wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
Brenna(woj.Śląskie)-podczas mojego kilkudniowego pobytu w tej miejscowości,widocznych kilku Niebieskich(podobno kilka osób stamtąd regularnie pojawia się na Ruchu),dużo napisów- szczególnie Ruch,choć widzialem też kilka Gieksy i Ksg( część z tego pozamazywana )...
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani
-
w Gdańsku było widać 2 osoby ze Sparty Wrocław jakos na końcu lipca 

-
26. lipca był mecz zgodowy z Gdańskim Wybrzeżem i było nas ciut więcej niż 2, jeśli piszesz poważnieFootballFanatic pisze:w Gdańsku było widać 2 osoby ze Sparty Wrocław jakos na końcu lipca

[link]
-
Byłem na wakacjach w trzech miejscach
Berlin - 2 vlepki Lecha , 1 Wisły
Władysławowo - vlepek nie ma co mówic od zajeba*** , widziałem grupke kibiców Lecha , z którymi się zapoznałem , widziałem oczywiście paru Arkowców , i osoby z Ruchu , Widzewa , Górnika
Lloret de Mar(Hiszpania) - vlepki Ruchu , Lecha , Widzewa , GKS Bełchatów . Widziałem dwóch kibiców Lecha , i do pubu często przychodzili Widzewiacy , bardzo miło nastawieni ludzie jako kibic wymieniłem się vlepkami , pogadaliśmy co tam w Poznaniu , a co w Łodzi . Cieszyć się , że nie zaaregowali głupio i nie było nie miłych sytuacji.
Berlin - 2 vlepki Lecha , 1 Wisły
Władysławowo - vlepek nie ma co mówic od zajeba*** , widziałem grupke kibiców Lecha , z którymi się zapoznałem , widziałem oczywiście paru Arkowców , i osoby z Ruchu , Widzewa , Górnika
Lloret de Mar(Hiszpania) - vlepki Ruchu , Lecha , Widzewa , GKS Bełchatów . Widziałem dwóch kibiców Lecha , i do pubu często przychodzili Widzewiacy , bardzo miło nastawieni ludzie jako kibic wymieniłem się vlepkami , pogadaliśmy co tam w Poznaniu , a co w Łodzi . Cieszyć się , że nie zaaregowali głupio i nie było nie miłych sytuacji.
ARKA&PASY&LECH !
[link]
[link]
-
W Zakopanem najwięcej wrzutów Ruchu następnie Wisla,Lechia,Korona. Z vlepek mozna bylo zauwazyć Ruch,Wisla,Lechia,Widzew,Siarka,Stal Rzeszów.
-
Lloret de Mar(Hiszpania) spędziłem tam uroczy tydzień za swoją panną.Już sam skład hotelowy wyglądał ciekawie.Ja czyli (L),do tego ekipa z Krakowa(Cracovia i Wisła),kolega z Lecha też się trafił więc było ciekawie.I tak oto spędzaliśmy razem czas przy piwku i drinkach prowadząc dysputy na tematy kibicowskie.Atmosfera sielankowa:)W trakcie pobytu napotkałem kibiców Śląska i Widzewa również przebywających tam na wakacjach.O ilości vlepek nie ma nawet co wspominać...
ps.Przy okazji wielkie PoZdro dla całej ekipy,oby do zobaczenia w przyszłości:)
ps.Przy okazji wielkie PoZdro dla całej ekipy,oby do zobaczenia w przyszłości:)
-
ja spędziłem tydzień w sąsiednim miescie - Calella :) z akcentów kibicowskich widziałem chłopaka w koszulce Górnika Łęczna i typa w koszulce "Tifo/Tifosi" jakiejs włoskiej ekipy - probowalismy z nim pogadac, ale cos kiepsko nam wychodzilo. Gdy powiedzielismy mu ze jestesmy kibicami z Polski na twarzy zagoscił szeroki usmiech :D cos tam zaczal nawijac , wymienial ekipy jakie zna... tutaj czesto Legia, Lech, Wisła, Widzew...ehh jak bysmy mogli mowic po polsku to kilka godzin na pewno by zlecialo :) .
-
Wystarczyło sie najebać wtedy byście się bez problemu dogadali. Ja tak robiłem jak byłem za granicą na wakacjach ;)
GOOD NIGHT left SIDE!
-
Ustka - koleś z Legii widziany, z którym wspólnie chwaliłem nasz klub. Bez żadnych barw, ale poznał po mnie, że (L) :) Widziałem też kilka dziewczyn w bluzach Legii. Jedna osoba w Koszulce GKS Katowice i sporo vlep GieKSy w okolicy w której mieszkałem. Ogólnie na mieście sporo vlep, najwięcej zauważyłem Lecha, Widzewa, Radomiaka, Legii. Wrzuty to głównie Widzew, Stalówka i Raków. Spore napisy w centrum.
Polanica Zdrój - jedynie vlepki: miejscowego FC Śląska i pojedyncze wielu ekip, nikogo w barwach.
Gdańsk - tutaj wiadomo, ale widziałem tylko jedną osobę w barwach, 15 letni chłopak na dworcu w sklepie kibica hehe.
Praga - wdziana vlepa Niebieskich i Pogoń&Legia na moście Karola obok której zawisła vlepa Legia FC Mława. Widziana spora ekipa Crveny Zvezdy, ponieważ grali tego dnia mecz. Głośno śpiewali na mieście. Sparta ani Slavia nie widoczna na mieście. W drodze do Polski, na stacjach beznynowych przy autostradzie widoczne vlepy Slavii.
To tyle. Pozdro.
Polanica Zdrój - jedynie vlepki: miejscowego FC Śląska i pojedyncze wielu ekip, nikogo w barwach.
Gdańsk - tutaj wiadomo, ale widziałem tylko jedną osobę w barwach, 15 letni chłopak na dworcu w sklepie kibica hehe.
Praga - wdziana vlepa Niebieskich i Pogoń&Legia na moście Karola obok której zawisła vlepa Legia FC Mława. Widziana spora ekipa Crveny Zvezdy, ponieważ grali tego dnia mecz. Głośno śpiewali na mieście. Sparta ani Slavia nie widoczna na mieście. W drodze do Polski, na stacjach beznynowych przy autostradzie widoczne vlepy Slavii.
To tyle. Pozdro.
-
To może ja coś skrobne o wakacjach miniętych w Mielnie i Łazach. Łazy - widziany typek w koszulce Śląsk i wisła, sporo vlep Lecha FC Koło, Korony, Dynamo Drezno, kolo z recznikiem Lecha + ja z kumplem w barwach Korony. Mielno - 2 osoby z Lecha, troche wrzutów Legii, troche vlep MKS - u zostawionych przeze mnie + multum innych ekip. To w sumie tyle...
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.

-
W Gdańsku dwóch kibiców Realu Madryt z Murcii [ Real Murcia ] . Doszło do rozmowy , kiedy zauważyli szalik Wisły ;)
-
w lecie w szaliku chodzisz? :DLGH pisze:W Gdańsku dwóch kibiców Realu Madryt z Murcii [ Real Murcia ] . Doszło do rozmowy , kiedy zauważyli szalik Wisły ;)
-
O widze , że kolega był w moim starym mieście ;) Tak dla info w Polanicy nie ma FC Śląska , tylko pare osób podrukowało vlepki z taki napisem , jak dobrze pamiętam bo tam ostatnio byłem to tak to szło "FC Polanica Zdrój 100% Śląsk"włodzimierz pisze:Ustka - koleś z Legii widziany, z którym wspólnie chwaliłem nasz klub. Bez żadnych barw, ale poznał po mnie, że (L) :) Widziałem też kilka dziewczyn w bluzach Legii. Jedna osoba w Koszulce GKS Katowice i sporo vlep GieKSy w okolicy w której mieszkałem. Ogólnie na mieście sporo vlep, najwięcej zauważyłem Lecha, Widzewa, Radomiaka, Legii. Wrzuty to głównie Widzew, Stalówka i Raków. Spore napisy w centrum.
To tyle. Pozdro.
heh pozdrawiam ;)
ARKA&PASY&LECH !
[link]
[link]
-
Zakopane.
W barwach: Legia, Lech, Motor, Ruch (chyba miejscowi), GKS Tychy, Górnik Zabrze / Wisłoka, Włodawianka :D ( dziewczyna w szaliku w towarzystwie typa z konkretnie obita mordą) , chyba ktoś z Wisły. To chyba na tyle.
W barwach: Legia, Lech, Motor, Ruch (chyba miejscowi), GKS Tychy, Górnik Zabrze / Wisłoka, Włodawianka :D ( dziewczyna w szaliku w towarzystwie typa z konkretnie obita mordą) , chyba ktoś z Wisły. To chyba na tyle.
...
-
w zakopanym widziani najbardziej chyba Lech co chwile goscie w czapkach jeden gosciu widziany w szalu Legi kilku gosci z CSKA Moskwa , Ruch ( Żory ) i Widzew (Pabianice) w Barze spotykamy kilku gosci ze Sląska Wrocław .. pozdrawiam
-
W listopadzie masz lato kolego?ponury pisze:w lecie w szaliku chodzisz? :DLGH pisze:W Gdańsku dwóch kibiców Realu Madryt z Murcii [ Real Murcia ] . Doszło do rozmowy , kiedy zauważyli szalik Wisły ;)
-
Real Murcia :) to nie jest fc Realu z Madrytu tylko inny zespol. przedrostka "Real" uzywa wiele druzyn w hiszpanii - oznacz on "krolewski". Taki Betis Sevilla to tez w pelnej swojej nazwie Real Betis Sevilla.
-
A czy temat brzmi jesienne miejscowości kolego?bob934 pisze:W listopadzie masz lato kolego?ponury pisze:w lecie w szaliku chodzisz? :DLGH pisze:W Gdańsku dwóch kibiców Realu Madryt z Murcii [ Real Murcia ] . Doszło do rozmowy , kiedy zauważyli szalik Wisły ;)
Czyli cały rok nie można się wypowiadać w tym temacie kolego , bo pisze wakacyjne miejscowości .. !?KND pisze: A czy temat brzmi jesienne miejscowości kolego?
-
bo pisze wakacyjne miejscowości .. !?
jest napisane... w szkole nie douczyli?
jest napisane... w szkole nie douczyli?
W pierwszej połowie doping niestety średni - zimno, całkowity zakaz picia alkoholu lekki deszcz spowodował, że nie wyglądało to najlepiej
-
obie formy są poprawne... ; )
sory nie mogłem sie powstrzymać.
daj się chłopakowi wykazać , poszukiwał w różnorakich słownikach po necie , zresztą jeżeli jest fanem profesora Jana Miodka to niech zmieni forum .S4J pisze:obie formy są poprawne... ; )
-
Kto chętny na browar bez podziałów w Zakopcu między 26 a 30 stycznia? Pisac priv:)
-
Poprzedni weekend w Zakopanem.
Nas Wisły Kraków 10 osobowa ekipa. Widziane osoby z takich ekipa jak: Śląsk Wrocław, Zaglębie Sosnowiec, Bks Bielsko, Ruch Chorzów, Gks Katowice.
+ piwko z ekipą Resovii - pozdro.
Nas Wisły Kraków 10 osobowa ekipa. Widziane osoby z takich ekipa jak: Śląsk Wrocław, Zaglębie Sosnowiec, Bks Bielsko, Ruch Chorzów, Gks Katowice.
+ piwko z ekipą Resovii - pozdro.
BARWY cRACOVII TO NASZA PASJA
WISŁA KRAKÓW
NAJSTARSZY POLSKI KLUB W KRAKOWIE !
WISŁA KRAKÓW
NAJSTARSZY POLSKI KLUB W KRAKOWIE !
-
No pewnie biore ze soba cala krate:)Commando Mocher2 pisze:a załatwisz "Króla"?
-
Na Małyszomani widziane ekipy: Stomil Olsztyn, Górnik Łeczna, Czuwaj Przemyśl. Z Górnikiem i Czuwajem integracja przy wodzie. pozdrowienia dla chlopakow:) KSW!
-
20-23.01 Zakopane
- Polonia W
- Lech
- Legia (stok na Szymaszkowej)
- Śląsk
- Ruch (ŻoRy)
do tego chyba Widzew bądź Ruch w clubie Morskie Oko
- Polonia W
- Lech
- Legia (stok na Szymaszkowej)
- Śląsk
- Ruch (ŻoRy)
do tego chyba Widzew bądź Ruch w clubie Morskie Oko
https://t.me/pump_upp
-
Zakopane 20-23.01 od nas dwie osoby ze Szczakowianki Jaworzno
Widziane ekipy:
- ŁKS Łódź
- Arka Gdynia
- Cracovia Kraków
- Legia Warszawa
- Motor Lublin
- Górnik Zabrze
Widziane ekipy:
- ŁKS Łódź
- Arka Gdynia
- Cracovia Kraków
- Legia Warszawa
- Motor Lublin
- Górnik Zabrze
-
Szpindlerowy Młyn (Czechy) - jeden synek z Jagi w czapce, vlepka Unii Leszno i kilka odwróconych, nie zdrapanych Ruchu Chorzów i kilka napisów i vlepek GKS'u Katowice
-
Zakopane 15-23.01.2011
Lechia Gdańsk
Arka Gdynia
Górnik Zabrze
Lechia Gdańsk
Arka Gdynia
Górnik Zabrze
Łódźki KlubSportowy 1908!!!!!!!!!!!
-
Śnieżka - Vlepy: Arka Gdynia, Górnik Zabrze, GKS Katowice, anty-Ruch Chorzów, Śląsk Wrocław, Banik Ostrava (i wiele pozdrapywanych, jest cała ściana)
-
pgn napisał(a):
przesiadkę miał zapewne. 30 minut pośpiesznym i jest na swoim terenie. na miasto to raczej w tym nie poszedł, chyba że jakiś konkret. pamiętam kolesia, gabaryty sporej szafy jak w koszulce Ruchu śmigał w centrum Katowic. wszyscy w barwach GKS oczy w dół :lol:
Co do tego to w Katowicach jest jeden z największych FC Ruchu Chorzów , liczebnie na niektórych dzielnicach znacznie górują .
Zakopane ; także FC Ruchu obfitujące w ok.20-35 ok.
ja zauważyłem także 1 typka w czapce Śląska Wrocław
przesiadkę miał zapewne. 30 minut pośpiesznym i jest na swoim terenie. na miasto to raczej w tym nie poszedł, chyba że jakiś konkret. pamiętam kolesia, gabaryty sporej szafy jak w koszulce Ruchu śmigał w centrum Katowic. wszyscy w barwach GKS oczy w dół :lol:
Co do tego to w Katowicach jest jeden z największych FC Ruchu Chorzów , liczebnie na niektórych dzielnicach znacznie górują .
-
19pipek20 pisze:
Konkretnych co sie udziela jest 2 osoby co i tak nie ma ich na wielu meczach a jak jadą to na mecze konkretne tak napisał mi gosc z tamtejszego FC .
Tak wiec nie pisz farmazonów o jakis 20-35
-
Przejedź się do Zako później się udzielaj. FC Ruchu jest 25- 30 osób, ale ilu ich jeździ to sami oni wiedzą.Pasta2 pisze:19pipek20 pisze:
Konkretnych co sie udziela jest 2 osoby co i tak nie ma ich na wielu meczach a jak jadą to na mecze konkretne tak napisał mi gosc z tamtejszego FC .
Tak wiec nie pisz farmazonów o jakis 20-35
-
a jak sie przedstawia sytuacja w Hajduszoboszlo ?
-
Wybieram się tam pod koniec lipca i chciałem się zorientować, czy ktoś nie będzie planował spędzić właśnie tam urlopu/wakacji.
Kilka lat temu spotkałem tam fanów Ruchu, Zawiszy, Legii oraz Lecha, natomiast w samym miasteczku mieszkają fani Debreczyna.
Kilka lat temu spotkałem tam fanów Ruchu, Zawiszy, Legii oraz Lecha, natomiast w samym miasteczku mieszkają fani Debreczyna.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
nadmorskie Lubiatowo - widziana dość konkretna 5 osobowa grupka Widzewa, i pojedyncze osoby z Legii
-
W Hajduszoboszlo napotkane vlepki niemieckich ekip. Słyszalny z jednego z samochodów był ten utwór http://www.youtube.com/watch?v=dKf4IehcbM4. Bardzo dużo ludzi z Podkarpacia. Ponadto sporo Słowaków, zwłaszcza z Koszyc.
Międzywodzie: Widziani ludzie w barwach Pogoni Szczecin, Lechii Gdańsk, Stilonu Gorzów, GKS-u Bełchatów oraz Chrobrego Głogów.
Odnośnie wlep to dużo Stilonu oraz mniejsze ilości Pogoni, Legii, Ruchu oraz Cracovii.
Odnośnie wlep to dużo Stilonu oraz mniejsze ilości Pogoni, Legii, Ruchu oraz Cracovii.
-
Polańczyk: Widziane dwie osoby w barwach Widzewa.
Z vlep sporo ŁKS, Widzew, Zagłębie Lubin, Stal Mielec, Sandecja Nowy Sącz, Hutnik Nowa Huta.
Z vlep sporo ŁKS, Widzew, Zagłębie Lubin, Stal Mielec, Sandecja Nowy Sącz, Hutnik Nowa Huta.