Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
wojtas_kce
Re: Wymarłe Ekipy ...
A co z Błękitnymi Kielce byli tam kiedyś kibice?
Blekitni jak sama nazwa wskazuje to byl policyjny klub.Nigdy nie bylo tam zadnej ekipy,dopingu wogole zero mlyna. 80% kibicow na ul.sciegiennego to byli emerytowani policjanci,zolnierze(gdy zlikwidowano klub Stadion Kielce) i cala rzesza Kieleckich komuchow.
-
adrian_gkm
Jak wygląda sytuacja z Darzborem Szczecinek? Działają teraz? Jak wyglądała ich działalność wcześniej? Ma ktoś info o tej fladze, o której mowa w opisie meczu Hubertus - Wielim http://www.wielim.szczecinek.com/sezon2003-04.htm ? Jak została zdobyta, jakieś jej zdjęcia?
Na Darzborze nie dzieje się nic , w Szczecinku jedynie Wielim działa .
-
Sylwester89
Mam pytanie odnosnie Janowianki Janow Lubelski czy procz fc Stalowki dzialaja jeszcze na wlasnym podworku czy zapał minał?
-
maniek2010
Darzbór coś próbował kręcić jak wyżej grali i ludzi więcej chodziło teraz pustynia, oczywiście nie mieli nigdy szans z Wielimem. Ogólnie Szczecinek można podzielić na kibiców Wielima, którzy są za Legią i kibiców Lecha Poznań co raczej lokalną piłkę mają gdzieś lub chodzili wcześniej lub nadal chodzą na Darzbór. Jest Ich na pewno dużo.
co do pytania o Janowiankę Janów Lubelski, to grupa Janowscy fanatycy'08 zawiesiła swoją działalność
-
nieaktywny
w polotach liczby dochodziły do 20, średnio 3-5 osób na mecz (źródło: forum Elany Toruń)normalny48 pisze:No ale w jakich przedziałach się waha? Albo ilu członków liczy to FC ?
Co śie dzieje teraz w Pniewach? Czy jest tam jakiś mały młynek na Sokole? Czy dziaął tam F.C. Lecha?
Kiedyś za ich czasów 1ligi coś tam było kręcone, ale wygladało bardzo słabo.
Kiedyś za ich czasów 1ligi coś tam było kręcone, ale wygladało bardzo słabo.
-
Nil_Desperandum
Kilka razy rzuciła mi się w oczy flaga Kolejorza FC Pniewy po czym należy wnioskować, iż działa tam FC Lecha.
-
kristoffer
Fan club Elany z Włocławka już od jakiegoś czasu pod względem liczb nie reprezentuje dawnego poziomu. Trwa spory kryzys.normalny48 pisze:Co do Kujawiaka. To duża jest ta liczba jeżdżąca na Elane? I czy FC jest oficjalne ?
Co do liczb:
sezon 2008/2009
Na meczach u siebie liczby wahały się od 1 do 23 osób na meczu z Zawiszą (22 z Sosnowcem,14 z Tychami)
Wyjazdy: na wszystkich poza Bydgoszczą (11), Sosnowcem (7), Żaganiem (6) bardzo skromnie. Sporo wyjazdów na zgody w skromnych
liczbach.
W marcu 2008 wyjazd na puchar do Grudziądza w 28 osób warty podkreślenia.
sezon 2009/2010
W tym sezonie obniżyliśmy loty i praktycznie zaczął sie trwający do dziś duży kryzys.
Na meczach u siebie do 10 osób (derby i Ślęża) , na wyjazdach podobnie 10 w Grudziądzu z flagą, 7 Częstochowa, 6 Bydgoszcz,
reszta skromnie.
jesień 2010
Na początek w 9 osób meldujemy się w Płocku z Jeziorakiem oraz na drugi dzień w 4 w Gdańsku z Ruchem.W Chorzowie na Austrii
Wiedeń również 4 osoby. U siebie słabiutko, pojedyńcze osoby, ''większe'' liczby na Zagłębiu 6 i 10 na Zawiszy. Z wyjazdami
podobnie, jedynie 6 osób w Żaganiu,reszta skromnie lub wcale.
Jak widać słabiutko.... liczbowo,sytuacja na mieśćie nieciekawa z racji bardzo mocnego fc ŁKS-u. Dlatego oraz z kilku innych względów od jakiegoś czasu nie organizujemy wspólnych wyjazdów na mecze.
-
RosyjskaRuletka
Sokół Pniewy....
jest jeszcze ta ekipa ??
kiedyś pamiętam ten klub jeszcze w ekstraklasie grał
jest jeszcze ta ekipa ??
kiedyś pamiętam ten klub jeszcze w ekstraklasie grał
Czy oprócz Bałtyku i Arki są jeszcze inne ekipy w Gdyni ?
Jest pewnie silne F.C Lechia Gdańsk :)
Jesteś z Trójmiasta, a pytasz się o to na forum?Pablo_LG pisze:Czy oprócz Bałtyku i Arki są jeszcze inne ekipy w Gdyni ?
Wisła Fc Gdynia hehe.Pablo_LG pisze:Czy oprócz Bałtyku i Arki są jeszcze inne ekipy w Gdyni ?
Kiedyś kibice Orkana Gdyni jeździli trochę za swoim zespołem, sympatyzowali z Arką, ale mieli swoje szale ,flagi. Niestety zespół został rozwiązany to i skończyło się kibicowanie.Pablo_LG pisze:Czy oprócz Bałtyku i Arki są jeszcze inne ekipy w Gdyni ?
Są ekipy nie piłkarskie takie jak Łączpol Gdynia czy Asseco, ale niewiele znaczą i nie można w ich przypadku mówić o trzeciej sile czy czymś takim.
Dziękuję za odpowiedźJB pisze:Kiedyś kibice Orkana Gdyni jeździli trochę za swoim zespołem, sympatyzowali z Arką, ale mieli swoje szale ,flagi. Niestety zespół został rozwiązany to i skończyło się kibicowanie.Pablo_LG pisze:Czy oprócz Bałtyku i Arki są jeszcze inne ekipy w Gdyni ?
Są ekipy nie piłkarskie takie jak Łączpol Gdynia czy Asseco, ale niewiele znaczą i nie można w ich przypadku mówić o trzeciej sile czy czymś takim.
-
realista23
wiem ze nie w temacie,ale temat o FC zostal zamkniety,mam pytanie o lódzkie osiedla Marysin,Jagielly,Julianów i w szególnosci o Baluty Nowe byc moze tematycznie moje pytanie pasuje bo jakis czas temu w 3z4 tych osiedli kibicowsko nic sie nie dzialo chociaz swojego czasu bylo bdb zwlaszcza sportowo,jezeli post nie jest na miejscu poprostu usunac,Lodzian(nie mam polskich znaków wiec bez obrazy) prosze o subiektywna ocene
Działają jeszcze kibice na Rozwoju Katowice i MK Katowice ?
-
Sylwester89
A ja mam pytanie odnosnie KS Zakopane czy działali cos lub działaja obecnie ?
-
Fight Łapa
Z tego co ja wiem:borys1978 pisze:Działają jeszcze kibice na Rozwoju Katowice i MK Katowice ?
Rozwój-zakaz na działalność od Gieksy.
MK-klub nie istnieje,tylko juniorzy chyba. Pod szyldem MK działa grupa Skinheadów z dzielnicy Kostuchna. Znajomi mówili,że to jest bardzo wiekowo zaawansowana grupa,a co za tym idzie co raz mniej aktywna. Młodzi na dzielnicy podobno nie są specjalnie zakochani w klimatach "White Power".
Fight Łapa pisze:Z tego co ja wiem:borys1978 pisze:Działają jeszcze kibice na Rozwoju Katowice i MK Katowice ?
MK-klub nie istnieje,tylko juniorzy chyba. Pod szyldem MK działa grupa Skinheadów z dzielnicy Kostuchna. Znajomi mówili,że to jest bardzo wiekowo zaawansowana grupa,a co za tym idzie co raz mniej aktywna. Młodzi na dzielnicy podobno nie są specjalnie zakochani w klimatach "White Power".
Napisz cos o Ustroniu i Wiśle jak tam wygląda kibicowsko .
Chodz znam tam te tereny dobrze to wiem ze wy Kużnia Ustroń działacie u siebie ..
A innych Fan klubów jak wiem w Wisle i Ustroniu nie ma .
-
Fight Łapa
No u siebie coś tam działamy. Raz jesteśmy,a raz nas nie ma i tak w kółko.borys1978 pisze:Fight Łapa pisze:Z tego co ja wiem:borys1978 pisze:Działają jeszcze kibice na Rozwoju Katowice i MK Katowice ?
Napisz cos o Ustroniu i Wiśle jak tam wygląda kibicowsko .
Chodz znam tam te tereny dobrze to wiem ze wy Kużnia Ustroń działacie u siebie ..
A innych Fan klubów jak wiem w Wisle i Ustroniu nie ma .
Jeżeli chodzi o FC,to takiego super zorganizowanego nie ma. W Ustroniu najwięcej kibiców GKSu Katowice (jeden ma knajpe,gdzie można ich spotkać). Kiedyś pare osób jezdziło na BKS Bielsko.Pojedyncze osoby kibicowały Górnikowi,Ruchowi i Wiśle Kraków.
W Wiśle to jeszcze gorzej wygląda. Chyba takie grupki znajomych śmigają na BKS,GKS K-ce,Górnik i Ruch. Ode mnie ze szkoły typek jezdził na Wisłę,a jego kuzyn na Cracovię.
Do walk nie dochodzi. Ja obecnie mieszkam na Górnym Śląsku,ale nie sądze żeby coś się tam zmieniło. Inna bania po prostu.
-
OldboySilesia
Ktoś tu pytał o KS Zakopane. W wakacje zwizytowałem ich stadion podczas meczu. Na trybunach jakaś setka osób ale głównie oglądacze piłki którzy lubią wyłykać co nieco. Nie kryłem się z sympatiami (koszulka klubowa) ale nie burzyli... baa zapraszali na jednego hehe
Ma pytanie odnosnie Jantara Ustka...moja wiedza na temat tego klubu jest niemal zerowa. Moglby ktos przyblizyc fakty dotyczace ruchu kibicowskiego w tym miasteczku?
Promień Żary działa,parę miesięcy temu grillowali z Moto Jelczem&Bielawianką (porażka Promienia).
Ja mam pytanko czy kibice Olimpii Warszawa aktywnie działają na swoich meczach? Czy jest młyn, flagi, może jakieś wyjazdy?
-
Nowomieszczanin
Miejscowa Goplania obnizyla znacznie loty, a w Inowrocławiu rozwija sie FC Lecha.
Jak ma się sytuacja na stadionach takich ekipa jak Osadnik Myślibórz, Dozamet Nowa Sól, Polonia Leszno i czy te ekipy są FC innych klubów?
-
DOLNOSLAZAK
W Nowej Soli, zbiera się grupka co dopinguję Dozamet, ale ostatnio znacznie obniżyli loty. Nie wiem czy dalej sympatyzują z Miedzią Legnica?
Oprócz tego kupa pikników jeżdżąca na Falubaz, mają chyba nawet fanę, znajdą się też osoby kibicujące Lechowi, ale to raczej od niedawna więc raczej Janusze.
Oprócz tego kupa pikników jeżdżąca na Falubaz, mają chyba nawet fanę, znajdą się też osoby kibicujące Lechowi, ale to raczej od niedawna więc raczej Janusze.
-
Troublemaker
Ja chciałbym zasięgnąć informacji o fanach Chełminianki Chełmno. Swego czasu była to grupa fanów jeżdżąca na wyjazdy, wydająca swojego zina a potem, jeżeli dobrze pamietam skupili się najprawdopodobniej fan-clubowaniu gdyńskiej Arce. Nie jestem tylko pewny w 100% czy to ta sama grupa kibiców?
Funkcjonują dalej czy można ich przyporządkować to tego tematu?
Funkcjonują dalej czy można ich przyporządkować to tego tematu?
Z tego co ja kojarzę, to nastąpiła całkowita wymiana pokoleń. Arka odpuściła Chełminiankę, a całość postanowili ciągnąć dalej Legioniści. Obecna Chełminianka deklaruje się w 100% jako FC Legii.
-
Troublemaker
Takiej metamorfozy się nie spodziewałem. Dzieki za info.
Narew działa całkiem przyzwoicie jak na nich. Myślę, że zerwana zgoda z Hutnikiem podcięła im trochę skrzydła. Ciekaw jestem czy Nadnarwianka Pułtusk jeszcze coś kręci na swoim stadionie?
Nadnarwiankia kręci doping...więcej na http://www.fanatycy.warszawa.pl/forum/index.php
Ks Kryształ Stronie Śląskie ktoś coś wie?
-
KazoR_1987
Ostatnio jak tam bylismy to cisza i spokoj nie liczac miejscowych strazakow Moze zmienilo sie cos na lepsze ale nie wiem nic wiecej bo jzu pare sezonow sie nie widzielismy
KS Olkusz, zawieszenie
http://kso.futbolowo.pl/kso/news,775244,bb06.html
http://kso.futbolowo.pl/kso/news,775244,bb06.html
Na pewno nie nadają się do tego tematu... działają cały czas.