KrólikBystrzak pisze:[link]
"Chociaż droga bywa kręta, dla nas wyjazd to rzecz święta"
Gwoli jasności Wisła w oprawie zamieściła hasło "wyjazd to rzecz święta" kilka lat temu bodaj było to w Lubinie na starym jeszcze stadionie. Potem mnóstwo ekip to zaczęło podłapywać, dodawać kilka liter na początku czy na końcu jak choćby wyżej.
Żeby nie rozmywać zbytnio "nie jesteśmy aniołami j**** żydów siekierami" ;)
KrólikBystrzak pisze:[link]
"Chociaż droga bywa kręta, dla nas [link] to rzecz święta"
Gwoli jasności Wisła w oprawie zamieściła hasło "wyjazd to rzecz święta" kilka lat temu bodaj było to w Lubinie na starym jeszcze stadionie. Potem mnóstwo ekip to zaczęło podłapywać, dodawać kilka liter na początku czy na końcu jak choćby wyżej.
zaprezentowała z hasłem WYJAZD RZECZ ŚWIĘTA! [link]
Thor1982 pisze:"szybkie buty - ŁKS Bałuty" zasłyszane kiedyś hasło od Widzewiaków z Bałut, po pogonieniu Limanki.
Albertyńskie - strefa szybkich adidasów :) (Albertyńskie - osiedle Cracovii w Nowej Hucie)
W.F.H. pisze:
kosacki pisze:
No akurat dzisiaj bardzo pasujące do "aniołów"hasło...
jesteś w błędzie. Lepiej by pasowało:
'j**** żydów maczetami szkoda rąk!'
ŚNIEŻNY WARAN pisze:"Krew na butach, Nowa Huta" to pierwszy raz użyła chyba Cracovia
Kiedyś się śpiewało "krew na butach, krew na butach, Cracovia"
To hasło to chyba wszystkie ekipy używały, bo ja pamiętam jak około 10 lat temu na placu centralnym widziałem duży napis "Nóż w ręce,krew na bucie Hutnik rządzi w Nowej Hucie"
Z derbów Dębicy: Miasto i rynek są nasze, wały i kirkut wasze. Igloopolice, damscy bokserzy.
Poprzednie hasło, które umieściłem powyżej było wywieszone na naszym meczu wyjazdowym w Rzeszowie. Skierowane do ówczesnych układowiczów z Dębicy i Rzeszowa ;-)
Jeżeli zaś chodzi o nich, to u nas też wywieszone było (między innymi):
Mors i w locie ptak, to pedalski znak.
Niech MOC SHERWOOD będzie z NAMI
IŚĆ SWOJĄ DROGĄ, NIE DAĆ SATYSFAKCJI WROGOM
Nie potrzebna siekiera by roz... frajera
normalny48 pisze:"Jesteśmy elitą, nie tłumem. W sercach nosimy dumę." świetny tekst z jakiegoś kawaka. (Killaz Group?). ostatnio widziane na szalu Arki.
"Pijemy ten sam spirytus po wsze czasy "
Szalik zgodowy Arki i KSC . [link]
Oraz przyspiewka Widzewa :
" To my kibice z Lodzi , wodka nam nie szkodzi ! "
tayson pisze:"Pijemy ten sam spirytus po wsze czasy "
To my kibice z Łodzi- To jest przyśpiewka Łódzkiego KS pierwsze słysze by to Widzew był jego autorem!!!
"Nowy Dwór tu mieszkam, nieważna jest reszta"
"Mijają lata, a miłość trwa" lub też rozszerzone "Lata mijają, a miłość nadal trwa, wierność to cecha, którą każdy tutaj ma"
I mój osobisty faworyt z którego było trochę śmiechu na pewnym wyjeździe bodajże w Ząbkach na jednym przystanku:
"Chuligani nie śpią... Bo spać im się nie chce!"
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
To my kibice z Łodzi- To jest przyśpiewka Łódzkiego KS pierwsze słysze by to Widzew był jego autorem!!!
ja natomiast pierwsze słyszę aby autorem był Łks...
ja natomiast pierwsze słyszę aby autorem był Łks...
Zdecydowanie proponuje ograniczyc korzystanie z forum Widzewa !
Przyspiewka spiewana na ŁKSie w czasach kiedy RTS nie mial wogole zorganizowanej grupy kibicow....
"Wyjazd to akt odwagi, determinacji grupy, ponieważ zagrożenie stania sie obiektem ataku na obcym terenie wielokrotnie wzrasta. Obfitujące w niebezpieczne przygody wyjazdy stanowią kwintesencję życia szalikowców." Tomasz Milcarz - "Rycerze w szalikach"