Komentarze 25-27.03.2011r
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 25-27.03.2011r
Racja pomyliłem się
http://www.widzewtomy.net/index.php?opt ... &Itemid=99
http://www.widzewtomy.net/index.php?opt ... &Itemid=99
-
zoppot kurort
Echa piątkowego "show" w Gdyni, bez rejestracji można obejrzeć, od 8min dobra beka, jeden z gołą dupą prawie wypadł przez barierki, polecam;) Netowe napinki i fotomontaże nethoolsów z Gdyni nie zmienią faktów:)
http://lechia.net/index.php?option=com_ ... Itemid=368
http://lechia.net/index.php?option=com_ ... Itemid=368
Muszę przyznać że zajebista akcja Widzewa z ulotkami, plakatami i nawet z telebimem.
-
REDSOLDIER
a ja mam takie pytanko czy ŁKS obecny na meczu Lech - Widzew? jeśli tak to jaka liczba
PS. jak znacie liczby innych zgód/układowiczów to też chętnie bym się dowiedział
PS. jak znacie liczby innych zgód/układowiczów to też chętnie bym się dowiedział
-
maciek_z_kalnu
ŁKSu ok 15, to i tak wiecej niz inne zgody Pyrów;)
-
normalny48
No to pojechali teraz. A ten młodociany to z Chorzowskich czy ze Stolicy? bo nie jest jednoznacznie napisane. ACAB !
-
normalny48
Sorry, ze post pod postem. Chciałem dodać, że fakt faktem, ale teraz na prawde trzeba solidnie uważać. Mamy systemy jakie mamy, nic sie nie da poradzić. Poza tym łapanki przed EURO ;/
To byl koleszka z LW !
JP!
JP!
konkretnie z Sosnowca.hools13 pisze:To byl koleszka z LW !
JP!
najlepsze sa posty Widzewiakow na temat satdionu w Poznaniu.Panowie u Was nie ma lodu na schodach dla przyjezdnych?Jak u Was sa wpuszczani kibice gosci moze powiedza cos kibice Śląska Wrocław,ktorzy kiedys byli przed czasem a i tak nie zostali wpuszczeni...
Jeden krytykuje satdion,ze kicz,bubel itp.Poczekajcie az Wam wybuduja stadion (o ile do tego dojdzie) zobaczymy czy u Was zrobia tak wszystko super.Wiem wiem wasz bedzie najlepszy :)Na Legii tez sa siedzenia na ktorych mozna miec problemy z widokiem na murawe.W Gdynii przeszkadzaja slupy podtrzymujace dach.
Jeden krytykuje satdion,ze kicz,bubel itp.Poczekajcie az Wam wybuduja stadion (o ile do tego dojdzie) zobaczymy czy u Was zrobia tak wszystko super.Wiem wiem wasz bedzie najlepszy :)Na Legii tez sa siedzenia na ktorych mozna miec problemy z widokiem na murawe.W Gdynii przeszkadzaja slupy podtrzymujace dach.
Po końcowym gwizku dopingujemu jeszcze troszke czasu.
Z nami obecnych 27 Fanów CSKA Moskwa z flaga (wielkie dzięki za wsparcie), dziekujemy im gromkim "CSKA MOSKWA" oraz "CSKA , WIDZEW Sia la la l..."
Na co wszyscy opuszczajacy kocioł zatrzymuja się nagle jak by czas zatrzymał sie i przygladaja sie naszej swietnej zabawie. Co do Arki może byli może nie byli napewno nie padnie na tym forum jakaś konkretna informacja o liczbie.
Z nami obecnych 27 Fanów CSKA Moskwa z flaga (wielkie dzięki za wsparcie), dziekujemy im gromkim "CSKA MOSKWA" oraz "CSKA , WIDZEW Sia la la l..."
Na co wszyscy opuszczajacy kocioł zatrzymuja się nagle jak by czas zatrzymał sie i przygladaja sie naszej swietnej zabawie. Co do Arki może byli może nie byli napewno nie padnie na tym forum jakaś konkretna informacja o liczbie.
Uklady z ruskami lub niemcami blee, juz coniektorzy zapomnieli co bylo kilkadziesiat lat temu
-
kibicandrzej
N_ te 8 osob to jakas ogarnieta grupa z Jasła czy prywatne kontakty?N_ pisze:Na II Turnieju kibiców Polonii Warszawa obecnych 8 osób z Czarnych 1910 Jasło.
Ta sama ósemka na meczu Polonia - Górnik Zabrze.
Dzięki Polonistą za zaproszenie i gościnę.
co do "układu" Widzewa z CSKA, to mnie osobiście mało interesują poglądy polityczne i rozkiminki na temat polak-rusek. Jednak śmieszy mnie strasznie ten układ z perspektywy czysto kibicowskiej a mianowicie kontaktów CSKA z Legia, ogromną ich sympatia do warszawiaków id. (byli swego czasu na turnieju w Warszawie z tą samą flagą, nota bene przywiezioną przez pozniejszego aferowicza z interpolu - ile w tym było prawdy to juz nieistotne). Kiedy Legia całkowicie ich olała (powody tez nieistotne) CSKA dalej zaczęło szukac sobie przyjaciół w całej Polsce az trafiło na podatny grunt w Łodzi ( i tu też czytamy o podobym stylu kibicow, historii itd.). Nie swiadczy to napewno dobrze o ekipie CSKA jak i Widzewie niestety. Nie wiem czemu jest ostatnio jakaś "moda" na "układy" z zagranicy.
-
siarkohoolik
chyba kiedys "na sile" ukladu w Polsce szukalo Dynamo Drezno. poprawcie mnie jesli sie myle