Ja się wypowiadam jako Ja, bo nie jestem kibicem ani Zaksy, ani Mostostalu. Po prostu napisałem co o tym sądze.hitmaker89 pisze:No dobrze ok masz racje. Ale w jednym poscie wypowiadacie sie ze na przeciw wszystkim tyko Mostostal a 3 dni pozniej po nastepnym meczu piszecie ze raz Mostostal raz Zaksa
Siatkówka ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Siatkówka ...
-
Czeresniowa2
Stilon Gorzów-Trefl Gdańsk
Na arcyciekawy sportowo i dobrze się zapowiadający kibicowsko mecz zbieramy się w 20 osób. Niestety kibicowsko mecz tylko dobrze się zapowiadał, ponieważ Trefl z nieznanych nam powodów i pomimo zapowiedzi na hali się nie pojawił, być może opiszą dlaczego. Doping stał na dość solidnym poziomie, choć mogło być dużo lepiej. Plusem jest że dzięki dobrej grze siatkarzy (wygrywamy 3:1 z faworytem do awansu i wygląda na to że to my się nim teraz stajemy) do dopingu włączała się cała sala.
Po meczu siatkarze nam dziękują za doping, my zachęcamy ich także do walki o naprawde coraz bardziej realny cel- AWANS. To by była wielka szansa nie tylko dla nich, ale i dla nas, na wyjście z kibicowskiego marazmu. Miejmy nadzieje że po 8 latach nasze marzenia się ziszczą, bo jeśli nie teraz to chyba nigdy
Na arcyciekawy sportowo i dobrze się zapowiadający kibicowsko mecz zbieramy się w 20 osób. Niestety kibicowsko mecz tylko dobrze się zapowiadał, ponieważ Trefl z nieznanych nam powodów i pomimo zapowiedzi na hali się nie pojawił, być może opiszą dlaczego. Doping stał na dość solidnym poziomie, choć mogło być dużo lepiej. Plusem jest że dzięki dobrej grze siatkarzy (wygrywamy 3:1 z faworytem do awansu i wygląda na to że to my się nim teraz stajemy) do dopingu włączała się cała sala.
Po meczu siatkarze nam dziękują za doping, my zachęcamy ich także do walki o naprawde coraz bardziej realny cel- AWANS. To by była wielka szansa nie tylko dla nich, ale i dla nas, na wyjście z kibicowskiego marazmu. Miejmy nadzieje że po 8 latach nasze marzenia się ziszczą, bo jeśli nie teraz to chyba nigdy
Chemik Bydgoszcz - AZS Olsztyn
Mimo niezbyt korzystnego terminu w niedzielę w Bydgoszczy pojawia się 16 fanów AZS-u. Doping wspomagany 1 bębnem, jak na tę liczbę niezły, kilkukrotnie przebijamy się mimo puszczanej niemal w każdej przerwie między akcjami muzyki. Na "płocie" 3 flagi, w tym jedna wyjazdowa i jedna z herbem klubu, zwykle używana jako flaga na kij. Do tego 3 machajki.
Mimo niezbyt korzystnego terminu w niedzielę w Bydgoszczy pojawia się 16 fanów AZS-u. Doping wspomagany 1 bębnem, jak na tę liczbę niezły, kilkukrotnie przebijamy się mimo puszczanej niemal w każdej przerwie między akcjami muzyki. Na "płocie" 3 flagi, w tym jedna wyjazdowa i jedna z herbem klubu, zwykle używana jako flaga na kij. Do tego 3 machajki.
-
Czeresniowa2
Jak wygląda teraz sytuacja w Bydgoszczy? Widziałem na zdjeciach w ich młynie zarówno szaliki Chemika jak i z logiem Delecty.
45 osób z Resovii na Jastrzębiu.
Od nas 0 w Kielcach.
-
malyswider
Mostostalu 35 na Skrze.
Parówy cały mecz prowokuja.
Parówy cały mecz prowokuja.
-
GloriaVictis
17 osób z Wielunia wczoraj w Kielcach.
http://www.fart.kielce.pl/galerie,62.html
Na fotce nie wszyscy widoczni.
Mostostalu 30 w Rzeszowie, kolejny raz problemy z ochroną!
-
GloriaVictis
Tomek_BB pisze:Mostostalu 30 w Rzeszowie, kolejny raz problemy z ochroną!
co rozumiesz przez problemy z ochrona??
GloriaVictis pisze:17 osób z Wielunia wczoraj w Kielcach.
No,No. Gratulacje- 17 osób 4 bębny.
-
GloriaVictis
odiesel pisze:GloriaVictis pisze:17 osób z Wielunia wczoraj w Kielcach.
No,No. Gratulacje- 17 osób 4 bębny.
chyba nawet 5 bo jednego niema na fotce :D ale nie jestem pewnien ;D
AZS PW - AZS Olsztyn (środa)
45 osób dopinguje olsztynian w sektorze gości + kilka rozsianych po całej hali. Dobry doping wspomagany 1 bębnem przez większość meczu (odpuszczamy w końcówce 3. seta, kiedy do młyna gospodarzy przyłącza się cała hala i nie ma szans na przebicie się), wiem, że z perspektywy radia przebijamy się wielokrotnie. Ze sobą mamy kilka machajek.
Co do kibiców z Wielunia, u nas w sobotę w 7 osób z 4 bębnami i 3 trąbkami...
45 osób dopinguje olsztynian w sektorze gości + kilka rozsianych po całej hali. Dobry doping wspomagany 1 bębnem przez większość meczu (odpuszczamy w końcówce 3. seta, kiedy do młyna gospodarzy przyłącza się cała hala i nie ma szans na przebicie się), wiem, że z perspektywy radia przebijamy się wielokrotnie. Ze sobą mamy kilka machajek.
Co do kibiców z Wielunia, u nas w sobotę w 7 osób z 4 bębnami i 3 trąbkami...
-
GloriaVictis
Wieluń chyba nejciekawsza ekipa sadzac po ilosci bebnow i trabek :D
-
malyswider
30 osob z kk w Rzeszowie. ochrona daje popis mozliwosci, lejac nawet dziewczyny.
jedna osoba powinieta.
Ps. Ochrona interweniuje po skardze jednego z kibicow,ze "tamten pan chcial mnie opluć", przy czym dodaja ze mamy rewanz za ubiegły sezon.
jedna osoba powinieta.
Ps. Ochrona interweniuje po skardze jednego z kibicow,ze "tamten pan chcial mnie opluć", przy czym dodaja ze mamy rewanz za ubiegły sezon.
Jaka firma ochroniarska zabezpiecza mecze w Rzeszowie?
Chyba SecurityOffice, dość dobrze "znana" i nielubiana w Rzeszowie ochrona
swego czasu zabezpieczała mecze piłkarskie, ale dość mocno obrywali, również na mieście
swego czasu zabezpieczała mecze piłkarskie, ale dość mocno obrywali, również na mieście
Jaka jest obecna czołówka ekip siatkarskich?
Można prosić o jakieś 'dobre' oprawy z siatki?
Nas dziś w Radomiu 5 osób.
Na Jadarze piknik. Jakieś 20 osób w młynie, głównie starsze osoby. Ciekawe jest to, że chyba najwyraźniej część kibiców Jadaru (młodzież) jest w konflikcie z klubem i w pierwszym secie wychodzą z sali i śpiewają coś pod halą, mają też jakiś transparent, ale nie wywieszają go. Po meczu jak wracamy do auta śpiewają "c*** z zakazami, hej Radom jesteśmy z wami". Opisałem tylko jak sytuacja wyglądała z boku, nie wiem dokładnie o co tam chodzi. Po meczu przybijamy piątki z siatkarzami, trochę z nimi rozmawiamy, dziękujemy za dobry mecz i wracamy na melanż do Wawy.
Pozdrawiamy, ATU.
Na Jadarze piknik. Jakieś 20 osób w młynie, głównie starsze osoby. Ciekawe jest to, że chyba najwyraźniej część kibiców Jadaru (młodzież) jest w konflikcie z klubem i w pierwszym secie wychodzą z sali i śpiewają coś pod halą, mają też jakiś transparent, ale nie wywieszają go. Po meczu jak wracamy do auta śpiewają "c*** z zakazami, hej Radom jesteśmy z wami". Opisałem tylko jak sytuacja wyglądała z boku, nie wiem dokładnie o co tam chodzi. Po meczu przybijamy piątki z siatkarzami, trochę z nimi rozmawiamy, dziękujemy za dobry mecz i wracamy na melanż do Wawy.
Pozdrawiamy, ATU.
-
prasa piła
- Kontakt:
K.S. Murowana Goślina - PTPS Piła
Nas dzisiaj w Murowanej 50 osób, doping przez cały mecz od początku do końca dobry a miejscami bardzo dobry. Murowana wystawia bardziej zbieraninę niż KK i próbują coś ciągnąć jednak brak organizacji widoczny gołym okiem.
Nas dzisiaj w Murowanej 50 osób, doping przez cały mecz od początku do końca dobry a miejscami bardzo dobry. Murowana wystawia bardziej zbieraninę niż KK i próbują coś ciągnąć jednak brak organizacji widoczny gołym okiem.
-
GloriaVictis
pytanie do kogoś z ZAKSY-byl ktos z Kielc wczoraj u Was?
Tak byli. Na oko jakieś 15-20 osób
Jak będzie to pewnie ktoś wrzuci.
wraca doping w Częstochowie ? :)
wraca doping w Częstochowie ? :)
AZS Olsztyn - Skra Bełchatów
Na tym meczu podczas prezentacji zespołów prezentujemy oprawę z okazji 60-lecia klubu, sfinansowaną w całości z naszych środków.

Najlepsze ujęcia, jakie znalazłem, niestety nasz fotograf z przyczyn niezależnych od siebie spóźnił się na prezentację. Idealnie nie wyszło, ale płótna nie były prezentowane na naszym sektorze, tylko na sektorach środkowych, zajmowanych przez karnetowców, a poza tym nie da się ukryć, że pod względem ultras jesteśmy początkujący ;)
W młynie ok. 50 osób. Doping wspomagany przez 3 bębny w pierwszych 2 setach, w 3 bez bębnów. Bardzo głośny na początku 1 seta i w końcówce meczu, kiedy przyłącza się cała hala, w międzyczasie bez rewelacji, bo i siatkarzyki prezentowali się wyjątkowo beznadziejnie. Na ulotkach rozłożonych po hali przypominamy, że do dopingu służą gardła i ręce, a nie trąbki. Gości wspierała tradycyjnie opłacona orkiestra perkusyjno-dęta, która niestety jako jedyna do apelu się nie zastosowała.
Na tym meczu podczas prezentacji zespołów prezentujemy oprawę z okazji 60-lecia klubu, sfinansowaną w całości z naszych środków.

Najlepsze ujęcia, jakie znalazłem, niestety nasz fotograf z przyczyn niezależnych od siebie spóźnił się na prezentację. Idealnie nie wyszło, ale płótna nie były prezentowane na naszym sektorze, tylko na sektorach środkowych, zajmowanych przez karnetowców, a poza tym nie da się ukryć, że pod względem ultras jesteśmy początkujący ;)
W młynie ok. 50 osób. Doping wspomagany przez 3 bębny w pierwszych 2 setach, w 3 bez bębnów. Bardzo głośny na początku 1 seta i w końcówce meczu, kiedy przyłącza się cała hala, w międzyczasie bez rewelacji, bo i siatkarzyki prezentowali się wyjątkowo beznadziejnie. Na ulotkach rozłożonych po hali przypominamy, że do dopingu służą gardła i ręce, a nie trąbki. Gości wspierała tradycyjnie opłacona orkiestra perkusyjno-dęta, która niestety jako jedyna do apelu się nie zastosowała.
-
malyswider
Fart niezle, na prawde. wg mnie ok 25 osob :)
nasz mlyn mizerny ale za to z b.dobrym dopingiem.
Czestochowa sie do nas wybiera? bo skoro juz kibicujecie to chyba wrocilo wszystko do normy?
nasz mlyn mizerny ale za to z b.dobrym dopingiem.
Czestochowa sie do nas wybiera? bo skoro juz kibicujecie to chyba wrocilo wszystko do normy?
Nic nie wróciło do normy , działalność jest cały czas zawieszona !
" Doping " ,jeżeli tak to można nazwać na meczu z Sovią czy Skrą próbowały rozkręcać łebki po 15 lat + ludzie , którzy się do nich dołączali .
" Doping " ,jeżeli tak to można nazwać na meczu z Sovią czy Skrą próbowały rozkręcać łebki po 15 lat + ludzie , którzy się do nich dołączali .
Srutu tutu pęczek drutu ..... straszenie wyrośnięte te 15 latki :)cere8 pisze: " Doping " ,jeżeli tak to można nazwać na meczu z Sovią czy Skrą próbowały rozkręcać łebki po 15 lat + ludzie , którzy się do nich dołączali .
A co do nas to Resovii 57 osób na meczu w Częstochowie.
-
hitmaker89
Widocznie 15latkowie okazali sie za glosna grupa mlodziezy dla wielkiej i chwalonej wszem i wobec Resovii. Jezeli jest mowa ze jest dzialalnosc zawieszona to jest a jesli jest grupa mlodziezy ktora jednak chce dopingowac to dopinguje
Szkoda , że już nie zauważyłeś tego co było dodane po 15 latkach .Wyczyść sobie bryle , bo Ci chyba zaparowały z wrażenia.
A to jeszcze chyba co do wspomnianej przeze mnie sytuacji w Radomiu:
http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/201 ... i-gorszych
http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/201 ... i-gorszych
Aj tam .... to znaczy, iż "starzy" już w ogóle nie chodzą na mecze, lub jak są to tylko jak pikniki dziubią słonecznik gdzieś pod balkonem?hitmaker89 pisze:Widocznie 15latkowie okazali sie za glosna grupa mlodziezy dla wielkiej i chwalonej wszem i wobec Resovii. Jezeli jest mowa ze jest dzialalnosc zawieszona to jest a jesli jest grupa mlodziezy ktora jednak chce dopingowac to dopinguje
Nie bardzo wiem o co wam teraz chodzi. Ktoś kibicował ale wy się do nich nie przyznajecie ....jak chcecie, to wasze podwórko i wasze zabawki.
ps. Je nie mam nic do 15 latków, tylko na moje oko to byli troszeczkę starsi kibice niż 15 lat ... zresztą to nie ma większego znaczenia ile kto ma lat. Czy 5 czy 105 byle kibicował swoim.
PodbijamToffi. pisze:Jaka jest obecna czołówka ekip siatkarskich?
Po prostu ludzie ,którzy organizowali szeroko pojęty ruch kibicowski na Azs-ie OFICJALNIE zawiesili działalność i nie mają z obecną sytuacją na hali nic wspólnego .Nie bardzo wiem o co wam teraz chodzi. Ktoś kibicował ale wy się do nich nie przyznajecie ....jak chcecie, to wasze podwórko i wasze zabawki.
-
malyswider
czesc tych osob widziane podczas ostatniej relacji w tv, wiec tlumaczenie bez sensu. Albo doping jest i zmienila sie tylko ekipa albo go nie ma wgl.cere8 pisze:Po prostu ludzie ,którzy organizowali szeroko pojęty ruch kibicowski na Azs-ie OFICJALNIE zawiesili działalność i nie mają z obecną sytuacją na hali nic wspólnego .Nie bardzo wiem o co wam teraz chodzi. Ktoś kibicował ale wy się do nich nie przyznajecie ....jak chcecie, to wasze podwórko i wasze zabawki.
-
hitmaker89
Po pierwsze nie jest kibicem AZS-u. Po drugie zostalo wyjasnione co i jak to po co sie wpieprzac. Myslales ze bedzie cisza na hali i ze zdominujecie doping na hali to poprostu sie przeliczyliscie. Mlodziez sie zmobilizowala emocje meczu dobry rywal wynik.Abdul pisze:
Aj tam .... to znaczy, iż "starzy" już w ogóle nie chodzą na mecze, lub jak są to tylko jak pikniki dziubią słonecznik gdzieś pod balkonem?
Nie bardzo wiem o co wam teraz chodzi. Ktoś kibicował ale wy się do nich nie przyznajecie ....jak chcecie, to wasze podwórko i wasze zabawki.
ps. Je nie mam nic do 15 latków, tylko na moje oko to byli troszeczkę starsi kibice niż 15 lat ... zresztą to nie ma większego znaczenia ile kto ma lat. Czy 5 czy 105 byle kibicował swoim.
Napisal wyzej ze zawieszona to zawieszona.malyswider pisze:czesc tych osob widziane podczas ostatniej relacji w tv, wiec tlumaczenie bez sensu. Albo doping jest i zmienila sie tylko ekipa albo go nie ma wgl.cere8 pisze:Po prostu ludzie ,którzy organizowali szeroko pojęty ruch kibicowski na Azs-ie OFICJALNIE zawiesili działalność i nie mają z obecną sytuacją na hali nic wspólnego .Nie bardzo wiem o co wam teraz chodzi. Ktoś kibicował ale wy się do nich nie przyznajecie ....jak chcecie, to wasze podwórko i wasze zabawki.
Lepiej patrz na wasze zawieszenie wyjazdow w tamtym sezonie ktore nie wytrzymalo nawet jednego meczu i wasza konsekwencje w dzialaniach z "Zaksa" w spiewniku.
Wiem ze emocjonujecie sie meczem z AZS ale nie zaczynaj napinki z nimi na internecie co stalo sie wasza jedyna domena
Sytuacja jest prosta i nie wiem po co ją dalej ciągnąć. Działalność jest zawieszona, bo mamy takie, a nie inne problemy w mieście. To, że Was Chemik traktuje jak bande pikników to nie Nasza sprawa. Z resztą sami to udowodniliście na meczu w Będzinie ;) U nas sytuacja jest inna ,a zawieszenie polega na tym, że nie wywieszamy flag, nie robimy zbiórek, opraw, nie jeździmy OFICJALNIE na wyjazdy, nie organizujemy dopingu. Co nie znaczy, że nie przychodzimy na hale, nie ma mowy o tym, że po prostu się zmienili ludzie.
P.S - A ten doping co w Was budzi takie zdziwinie to robią gimnazjaliści + osoby co dołączą do nich.Nikt nie zabrania przyjść przykładowemu Andrzejowi i dopingować.
P.S - A ten doping co w Was budzi takie zdziwinie to robią gimnazjaliści + osoby co dołączą do nich.Nikt nie zabrania przyjść przykładowemu Andrzejowi i dopingować.
-
malyswider
cere8 pisze:Sytuacja jest prosta i nie wiem po co ją dalej ciągnąć. Działalność jest zawieszona, bo mamy takie, a nie inne problemy w mieście. To, że Was Chemik traktuje jak bande pikników to nie Nasza sprawa. Z resztą sami to udowodniliście na meczu w Będzinie ;) U nas sytuacja jest inna ,a zawieszenie polega na tym, że nie wywieszamy flag, nie robimy zbiórek, opraw, nie jeździmy OFICJALNIE na wyjazdy, nie organizujemy dopingu. Co nie znaczy, że nie przychodzimy na hale, nie ma mowy o tym, że po prostu się zmienili ludzie.
Wy udowodniliscie u siebie.
my z siebie nie robimy ekipy hool's a Wy tak kreujecie sie do dzis
Nie na ekipe hools , tylko fanatyków z normalnymi kibicowskimi zasadami.
Nie było , żadnej ekipy hools od wielu lat na Azs-ie .Zresztą na Was i tak nie była by potrzebna.
Koniec tematu.
Nie było , żadnej ekipy hools od wielu lat na Azs-ie .Zresztą na Was i tak nie była by potrzebna.
Koniec tematu.
-
Czeresniowa2
Na 95% Orzeł Międzyrzecz nie dotrwa do końca pierwszej rudny I ligi więc wygląda na to że kolejny klub z normalnymi kibicami (po Płomieniu i Górniku Radlin) odejdzie w III-ligowy niebyt.