Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Wymarłe Ekipy ...
a ten kolo co z Dajką na randkę ruszył hahaha skąd go wytrzasnęli?;D
-
PierszePierdolnięcie
chyba ci się temat z deczka pomylił;] PM'04
-
Loco_Locass
Też oglądałem ten odcinek, zaraz po połączeniu i wypowiadali się Poloniści że "oni tylko śpiewają: Szombry to My i Biało-zieloni". Były ukazane dwa młyny przy czym młyn Szombierek liczył może z 10 do 20 osób.art_ pisze:pamiętam skróty z nieśmiertelnego programu "Gol" gdzie przez jakiś czas po połączeniu obu bytomskich klubów były dwa oddzielne młyny oddalone od siebie więc chyba nie do końca były bojkotowane?
Przez pewien czas było tak że Szombry jeździły na rezerwy Polonii a Polonia dopingowała swoją pierwszą drużynę, z tego co mi wiadomo ekipa Szombierek ktora po raz pierwszy wybrała sie wspolnie na jakis wyjazd z Polonia (na jakistam arcywazny mecz) dostała w******* od Polonii i została wyjebana z pociągu ale ile prawdy w tych opowieściach to nie wiem
Co to za życie ?pkskjg1953 pisze:Jeszcze żyjemy ;)lubinek33 pisze:wie ktoś co się dzieje z Karkonoszami Jelenia Góra ???
To bardziej agonia :)
Co się dzieje obecnie z Dozametem Nowa Sól?
-
henry lloyd
jak wygląda sytuacja w Świdwinie? Był tam kiedyś FC Kotwicy K., jeśli się nie mylę... no i w mieście jest Spójnia, dzieje się coś?
pozdr.
pozdr.
Jaka sytuacja w Zgierzu ?
chłopaki ze świdwina jeżdżą cały czas na Kotwicę ale nie jest to taka liczba jak za czasów 2 ligi dwa sezony temu...henry lloyd pisze:jak wygląda sytuacja w Świdwinie? Był tam kiedyś FC Kotwicy K., jeśli się nie mylę... no i w mieście jest Spójnia, dzieje się coś?
pozdr.
a na Spójni z tego co wiem to chyba cisza na trybunach...
-
henry lloyd
To oficjalny FC, czy po prostu chłopaki jeżdżą głodni piłki?rpk pisze:chłopaki ze świdwina jeżdżą cały czas na Kotwicę ale nie jest to taka liczba jak za czasów 2 ligi dwa sezony temu...henry lloyd pisze:jak wygląda sytuacja w Świdwinie? Był tam kiedyś FC Kotwicy K., jeśli się nie mylę... no i w mieście jest Spójnia, dzieje się coś?
pozdr.
a na Spójni z tego co wiem to chyba cisza na trybunach...
Można się dowiedzieć, jakie mają liczby?
pozdr.
Mam pytanie dotyczące Piotrkowa Trybunalskiego. Czy istnieją jeszcze kibice Piotrkovii?
-
pattaya man
przejrzyj temat zanim zapytasz
jaki byl najliczniejszy w historii wyjazd kibicow Szombierek?
Podbijam, a do tego- ma ktoś zdjęcia ich wszystkich (albo ile jest) flag?pattaya man pisze:przejrzyj temat zanim zapytasz
-
De puta madre
Ze szczątkowych informacji jakie odgrzebałem na dnie szuflady mogę Ci odpowiedzieć:
sezon 1989/1990
Odra Wodzisław - Szombierki ok 250
GKS Katowice - Szombierki ok 150
W latach dziewięćdziesiątych a tym bardziej w ostatnim dziesięcioleciu nie osiągnęli na wyjeździe trzycyfrowej liczby.
sezon 1989/1990
Odra Wodzisław - Szombierki ok 250
GKS Katowice - Szombierki ok 150
W latach dziewięćdziesiątych a tym bardziej w ostatnim dziesięcioleciu nie osiągnęli na wyjeździe trzycyfrowej liczby.
Mam w Swidwinie obie babcie i dziadkow i znam kibica Kotwicy stamtad, On twierdzi ze maja swoj staly 5osobowy sklad na jedno auto i nigdy nie bylo ich ani mniej ani wiecej, celowo pytalem tez o II lige i czasy terazniejsze. Jest tez w Swidwinie niezorganizowana ale wieksza niz 5 osob grupa milosnikow Pogoni Szczecin, co widac chocby na co rok organizowanym turnieju w styczniu na ktorym bylem juz 3 razy i za kazdym razem jedyne barwy na trybunach to Pogon Szczecin.
Pniówek Pawłowice jeździ na mecze swojej zgody Wisły Strumień (bielska okręgówka).maxim89 pisze:Witam mam pytanie odnośnie takich ekip jak: Pniówk Pawłowice, LKS Czaniec ? czy działają dalej. Dzieki
kibice Piotrcovii działają na ręcznej ale nie mają łatwo z kibicami Concordii o czym może świadczyć ostatnia strata flagiFedelta pisze:Mam pytanie dotyczące Piotrkowa Trybunalskiego. Czy istnieją jeszcze kibice Piotrkovii?
We Wronkach chłopaki działają na Błękitnych?
-
zapierdalactrzeba
kibice tylko na piłce ręcznej, sekcja piłki nożnej mieści się w Gutowie Małym, ale tam kibice nie działają nic.Fedelta pisze:Mam pytanie dotyczące Piotrkowa Trybunalskiego. Czy istnieją jeszcze kibice Piotrkovii?
W Piotrkowie widoczny podział na Widzew i ŁKS i na tym tle trwają spięcia w mieście.
-
kwiat_lotosu
Kujawiak Włocławek daje rady czy game over??
Tłoki Gorzyce , Aluminium Konin ? Istnieja jeszcze
Górnik Konin jak już. W poprzednim sezonie dosyć głośna awantura z ich udziałem.Tomi PG pisze:Aluminium Konin ?
Kujawiak już dawno nie ma drużyny, zostały osoby jeżdżące na Elanę jako FC Włocławek.kwiat_lotosu pisze:Kujawiak Włocławek daje rady czy game over??
Fedelta pisze:Mam pytanie dotyczące Piotrkowa Trybunalskiego. Czy istnieją jeszcze kibice Piotrkovii?
Piotrcovia działa na ręcznej bo sekcja nożnej seniorów została zlikwidowana jakiś czas temu.
A tu zdjęcie z przed tygodnia przy okazji meczu Piotrcovia - Montex:
http://www33.patrz.pl/u/f/11/08/42/1108424.jpg
-
Sylwester89
Naucz sie najpierw nazw klubów a potem dopiero pytaj !!!Tomi PG pisze:Tłoki Gorzyce , Aluminium Konin ? Istnieja jeszcze
-
szczena_uns
- Kontakt:
Stal Gorzyce dalej sie trzyma teraz grają w 5 lidze Podkarpackiej i starają się zaliczac większość wyjazdówTomi PG pisze:Tłoki Gorzyce , Aluminium Konin ? Istnieja jeszcze
-
Troublemaker
Skąd się tacy użytkownicy biorą...?
Dalej nie rozumie błędnego toku swojego rozumowania....
Dalej nie rozumie błędnego toku swojego rozumowania....
-
normalny48
Co do Kujawiaka. To duża jest ta liczba jeżdżąca na Elane? I czy FC jest oficjalne ?
To są nazwy powstałe w wyniku jakiś fuzji, reaktywacji czy związane z wejściem sponsora. Tłoki Gorzyce = Stal Gorzyce, Aluminium Konin = Górnik Konin, Oderka Opole = Odra Opole, GKP Gorzów = Stilon Gorzów, Groclin = Dyskobolia itp. rozumiesz już? A jak nie rozumiesz to zerknij do tematu "kibice walczą o nazwe klubu"
Richat
No i oto mi chodziło , krotko zwiezle i na temat , a nie ktos mi pisze ze nieznam nazw klubow ,dzieki za info :)
No i oto mi chodziło , krotko zwiezle i na temat , a nie ktos mi pisze ze nieznam nazw klubow ,dzieki za info :)
-
pervert_gang
liczby sie mogą wahać przez samo h
-
normalny48
No ale w jakich przedziałach się waha? Albo ilu członków liczy to FC ?
-
ciasteczko ze Shreka
Zgierz zdominowany przez kibiców Widzewa z racji bliskosci Łodżi nikt w obecnych czasach na Borucie nic nie kręci ani na Włókniarzumarian1 pisze:Jaka sytuacja w Zgierzu ?
mnie interesuje klub Izolator Boguchwala. czy tam wogole cos sie dzieje czy kibicowska pustynia?
Nie wiem czy na Izolatorze cos sie dzieje, a w Boguchwale dziala fan club Resovii Rzeszow.
Pozdro
Pozdro
W Boguchwale jest problem żeby jacyś widzowie w ogóle chodzili na mecze.
-
Sylwester89
Mam pytanie Łada Biłgoraj i Avia Świdnik działaja wogole jeszcze?
-
Kriss Mart
Z tego co mi wiadomo Avia wystawia na każdym meczu młyn, na wyjazdy nie jeżdżą. Łada gra teraz w B klasie i tam wszędzie mają bardzo blisko, więc ponoć jeżdżą. Na lubelszczyźnie się mówi że fani z Biłgoraja są nieoficjalnym FC Stalówki
-
...1921...
Obecnie Nic sie nie dzieje w Czańcu .Kiedyś kręcili jakis Młynek teraz 0 .maxim89 pisze:Witam mam pytanie odnośnie takich ekip jak: Pniówek Pawłowice, LKS Czaniec [/b]? czy działają dalej. Dzieki