Proszę o kasowanie postów tego użytkownika! Nie ma on nic wspólnego z Krakowską Wisłą!Mariano TSW pisze:
Hmmm jeżeli byłby to Ruch , nie zdzwiło by mnie to . Skoro przed finałem część z nich gwixdała na Hymn polski ....
Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Wyjazd Rzecz Święta
Re: Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
http://jagiellonia.net/galeria/albums/2 ... G_1589.JPG
Można się dowiedzieć w jakich okolicznościach flaga zmieniła właściciela?
Można się dowiedzieć w jakich okolicznościach flaga zmieniła właściciela?
Przy okazji meczu Siarki Tarnobrzeg z Podlasiem. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba koleś stracił plecak z flagą.
Witam:)
zna ktoś okoliczności w jakich Legia Legionovo(?), straci swa flagę, na korzyść FC Widzewa.
zna ktoś okoliczności w jakich Legia Legionovo(?), straci swa flagę, na korzyść FC Widzewa.
Legionovia chyba
JSC pisze:Legionovia chyba
być może, ale sprawdzać mi się nie chciało, a sam pewien nie bylem, i stad ten znak zapytania w nawiasie.
wiec jakie to okoliczności?
-
MamoJeszczeGodzinke
ku*** idź że się na pudelka żalić !
z grobów kradną świeczki, kwiatki co popadnie, ale jak już szalik zniknie to musi to być rywal zza miedzy
z grobów kradną świeczki, kwiatki co popadnie, ale jak już szalik zniknie to musi to być rywal zza miedzy
-
__DarkLG__
Wklejcie tą informację jeszcze do 20 tematów. Nikt z Lechii z Sopotu tego nie zrobił. Oczywiście musicie zacząć siać propagande.
-
farmazonik
Kiedy bedzie oficjalne stanowisko Arki ze za okradaniem grobow stoja polaczone bandy Baltyku i Lechii ???
-
farmazonik
Internetowi spinacze zalogowali sie tylko po to ,aby napisac pare postow typu ze to Lechia jakies krzywe akcje robi na cmentarzach , probujac ich osmieszyc pewnie mysleli ze bedzie 1000 wpisow ze Lechia to beeeee i taka i owaka. Niestety dla nich- slabo im to wyszlo.
Śląsk w drodze na górny śląsk trai 1 flage i pare szali na rzecz R....
-
REDSOLDIER
Kolega wyzej farmazon czy prawda?
tRaci:)JulekSB pisze:Śląsk w drodze na górny śląsk trai 1 flage i pare szali na rzecz R....
można coś więcej?JulekSB pisze:Śląsk w drodze na górny śląsk trai 1 flage i pare szali na rzecz R....
-
brak_szacunku
należy sie ban za sianie farmazonówJulekSB pisze:Śląsk w drodze na górny śląsk trai 1 flage i pare szali na rzecz R....
quote="macias"]Całkowity brak poszanowania zmarłych,ale cuż uczą się od najlepszych(tsw),słynne czary mary gdzie jest Mari[/quote]
Ten "brak poszanowania" jak to nazwałeś zawsze odnosi się do jednej osoby. Przybliż jego życiorys (np. to na jaki klub na początku jeździł czy też o tym, że często używał tego od czego zginął). Nikt nie rusza od Was takich osób jak śp. Olej czy Que.
Ten "brak poszanowania" jak to nazwałeś zawsze odnosi się do jednej osoby. Przybliż jego życiorys (np. to na jaki klub na początku jeździł czy też o tym, że często używał tego od czego zginął). Nikt nie rusza od Was takich osób jak śp. Olej czy Que.
Ten "brak poszanowania" jak to nazwałeś zawsze odnosi się do jednej osoby. Przybliż jego życiorys (np. to na jaki klub na początku jeździł czy też o tym, że często używał tego od czego zginął). Nikt nie rusza od Was takich osób jak śp. Olej czy Que.[/quote]FSD pisze:quote="macias"]Całkowity brak poszanowania zmarłych,ale cuż uczą się od najlepszych(tsw),słynne czary mary gdzie jest Mari
tu musze Cie rozczarowac bo Mari nigdy na Baltyk nie jezdzil, za to jezdzil jego brat wiec tu zonk...to co uzywal to inna sprawa i akurat wszystkim ekipom majacym zgody z tymi co uzywaja sprzetu nie powinno to przeszkadzac......
[quote="nisc]tu musze Cie rozczarowac bo Mari nigdy na Baltyk nie jezdzil, za to jezdzil jego brat wiec tu zonk[/quote]
Ja wiem co innego, ale ok, nasze informacje się zbieżne. Wy będziecie go wybielać ja piszę co wiem. Nigdy nie dojdziemy do jednomyślnego zdania. Więc tego nie rozciągajmy. Choć swoją drogą brata też ciął w pewnej akcji na autokar Bałtyku?
[quote="nisc]to co uzywal to inna sprawa i akurat wszystkim ekipom majacym zgody z tymi co uzywaja sprzetu nie powinno to przeszkadzac......[/quote]
Niby tak, ale używanie tego sprzętu w starciu z nami bądź Bałtykiem (jaka ich zgoda używa sprzętu??) ciężko uzasadnić. Bo idąc tym tokiem to każdy w Polsce może nas, was, Lecha, GKS Katowice itp. dojebać jak chce sprzętem.
Ja wiem co innego, ale ok, nasze informacje się zbieżne. Wy będziecie go wybielać ja piszę co wiem. Nigdy nie dojdziemy do jednomyślnego zdania. Więc tego nie rozciągajmy. Choć swoją drogą brata też ciął w pewnej akcji na autokar Bałtyku?
[quote="nisc]to co uzywal to inna sprawa i akurat wszystkim ekipom majacym zgody z tymi co uzywaja sprzetu nie powinno to przeszkadzac......[/quote]
Niby tak, ale używanie tego sprzętu w starciu z nami bądź Bałtykiem (jaka ich zgoda używa sprzętu??) ciężko uzasadnić. Bo idąc tym tokiem to każdy w Polsce może nas, was, Lecha, GKS Katowice itp. dojebać jak chce sprzętem.
[/quote]FSD pisze:Niby tak, ale używanie tego sprzętu w starciu z nami bądź Bałtykiem (jaka ich zgoda używa sprzętu??) ciężko uzasadnić. Bo idąc tym tokiem to każdy w Polsce może nas, was, Lecha, GKS Katowice itp. dojebać jak chce sprzętem.nisc]tu musze Cie rozczarowac bo Mari nigdy na Baltyk nie jezdzil, za to jezdzil jego brat wiec tu zonk[/quote] Ja wiem co innego, ale ok, nasze informacje się zbieżne. Wy będziecie go wybielać ja piszę co wiem. Nigdy nie dojdziemy do jednomyślnego zdania. Więc tego nie rozciągajmy. Choć swoją drogą brata też ciął w pewnej akcji na autokar Bałtyku? [quote= pisze:to co uzywal to inna sprawa i akurat wszystkim ekipom majacym zgody z tymi co uzywaja sprzetu nie powinno to przeszkadzac......
SP MARI JEZDZIL NA BAŁTYK.
Jak nie masz pojecia to sie nie odzywaj.
mam pojecie i nie jezdzil a jesli tak to zapodaj fotki.....
Popierdoliło was kompletnie?
-
rozdajacykarty
Kolejorz kroi polski FC Juventusu, prawda?
I niech ktoś powie,że zagraniczne FC tzw. "wielkich klubów" nie są wrzodem na d**** dla rdzennych kibiców.
O ile mnie pamiec nie myli, to sami zaczeli zabawe w flagi gdy skroili Inter.
Zreszta, Lech trafia na Juve w grupie, Juve ma zgode z Legia. Kiedys bylo latwo kibicowac w Polsce swoim, za granica ulubionym. Teraz jak polskie ekipy jezdza po europie juz nie jest tak latwo a tym bardziej jak twoja polska ekipa trafia twoja zagraniczna...
Zreszta, Lech trafia na Juve w grupie, Juve ma zgode z Legia. Kiedys bylo latwo kibicowac w Polsce swoim, za granica ulubionym. Teraz jak polskie ekipy jezdza po europie juz nie jest tak latwo a tym bardziej jak twoja polska ekipa trafia twoja zagraniczna...
Pierwsza i trzecia z ww. podanego linka.
Można jakieś zdjęcie flagi Kartuz która niedawno zmieniła właściciela na rzecz Gryfa
rozumiem Tanake ze fana BB skrojona przez Ciebie tak jak Casuals przez nas ;-) pzdr
ale czy ja napisałem,że ją skroiłem? temat brzmi "skrojone flagi..." a nie "skroiłem flagi.." Pozatym musiałeś jechać aż do BCN żeby ją skroić? Bywała bliżej niż mogło by się wydawać:
http://fotos.subefotos.com/a9f1cb7cbe39 ... b3117o.jpg
http://fotos.subefotos.com/a9f1cb7cbe39 ... b3117o.jpg
bywala, druga skrojona "Youth Firm" bywa dalej bo zglosili sie wlasciciele z policja.......
Wiemy,wiemy.Czytaliśmy;-)
-
obserwator pzpn
ma ktoś zdjęcie flagi Szczecin On Tour, ale nie w rekach Pogoni ?
Flagi Nielby Wągrowiec można coś więcej?
-
Troublemaker
W moim mniemaniu fan Miedzianki wyczerpał niejako temat....karion5 pisze:Flagi Nielby Wągrowiec można coś więcej?
-
normalny48
Może ktoś zdradzić jakieś szczegóły na temat skrojenia Asseco przez Trefla ? (koszykówka)
poco wam potrzebne te szczegóły dotyczące poszczególnych akcji? książki piszecie z policji jesteście?
"amba fatima - flaga była, flagi nima" i to powinno wszystkim wystarczyć za komentarz i opis wszelakich akcji
"amba fatima - flaga była, flagi nima" i to powinno wszystkim wystarczyć za komentarz i opis wszelakich akcji
Po meczu AZ Alkmaar - BATE Borisov 3 flagi AZ zmieniają właściciela (Piast Gliwice)
a to sa flagi czy pomazane sprayem przescierdla ? bez napinki19NC45 pisze:Po meczu AZ Alkmaar - BATE Borisov 3 flagi AZ zmieniają właściciela (Piast Gliwice)
-
Ogórek_korniszony
sam chyba nie wierzysz w to "bez napinki". Jakby Twoja ekipa skroiła stare flagi Zagłębia Lubin to też byś tak pisał ?
http://i54.tinypic.com/whxna1.jpg
co to za szal ten biały?
co to za szal ten biały?