Mistrzem Polski Zagłębie Lubin
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
swoj czlowiek
Jeżeli mówisz o równej grze to chyba jednak GKS grał również z perspektywy całego sezonu. Ma na swoim koncie więcej wygranych a Zagłębie ciułało tylko punkty na remisach.Hezbollah pisze:Gratulacje dla Zagłębia. Byli najrówniej grającą druzyna przez cały sezon.
I dwa słowa dla płaczków.
Teksty o korupcji w ustach Legionistów brzmia żałośnie i śmiesznie - między innymi Górnik z Zabrza może coś na ten temat powiedzieć
Co do Bełchatowa - wystarczyło wygrać w przedostatniej kolejce z Wisłą.
Jeszcze raz gratuluje miedziowym mistrzostwa.
Własnie wrocilem do domu z Warszawy. Piszemy tu o sprawach sportowych wiec napisze ze dziwia mnie zawistne komentarze Legionistow. myslalem ze to honorowa ekipa i umie sie pogodzic z porazką ale widac nie...
wiem ze porazka boli ale musicie sie pogodzic z faktem
ZAGŁĘBIE LUBIN MISTRZEM POLSKI A.D. 2007
oczywiscie teraz pewnie i Legia i GKS i pewnie Śląsk (pewnie na stronie fanslask) będa płakac ale coż im pozostaje
nie wiem o co w ogole wam chodzi z tą nieuznaną bramką... jeśli pada gol, sędzia liniowy zawsze biegnie do środkowej lini boiska a na meczu sedzia liniowy stal na wysokosci zdarzenia z Rogerem. wiec wedlug niego gola nie bylo! nie wiem po co sciagnął koszulke i zaczął sie cieszyc. główny skonsultował się z liniowym i nie uznał gola proste! tak się dzieje czasami tak bywa ze musza sie naradzic i tyle. a co do jakiejs korupcji to czy myslicie ze teraz gdy cale takie zamieszanie jest wokół tego to ktorys sedzia by sie odwazył ?
a co do pucharów i LM - niektorzy pisza ze to bedzie kompromitacja - no takie cos to mnie wku....wia - a co jak Legia grała z Austrią Wiedeń to nie była kompromitacja ?? czy jak Wisła przegrywała z Valarengą czy Dynamo Tbilisi to nie była kompromitacja ?? czy Zagłębie ma przepraszac za to ze zdobyło majstra i ze zagra w pucharach? moze mamy oddac wam start w pucharach ?? no zastanowcie sie co piszecie. a co do stadionu to faktycznie lipa straszna ale to chyba nie wina kibiców.
MISTRZ MISTRZ ZAGŁĘBIE
wiem ze porazka boli ale musicie sie pogodzic z faktem
ZAGŁĘBIE LUBIN MISTRZEM POLSKI A.D. 2007
oczywiscie teraz pewnie i Legia i GKS i pewnie Śląsk (pewnie na stronie fanslask) będa płakac ale coż im pozostaje
nie wiem o co w ogole wam chodzi z tą nieuznaną bramką... jeśli pada gol, sędzia liniowy zawsze biegnie do środkowej lini boiska a na meczu sedzia liniowy stal na wysokosci zdarzenia z Rogerem. wiec wedlug niego gola nie bylo! nie wiem po co sciagnął koszulke i zaczął sie cieszyc. główny skonsultował się z liniowym i nie uznał gola proste! tak się dzieje czasami tak bywa ze musza sie naradzic i tyle. a co do jakiejs korupcji to czy myslicie ze teraz gdy cale takie zamieszanie jest wokół tego to ktorys sedzia by sie odwazył ?
a co do pucharów i LM - niektorzy pisza ze to bedzie kompromitacja - no takie cos to mnie wku....wia - a co jak Legia grała z Austrią Wiedeń to nie była kompromitacja ?? czy jak Wisła przegrywała z Valarengą czy Dynamo Tbilisi to nie była kompromitacja ?? czy Zagłębie ma przepraszac za to ze zdobyło majstra i ze zagra w pucharach? moze mamy oddac wam start w pucharach ?? no zastanowcie sie co piszecie. a co do stadionu to faktycznie lipa straszna ale to chyba nie wina kibiców.
MISTRZ MISTRZ ZAGŁĘBIE
-
Lepka Reka
Troche dziwią mnie komentarze tych, którzy piszą, że Zagłebiu tytuł się należał, bo w przeciągu całego sezonu grali najrówniej. A kto pamieta na samym początku klęske w pucharze Uefa z Mińskiem, przeciętny start w lidze za Klejdinsa, czy wreszcie porażke w Bełchatowie? Obiektywnie, to Bełchatów grał najrówniej, i jako postronny obserwator byłem sercem za Bełchatowem, ale wyszło jak wyszło. Mistrzem jest klub, wokół którego atmosfera jest, delikatnie mówiąc, bardzo gęsta, i to budzi zajebisty niesmak, tych który chcą czystej piłki. Moje gratulacje ostrożne, czekam na wyniki działań prokuratury.
O co sie kłócicie ? Wszytskie Polskie drużyny w ostatnich latach dały plame i Wisła i Legia i Zagłebie i druga Wisła i pamietny wystep Amiki w p. UEFA w fazie grupowej, nie ma co tu dużo gadać . No i przez to mamy tylko 1 miejsce w eliminacjach do LM 2 miejsca w p.UEFA i 1 w Intertoto. Czyli 4 miejsca w europejskich pucharach , tyle to Anglicy maja w LMChłodny komentator pisze:Z czym do kogofcb pisze: a co do pucharów i LM - niektorzy pisza ze to bedzie kompromitacja - no takie cos to mnie wku....wia - a co jak Legia grała z Austrią Wiedeń to nie była kompromitacja ?? czy jak Wisła przegrywała z Valarengą czy Dynamo Tbilisi to nie była kompromitacja ?? czy Zagłębie ma przepraszac za to ze zdobyło majstra i ze zagra w pucharach? moze mamy oddac wam start w pucharach ?? no zastanowcie sie co piszecie.Zagłębie... o ile mnie pamięć nie myli to bardzo niedawno daliście popis w eliminacjach do P UEFA z jakimś Dynamo Mińsk? Nie wiem czy to jest profesjonalny klub w ogole, ale w kazdym razie bylo zalosnie i nudno.
Co do Legii i Wisły to zanim synku zaczniesz komus najeżdżać to lepiej przejrzyj ile te druzyny przyniosly w ogole jakiegokolwiek rozglosu polskiej kopaninie,bo bez nich to za granica na pytanie "Kto jest mistrzem Polski, jak myslisz?" by szly pewnie odpowiedzi typu 'Jerzy Dudek'. Szybko zapomniales jak Legia grala w LM, jak WIsla baardzo niedawno kosila potegi w UEFA, jak pokonala PAO i po przekrecie sedziego odpadla bedac pare minut od LIGI MISTRZÓW. Szybko zapominasz pewne fakty. Najprosciej pamietac Valerenge, Wisla gra w pucharach kilka dlugich lat juz z rzedu, wpadka sie zdarzy kazdemu. Zobaczymy czy Zaglebie zagra w ogole w 3 rundzie eliminacji.
Pozdrawiam
-
Rafał Dąbrowa
-
www.YBB.prv.pl
- ostatnie ostrzeżenie
- Kontakt:
-
Żoliborski
-
Marek Zimiński
Gratulacje dla Zaglebia.Ja wiedzialem juz 4 kolejki temu ze Zaglebie bedzie mistrzem i dlatego nie dziwi mnie to bo byli poprostu lepsi i nie placzcie o sprzedanych meczach bo szczegolnie biorac pod uwage jak jakis Legionista ( nie pamietam ktory) w temacie o korupcji mowil ze nie ma dowodow na 93 rok a teraz glownie legionisci obrzucaja blotem Zaglebie.Przestancie zazdroscic tylko pogratulujcie 
Na wstępie pisze nie jestem fanem Legii ani Zagłebia.
Do wszystkich którzy głośno krzyczą, że było to złodziejstwo, niech sobie obejrzą powtórke, w zwolnionym tempie. Faktycznie na początku wydaję się że żadnego faulu nie było, ale po spokojnym obejrzeniu trzeba dojść do przekonania żę Roger tuż przed wybiciem mocno popycha zawodnika z Lubina powodująć jego upadek.
Na prawde zciągnijcie sobie tą akcje a nie płaczecie. Na żywo mogło to wyglądać inaczej, no chyba że ktoś kieruje się mało obietkywnym komentarzem z Legia Live.
A co do kompromitacji Zagłebia w pucharach to żaden argument Wisła i Legia też się kompromitowały zresztą tak jak Lech.
Do wszystkich którzy głośno krzyczą, że było to złodziejstwo, niech sobie obejrzą powtórke, w zwolnionym tempie. Faktycznie na początku wydaję się że żadnego faulu nie było, ale po spokojnym obejrzeniu trzeba dojść do przekonania żę Roger tuż przed wybiciem mocno popycha zawodnika z Lubina powodująć jego upadek.
Na prawde zciągnijcie sobie tą akcje a nie płaczecie. Na żywo mogło to wyglądać inaczej, no chyba że ktoś kieruje się mało obietkywnym komentarzem z Legia Live.
A co do kompromitacji Zagłebia w pucharach to żaden argument Wisła i Legia też się kompromitowały zresztą tak jak Lech.
-
fanatyk_e3
Tu raczej chodzi wszystkim o reprezentowanie swojego kraju przez kibiców a nie kopaczy.Moim zdaniem zarówno (L) jak i (W) pokazały się bardzo dobrze,po (Z) niewiele się spodziewam.MAO pisze:
Tu już nie chodzi o stadion tylko o to jak jest wypełniony, większość meczy klub jest na fali a tam żadnej konkretnej oprawy, jakby to było jakby Legia tak wygrywała ? Wisła ? Lecha ? tam stadiony pękają w szwach i to bez wyników. Jak dla mnie 2 liga kibicowska1912 pisze:Gratulacje.
A tym co wytykają Zagłębiu stadion, niech spojrzą najpierw na swoje "obiekty"
-
Wakabayashi