A nie było też tak, że ktoś od was był kierowcą autokaru BVB ?Starówka64 pisze:Co do pierwsego pytania niech ktoś się bardziej zorientowany wypowie. Ale z tego co wiem żadnych stosunków nie było. Poprostu kibice GKS Katowice mieszkający w Niemczech odwiedzali mecze Borusii.Podobne barwy itp.god pisze:mam pytanie odnoście GKSu Katowice - czy jest to prawda czy tylko plota że GKS utrzymywał/utrzymuje jakieś kontakty z Borussią Dortmund?
a drugie pytanie też odnośnie Gieksy i ROWu - jakie są relacje między Wami a ROWem Rybnik? bo chyba macie częstsze okazje widywać się z racji zgody z Górnikiem
Co do Rowu sympatia ,ostanio Trójkolorowa Ligota wspiera w ok 40 osób ROW na meczu z Rozwojem.Nastroje jak najbardziej na plus z obu stron.
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Wiem, że znowu o Ruchu będzie, ale kiedyś chyba Ruch utrzymywał jakieś kontakty z Schalke 04, a że Schalke ma kose z Borussią ;) (ahh ta moc łączenia) ;)Starówka64 pisze:Co do pierwsego pytania niech ktoś się bardziej zorientowany wypowie. Ale z tego co wiem żadnych stosunków nie było. Poprostu kibice GKS Katowice mieszkający w Niemczech odwiedzali mecze Borusii.Podobne barwy itp.god pisze:mam pytanie odnoście GKSu Katowice - czy jest to prawda czy tylko plota że GKS utrzymywał/utrzymuje jakieś kontakty z Borussią Dortmund?
a drugie pytanie też odnośnie Gieksy i ROWu - jakie są relacje między Wami a ROWem Rybnik? bo chyba macie częstsze okazje widywać się z racji zgody z Górnikiem
Co do Rowu sympatia ,ostanio Trójkolorowa Ligota wspiera w ok 40 osób ROW na meczu z Rozwojem.Nastroje jak najbardziej na plus z obu stron.
Myślę, że stosunki GieKSy z ROWem podobne jak Górnika z Banikiem.
Nieiwem czy sie wachaja czy nie ale w zeszlym sezonie bodajrze bylo n meczu Piasta kolesi z Bate jeden typ ich spotkach i wzial na meczVjakVendetta pisze:To prawda, że Piast wącha się z BATE ?
-
marek_marecki
AZS i Włókniarz wyłamali się z tzw. trójkąta bermudzkiego ( RAKÓW - AZS - WŁÓKNIARZ ) Nie było żadnego układu AZS z Widzewem tylko był pakt pomiędzy osiedlami północą "B" ( Widzew ), a tysiącleciem ( AZS ).Henderson pisze:Jak to było w Częstochowie? Włókniarz, AZS i fc Widzewa mieli układ h na Raków? A jak to wyglądało "na mieście"? Wyrównanie? I kto z tych trzech układowiczów stanowił o sile układu?
-
VjakVendetta
pytanie nr 2 - czy Piast wybiera się do Alkmaar razem z BATE? :)glwtrcd1 pisze:Nieiwem czy sie wachaja czy nie ale w zeszlym sezonie bodajrze bylo n meczu Piasta kolesi z Bate jeden typ ich spotkach i wzial na meczVjakVendetta pisze:To prawda, że Piast wącha się z BATE ?
Wąchać to Ty się możesz z kolegom z biurka.VjakVendetta pisze:To prawda, że Piast wącha się z BATE ?
PS.Do pracy pomykasz srebreną KIA?
-
Styl Bluzy Ninja
jaka sytuacja w ekipie:
Nielba Wągrowiec
Lechia Zielona Góra?
Nielba Wągrowiec
Lechia Zielona Góra?
Co robi ekipa Góral Żywiec na meczu Chelsea - Zilina? Czy mają jakieś powiązania z którąś z tych ekip?
Zgode mają z Ziliną
Kilka razy kibice Bate byli na meczu w Gliwicach. A o tym wyjeździe na Alkmaar to plota. Ludzie nie mają co robić to wymyślają pierdoły...VjakVendetta pisze:pytanie nr 2 - czy Piast wybiera się do Alkmaar razem z BATE? :)glwtrcd1 pisze:Nieiwem czy sie wachaja czy nie ale w zeszlym sezonie bodajrze bylo n meczu Piasta kolesi z Bate jeden typ ich spotkach i wzial na meczVjakVendetta pisze:To prawda, że Piast wącha się z BATE ?
-
VjakVendetta
nie, ikarusem :)Sztygar pisze:Wąchać to Ty się możesz z kolegom z biurka.VjakVendetta pisze:To prawda, że Piast wącha się z BATE ?
PS.Do pracy pomykasz srebreną KIA?
Odnoście stosunków na linii ogólnie Rzeszów-Kraków to 3-4 lata temu na meczu Lech : Cracovia byli na stadionie goście w koszulkach Cracovii z napisem FC Rzeszów ( kilku), w tym samym czasie czytałem na forach albo Stali albo Resovi, że takowy FC jest i coś ala że trzeba go wytępić. Więc nie podejrzewam, żeby to byli goście związani z którymkolwiek Rzeszowskich klubów, po prostu jakaś mała grupka działa na własną rękę.
Po za tym ( to już moje osobiste zdanie) mimo rzekomo dobrych stosunków na lini Wisła: Resovia nie wyobrażam sobie Resoviaków w swoich koszulkach klubowych na sektorach Wisły ze względu na pasiaste barwy.
Po za tym ( to już moje osobiste zdanie) mimo rzekomo dobrych stosunków na lini Wisła: Resovia nie wyobrażam sobie Resoviaków w swoich koszulkach klubowych na sektorach Wisły ze względu na pasiaste barwy.
-
rowerzysta85
Eeetam, był taki Wiślak co mu się zdarzyło przyjść na mecz w koszulce Olympiakosu i włos mu z głowy nie spadł :).favicon pisze: Po za tym ( to już moje osobiste zdanie) mimo rzekomo dobrych stosunków na lini Wisła: Resovia nie wyobrażam sobie Resoviaków w swoich koszulkach klubowych na sektorach Wisły ze względu na pasiaste barwy.
Nie Red Star, tylko Crvena Zvezda :) Jesteśmy Słowianami, więc używajmy prawidłowych nazw. Red Star jest dobre dla Angoli, którym nie chciało się uczyć tego wymawiać.
Była zgoda, umarła śmiercią naturalną.Deleritas pisze:Warta Poznań a Sparta Szamotuły? Kiedyś była chyba zgoda?
Większej bzdury nie słyszałem ;)favicon pisze:Odnoście stosunków na linii ogólnie Rzeszów-Kraków to 3-4 lata temu na meczu Lech : Cracovia byli na stadionie goście w koszulkach Cracovii z napisem FC Rzeszów ( kilku), w tym samym czasie czytałem na forach albo Stali albo Resovi, że takowy FC jest i coś ala że trzeba go wytępić. Więc nie podejrzewam, żeby to byli goście związani z którymkolwiek Rzeszowskich klubów, po prostu jakaś mała grupka działa na własną rękę.
Jakby kolory klubów decydowały o zgodach czy kosach to nie mogło by być zgody np. Zawiszy z ŁKSem (ma barwy podobne do Polonii Bydgoszcz)czy Arki z Lechem (barwy Bałtyku) . Przykładów można mnożyć.....
A właśnie jak to jest z tą Wisłą i Olympiakosem ? kiedyś widziałem zdjęcie małej flagi greków w Krk
Czy to prawda że istniały kiedyś krótkotrwałe zgody między Stalą Rz. a Resovią i między Polonią Przemyśl a Czuwajem?? Mógłby ktoś to opisać?
Stilon - Widzew kiedyś zgoda a teraz coś zostało jeszcze czy nie?
Nic nie ma , jest neutralnie moze jakies prywatne kontakty u starszego pokolenia ale to sa jednostki.nieznam pisze:Stilon - Widzew kiedyś zgoda a teraz coś zostało jeszcze czy nie?
Nie darzymy się sympatią.michalind pisze:kurka.na.wacie pisze:
Ja poproszę o stosunki na linii Pogoń Szczecin - Bałtyk Gdynia.
-
henry lloyd
a jak stosunki z Pogonią Lębork?Ketor pisze:Nie darzymy się sympatią.michalind pisze:kurka.na.wacie pisze:
Ja poproszę o stosunki na linii Pogoń Szczecin - Bałtyk Gdynia.
-
Dr Kamszot
Jeśli chodzi o Przemyśl jest to prawda. Jeżdżono na wspólne wyjazdy itp. Na pewno było to przed zgodą Czuwaju z Morsami. Po przybitej zgodzie z Igloopolem, Czuwaj i Polonia jeździli wspólnie tylko na mecze z JKS Jarosław. Do czasu... Więcej info zapewne od mieszkańców Przemyśla ;-)Henderson pisze:Czy to prawda że istniały kiedyś krótkotrwałe zgody między Stalą Rz. a Resovią i między Polonią Przemyśl a Czuwajem?? Mógłby ktoś to opisać?
-
Nowa Huta 1906
xzz pisze:A właśnie jak to jest z tą Wisłą i Olympiakosem ? kiedyś widziałem zdjęcie małej flagi greków w Krk
Utrzymywane są kontakty ale nie w takich ilościach jak z Crveną. Jak wiadomo Crvena i Olimpiakos mają zgode.
-
Goplanin1925
Jaka jest sytuacja między Chełmianką Chełm a Karpatami Krosno? Jeszcze nie tak dawno Karpaty są gościnnie obecne na meczu Stal Sanok - Chełmianka (po stronie Chełmianki) a teraz z innego forum dowiaduje się że odbyło się spotkanie Chełmianka - Karpaty na korzyść tych pierwszych.
GRANAT SKARZYSKO -KAMIENNA
ZGODY;CERAMIKA OPOCZNO,STAR STARACHOWICE
UKLADY;BRAK
KOSY;NAPRZOD JEDRZEJOW,KORONA KIELCE
ZGODY;CERAMIKA OPOCZNO,STAR STARACHOWICE
UKLADY;BRAK
KOSY;NAPRZOD JEDRZEJOW,KORONA KIELCE
Z Kozienicami zgoda padła?
Kozienicom to w ogóle klub padł i ekipa się posypała. Trochę czasu to trwało, teraz coś chyba mieli od nowa zaczynać (poprawcie, jeśli się mylę)
jakie stosunki na lini Zetka-Lechia i Zetka-Arka ?
ŁKS-Jaga i ŁKS-KSGKS ?
ŁKS-Jaga i ŁKS-KSGKS ?
-
mlody_kibic
Z tego co wiem to mieli zakładać sami klub itd. ale chyba nic z tego nie wyszłoViclav pisze:Kozienicom to w ogóle klub padł i ekipa się posypała. Trochę czasu to trwało, teraz coś chyba mieli od nowa zaczynać (poprawcie, jeśli się mylę)
zalozylismy klub, jestesmy liderem w b klasie i wszystko wskazuje na awans.
-
mlody_kibic
W takim razie gratulacje i wytrwania życzę!bednar pisze:zalozylismy klub, jestesmy liderem w b klasie i wszystko wskazuje na awans.
Koniec zgody Legia - Juventus? Potwierdzi ktoś?
ODEK pisze:Koniec zgody Legia - Juventus? Potwierdzi ktoś?
Poniżej publikujemy komunikat grup kibicowskich na temat środowego meczu Juventusu Turyn z Lechem Poznań:
"W związku z faktem, że klub Juventus Turyn obawia się wzięcia odpowiedzialności za kibiców Legii Warszawa obecnych w sektorze gości podczas meczu Lech Poznań - Juve, mimo iż pierwotnie planowany był wyjazd pociągiem specjalnym do Poznania, została podjęta decyzja o rezygnacji z uczestniczenia w ww. pucharowym meczu.
Apelujemy do kibiców Legii o nieudawanie się na to spotkanie we własnym zakresie.
Grupy kibicowskie Legii Warszawa"
ile biletów Juve przekazało Legii na ten mecz?
A widzisz post powyżej twojego?sbr 09 pisze:ile biletów Juve przekazało Legii na ten mecz?
Ani jednego biletu. Klub z polskimi psami tak zakręcili, że Polakom bilety na sektor gości po prostu nie będą sprzedawane.
-
kibicTurysta
"Chcieliśmy jak największą grupą przywitać piłkarzy Juventusu, którzy przylecieli do Polski po raz pierwszy od 21 lat. Są wśród nas osoby nie tylko z Poznania, ale także z Krakowa czy Białegostoku. W środę wybieramy się na mecz, będziemy siedzieć na sektorze gości. Niestety, UEFA podeszła do sprawy bardzo restrykcyjnie i nie mogliśmy otrzymać takiej puli biletów, jaką byśmy chcieli" - powiedział Łukasz Kromolicki, prezes Polskiego Stowarzyszenia Kibiców Juventusu.
Zobaczymy, czy będą. Rozmowy trwały do wczorajszego wieczora (nie wiem z kiedy jest ta wypowiedź). My mamy w każdym razie takie info i taka też jest decyzja.
Przemyśl to ciekawe miejsce dla paleontologów ( czy tam paleoantropologów) ruchu kibicowskiego w Polsce. Tam ruch kibicowski nie wnikając w szczegóły rozwijał się od lat 80-tych równomiernie na Polonii i Czuwaju bez ciśnienia jednych na drugich. Wspólne akcje były nie tylko na JKS ale na wszystkich przyjezdnych. Różnice zaczęły narastać stopniowo (dopiero początek lat 90-tych), od wspólnych akcji ( ciężko to nazwać zgodą w dzisiejszym słowa tego znaczeniu, mimo że na płotach wieszali swoje flagi obok siebie) po przez jakąś wzajemną tolerancję po kose. I tu pamiętam 2 wersje dlaczego tak było: Jedna mówi o tym , że przeważyła zgoda Czuwaju z Igloopolem, a druga, ze to niezależnie od tej zgody naturalna kolej rzeczy bo i tak mieli naturalną granice na rzece San i podział był nieunikniony.Dr Kamszot pisze:Jeśli chodzi o Przemyśl jest to prawda. Jeżdżono na wspólne wyjazdy itp. Na pewno było to przed zgodą Czuwaju z Morsami. Po przybitej zgodzie z Igloopolem, Czuwaj i Polonia jeździli wspólnie tylko na mecze z JKS Jarosław. Do czasu... Więcej info zapewne od mieszkańców Przemyśla ;-)Henderson pisze:Czy to prawda że istniały kiedyś krótkotrwałe zgody między Stalą Rz. a Resovią i między Polonią Przemyśl a Czuwajem?? Mógłby ktoś to opisać?