Komentarze 26-27 maj
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Droga powrotna z Wawy
http://www.youtube.com/watch?v=zZJ7aTw_nqo
http://www.youtube.com/watch?v=jV36WNotQpU
http://www.youtube.com/watch?v=zZJ7aTw_nqo
http://www.youtube.com/watch?v=jV36WNotQpU
-
Ogarnij ku***Mmm pisze:Po(L)ak napisales ze puściłyby nerwy...i byłby wstyd.A nie bylo wstydu?A jak nazwac przywalenie kobitce przez cykora ktory jednak na grajkow bal sie podniesc reki.

Każdy Wie,że gość jest idiotą,więc skończcie już te komentarze,bo niczego konstruktywnego nie wnoszą one do tematu

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
-
Ja właśnie wróciłam i myślę że nie ma sensu zaczynać tematu i wypominać kto ma ile zer, czasem sie zdarza i tylenordic pisze:W przeciwienstwie do Was ma sie czym chwalic.sobol1945 pisze:Macie się czym pochwalić!Jankes_KSP pisze: Pięć osób.
W tym sezonie nie zaliczyliśmy żadnego zera wyjazdowego w rozgrywkach drugoligowych. W Legnicy tracimy szanse na awans do pierwszej ligi.
Tak na marginesie: ilu Was bylo w Ostrowcu?![]()
Zaraz przyjdzie Kate i skroci Ci ten łańcuch

-
najpierw bijecie na finale PP Polski piłkarzy Legii, teraz jakis kibic Legii bije zone jednego z działaczy Zagłębia, a na koniec jakis idiota z Warszawy wchodzi do autobusu z piłkarzami Zagłębia i pluje naszemu trenerowi Michniewiczowi w twarz. nie chce uogólniać ale takich lewych kibicow macie trocheKubal pisze:Ogarnij ku***Mmm pisze:Po(L)ak napisales ze puściłyby nerwy...i byłby wstyd.A nie bylo wstydu?A jak nazwac przywalenie kobitce przez cykora ktory jednak na grajkow bal sie podniesc reki.Jakiś najebany pajac,piknik z krytej,który ma nie równo pod sufitem uderzył kobitke,a Wy podporządkowujecie pod to zajście każdego kibica Legii,ba za chwile każdego warszawiaka
![]()
Każdy Wie,że gość jest idiotą,więc skończcie już te komentarze,bo niczego konstruktywnego nie wnoszą one do tematu

-
-
-
-
-
Boni pisze:Ale się pomylili aż o 11 osób, to jest strasznePawel_SW pisze:Nas w Bialymstoku na Jadze dokladnie 91osub 2autokary+auto Troche przekrecili kibice Jagi ze 80moze zreszta sprawdzic ile zostalo sprzedanych biletow dostalismy 200 oddalismy 109
To tyle w temacie mecz z Jaga
Na tym forum niektorzy sie kloca o 2 osoby.Roznica 11 jest spora
-
- ostatnie ostrzeżenie
ehh dokładnie,niezłe kures**o ,6-letni zakaz i 30 dni paki za przekroczenie płotu...druga anglia robi nam sie na stadionieLegioner pisze:[link]Za to, że ów kibic wbiegł na murawę i tylko za to, dostał 6 letni zakaz stadionowy, 30 dni odsiadki.Rekordowy - sześcioletni zakaz wstępu na stadion orzekł sąd grodzki wobec kibica, zatrzymanego po sobotnim meczu Legii Warszawa z Zagłębiem Lubin. Oznacza to, że 23-letni Tomasz L. nie będzie mógł oglądać na żywo m.in. żadnego z meczów Euro 2012. Jak poinformował oficer prasowy śródmiejskiej policji, Tomasz Oleszczuk, mężczyzna został też skazany na 30 dni ograniczenia wolności oraz 30 godzin prac społecznych. - Sąd wydał wyrok w trybie przyspieszonym - dodał.
W sobotę, podczas zwycięskiego dla Zagłębia meczu z Legią w Warszawie, kilku kibiców wtargnęło na płytę boiska. Jeden z nich - 23-letni Tomasz L. został zatrzymany.
- Tomasz L. był kompletnie pijany. Noc spędził w izbie wytrzeźwień - podkreślił Oleszczuk.
Taka typowa tania pokazówka, w której ucierpiał kibic, praktycznie bioracy najmniejszy udział w "awanturze", a nawet nie biorący w niej udziału. j**** policje, pzpn i zarzad kp Legia !!!
LEGIA TO MY !

-
-
Ogarni się chłopie ograniczenie wolności to nie pozbawienie wolności...Legioner pisze:[link]Za to, że ów kibic wbiegł na murawę i tylko za to, dostał 6 letni zakaz stadionowy, 30 dni odsiadki.Rekordowy - sześcioletni zakaz wstępu na stadion orzekł sąd grodzki wobec kibica, zatrzymanego po sobotnim meczu Legii Warszawa z Zagłębiem Lubin. Oznacza to, że 23-letni Tomasz L. nie będzie mógł oglądać na żywo m.in. żadnego z meczów Euro 2012. Jak poinformował oficer prasowy śródmiejskiej policji, Tomasz Oleszczuk, mężczyzna został też skazany na 30 dni ograniczenia wolności oraz 30 godzin prac społecznych. - Sąd wydał wyrok w trybie przyspieszonym - dodał.
W sobotę, podczas zwycięskiego dla Zagłębia meczu z Legią w Warszawie, kilku kibiców wtargnęło na płytę boiska. Jeden z nich - 23-letni Tomasz L. został zatrzymany.
- Tomasz L. był kompletnie pijany. Noc spędził w izbie wytrzeźwień - podkreślił Oleszczuk.
Taka typowa tania pokazówka, w której ucierpiał kibic, praktycznie bioracy najmniejszy udział w "awanturze", a nawet nie biorący w niej udziału. j**** policje, pzpn i zarzad kp Legia !!!
LEGIA TO MY !
Zasadnicza różnica...
-
ehh dokładnie,niezłe kures**o ,6-letni zakaz i 30 dni paki za przekroczenie płotu...druga anglia robi nam sie na stadionieJanek pisze:Legioner pisze:[link]Za to, że ów kibic wbiegł na murawę i tylko za to, dostał 6 letni zakaz stadionowy, 30 dni odsiadki.Rekordowy - sześcioletni zakaz wstępu na stadion orzekł sąd grodzki wobec kibica, zatrzymanego po sobotnim meczu Legii Warszawa z Zagłębiem Lubin. Oznacza to, że 23-letni Tomasz L. nie będzie mógł oglądać na żywo m.in. żadnego z meczów Euro 2012. Jak poinformował oficer prasowy śródmiejskiej policji, Tomasz Oleszczuk, mężczyzna został też skazany na 30 dni ograniczenia wolności oraz 30 godzin prac społecznych. - Sąd wydał wyrok w trybie przyspieszonym - dodał.
LEGIA TO MY !

-
skazany na 30 dni ograniczenia wolności oraz 30 godzin prac społecznych
Może nie jestem prawnikiem ,ale coś sie chyba pomyliło temu kto pisał tego Newsa.Ograniczenie wolności to nie więzienie ,tylko właśnie np.prace społeczne ,wiem bo sam to przerabiałem.Jeśli ktoś idzie do paki to jest pozbawienie wolności ..

Może nie jestem prawnikiem ,ale coś sie chyba pomyliło temu kto pisał tego Newsa.Ograniczenie wolności to nie więzienie ,tylko właśnie np.prace społeczne ,wiem bo sam to przerabiałem.Jeśli ktoś idzie do paki to jest pozbawienie wolności ..
-
1.Jeżeli już,to Lecha.fcb pisze:najpierw bijecie na finale PP Polski piłkarzy Legii, teraz jakis kibic Legii bije zone jednego z działaczy Zagłębia, a na koniec jakis idiota z Warszawy wchodzi do autobusu z piłkarzami Zagłębia i pluje naszemu trenerowi Michniewiczowi w twarz. nie chce uogólniać ale takich lewych kibicow macie trocheKubal pisze:Ogarnij ku***Mmm pisze:Po(L)ak napisales ze puściłyby nerwy...i byłby wstyd.A nie bylo wstydu?A jak nazwac przywalenie kobitce przez cykora ktory jednak na grajkow bal sie podniesc reki.Jakiś najebany pajac,piknik z krytej,który ma nie równo pod sufitem uderzył kobitke,a Wy podporządkowujecie pod to zajście każdego kibica Legii,ba za chwile każdego warszawiaka
![]()
2.Urzekła mnie Twoja opinia.

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
-
http://www.youtube.com/watch?v=n_TiV-8GW2Q
Wie ktoś może co to za koleś, ten co się śmiał gdy kibic Legii przemawiał?
-
powiem to tak
nie jestem ani z Lubina Belchatowa czy Wawy jednak zadnemu z tych klubow nie nalezal sie Mistrz patrzac z czysto pilkarskiego punktu widzenia to jednak skrzywdzono pare innych klubow a to czy faul byl czy go nie bylo to powinno miec i ma h... do powiedzenia
Legia znajac zycie bedzie bronila wyniku na ich korzysc Lubinki (+zgody) na ich strone i tylko klotnia wielka
patrzmy na to ze LM za troche i nie wazne czy bedziemy tam ja czy Ty waze aby ktos sie tam wkoncu pokazal na poziomie
Zaglebie ze Zgodami jednak jest lepszym reprezentantem w Europie niz z calym szacunkiem dla chlopakow z Belchatowa GKS
patrzac z 2 manki zobaczymy co przynias nam lesne p...z pzpn
czy zaraz nie sposcza 2 w/w klubow i Legia zostanie Mistrzem
gwoli jasnosci nie jestem ani z jednego ani 2-3 klubu ani ich zgod wrecz przeciwnie jestem wreczz klubu im wrogiego i nigdy nie wypowiadalem sie na tym forum
[/b]
nie jestem ani z Lubina Belchatowa czy Wawy jednak zadnemu z tych klubow nie nalezal sie Mistrz patrzac z czysto pilkarskiego punktu widzenia to jednak skrzywdzono pare innych klubow a to czy faul byl czy go nie bylo to powinno miec i ma h... do powiedzenia
Legia znajac zycie bedzie bronila wyniku na ich korzysc Lubinki (+zgody) na ich strone i tylko klotnia wielka
patrzmy na to ze LM za troche i nie wazne czy bedziemy tam ja czy Ty waze aby ktos sie tam wkoncu pokazal na poziomie
Zaglebie ze Zgodami jednak jest lepszym reprezentantem w Europie niz z calym szacunkiem dla chlopakow z Belchatowa GKS
patrzac z 2 manki zobaczymy co przynias nam lesne p...z pzpn
czy zaraz nie sposcza 2 w/w klubow i Legia zostanie Mistrzem

gwoli jasnosci nie jestem ani z jednego ani 2-3 klubu ani ich zgod wrecz przeciwnie jestem wreczz klubu im wrogiego i nigdy nie wypowiadalem sie na tym forum
[/b]
-
Ta k... jest podobno z Komisji Ligi, czyli tego organu Ekstraklasy odpowiadającego m.in. za kary dla kibiców;> pisze:http://www.youtube.com/watch?v=n_TiV-8GW2Q
PS świetna wypowiedź Starucha, choć wątpie żeby ktoś z władz Ekstraklasy się tym zainteresował
-
Dobrze,że zwrócił mu uwagę,gdy ten się śmiałmarian(L) pisze:Ta k... jest podobno z Komisji Ligi, czyli tego organu Ekstraklasy odpowiadającego m.in. za kary dla kibiców;> pisze:http://www.youtube.com/watch?v=n_TiV-8GW2Q
PS świetna wypowiedź Starucha, choć wątpie żeby ktoś z władz Ekstraklasy się tym zainteresował

-
-
A co kibice Widzewa mają do powiedzenia na temat tego roześmianego typka?marian(L) pisze:Ta k... jest podobno z Komisji Ligi, czyli tego organu Ekstraklasy odpowiadającego m.in. za kary dla kibiców;> pisze:http://www.youtube.com/watch?v=n_TiV-8GW2Q

We Włocławku tylko ŁKS!!!
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
Za swoich czasów studenckich (studiowal prawo w Łodzi) osobnik ten był kibicem Widzewa i pomykał z szaliczkiem na al. Piłsudskiego. i nie sprawiał wrażenia typowego piknika, tylko gościa, który interesuje sie dopingiem itp.Kiju pisze:....a co mają mieć??
odchodząc od zbednej napinki (niepotrzebnej w moim poprzednim poście) to albo:
- moment, kiedy sie śmieje jest wyrwany z kontekstu
- albo co gorsza punkt siedzenia w jego przypadku tak drastycznie zmienił punkt widzenia.
We Włocławku tylko ŁKS!!!
-
Podobało mi się wypowiedź gościa z Legii. Konkretna i rzeczowa. A te kutasy co tam siedzieli, nażarli się, nachlali, potraktowali ich (kibiców) jak kabaret dobrze się przy tym bawiąc. I tak to ku*** właśnie jest...
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!
-
podzielam zdanie,tym bardziej ze chlopak wypowiadal sie w imieniu wszystkich kibicow niezaleznie od barw klubowych, jeszcze raz brawo,a tem co sie smial wielki ..........no kazdy wie coGreen LG pisze:Podobało mi się wypowiedź gościa z Legii. Konkretna i rzeczowa. A te kutasy co tam siedzieli, nażarli się, nachlali, potraktowali ich (kibiców) jak kabaret dobrze się przy tym bawiąc. I tak to ku*** właśnie jest...

Na Ejsmonda Wychowani...