Lubelszczyzna
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Dostali oklep od Wisły Puławy , innym razem jak jechali na mecz czekalismy w sile ok 30 chlopa na pkp ale nie jechali pociagiemmr_who pisze:Jakoś nikt tu jeszcze niewspomniał o Fc Arki na tym terenie. Niewiem czy jeszcze istnieją, ale z tego co wiem kiedyś wydali nawet swoje szaliki. Niech może ktos coś więcej o nich powie.
Witam
Od razu prosze nie traktujcie tego wpisu jako nabijanie się z klubu i kibiców o których zaraz napisze.
Ale po kolei.Jadąc pewnego niedzielnego popołudnia przez podlubelskie miejscowości natkonołem się na mecz w bardzo niskiej klasie rozgrywkowej normalnie przejechałbym obojetnie jednak moją uwagę zwróciła dosyć pokaźnych rozmiarów flaga w bardzo bliskich memu sercu barwach żółto-biało- niebieskich mysle co jest - nasi tutaj?
Zajeżdzam i co widze z piętnastu młodzieńców ze wspomnianą flagą praktycznie cały czas dopingujących swoją drużynę, którą był.........
KS Powiślak Końskowola !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A oto drugie ździwko
http://www.powislak-konskowola.go.pl/
Zwróccie uwagę na śpiewnik na pieńku to i z Lechem chyba mają.
Oczywiście nie jest to na razie zadna siła ale jakby nie patrzec temat lubelszczyzna więc info jak nabardziej na miejsu ( tak mi się wydaje)
P.s Czy ktoś Z Puław może coś o nich napisać bo to praktycznie sąsiad przez miedzę a raczej przez tory.
pozdrawiam
[/b]
Od razu prosze nie traktujcie tego wpisu jako nabijanie się z klubu i kibiców o których zaraz napisze.
Ale po kolei.Jadąc pewnego niedzielnego popołudnia przez podlubelskie miejscowości natkonołem się na mecz w bardzo niskiej klasie rozgrywkowej normalnie przejechałbym obojetnie jednak moją uwagę zwróciła dosyć pokaźnych rozmiarów flaga w bardzo bliskich memu sercu barwach żółto-biało- niebieskich mysle co jest - nasi tutaj?
Zajeżdzam i co widze z piętnastu młodzieńców ze wspomnianą flagą praktycznie cały czas dopingujących swoją drużynę, którą był.........
KS Powiślak Końskowola !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A oto drugie ździwko
http://www.powislak-konskowola.go.pl/
Zwróccie uwagę na śpiewnik na pieńku to i z Lechem chyba mają.
Oczywiście nie jest to na razie zadna siła ale jakby nie patrzec temat lubelszczyzna więc info jak nabardziej na miejsu ( tak mi się wydaje)
P.s Czy ktoś Z Puław może coś o nich napisać bo to praktycznie sąsiad przez miedzę a raczej przez tory.
pozdrawiam
[/b]
A czy wspomniane barwy to żeczywiście ich barwy klubowe czy po prostu znaleźli gdzieś akurat większa ilośc takiego materiału i strzelili sobie flagę bo na ich stronie jakoś nic o barwach nie mogę znaleźć skądinąd wiem że wiele klubów na tym poziomie rozgrywkowym zmienia barwy równoczesnie ze zmianą strojów 
Dokładnie tak samo jest w BP z F.C. Cracovii. Raz tylko słyszałem o tym, że ktos z Legii stracił na ich kożyść szalik. Ostatnio młodzi Legioniści z BP też skroili 1 szalik Lecha i 1 Craxy ale to również byli chłopcy w wieku 15-16 lat tak więc raczej nie należą oni do Wschodniej Enklawy. Z 2 lata temu oblepili całe miasto vlepkami Lecha ale od tamtej pory nic nowego nie widziałem.SiBer pisze:Własnie co do FC Arki to w Puławach nie widziałem ani jednego zeby szedł w koszulce czy tez szalu.. Wiem tylko ze sa po vlepkach i to w mojej byłej szkole ;] Próbowałem wyczaic ale niestety nie wiem czy to była jedna osoba czy wiecej. Wiem ze czasami były polowania na Widzew było zagladanie jaki kto ma szalik mi sie wtedy upiekło ze w ten dzien go nieposiadałem ;] A co do Czarnych Deblin to niedawno przeciez akcja Wisły Puławy na nich dla Mnie troche frajerska ale akcja to akcja było i nie ma co dyskutowac ;]prl pisze:Dostali oklep od Wisły Puławy , innym razem jak jechali na mecz czekalismy w sile ok 30 chlopa na pkp ale nie jechali pociagiemmr_who pisze:Jakoś nikt tu jeszcze niewspomniał o Fc Arki na tym terenie. Niewiem czy jeszcze istnieją, ale z tego co wiem kiedyś wydali nawet swoje szaliki. Niech może ktos coś więcej o nich powie.
-
Everybody_Should_Be_Happy
Pit_Bull pisze:Mam pytanie do Motoru jak to jest z ta bluza stracona w Łukowie. A moze ktos z Orląt się wypowie.Bo slyszalem inne relacje niz ta od kibica Chełmianki.
A tak wogole ekipy typu Chełmianka, Orlęta Łuków, nie lansuja sie w necie a jednak dosyc dobra bande maja.Wedlug mnie napewno lepsza niz Radzyn, Łada, Avia itp o ktorych slychac w necie caly czas.
Chyba ci się coś pojebało. Jak Avia albo Łada napiszą relacje z meczu to będzie dobrze a i to nie zawsze sie zdaża, ale ty zawsze wypowiadałeś sie o nich źle, już to kilka razy zauważyłem, tylko nigdy nie zwróciłam tu na to uwagi. Moim zdaniem w tych ekipach nie ma żadnego netowego lansu, bo i specjalnie czymś szczególnym nie ma się co chwalić, tyle. Więcej obiektywizmu.
gdzie o nas tak slychac? jeden opis meczu to jest lansowanie? rownie dobrze moge tak napisac po relacji Hetmana , po byle jakim meczu po ktorym napiszecie relacje moge napisac ze sie lansujecie ... zawsze piszemy jedna oficjalna relacje i staramy sie nie podejmowac dyskusji w przypadku kiedy nam ktos cos wypomina , wiec jak twierdzisz ze sie lansujemy potwierdz to jakims argumentem ... zobacz se na forum lubelskim , dzial kibicow , zobacz ktora ekipa ma zawsze najwiecej do powiedzenia (jeden mecz a postow kilkanascie...) ... nie wymyslaj nic na sile a jak juz cos piszesz to daj jakis argument ...Pit_Bull pisze:Mam pytanie do Motoru jak to jest z ta bluza stracona w Łukowie. A moze ktos z Orląt się wypowie.Bo slyszalem inne relacje niz ta od kibica Chełmianki.
A tak wogole ekipy typu Chełmianka, Orlęta Łuków, nie lansuja sie w necie a jednak dosyc dobra bande maja.Wedlug mnie napewno lepsza niz Radzyn, Łada, Avia itp o ktorych slychac w necie caly czas.
Moje gratulacje dotyczyły awansu do II ligi, oczywiście gratuluję kibicomziomuś pisze:Dziekujemy! Człowieku wez sie zastanow! podeszli jakies malolaty do nich i oddali nawet Banda Motor by nie szla zabierac flagi jakiemus Hetmanowi! Pozdro ! Jak Cos to pisac na pw!Farstone pisze:Gratulacje dla Motoru i wszystko w temacie ode mnie.
BÓJCIE SIE CHAMY DO 2 LIGI WRACAMY!
zapomniałeś dodać Tyszowce, Szczebrzeszyn (PP) oraz Busko Zdrój (liga).Piguła pisze:
4 Hetman Zamość - dobra liczba w Lublinie, ale poza tym tylko wyjazd do Rzeszowa i Krasnegostawu w PP. U siebie nic nie pokazali w tej rundzie, ale to się pewnie zmieni jutro
a co do meczy u siebie, młynek wystawiany na każdym meczu, różnie było z liczebnością, ale ważne że był zawsze.
-
Czepik19H34
- Kontakt:
-
Czepik19H34
- Kontakt:
Moim zdaniem Górnik jest na 1 miejscu w klasyfikacji ULTRAS na Lubelszczyźnie , pokazuje to ranking TMK( i nie zwalajcie na to ze Górnik jest w 1 lidze i dlatego tak wysoko) a po za tym ma różnorodne oprawy. Większość klubów na Lubelszczyznie ma cały czas to samo np.kartony lub balony lub pasy materiałów ukazujące barwy klubów ale nic więcej, raz na runde moze pokażą coś nowego. Np. mecz Motoru z Avia niby ultrasy Motoru tacy dobrzy to dlaczego ten statek który miał plynąc po falach przeszedł połowe drogi i trafił za trybuny. Wypowiadam sie tu obiektywnie to jest moje zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzać.
Niema sensu sie przegadywaćKomandos pisze:Moim zdaniem Górnik jest na 1 miejscu w klasyfikacji ULTRAS na Lubelszczyźnie , pokazuje to ranking TMK( i nie zwalajcie na to ze Górnik jest w 1 lidze i dlatego tak wysoko) a po za tym ma różnorodne oprawy. Większość klubów na Lubelszczyznie ma cały czas to samo np.kartony lub balony lub pasy materiałów ukazujące barwy klubów ale nic więcej, raz na runde moze pokażą coś nowego. Np. mecz Motoru z Avia niby ultrasy Motoru tacy dobrzy to dlaczego ten statek który miał plynąc po falach przeszedł połowe drogi i trafił za trybuny. Wypowiadam sie tu obiektywnie to jest moje zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzać.
Poproszę 6-7 fotek z oprawami Łecznej i porównamy je z oprawami HWK
-
Fatakurwatamargana
hehe no po wczorajszych derbach to Hemtan ma co pokazacAVE HWK pisze:Niema sensu sie przegadywaćKomandos pisze:Moim zdaniem Górnik jest na 1 miejscu w klasyfikacji ULTRAS na Lubelszczyźnie , pokazuje to ranking TMK( i nie zwalajcie na to ze Górnik jest w 1 lidze i dlatego tak wysoko) a po za tym ma różnorodne oprawy. Większość klubów na Lubelszczyznie ma cały czas to samo np.kartony lub balony lub pasy materiałów ukazujące barwy klubów ale nic więcej, raz na runde moze pokażą coś nowego. Np. mecz Motoru z Avia niby ultrasy Motoru tacy dobrzy to dlaczego ten statek który miał plynąc po falach przeszedł połowe drogi i trafił za trybuny. Wypowiadam sie tu obiektywnie to jest moje zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzać.
Poproszę 6-7 fotek z oprawami Łecznej i porównamy je z oprawami HWK
ale w ciagu całego sezonu to jednak Górnik Łęczna miał lepsze oprawy i zdecydowanie sa numer 1. Na lubelszczyźnie
Obserwator_FIFA pisze:Wschodni Bastion EkstraklasyAVE HWK pisze:Proponował bym zamiast spinania zorganizowac maly pokaz ultras.
Każda ekipa z Lubelszczyzny zamieszcza np po 5 zdjęc swoich opraw.
Jeżeli dostawałbym pieniądze za moją miłość do klubu - byłbym milionerem
My będziemy wciąż na fali
Nie dla sławy, nie dla pieniedzy. Grajcie dla nas.
Opętani siecią fanatyzmu
Piro