Jaka waga pojedynku? Gra twoja drużyna to trzeba tam być, to nie mecz sparingowy tylko Pucharowy.piknikowy pisze:A zauważasz warszawiaku tą subtelną róznicę w wadze pojedynku? Nikt z Korony nie będzie się tłumaczył przed anonimowymi internautami.Pozdrawiam.

Puchar Ekstraklasy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
W Lubinie 2000 osob w Belchatowie 2500 osob.A spodziewaliscie sie czegos wiecej? Te mecze to praktycznie sparingi bo to mecze o nic i spojrzcie na skady druzyn (jak na sparingu).I spodobal mi sie post Piknikowego - nie oczekujmy ze kazda ekipa bedzie sie Nam spowiadac wkoncu to tylko internet w ktorym kazdy sie czuje przekumaty.
-
Popieram w 100%cfw201 pisze:Jaka waga pojedynku? Gra twoja drużyna to trzeba tam być, to nie mecz sparingowy tylko Pucharowy.piknikowy pisze:A zauważasz warszawiaku tą subtelną róznicę w wadze pojedynku? Nikt z Korony nie będzie się tłumaczył przed anonimowymi internautami.Pozdrawiam.

Wracając do tematu,dziwini później troche fakt (i nie pisze tu o Koronie),że po takich meczech niektóre ekipy śpiewają:"Jesteśmy zawsze tam"

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
-
- ban
-
-
-
-
Właśnie to jest powodem tak świetnego dopingu. Po prostu na trybunach są tylko najwierniejsi i kumaci kibice, którym naprawdę zależy na wspieraniu swojej drużyny.rero pisze:świetny doping jak na taką liczbę na stadionie![]()
W ogóle zajebista atmosfera, zwłaszcza, jak Lech z Cracovią się przebija. Ten puchar to świetny pomysł, jest więcej meczy, można trochę pojeździć, pośpiewać, udowodnić swoją miłość i przywiązanie do klubu. A Ci, którzy olewają mecze swojej drużyny w PE, są żałośni. Baj!

-
Na stadionie ok 3 tyś
Doping jak na taką liczbę, bardzo, bardzo dobry, Lech i Cracovia napewno nie wykorzystałi 400 biletów ( na moje oko nieco ponad 200 (?) może mniej -wrócą to się dokładnie okręślą) spontanicznie próbują dopingować, gwizd i cichną.
Ogólnie jeden z lepszych meczy, zabawa na całego
Doping jak na taką liczbę, bardzo, bardzo dobry, Lech i Cracovia napewno nie wykorzystałi 400 biletów ( na moje oko nieco ponad 200 (?) może mniej -wrócą to się dokładnie okręślą) spontanicznie próbują dopingować, gwizd i cichną.
WISŁA PONAD WSZYSTKO!
-
Gdy się gwiżdze na przyjezdnych to w ten sposób dajesz im znak że ich słychać i oni mają w ten sposób satysfakcję, cały czas powinno się jechac swoje.DRS pisze:Na stadionie ok 3 tyś
Max for you

mic pisze:w '99 jeszcze byl, od niedawna jest juz tylko 1,2,3,5,6.... popierdolilo sie wszystkowasik pisze:Gdzie punkt numer 3![]()

-
Ci pisze że "spontanicznie próbują dopingować" czyli raz do czasu coś intonują, słychać dosyć dobrze było oczywiście "WTSK" czy "Lechia Gdańsk k.. szajs" - momentalny gwizd.Sweet focie pisze:Gdy się gwiżdze na przyjezdnych to w ten sposób dajesz im znak że ich słychać i oni mają w ten sposób satysfakcję, cały czas powinno się jechac swoje.DRS pisze:Na stadionie ok 3 tyś
c*** z tym
coś z forum Cracovii
więc nie ma już co dodawac, kto był ten wie"...Mimo to, bez dwóch zdań na Wiśle doping jest fantastyczny. Pieśni takie w greckim stylu z klaskaniem i podskakiwaniem robią wrażenie, zwłaszcza, ze sporo daje echo od dachu. Dopingują cały czas, non stop, nawet na PE, nawet gdy przegrywają. Czapki z głów..."

Ostatnio zmieniony 29.05.2007, 23:31 przez DRS, łącznie zmieniany 3 razy.
WISŁA PONAD WSZYSTKO!
-
1. sektor gosci pod dachem (akustyka)
2. mikrofony TV na linii sektorw AB (blisko po skosie do sektora gosci , daleko w poprzek calego boiska do mlyna gospodarzy)
wiec relacjami TV nie ma sie co sugerowac warto dodac do tego ze np Polsat duzo glosniej puszcza trybuny niz canal+ co tez moze wywolac zamieszanie
2. mikrofony TV na linii sektorw AB (blisko po skosie do sektora gosci , daleko w poprzek calego boiska do mlyna gospodarzy)
wiec relacjami TV nie ma sie co sugerowac warto dodac do tego ze np Polsat duzo glosniej puszcza trybuny niz canal+ co tez moze wywolac zamieszanie
-
-
- ban
boli Cie to ze ktos u was znalazł sie obiektywnyKS Cracovia pisze:DRS pisze:Sweet focie pisze:
zaraz sie loguje na waszym forum i napisze jako Wiślak ze najlepsze opravy sa na Kałużydystansu troche do internetu.
poza tym nie wiem na jakim forum to znalazłes

Legia Warszawa
-
GÓRNIK ŁĘCZNA - Legia Warszawa, ćwierćfinał Pucharu Ekstraklasy.
Na tym meczu zbieramy się w młynie w 200 osób i dopingujemy z pod dachu, jednak doping nie był naszą najmocniejszą stroną w tym dniu.
W 2 połowie w górę idzie sektorówka - koszulka, w asyście flag na kijach.
Przed meczem notujemy kilka pojedynczych drobnych starć z Legią.
Legionistów sporo jak na wtorek, ale dokładną liczbę napiszą sami.

Na tym meczu zbieramy się w młynie w 200 osób i dopingujemy z pod dachu, jednak doping nie był naszą najmocniejszą stroną w tym dniu.
W 2 połowie w górę idzie sektorówka - koszulka, w asyście flag na kijach.
Przed meczem notujemy kilka pojedynczych drobnych starć z Legią.
Legionistów sporo jak na wtorek, ale dokładną liczbę napiszą sami.

Ostatnio zmieniony 30.05.2007, 12:26 przez Obserwator_FIFA, łącznie zmieniany 1 raz.
WGW
-
-
-
To już dawno zostało wyjaśnione,Prawda jest taka,że to my wykonujemy ją najlepiejwisla_krk pisze:zapytaj Jagi czyja to przyśpiewka była pierwszaadim1986 pisze: PS: nie wiedziałem, że Wisła spiewa "Tylko Ty" Jagi
director pisze:ku*** pije ! Wasze zsrowie ! Abo nie...pierdle za szataanw pic nie bede !
-
-
-
Tyle: [link]rero pisze:Nie wiem ile kosztowały bilety na Legię ale 2000 ludzi to jest po prostu żenada, brak mi słów.
Sam na meczu nie byłem mimo ze mam karnet który obowiązywał na ten mecz. Nie byłem ponieważ:
1. Sram na te puchar wymyślony przez bandę niedojebanych skuwieli, która niby chce uatrakcynić polską piłkę. Jak chca to zrobić to niech zrobią 18/20 druzyn w lidze i wprowadza wymagania typu stadion 10 tys siedzących pod dachem, 2 tys dla gości, limit murzynów w klubie etc.
2. Piątek, 17:30, nie każdy może.
3. Sram na większość tych k**** w koszulkach z (L) na piersi, podobnie jak jak, w c*** ludzi na to sra.
Fajny rym

PS. A na Twój super-hiper klub ile łazi ludu na takie gówno?
-
-
MBTCh pisze:Tyle: [link]rero pisze:Nie wiem ile kosztowały bilety na Legię ale 2000 ludzi to jest po prostu żenada, brak mi słów.
Sam na meczu nie byłem mimo ze mam karnet który obowiązywał na ten mecz. Nie byłem ponieważ:
1. Sram na te puchar wymyślony przez bandę niedojebanych skuwieli, która niby chce uatrakcynić polską piłkę. Jak chca to zrobić to niech zrobią 18/20 druzyn w lidze i wprowadza wymagania typu stadion 10 tys siedzących pod dachem, 2 tys dla gości, limit murzynów w klubie etc.
3. Sram na większość tych k**** w koszulkach z (L) na piersi, podobnie jak jak, w c*** ludzi na to sra.
Fajny rymNawet nie czuje kiedy rymuję
PS. A na Twój super-hiper klub ile łazi ludu na takie gówno?

Myślałem, że ta aktywna część kibiców(nie-pikników) będzie się cieszyć najbardziej na te rozgrywki, a tu proszę - w Łęcznej puchar się nie przyjął

Na szczęście od przyszłego sezonu już nie będziesz musiał znosić tego typu pucharów, ani tak chujowych ekip jak Legia, tylko III-ligowych wymiataczy z prawdziwego zdarzenia.
Żeby była jasność - piszę to z perspektywy kibica IV-ligowego klubu znanego z pewnego protestu

Sorry za ten wywód niewiele mający wspólnego z tematem, ale po prostu krew mnie lekko zalewa, gdy "koneserzy wielkiej piłki" z np. Łęcznej nie dają się namówić na taką "chujnię" jak puchar ekstraklasy.
-
jebaka_ pisze:MBTCh pisze:Tyle: [link]rero pisze:Nie wiem ile kosztowały bilety na Legię ale 2000 ludzi to jest po prostu żenada, brak mi słów.
Fajny rymNawet nie czuje kiedy rymuję
PS. A na Twój super-hiper klub ile łazi ludu na takie gówno?![]()
![]()
Myślałem, że ta aktywna część kibiców(nie-pikników) będzie się cieszyć najbardziej na te rozgrywki, a tu proszę - w Łęcznej puchar się nie przyjął![]()
Na szczęście od przyszłego sezonu już nie będziesz musiał znosić tego typu pucharów, ani tak chujowych ekip jak Legia, tylko III-ligowych wymiataczy z prawdziwego zdarzenia.
Żeby była jasność - piszę to z perspektywy kibica IV-ligowego klubu znanego z pewnego protestuktóry na "wielkie czwartoligowe show" będzie dzisiaj zapierdalał zaraz po Azerbejdżanie z obcego miasta (powinniśmy być na styk
)
Sorry za ten wywód niewiele mający wspólnego z tematem, ale po prostu krew mnie lekko zalewa, gdy "koneserzy wielkiej piłki" z np. Łęcznej nie dają się namówić na taką "chujnię" jak puchar ekstraklasy.

Chyba coś Ci się pomyliło. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, a dojdziesz do tego komu kibicuję