pomiędzy Resovią, a JKS była zgoda, w tej chwili stosunki neutralne.obserwator pzpn pisze:nie mozna edytowac jeszcze chcialbym wiedziec jakie kontakty sa na lini Sovia - JKS Jarosław

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
-
Co do do Pogoni, nie tylko ultrasujemy, ale i mamy młodą ekipę z pod znaku H. Co prawda nie dawno się zorganizowaliśmy i jesteśmy młodą ekipą, która musi się jeszcze sporo nauczyć. Co do kosy z Regą nie ma mowy o czymś takim z racji, że na Regę chodzą same zgredy i dzieciaki. I nie wiem Punio co Cię rozśmieszyło w tym pytaniu? Jak coś priv.Punio pisze:Pogoń Barlinek ultrasuje, zorganizowana grupa chociaż niezbyt kumata.same młode twarze.Rega to już przeszłość.pustyniaJakie są relacje pomiędzy Pogonią Barlinek a Regą Trzebiatów? Podobno kroi się ostra kosa... Potwierdzi ktoś?
samo pytanie rozbawiło mnie do łez.dzięki Ci bardzo heh
-
Niedawno pisaliscie, ze w chuliganke sie nie bawicie, a teraz zachcialo sie wam nagle chuliganic, hipokryci. Zreszta pozyjemy, zobaczymy :)MKS Pogoń Barlinek pisze:Co do do Pogoni, nie tylko ultrasujemy, ale i mamy młodą ekipę z pod znaku H. Co prawda nie dawno się zorganizowaliśmy i jesteśmy młodą ekipą, która musi się jeszcze sporo nauczyć. Co do kosy z Regą nie ma mowy o czymś takim z racji, że na Regę chodzą same zgredy i dzieciaki. I nie wiem Punio co Cię rozśmieszyło w tym pytaniu? Jak coś priv.Punio pisze:Pogoń Barlinek ultrasuje, zorganizowana grupa chociaż niezbyt kumata.same młode twarze.Rega to już przeszłość.pustyniaJakie są relacje pomiędzy Pogonią Barlinek a Regą Trzebiatów? Podobno kroi się ostra kosa... Potwierdzi ktoś?
samo pytanie rozbawiło mnie do łez.dzięki Ci bardzo heh
-
Jak chcesz się dowiedzieć więcej jakie są powody naszej zmiany zapraszam na priv, żeby nie rozmywać tematu.Niedawno pisaliscie, ze w chuliganke sie nie bawicie, a teraz zachcialo sie wam nagle chuliganic, hipokryci. Zreszta pozyjemy, zobaczymy :)
Masz część naszej młodej ekipy: [link]
-
jak jest na linii Korona Kielce-GKS Tychy, Górnik Zabrze-JKS Jarosław.
-
Górnik - JKS tak samo jak na lini Górnik - Banik
-
Rozumiem, ze my glosu w tej sprawie nie mamy?Z pewnością coś na rzeczy było, bo jak Dyskobolia grała w Warszawie to Polonia ich później zabrała na imprezę. Także podczas meczu w Poznaniu kilka osób z Grodziska wspomagało Polonię. Od dłuższego czasu już chyba nie ma kontaktów, może ktoś z Polonii potwierdzi/zaprzeczy.
Nasze kontakty mialy sie tak, ze na meczu Swit NDM-Dyskobolia przy Ł3 zjawiło się kilka osob od nas incognito a po meczu udali się oni na mecz KSP-Wisła K.
Następnie nie wiem w jakiej kolejosci, zasadniczo mniejsza z tym, nasza flaga przy okazji wyjazdu zawisla na K6 a Polonia na wyjezdzie do nas zasiadla obok naszego mlyna wieszajac fany. Poczatkowo tlumaczone bylo to nieszczesnym okresem z kartami wyjazdowymi, ale po naszym wsparciu w kilka osob chlopakow z Polonii na ich wyjazdach do Poznania i Wronek mozna bylo mowic o jakims tam waflowaniu.
W miedzyczasie nastapila wymiania pokolen spowodowana w glownej mierze emigracja, a my mlodzi postanowilismy odciac sie od dzialan "starszych kolegow" i koniec koncem kontakty z KSP umarly smiercia naturalna.
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
Leniwiec, jesteś jeszcze na forum?leniwiec pisze:Stary moze wkońcu zaczniesz normalnie funkcjonować i się orientować, a nie pisać bzdury rodem z internetu czy tmk bo błazna z siebie robisz. Wyjdz wkońcu poza te forum czy miesięcznik tmk, tam nie przeczytasz zbyt duzo ;)GtWładzię pisze:Post pisałem rok temu w sierpniu i muszę głowę popiołem posypać- układ nadal trwa i ma się dobrze.GtWładzię pisze:Dwa tygodnie temu, kilka osób stwierdziło, iż układ ŁKS-KKS, będzie miało żywot jak ekipa "Terror Corps" Pogoni Szczecin- dwie akcje ( w tym jedna nagłośniona ) i koniec.
Oczywiście większość zainteresowanych wie, że układ czeka na kulminacyjny moment który- niech pobawię się w typera- będzie miał w końcu miejsce w sezonie 2010/2011 ?
;)
Nie pisz żebym wypisywał coś więcej o tej ekipie bo mi sie po prostu niechce.
To tak gwoli bzdur które piszesz, nie odpisuj nie ma sensu.
tisi :)
Szkoda,że się nie założyłem...
-
NeutralnieMateoo pisze:jak jest na linii Korona Kielce-GKS Tychy, Górnik Zabrze-JKS Jarosław.
-
Górnik Zabrze - JKS Jarosław - neutral
-
Czy Warta Sieradz jest proWidzew?
i co łączy Dyskobolie i Górnik Łęczyce ???
i co łączy Dyskobolie i Górnik Łęczyce ???
-
Podbeskidzie przez płotek wyzywa chyba wszystkie Śląskie ekipy prócz jednej.Mateoo pisze:mam pytanie czy Podbeskidzie to anty śląska ekipa tak jak BKS?? i jeżeli nie to jaki jest wasz stosunek do Śląskich klubów?
-
ktorej ?Sztygar pisze:Podbeskidzie przez płotek wyzywa chyba wszystkie Śląskie ekipy prócz jednej.Mateoo pisze:mam pytanie czy Podbeskidzie to anty śląska ekipa tak jak BKS?? i jeżeli nie to jaki jest wasz stosunek do Śląskich klubów?
-
Obecnie Warta Sieradz to samodzielna ekipa i tylko pojedyncze osoby jezdza na Widzew. Co do stosunkow miedzy Dyskobolami a Gornikiem Łeczyca(mam osobisty kontakt z chlopakami) to wiem ze coraz lepiej to wyglada. Czy jest to uklad? wypowiedza sie sami zainteresowani.
Jestem scyzorem tego sie nie wstydze-WIDZEW kocham,Korony nienawidze!
-
Czy w miastach takich jak Bełchatów, Sopot, Białystok, Szczecin znajdują się jakieś inne mniejsze ekipy oprócz tych najbardziej znanych (bez FC)
Wisła Nowa Huta
-
Jeśli o Bełchatów chodzi to nie, w mieście tylko GKS.19TSW06 pisze:Czy w miastach takich jak Bełchatów, Sopot, Białystok, Szczecin znajdują się jakieś inne mniejsze ekipy oprócz tych najbardziej znanych (bez FC)
-
REDSOLDIER pisze:ktorej ?Sztygar pisze:Podbeskidzie przez płotek wyzywa chyba wszystkie Śląskie ekipy prócz jednej.Mateoo pisze:mam pytanie czy Podbeskidzie to anty śląska ekipa tak jak BKS?? i jeżeli nie to jaki jest wasz stosunek do Śląskich klubów?
Tempo Stolarzowice.
Co za rozkminy...
-
W Bialymstoku tylko Jaga97400 pisze:Jeśli o Bełchatów chodzi to nie, w mieście tylko GKS.19TSW06 pisze:Czy w miastach takich jak Bełchatów, Sopot, Białystok, Szczecin znajdują się jakieś inne mniejsze ekipy oprócz tych najbardziej znanych (bez FC)
-
krakowskie Pogdorze to Wisla czy Hutnik?
-
Wisła, Cracovia i Garbarnia.
-
Jak mnie pamięć nie myli to gdzieś od 2004 roku. Czyli od momentu, gdy w ówczesnej IV lidze reaktywowała się drużyna seniorów ROW. Nawet IV liga jest o niebo atrakcyjniejsza niż areny żużlowe.ladygaga666 pisze:Od kiedy Row i Górnik nie udzielają się na żużlu i dlaczego?
(...)
Aha, pisze się ROW nie Row, do rowu to po pijaku można wpaść.
...iluzjoniści wyprali Tobie myśli...
-
Dobrze powiedziane :)De puta madre pisze:Jak mnie pamięć nie myli to gdzieś od 2004 roku. Czyli od momentu, gdy w ówczesnej IV lidze reaktywowała się drużyna seniorów ROW. Nawet IV liga jest o niebo atrakcyjniejsza niż areny żużlowe.ladygaga666 pisze:Od kiedy Row i Górnik nie udzielają się na żużlu i dlaczego?
(...)
Aha, pisze się ROW nie Row, do rowu to po pijaku można wpaść.
żużel to całkiem inna bajka :) za żużlofanami za bardzo nie przepadamy :)
-
przecież jest mnóstwo fanów w Rybniku którzy chodzą na ROW na żuzel jak i na piłkę...
-
i nie wszędzie jest tak jak na żużlowym ROW
np Polonia Bydgoszcz,Apator Toruń,Falubaz,GKM,i inne
np Polonia Bydgoszcz,Apator Toruń,Falubaz,GKM,i inne
-
Jak jest na linii
Cracovia - Zawisza
Cracovia - Zawisza
Każdy to powie... Cracovia rządzi w Krakowie !
-
niejak, dawno się nie spotkaliśmy, dużo osób z Krakowa ma szacunek do Zawiszy.KibicwKapciach pisze:Jak jest na linii
Cracovia - Zawisza
-
A jak jest na linii
Stomil -ŁKS Łomża?
Stomil -ŁKS Łomża?
-
Ciekawe...ABW pisze:Zdecydowanie kosa.Kumaty12345 pisze:A jak jest na linii
Stomil -ŁKS Łomża?
-
Tu bym polemizował.ABW pisze:Zdecydowanie kosa.Kumaty12345 pisze:A jak jest na linii
Stomil -ŁKS Łomża?
-
Pytanie. Czy pewien uklad na GŚ jest juz oficjalny ?
-
Jak wygląda sytuacja na linii Elana - Widzew ?
-
co znaczy oficjalny? oczekujesz pieczątki komisarza? układ to układ....Turin pisze:Pytanie. Czy pewien uklad na GŚ jest juz oficjalny ?
jebał pies teściowe!
-
Pozytywnie, WFCG ma nawet układ z Elanąhg5 pisze:Jak wygląda sytuacja na linii Elana - Widzew ?

-
a jak jest na lini Radomiak Siarka
-
Coś się zmieniło na linii Stomil - Petra? Jak się mają kontakty Petry z Hutnikiem? Ostatnia wizyta w turnieju.
-
można jaśniej?? o jaki niby układ chodzi??imik1 pisze:co znaczy oficjalny? oczekujesz pieczątki komisarza? układ to układ....Turin pisze:Pytanie. Czy pewien uklad na GŚ jest juz oficjalny ?
-
Podbijam
Mozna cos wiecej o ukladzie ,
jezeli faktycznie jest cos na rzeczy ?
"I choć na głowie jest problemów sterta,
Do końca świata Polonia, Oderka."
Do końca świata Polonia, Oderka."
-
Chodzi o pakt antysprzętowy...
herubin pisze:miejsca parkingowe wliczane sa do ogolnej pojemnosci stadionu ?
-
W dniu 12.01.2011r. odbyło się spotkanie, na którym przedstawiciele kibiców Ruchu Chorzów, BKS-u Bielsko-Biała, GKS-u Jastrzębie, GKS-u Katowice, GKS-u Tychy, Górnika Zabrze, Odry Wodzisław Śląski, Piasta Gliwice, Pogoni Szczecin FC Jaworzno, Polonii Bytom i Zagłębia Sosnowiec przybili pakt antysprzętowy. Od dzisiaj obowiązuje on pomiędzy wyżej wymienionymi ekipami.AllBandiT pisze:Podbijam
1964 - 1920 = 44
-
Górnik Łęczyca ;) tak gwoli scislosci..co łączy Dyskobolie i Górnik Łęczyce ???
a co nas laczy?
Tak jak napisal Scyzor - wyglada to coraz lepiej, ale poki co nie zapeszajac nie laczy nas nic oficjalnego.
Zainteresowane strony wiedza co jest grane i w pore sie wypowiedza.
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów