Jak pokazał mecz na Wiśle niekoniecznie. Pozdrawianie zgód można przełknąć, ale flagę Sharks niekoniecznie.musiak pisze:dokładnie tez mnie flaga Śląska zdziwiła, ale wiadomo że na reprezentacjach jest się jedną drużyną, ogólnie doping torpeda
17.11.2010 Poznań Polska vs. Wybrzeże Kości Słoniowej
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: 17.11.2010 Poznań Polska vs. Wybrzeże Kości Słoniowej
Obok flagi Poznań wisiały fany Gniezna,Krakowa-Pasów,Zagłębia L niedaleko Śląska,Pogoni, te flagi za bramką gdzie młyn Inne flagi które zapamiętałem Libiąż,Ozimek,Polonia Bytom,Wisła Kraków,Stilon Gorzów, bodaj 2 Jagiellonii też na barierkach za bramką, Odra Opole,Chrobryamelka pisze:obok siebie wisiały flagi Lecha i Lubina. Czy blisko flag Lecha wisiały jakieś płótna Zabrza albo Łks? nie przyglądałem się w pracy musiałem ściemniać:)
Z kibicowski pozdrowieniem
z lewej blisko Poznania jeszcze Raków wisiał
jak się niemyle to niedaleko Rakowa fana Gliwice.
flaga Radomiaka widoczna w tv
ku*** wisiało ze 100 flag z przeróżnych zakątków Polski i nie ma potrzeby wypisywać jaka gdzie i jak była widoczna w tv.
Na meczu ok 41 tys. ludzi, doping niezły jak na kadrę i na debiutującego na Reprezentacji prowadzącego. Ogólnie widać było, że ludzie chwytają krótkie i melodyjne przyśpiewki i że chcą dopingować i się bawić na meczu Kadry (wspólne skakanie trzymając się za bary czy fala). Oby tak dalej.
Na mecz doping tylko dla Reprezentacji.
Na meczu ok 41 tys. ludzi, doping niezły jak na kadrę i na debiutującego na Reprezentacji prowadzącego. Ogólnie widać było, że ludzie chwytają krótkie i melodyjne przyśpiewki i że chcą dopingować i się bawić na meczu Kadry (wspólne skakanie trzymając się za bary czy fala). Oby tak dalej.
Na mecz doping tylko dla Reprezentacji.
Górnik Konin 60 osob z flaga siedzi na 3ej trybunie...
-
Czeresniowa2
Szkoda tylko że gniazdo bez nagłosnienia, wiadomo z jakiej przyczyny?
Tak sie dopinguje kadre! Zero klubowych okrzyków i pozdrawiania zgód! Uczcie sie buraki!
-
edward1956
Kilka słów na temat Lecha, plus za brak klubowych flag i okrzyków:)
Ale niestety minus za brak nagłośnienia, sądzę, że nim było by o wiele lepiej:)
Kilka razy naprawde dobre pierdolnięcie i fajnie wyszła Fallllaaa:)
Ps: Z Płocka około 50 osób:)
Pozdrawiam!
Ale niestety minus za brak nagłośnienia, sądzę, że nim było by o wiele lepiej:)
Kilka razy naprawde dobre pierdolnięcie i fajnie wyszła Fallllaaa:)
Ps: Z Płocka około 50 osób:)
Pozdrawiam!
wiadomo, kochany pzpn zabronił
Z tego co wiem PZPN nie zezwala na nagłośnienie podczas meczów kadry.
Czeresniowa2 pisze:Szkoda tylko że gniazdo bez nagłosnienia, wiadomo z jakiej przyczyny?
Ochrona nie wyraziła zgody na przemieszczanie się po stadionie co za tym idzie przyniesienie nagłośnienia z miejsca gdzie jest ono przechowywane
-
stilonowiec123
Stilonu Gorzów na kadrze 150 osób z flagą na młynie. Obok Nas wisi płótno chłopaków z Rakowa Częstochowa oraz Ultras Białystok.
Z Konina nie znaczy z Górnika kolego! bez odbioru!FANATYCY pisze:60 to was było na jednej trybunie s3 a na czerwonej j3 było jeszcze ponad 40 od nas z Górnika bez flagi czyli łącznie było nas ponad 100..aliens pisze:Górnik Konin 60 osob z flaga siedzi na 3ej trybunie...
-
jurekkiller2
Witam ile Rakowa na meczu Reprezentacji ? i czy dzialo sie coś ciekawego w drodze ?
-
Mario_Stomil
Szkoda, że nagłośnienia nie udało się wnieść bo jednak na środkowym piętrze kotła okrzyki prowadzącego w zasadzie nie dochodziły, więc na najwyższym tym bardziej, przez to było jak było. Na moje za ubogi repertuar przyśpiewek, zabrakło szczególnie HSV (można się domyślać dlaczego) no i "zagraj zagraj jak za dawnych lat". Skakanie za bary wychodziło całkiem całkiem, widać że wszystkim się podobało i tak ma być. Nieźle wyszedł też hymn w końcówce meczu. Tyle ode mnie.
Pozdrowienia dla obecnych z całej Polski !
Pozdrowienia dla obecnych z całej Polski !
ku*** no było pięknie, głosu nie mam. Z perspektywy IV trybuny zaraz przy sektorze gości stwierdzam, że bez nagłośnienia to kicha, kocioł słyszalny ale ciężko było cokolwiek zrozumieć. Podobało mi się, że mało kto podchwytywał to, czego nie intonowali na Kotle.
Ogólnie na IV trybunie sporo Januszy, kiedy krzyknąłem żeby dopingowali to patrzyli jak na debila...Widać, że ludzie jeszcze nie mogą jeszcze podchwycić Hej Polska gol i innych "skomplikowanych" przyśpiewek. Niemniej doping mocny, hymn pod koniec meczu to było piękne uczucie, mnie osobiście ciary przeszły. No i falaaaaa.... :) Następnym razem trzeba kupić bilety na Kocioł, tym razem pozostało obserwowanie z łezką w oku.
Piękny doping w Poznaniu!
Ogólnie na IV trybunie sporo Januszy, kiedy krzyknąłem żeby dopingowali to patrzyli jak na debila...Widać, że ludzie jeszcze nie mogą jeszcze podchwycić Hej Polska gol i innych "skomplikowanych" przyśpiewek. Niemniej doping mocny, hymn pod koniec meczu to było piękne uczucie, mnie osobiście ciary przeszły. No i falaaaaa.... :) Następnym razem trzeba kupić bilety na Kocioł, tym razem pozostało obserwowanie z łezką w oku.
Piękny doping w Poznaniu!
-
Bartek_KSG
Dla mnie na + że wszyscy stali i nie było "...Panowie siadamy..."
5 Siarkowców melduje się wczoraj na meczu w Poznaniu.
-
DonCorleone
Panowie o czym Wy piszecie?! Doping tragiczny (!), monotonny, z perspektywy środkowego piętra kotła. Dużo Januszy, z ekip widziany Motor, ŁKS, Jastrzębie (szacunek dla chłopaka, który rozkręcał całe piętro, dwoił się i troił), Zagłębie Lubin (prawdopodobnie FC Polkowice), sporo osób z Lecha ;) Dobry skład Chrobrego, który na meczu stoi razem chyba z Rakowem? Ogólnie sporo ekip dobrze się pokazało, na uwagę zasługuje głównie 200 osób z Zawiszy.
Zawsze jak widze ten stadion to współczuje ludziom siedzącym na tej metalowej "trybunie". Mam nadzieje, że to zostanie zrobione do euro2012 bo niezły kabaret będzie. No i ten płot na dole obok, to ku*** też niezła kpina. Doping raczej słaby jak na 40tys ludzi. Dwie przyśpiewki na krzyż cały mecz.
Doping dobry lecz za mało sztandarowych pieśni tj Polska biało-czerwoni , hej Polska gol i stanowczo za mało skakania za bary.
"fan club Stomilu traci flagę - Nidzica".
może ktoś potwierdzić?
może ktoś potwierdzić?
Stalem nie daleko Górnika mieli czapki klubowe i stanowili nawet zgrabna ekipke wywiesili fane przeskakujac na sasiedni sektor.aliens pisze:Górnik Konin 60 osob z flaga siedzi na 3ej trybunie...
Jak dla mnie komiczna sytuacja jest gdy podchodza do mnie i kolezkow pikniki i sie produkuja ze ich miejsca przechwycilismy kurwaaaaa komedia.
Na meczu 11 osób z Anwilu Włoclawek z flagą.
Doping z perspektywy 2 piętra młyna słaby. Pewnie w dużej mierze ze względu na brak nagłośnienia i schemat domofonu. Staliśmy w pierwszym rzędzie i staraliśmy sie domyślać co zarzuca prowadzący, ale zanim góra załapała to już szło na 2 - 3 głosy i wszystko sie pierdoliło. I moje spostrzeżenie jeszcze jedno - ludzie nie słuchają bębna... gdyby każdy sie wpasował w rytm to by było pierdolnięcie. Zwłaszcza przy "hej Polska gol" sie ludzie wyrywali za szybko i po chwili juz byla lipa...
Doping z perspektywy 2 piętra młyna słaby. Pewnie w dużej mierze ze względu na brak nagłośnienia i schemat domofonu. Staliśmy w pierwszym rzędzie i staraliśmy sie domyślać co zarzuca prowadzący, ale zanim góra załapała to już szło na 2 - 3 głosy i wszystko sie pierdoliło. I moje spostrzeżenie jeszcze jedno - ludzie nie słuchają bębna... gdyby każdy sie wpasował w rytm to by było pierdolnięcie. Zwłaszcza przy "hej Polska gol" sie ludzie wyrywali za szybko i po chwili juz byla lipa...
-
dawid222ksd
- Kontakt:
TSG Kamieniec melduje się na stadionie w Poznaniu w 16 osób ;-)
Olimpii Grudziądz 20 osób z flagą.
-
postronytyp
Farmazonobiekt pisze:"fan club Stomilu traci flagę - Nidzica".
może ktoś potwierdzić?
-
Majstersztyk
Tak racja, gdyby nie kolega z Jastrzębia to balkon wcale nie był ogarnięty. Koledże szacunek i chyba podziękowania że wzioł sprawe dopingu na tym sektorze w własne ręce. Sporo ekip się przewineło (widziałem między innymi Stomil, GKM Grudziądz, Jeziorak, KSZO, Stal Stalowa Wola, i inne...) ale niestety inwazja małyszomanów.DonCorleone pisze: Jastrzębie (szacunek dla chłopaka, który rozkręcał całe piętro, dwoił się i troił),
Mieliśmy podobną sytuacje na II trybunie, co było mega zaskoczeniem. Przyszło kilku Januszy i zaczynają się wykłócać że oni maju tu miejsca.Waluta pisze:Jak dla mnie komiczna sytuacja jest gdy podchodza do mnie i kolezkow pikniki i sie produkuja ze ich miejsca przechwycilismy kurwaaaaa komedia.
Co do dopingu i kibiców Lecha Poznań, byłem mile zaskoczony. Dużym plusem jest już to co wcześniej dużo osób wspomniało, brak pozdrawiania zgód i okrzyków Lecha.
PS. Szczakowianka w 20 osób z flagą.
-
Jurand ze Spychowa
Z mojej perspektywy doping dobry, ale ostatni raz kupuje bilety nie do młyna.. mnóstwo januszy na trybunie 'zielonej' którzy w ogóle nie ogarniają niektórych przyśpiewek. Łapanie za bary bardzo fajnie wychodziło, fala też bardzo dobrze, wiadomo że dopingu na tak dużym stadionie przy takim procencie Januszy nie da sie ogarnąć, ale myśle że jak na debiut w Poznaniu nie było aż tak źle. Wielki plus ode mnie dla Lecha za brak flag i przyśpiewek klubowych Brawo!
Ruchu Radzionków 7 osób z flagą.
Ruchu Radzionków 7 osób z flagą.
-
snopers_góral
- Kontakt:
Góral Żywiec 10 osob z flaga.
-
fujitsu siemens
Kolo Rakowa byl StilonDonCorleone pisze: Dobry skład Chrobrego, który na meczu stoi razem chyba z Rakowem? .
Zgadzam się z przedmówcą, że w trybunie zielonej mnóstwo Januszy! Było nas 16 i próbowaliśmy co jakiś czas podrywać sektor ale domyślacie się z jakim skutkiem:/ Następnym razem biorę bilety tylko na młyn. Ogólnie doping dobry, tylko jakaś taka słaba różnorodność pieśni:( Za to stadion I klasa. Wejście sprawne, widoczność zajebista:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zaskoczeniem? Ja się z tym nawet w Bratysławie spotkałem. Nic nowego jak dla mnie...YoungArmy pisze:Mieliśmy podobną sytuacje na II trybunie, co było mega zaskoczeniem. Przyszło kilku Januszy i zaczynają się wykłócać że oni maju tu miejsca.Waluta pisze:Jak dla mnie komiczna sytuacja jest gdy podchodza do mnie i kolezkow pikniki i sie produkuja ze ich miejsca przechwycilismy kurwaaaaa komedia.
Co do dopingu i kibiców Lecha Poznań, byłem mile zaskoczony. Dużym plusem jest już to co wcześniej dużo osób wspomniało, brak pozdrawiania zgód i okrzyków Lecha.
PS. Szczakowianka w 20 osób z flagą.
jakie ekipy z woj pomorskiego i jakie liczby?
-
Jurand ze Spychowa
A Chrobry stał Koło BKSu Bielsko.fujitsu siemens pisze:Kolo Rakowa byl StilonDonCorleone pisze: Dobry skład Chrobrego, który na meczu stoi razem chyba z Rakowem? .
Od początku było mówione że na II trybunie nie ma numeracji.Nie spodziewałem się że ktoś zacznie wykłócać się o miejsca.Joka pisze:Zaskoczeniem? Ja się z tym nawet w Bratysławie spotkałem. Nic nowego jak dla mnie...