytanie nie idzie mi ten film trzeba cos sciagnac do niego bo h** mnie strzela
Raczej nie trzeba nic ściągać, może masz zbyt starą wersję javy, spróbuj w tę stronę. A co do filmu, wiele osób twierdzi że ostatni odcinek był nudny, ale panowie, co wy chcecie skróty z awantur (?), mnie jedynie nie podobało się że po prawie mięsiącu czekania wychodzi... 7 minutowy odcinek.
Bardzo fajny odcinek.
-
GloriaVictis
chyba najciekawszy.
mnie rozbroił ten dzieciak na koncu :)
-
Pomorze z Legią
Zajebisty odcinek!!Szkoda,że takie krótkie! Cała Legia zawsze Razem!!
Ten serial pokazuje prawdziwe oblicze kibiców, super się go ogląda, ale mogliby pokazać innych kibiców.
można prosić o link do yt, może ktoś wrzucić ?
wierzy ktoś jeszcze, że zobaczymy w tym serialu inną ekipe ?
Bardzo mi się podoba ze kibic jest pokazany jako zwyczajny człowiek, który ma swoją pasje i zajawke, a przy tym prace i rodzine, jest to ktoś kto ma o czym opowiedzieć młodszym od siebie a przy tym przedstawić prawdziwy fanatyzm, nie tak jak ukazują to media czyli: zło i przemoc.
ps. Oby było jak najwięcej wiary w Polskich kibicach aby każdy moł dać z siebie tyle ile tylko może.
ps. Oby było jak najwięcej wiary w Polskich kibicach aby każdy moł dać z siebie tyle ile tylko może.
Serial dobry, tylko wkurwia niemiłosiernie, że jeszcze dobrze się nie rozsiądę do oglądania, a tu koniec.
No niestety filmik krótki, ale na wielki plus.
Pozdro z Sosnowca
Pozdro z Sosnowca
-
halo janusz
odcinek ok ale to ciągłe gadanie w kółko o Legii robi sie denne
dokładnie, 5 min, co kilka tygodni to trochę mało.basi46 pisze:Serial dobry, tylko wkurwia niemiłosiernie, że jeszcze dobrze się nie rozsiądę do oglądania, a tu koniec.
jakby takie trailery do pełnometrażowego filmu/dokumentu.
też nad tym myslałem i to jest zrobione na tej zasadzie ze np.jakby ten serial miał 45 min to juz po 20 min ogladającemu by sie znudziło(nie mówie tu o kibicach Legii) bo słuchac przez 45 min o fanatyzmie to troche za dużo(ale to tylko moja refleksja ).aaccaabb pisze:dokładnie, 5 min, co kilka tygodni to trochę mało.basi46 pisze:Serial dobry, tylko wkurwia niemiłosiernie, że jeszcze dobrze się nie rozsiądę do oglądania, a tu koniec.
jakby takie trailery do pełnometrażowego filmu/dokumentu.
-
normalny48
Nie ma co płakać, że tylko o Legii.
W końcu to ekipa z Warszawy nakręca. Na razie super odcinki, dobrze się ogląda, choć krótkie. Z czasem jednak, fajnie jakby o innych ekipach były.
W końcu to ekipa z Warszawy nakręca. Na razie super odcinki, dobrze się ogląda, choć krótkie. Z czasem jednak, fajnie jakby o innych ekipach były.
-
morza szum.
Można gdzieś ściągnąć wszystkie odcinki do użytku własnego?
morza szum. pisze:Można gdzieś ściągnąć wszystkie odcinki do użytku własnego?
tu masz 3 pierwsze odcinki z chomika
http://chomikuj.pl/gelu1394/Dokumenty/R ... o*c5*bcnej
zarejestrowalem sie na tej stronce balladafilm i nie chce sie wlaczyc ten serial tylko widac komentarze pod spodem, o co chodzi ?
Nie masz wtyczki flash.Hardal pisze:zarejestrowalem sie na tej stronce balladafilm i nie chce sie wlaczyc ten serial tylko widac komentarze pod spodem, o co chodzi ?
Wie ktoś może kiedy będzie następny odcinek?
nie ...