V liga

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

wujtom80

Post autor: wujtom80 »

jksiak1910 pisze:nie wiem nie byłem ale sądzac po fotkach i po opisach deeby dla Sanovii a wasza jakość sprawdzimy bez Warty spawdzimy na naszym meczu także bez wpinki
a skąd wiesz że bez :roll: :wink:
iparts.pl
edi_

Post autor: edi_ »

big don pisze:Grzecznie prosilem...
A c***, raz kozie smierc, ilez mozna obojetnie przechodzic obok madrosci tego pana :roll:
wujtom80 pisze:Jeżeli chodzi o liczby to liczy sie jakość a nie ilośc(popatrz dokładnie) my niezabieralismy przypadkowych ludzi na mecz...
...Dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkich niezależnie od barw. :wink:
Jak sie nie da po dobroci, to sa inne sposoby zwane faktami 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wiec skoro to jest sklad po selekcji na mecz derbowy to moze ja sie zajme uprawa ogrodka :roll:

TERAZ KONIEC TEMATU ODNOSNIE NASZYCH DERBOW 8)
... choc znajac mentalnosc sasiadow zaraz znow cos wymysla :roll:
I tak byłes długo cierpliwy, co do tych zdjec, bo moja cierpliwość np. juz się wyczerpała, dlatego też zwyczajnie odpuszczam tą walke na necie... ehh :?
wujtom80

koniec tematu to miał być dawno ale ty chyba bedziesz go ciągną w nieskończonośc.
Czuwaj_Zasanie

Post autor: Czuwaj_Zasanie »

Dzisiaj Derby Przemysla :wink: :twisted:
Mam nadzieje ze sroda nie odbije sie na frekwencja, i jak przypuszczam o ile zostanie ktos wpuszczony to tylko 1 ekipa raczej, ale obym sie mylil :wink:
kibic_podkarpacie

Post autor: kibic_podkarpacie »

wujtom80 pisze:koniec tematu to miał być dawno ale ty chyba bedziesz go ciągną w nieskończonośc.
Przed chwilą miałeś tak dużo do powiedzenia. Teraz to co pisała Sanovia zostało udokumentowane zdjęciami i kończysz temat. Może pochwalicie sie jeszcze zajebistą akcją na trasie w pewnej wsi?
wujtom80

Panie kochany ja już dawno zamknołem temat 8) teraz to mi sie śmiac chce takie stare konie a jeden podpuszcza drugiego :lol: :lol: :lol: a o którą akcje ci chodzi rudenke??czy o to ze ktoś przywłaszczył sobie towar bez pozwolenia na kwote 500pln??
kibic_podkarpacie

Post autor: kibic_podkarpacie »

wujtom80 pisze:Panie kochany ja już dawno zamknołem temat 8) teraz to mi sie śmiac chce takie stare konie a jeden podpuszcza drugiego :lol: :lol: :lol: a o którą akcje ci chodzi rudenke??czy o to ze ktoś przywłaszczył sobie towar bez pozwolenia na kwote 500pln??
O to w Rudence...
RKS1926
ban
Kontakt:

Post autor: RKS1926 »

big don

Post autor: big don »

mzks1963 pisze:Okiem kibica Błękitnych również derby dla Leska. Ja czekam jeszcze na fotki z tymi transparentami bo nie widzę.
Bardzo prosze :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wiecej tego wszystkiego na naszym forum 8) www.sanovia.fora.pl
miro_kks

Post autor: miro_kks »

W czasie gdy Czarni trafili jednego odnas to głowna ekipa byla w jednym z barów, gdy dowiedzielismy sie ze Jasło jest w Krosnie odrazu wyruszamy na spodkanie z nimi...
risto

Post autor: risto »

I co, spotkaliście się? :lol: Teraz już możecie nas przeprośić za oskarżenie o kradzież! I przyznać się jak to panienki od Was ukradły aparat!
/SĘDZISZÓW MŁP./

Post autor: /SĘDZISZÓW MŁP./ »

Może opisze ktoś z Przemyskie derby,bo jestem ciekawy jak sie zaprezentowały oba kluby??
zerok

Post autor: zerok »

Relacja ze strony Czuwaju jest tutaj:
http://www.fpk.fora.pl/sroda-30-v-oraz- ... -t654.html
K1918

Post autor: K1918 »

Czuwaj Przemyśl - Polonia Przemyśl 30.05.2007 0:2 PP

Z uwagi na to, że mecz przeniesiono do Lubaczowa ( 70 km od Przemyśla) byliśmy zmuszeni kminić jakiś transport. O tym, że psy nie pozwolą wynająć nam żadnego trasportu typu autokar, bus wiedzieliśmy wcześniej. Dlatego też wynajęlismy pociąg specjalny na 240 miejsc.
Ze stacji Zasanie wyruszamy tuż przed 14 i jest nas dokładnie 203 (w tym 10 kobiet). W Radymnie dosiada się nasz układowicz w liczbie 19. Także w Lubaczowie meldujemy się w 222 osoby, do tego dołącza do nas duzo ludzi autami ok 50 i do tego 19 osób z Karpat Krosno. A więc łącznie daje to liczbe ok 290 kibiców.
Na poczatek meczu machamy flagami w barwach (70), wieszamy barwówke do tego odpalamy strobo co daje dobry efekt. Następnie wieszamy swoje 4 flagi, 1 Radki, 1 Karpat oraz dwie narodówki z celtą. Od razu jedziemy z dobrym dopingiem, w nim było również sporo bluzgów (derby to derby ). Prezentujemy także szarfy w barwach i choreo z 3 sektorówkami prezentującymi harcerzy i herb, do tego napis na płot "To my Harcerze Czuwaju Rycerze", do tego odpalamy kilka OW.
Wywieszamy także dywan złożony dokładnie z 83,5 szalika, koszulek, bluzy i czapki zimowej i gdy go podpalamy zaczyna się mała jazda z ochrona która się wycofuje, wkracza prewencja prawie wygania nas z sektora. W ochronę lecą 2 świece dymne i ... bęben. W tym czasie jeden "kumaty" koleś z Polonii odbija jeden szalik. Na tym atrakcje się kończą, po meczu pieski wypuszczają nas po 7 osób i z całości zawijają 14. Reszta wraca na pociąg i oznajmia, że bez nas nie wróci. Poskutkowało, z 30 minutowym opóźnieniem pociąg rusza z wszystkimi na pokładzie. W międzyczasie dzwonimy do rywali z propozycją grilla, ale nic z tego nie wyszło. Na Zasaniu meldujemy się po 22.
http://i10.tinypic.com/63cyql5.jpg
http://i19.tinypic.com/505ap7r.jpg
http://i11.tinypic.com/5z1xqpk.jpg
http://i14.tinypic.com/5zd4we9.jpg
http://i13.tinypic.com/6bc3k1h.jpg
Ostatnio zmieniony 31.05.2007, 17:56 przez K1918, łącznie zmieniany 3 razy.
N_

Post autor: N_ »

risto pisze:Teraz już możecie nas przeprosić za oskarżenie o kradzież! I przyznać się jak to panienki od Was ukradły aparat!
Nie licz na to, jak zwykle nasza wina że się w Krośnie pojawiliśmy.
Do chłopaków z Jasła nie wdawajcie się w polemikę z Krosnem :wink:

NA temat PP w Lubaczowie proponuje ten temat na rozmowy viewtopic.php?t=1894&start=60
big don

Najblizsza niedziela ciekawie sie przedstawia w krosnienskiej okregowce :roll:

Kolejka 26 - 3 czerwca

Stal II Sanok - Sanovia Lesko 3 czerwca, 11:00
Leśnik Baligród - Karpaty Krosno 3 czerwca, 16:00
Górnik Strachocina - Czarni Jasło 3 czerwca, 16:00
Bieszczady Ustrzyki Dolne - LKS Zarszyn 3 czerwca, 16:00
Piast Miejsce Piastowe - Nafta Jedlicze 3 czerwca, 16:00

Na upartego, wszedzie sie mozna spodziewac kibicow gosci
:roll:
NJ

Post autor: NJ »

spodziewac jak spodziewac ;) napewno bedzie ciekawa kolejka pod katem spotkan na trasie :)
wujtom80

Bardzo ciekawa kolejka niepowiem :P daleki wyjazd Karpat w bieszczady,Czarni pod Sanok(wiocha 7km od Sanoka),Nafta też pewnie pojedzie do pobliskiego Miejsca Piastowego no i donas zapewne Sanok ze swoim fc przyjedzie ,no chyba że sie ustawią na Jasło ale wto watpie.Kolejka zapowiada się emocjonujaco :twisted:
big don

Stal II Sanok - SANOVIA Lesko 0:2

Nas na tym wyjezdzie 20 osob (w tym 2 kobitki) jakis opis :roll: oraz foto pozniej...
kuba_jks

Post autor: kuba_jks »

Mks Radymno-JKS Jarosław Nas 140 osob z flaga ( ok.100 osob pociagiem + auta) w Przerwie chodzimy sobie po Radymnie . Jednak do niczego nie dochodzi.Na Meczu Palimy jeden szalik Radymna .ŚWIRLANDIA
big don

wujtom80 pisze:... Kolejka zapowiada się emocjonujaco :twisted:
Juz wiem, (Zarszyn pojechal) ze sie wieczorem oczytamy pieknych "faktow" w twoim wykonaniu :lol:
wujtom80

big don pisze:
wujtom80 pisze:... Kolejka zapowiada się emocjonujaco :twisted:
Juz wiem, (Zarszyn pojechal) ze sie wieczorem oczytamy pieknych "faktow" w twoim wykonaniu :lol:
a więc piekne fakty w moim wykonaniu :lol:
Bieszczady Ustrzyki DLn - lks Zarszyn .Bieszczad w młynie ok 50.Przyjezdni w ok 25 bez flag.Proponujemy im ustawke bez ograniczeń wieku po ilu chcą lecz odmawiają.Tyle tych faktów.Puzniej ktos może zażuci szerszy opis.
Latynos

Post autor: Latynos »

wujtom80 pisze: a więc piekne fakty w moim wykonaniu :lol:
Bieszczady Ustrzyki DLn - lks Zarszyn .Bieszczad w młynie ok 50.Przyjezdni w ok 25 bez flag.Proponujemy im ustawke bez ograniczeń wieku po ilu chcą lecz odmawiają.Tyle tych faktów.Puzniej ktos może zażuci szerszy opis.
no to zaszaleliscie :) Wiedzialem ze tak bedzie do Ustrzyk przyjechala mloda ekipa i chcecie ustawki bez ograniczen... zwykla pokazowka z waszej strony przypominam ze byly to same mlodziezowe ekipy mogliscie chociaz zaproponowac do 18 lat :roll:
young_brigade'06
Kontakt:

Post autor: young_brigade'06 »

Na spotkanie z ustrzykami wyruszamy w 30 osób w składzie młodzieżowym.
W Ustrzykach zaskakuje nas tylko pogoda. Od momentu wejścia na stadion jedziemy z dopingiem, miejscowi rzucają się w pogoń za nami, lecz psiarnia uniemożliwia nam do jakiejkolwiek konfrontacji, po czym wsadzają nas do klatki. Gospodarzy początkowo, około 30 lecz z czasem osób dochodzi i pod koniec jest ich około 45 osób. Przez cały mecz prowadzimy bardzo dobry doping jak na 30 gardeł. Od strony miejscowych słychać tylko same bluzgi na nas(LKS Zarszyn), Sanovie Lesko i Stal Sanok. My bez napinki nie odpowiadamy na zaczepki Ustrzyk i jedziemy z dopingiem, w przerwie meczu lecą w naszym kierunku kamienie, lecz nikt nie ucierpiał(typowe zachowanie miejscowych kibiców).
Ze stadionu zostajemy wyprowadzeni w 80 minucie. Po przekroczeniu wyjścia ze stadionu widzimy goniących w naszą stronę kibiców KSB lecz do niczego nie dochodzi z powodu dużej ilości psiarni. Wsiadamy do autokaru i odjeżdżamy do domu.
W drodze bez żadnych atrakcji. Policja eskortuje nas do Leska.

Dzięki Sanovi i Stali za wsparcie! Pozdro.
wujtom80

A jednak niezabrakło tego dnia atrakcji.Gdybym coś zle opisał to donie popraw mnie 8) po meczu rozchodzimy sie po barach cześć udaje sie do domów tak jak np ja,po chwili jedząc kolacje :? dostaje tel że Lesko z Sanokiem jest w Ustrzykach i krązą po miescie udaje sie na deptak jest nas już ok 8-10 w tym paru młodzieńców po minucie od przyjscia wjeżdża ekipa sanocko-leska w ok 30 na moje oko (3 auta i bus ale mogę sie mylić)która nas przegania :cry: po czym wracają do samochodów i odjeżdżają.Po ok 10-15 minutach od zajscia zbieramy sie bandą i dzwonimy by powrucili lecz niemaja ochoty już na starcie.Plus dlawas za akcje ale za mało czasu nam daliście :!: zresztą mówiłem poczekajcie chwile niech chłopaki ,od nas dojdą a wy ruszyliście :evil:
ODPOWIEDZ