wykrywacz metalu

Moderator: LechiaCHWM

niemcy w pigulce pisze:MKS Tarnovia-Wisla Szczucin cos sie dzialo???

tam widać ok 50 osób a nie 100...TRAVEL_FASOLA pisze:06.04.2011 Wisła Strumień - Cukrownik Chybie
http://www.photomachine.fora.pl/sezon-2 ... 7.html#673
Okiem neutralnego obserwatora (od1do70min - potem musiałem się zrywać na PKS)
Mecz podwyższonego ryzyka :) Mnóstwo policji i ochrony .Spisywani,przeszukiwani i fotografowani wszyscy bez wyjatku - nawet dziadki po 60-tce. Kibiców gości ok30-35osób O niskiej średniej wieku . Na wyposażeniu mała 1flaga i serpentyny.
Gospodarzy ok.100 z 2 flagami (wywieszonymi w 2 połowie) . Z oprawy zaprezentowali sreberka w asyście pirotechniki .
Przed meczem zostaje zawinieta przez wiadome służby mundurowe 1 osoba z Wisły , próbująca wnieść skrojone w poprzedniej rundzie flagi Cukrownika
Doping obu ekip jak na moje oko średni .

musze Cie lekko zdziwic kibicow tarnovi okolo 40 z flaga na sektorze moze ze 4 przyspiewki przez caly mecz zawsze cos :)aLvaro pisze:ale KIBICOW Tarnovii zapewne okrągle ZERO. :)
??kuba143 pisze:Broń Radom - Ceramika Opoczno(mecz w Kozienicach) 09.10.11
plus dla Ciebie heheheIdealista pisze:Widzisz, z Tarnovią jak z Pszczółką Mają, gdzieś jest lecz nie wiadomo gdzie :)
AroStomil pisze:??kuba143 pisze:Broń Radom - Ceramika Opoczno(mecz w Kozienicach) 09.10.11
Ostatnimi czasy modne jest "dodanie" kilku głów do liczby wyjazdowej, ale z pustego to i Salomon nie naleje... Najgorsze że to nie pierwszy taki przypadek w Polsce w ostatnim czasie.

arturborubar pisze:Iskra Pszczyna - Unia Bierun Stary
Nas ponad 20 (na calym stadionie), spóźniamy się 5-10min na pierwszą połowę. Machamy 4 flagami i wywieszamy 1 transparent na płocie. Przez cały mecz prowadzimy doping, rzucamy serpentyny i confetti. Ze strony gospodarzy pada kilka bluzg na nas, dochodzi do małej przepychanki i próby skrojenia nam flagi. Flaga po naszej niezwłocznej interwencji zostaje przejęta. Po meczu ta sama grupka dziękuje nam za dobry doping i śpiewa nasze przyśpiewki. Niepotrzebna napinka. Powrót bez przygód.
pewnie tych typkow po meczu tez prosilismy zeby spiewali nasze przyspiewki itd...Lolek1 pisze:
ale głupoty hah. było zupełnie inaczej jeden z naszych skroił wam flage (prosiliscie bym wam ja oddał) tylko że porządkowi wydarli mu ja z rąk i wam oddali. więc po co te kłamstwa? doping dobry z obu stron. pozdro