Dziewczyny i "młyn"
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
(M)ałolacik
hmmmmmmm................
Podzielam zdanie, że dziewczyna na stadionie - Super
Dziewczyna na młynie - nie bardzo
Oczywiście w Gdyni na młynie spotyka się kilka (kilkanaście) dziewczyn, które są za klubem i dopingiem pomagają drużynie. Widac je na każdym meczu i reprezentują coś sobą.
Lecz często tak jest (głównie jak jest mecz "Women free"), że zdarza się wiele przypadkowych osób i są teksty typu, "a którzy to nasi", "kto to Tomczak", "dobrze wyglądam" itp. z takim czymś aut ! Typowy lans.
Podzielam zdanie, że dziewczyna na stadionie - Super
Dziewczyna na młynie - nie bardzo
Oczywiście w Gdyni na młynie spotyka się kilka (kilkanaście) dziewczyn, które są za klubem i dopingiem pomagają drużynie. Widac je na każdym meczu i reprezentują coś sobą.
Lecz często tak jest (głównie jak jest mecz "Women free"), że zdarza się wiele przypadkowych osób i są teksty typu, "a którzy to nasi", "kto to Tomczak", "dobrze wyglądam" itp. z takim czymś aut ! Typowy lans.
Dziewczyny które kibicują z poświęceniem, które są prawdziwymi fanatyczkami owszem, zawsze mile widziane w młynie moim zdaniem. Natomiast stanowcze NIE panienka które przychodzą do młyna żeby wyrwac faceta polanssowac sie nowymi szpileczkami minioweczkom czy c*** wie czym. Takie maniurki na inny sektor, a napewno ktos odpowiedni sie nimi zainteresuje 
-
Bóg Honor Ojczyzna
-
Użytkownik nr 1948
-
zwykly_kibic
Re: Dziewczyny i "młyn"
ciesze się że swoją dezaprobatę wyrażasz na internecie.
-
Sylwester89
Ty za to wypraszasz z pewnoscia, wiec przestan sie niepotrzebnie unosic i pisac takie napinkowe komentarze.zwykly_kibic pisze:ciesze się że swoją dezaprobatę wyrażasz na internecie.
Ja mam takie troche inne pytanie. Czy slyszeliscie o jakimkolwiek klubie w Polsce czy za granica, w ktorym dziewczyna miala epizod w prowadzeniu dopingu? Mogl to byc moment, jeden mecz czy cos podobnego. Moze na dyscyplinach zenskich w mlynkach prym wioda kobiety wie ktos jak to jest ??? Pzdr
Jest troche dziewczyn ktore naprawde zyja tematem jak faceci.Wiekszosc jednak to lanserka itp.Za ŁKS-em jezdzila dziewczyna uwaga: z Koszalina.Poznalem ja w pociagu jak jechalismy na Cracovie pare lat temu.Koszalin-Łódź,Łódź-Kraków,Kraków-Łódź i znowu Łódź-Koszalin.Nie wim ile godzin trwal jej wyjazd ale dla mnie to jest mega wyczyn jak na kobitke.Spotkalem ja jeszcze pozniej na jakims wyjezdzie ale czy nadal jezdzi nie wiem.
-
Jakubek_LG
Jak czasem śmigam na hokej to jest jedna pieśń , która prowadzi kobieta .
Jakubek_LG pisze:Jak czasem śmigam na hokej to jest jedna pieśń , która prowadzi kobieta .
z nimi śmigasz no hokej?:)
a tą pieśń prowadzi ta dziewczyna po prawo?:)
To chyba ta Pani ..cobytu pisze:Jest troche dziewczyn ktore naprawde zyja tematem jak faceci.Wiekszosc jednak to lanserka itp.Za ŁKS-em jezdzila dziewczyna uwaga: z Koszalina.Poznalem ja w pociagu jak jechalismy na Cracovie pare lat temu.Koszalin-Łódź,Łódź-Kraków,Kraków-Łódź i znowu Łódź-Koszalin.Nie wim ile godzin trwal jej wyjazd ale dla mnie to jest mega wyczyn jak na kobitke.Spotkalem ja jeszcze pozniej na jakims wyjezdzie ale czy nadal jezdzi nie wiem.

Wolni Farmerzy
Ta Pani to chyba z Włocławka ale reki nie daje.... ;)
W Nowym Sączu tez dziewczyny sie udzielaja/udzielaly majac chyba nawet swoja flage.
Nie masz racji.To wlasnie dziewczyna z Koszalina.Szacunek dlacobytu pisze:Ta Pani to chyba z Włocławka ale reki nie daje.... ;)
Niej!
-
Nil_Desperandum
To jest Kasia z Koszalina :) od dłuższego czasu już nie jeździ.hedans pisze:To chyba ta Pani ..cobytu pisze:Jest troche dziewczyn ktore naprawde zyja tematem jak faceci.Wiekszosc jednak to lanserka itp.Za ŁKS-em jezdzila dziewczyna uwaga: z Koszalina.Poznalem ja w pociagu jak jechalismy na Cracovie pare lat temu.Koszalin-Łódź,Łódź-Kraków,Kraków-Łódź i znowu Łódź-Koszalin.Nie wim ile godzin trwal jej wyjazd ale dla mnie to jest mega wyczyn jak na kobitke.Spotkalem ja jeszcze pozniej na jakims wyjezdzie ale czy nadal jezdzi nie wiem.
Choć nie jestem kibicem ŁKS-u to Wam mogę potwierdzić , że jest to Kaśka z Koszalina. 100%.Nil_Desperandum pisze:hedans pisze:To chyba ta Pani ..cobytu pisze:Jest troche dziewczyn ktore naprawde zyja tematem jak faceci.Wiekszosc jednak to lanserka itp.Za ŁKS-em jezdzila dziewczyna uwaga: z Koszalina.Poznalem ja w pociagu jak jechalismy na Cracovie pare lat temu.Koszalin-Łódź,Łódź-Kraków,Kraków-Łódź i znowu Łódź-Koszalin.Nie wim ile godzin trwal jej wyjazd ale dla mnie to jest mega wyczyn jak na kobitke.Spotkalem ja jeszcze pozniej na jakims wyjezdzie ale czy nadal jezdzi nie wiem.
Ps. dobrze że ta fotka jest tyłem ;-)
-
19Banicek22
Zdrowe kobietki ;-)Don_Padre pisze:Tak jest, były i udzielają się nadal. Jest ich kilka(naście), mają swoją nazwę (Power Girls Sandecja), oraz swoją flagę.Kierowca pisze:W Nowym Sączu tez dziewczyny sie udzielaja/udzielaly majac chyba nawet swoja flage.
http://sandecja-foto.pl/100-lecie-turniej.html
Są na prawie wszystkich fotach od 17 do 36, tam też ich flaga
Wygląd myślę tutaj nie gra roli... liczy się pasja :)cwaniak z PKSu pisze:Radek_ZS pisze:
Ps. dobrze że ta fotka jest tyłem ;-)
Aż taka brzydka? ;]
Wolisz mieć 10 lanserów w młynie którzy przyjdą 2-3 razy w roku czy jedną fanatyczke która w doping włoży całe serce i będzie chodziła na każdy mecz u siebie? Młyn powinien być przeznaczony dla fanatyków nie zależnie od płci czy wieku. Reszta won z młyna!!!
BABY DO GARÓW! :D
p******* rewie mody i pokaz tipsów,tak jak ktos wyzej napisał sensownie,boje sie ze weyjazdy przestana byc meska odskocznia.
Dzis przyjdą do młyna ,jutro pojadą na wyjazd a niedługo beda juz sie organizowac.Zreszta juz flagi szyja.Po co ktos mi wciska jakies gnioty?Kibicowanie to męska rzecz tak jak bylo w latach 90 ,ja jestem zwolennikem tego okresu i tyle.
-
Nowohucianie1950
Wszystko jest ok, dopóki w młynie są laski, którym na klubie NAPRAWDĘ zależy, a takich jest tak naprawdę nie wiele.Problemem są laski, które nie kumają klimatu w światku kibicowskim i np bujają się w barwach po wrogich terenach czy robią sobie fotki na stadionie, a potem lansują się na NK.I nie oszukujmy się, takich jest coraz więcej i trzeba z tym walczyć.
"Facetów" też...Nowohucianie1950 pisze:Wszystko jest ok, dopóki w młynie są laski, którym na klubie NAPRAWDĘ zależy, a takich jest tak naprawdę nie wiele.Problemem są laski, które nie kumają klimatu w światku kibicowskim i np bujają się w barwach po wrogich terenach czy robią sobie fotki na stadionie, a potem lansują się na NK.I nie oszukujmy się, takich jest coraz więcej i trzeba z tym walczyć.
Jeszcze sporo wody w Wiśle upłynie zanim polskie fanki będą w takich liczbach przychodzić do młyna jak na zachodzie.W Polsce są to symboliczne ilości.
W CSKA podobno ale w CSKA Sofia jest jedna fanatyczka:)

Ja się pytam gdzie jest Koko w tym temacie?