17.11.2010 Poznań Polska vs. Wybrzeże Kości Słoniowej
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Jurand ze Spychowa
Re: 17.11.2010 Poznań Polska vs. Wybrzeże Kości Słoniowej
Ma ktoś jeszcze bilety na środek czy okolice na przeciwko glownej trybuny, czy wiekszosc neistety piknikowego towarzystwa bedzie?
Jeżeli,ktoś potrzebuje informacji o dojeździe na stadion lub innych kwestiach związanych z meczem służę pomocą.
PM.
PM.
Będę potrzebował 2 biletów do Kotła, dam radę kupić przed meczem? Prive me jeżeli ma ktoś na sprzedanie, najlepiej odbiór i zapłata na miejscu.
-
wąsaty Janek
wie ktoś ile już zeszło biletów na ten mecz?? spodziewany jest komplet ?
Coś około 35tyś
Sprzedam 1 bilet za 20 zł do kotła ! odbiór przed meczem, pisać na pw.
ku*** tyle pierdolenia o biletach, a czy ktos wie w ogole o ktorej otwieraja bramy ??? pzdr
3 h przed meczem
Nieaktualnemcudny pisze:Sprzedam 1 bilet za 20 zł do kotła ! odbiór przed meczem, pisać na pw.
ma ktos 2 bilety do kotla?
pw!!!!!!
pw!!!!!!
Powrotni pociąg mam 22:45, ktoś powie na którą zamówić taryfę i w jakie miejsce koło stadionu najlepiej, by zdążyć dojechać na stację PKP?
musiał byś wyjść wcześniej z stadionu i śmigać szybko na tramwaj 13 który jedzie pod PKP. Bo drogi będą zablokowane tak wiec samochody rzadko jaki przejedzie.Deleritas pisze:Powrotni pociąg mam 22:45, ktoś powie na którą zamówić taryfę i w jakie miejsce koło stadionu najlepiej, by zdążyć dojechać na stację PKP?
Ja mam powrotny pocią 23:10 zdąże ?? o której jest jakiś tramwaj/autobus w tym kierunku ??
w Poznaniu bede jak wiele osób o 19:05... prosze o info o której jest jakis tramwaj/autobus
w Poznaniu bede jak wiele osób o 19:05... prosze o info o której jest jakis tramwaj/autobus
Wie ktoś od której godz. jutro sa otwarte kasy pod stadionem ?
Ma ktoś sprzedac 2 bilety na mecz ?
Ma ktoś sprzedac 2 bilety na mecz ?
ul. Piekary 10 sklep "Tifsi jak daleko jest ten sklep od stadionu?
Po meczu możesz mieć problem z taryfa pod stadionem gdyż wszystkie drogi czyli Bługarska ,Grunwaldzka są zamknięte jedynie wsiąść w tramwaj nr 6 wysiąść przy moście dworcowym.
TIFO sklep znajduje się dosyc ładny kawałek od stadionu na ul Piekary10 dojazd na stadion dosyć prosty bezpośredio nr 13
-
Bartek_KSG
Jeżeli ktoś potrzebuje transport po meczu w stronę Śląska/Zagłębia lub gdzieś po drodze DK 11, podbijać na PW
http://www.ztm.poznan.pl/komunikaty/org ... wej-17-11/
Kilka przydatnych informacji o parkingach, dojeździe, komunikacji miejskiej.
Osoby posiadające bilet na mecz mogą bezpłatnie korzystać z komunikacji miejskiej.
Osoby posiadające bilet na mecz mogą bezpłatnie korzystać z komunikacji miejskiej.
Zwracałem się już do jednej osoby na PW, ale póki co echo, to rzucę ogólnie - jak Poznaniu reaguje ochrona na napoje w plastiku? Można coś zjeść będąc już na stadionie? Ceny z kosmosu? Bo jednak mamy z ekipą kawał Polski, i nie wiemy czy zatrzymać się na szamę gdzieś, czy na spokojnie zjeść na / przy stadionie.
Catering na stadionie w Poznaniu fatalny. Przynajmniej na sektorze gości.mozart pisze:Zwracałem się już do jednej osoby na PW, ale póki co echo, to rzucę ogólnie - jak Poznaniu reaguje ochrona na napoje w plastiku? Można coś zjeść będąc już na stadionie? Ceny z kosmosu? Bo jednak mamy z ekipą kawał Polski, i nie wiemy czy zatrzymać się na szamę gdzieś, czy na spokojnie zjeść na / przy stadionie.
Nie polecam, lepiej zjeść na mieście.
Na samym stadionie bieda i kiełba z wody.. przed stadionem pewnie punkty z kiełbą z grilla. ceny standard. Napoju raczej w butelce plastikowej nie wniesiesz bo zawsze tysiace ich przy bramach lezy.
-
19Borussen09
Witam
Kupię jutro z rana gdzieś bilety w Poznaniu ? Prosiłbym o odpowiedź.
Kupię jutro z rana gdzieś bilety w Poznaniu ? Prosiłbym o odpowiedź.
Można wnieść picie 0,5 ale musi być nie odkręcane , łopatologicznie- nie możesz jej odkręcać przed wejściem na stadion, bynajmniej tak jest na lidze.
-
krecikgryf
obstawa zubrzycki ?
Witam , jak wygląda sprawa z parkingami niedaleko starówki ? i jak z miejscami pod stadionem, postawi się gdzieś busa ?
-
Bartek_KSG
Dopiero co gość wrzucił mapki etc.
marcinnn pisze:http://www.ztm.poznan.pl/komunikaty/org ... wej-17-11/
Racja , sorry ale miałem dzisiaj zły dzień. Mam nadzieje że uda się wejść na nie swój bilet bo niestety kilka osób nam zrezygnowało i na ich bilety sa nastepcy...
Dowiedzieli się, że Drogba nie zagra i zrezygnowali ;)mksdg pisze:Racja , sorry ale miałem dzisiaj zły dzień. Mam nadzieje że uda się wejść na nie swój bilet bo niestety kilka osób nam zrezygnowało i na ich bilety sa nastepcy...
Tak swoją drogą żałuję, że nie mogę być na tym meczu, bilety są tanie, ale siła wyższa nie pozwala, odległość i praca.
-
BlekitniWronki
da radę kupic bilet przed meczem??? będą jakies kasy jeszcze otwarte???
Jeżeli ostaną się jakieś bilety to kasy z pewnością będą otwarte. Nikt nie jest wrózbitą Maciejem żeby przewidzieć czy bilety jeszcze będą więc darujcie sobie takie pytania.Na trybuny za bramkami nie ma juz biletów więc zostały tylko te droższe
W radiu Zet przed chwilą mówili, że zostało jeszcze 2000 biletów, także czuję, że może być dzisiaj komplet.
Oprawy na meczu nie będzie
Na forum Wiary Lecha jest napisane, ze nie bedzie oprawy bo nie doszly elementy.
mam 3 wolne miejsca w autokarze z inowrocławia. kto chętny to szybko na priv
dziś o godzinie 16.00 skończyły się wszystkie bilety, więc dzisiejszy mecz obejrzy komplet publiczności.
Flaga Śląska na sektorze za bramką to na pewno duża niespodzianka tego meczu. Podobnie flaga Pogoni Szczecin. I w końcu bez flag klubowych tylko same reprezentacyjne. Może w końcu będzie normalnie i nie będzie wiało wiochą ? I czy były pozdrawiane zgody Lecha ? Bo nie słyszałem.
dokładnie tez mnie flaga Śląska zdziwiła, ale wiadomo że na reprezentacjach jest się jedną drużyną, ogólnie doping torpeda
nie było pozdrowień ani dla zgód,ani nawet dla Lecha!!!!!!!
moje wrazenia sa telewizyjne, i całkiem całkiem, frekwencja na plus, troche moze duzo przestojów i ubogi repertuar:)
ale wiadomo debiut i ogarnac to wszystko potrzeba czasu ogolnie na fajnie bo jak rykneli to przed tv ciary szły oby tak dalej...
ale wiadomo debiut i ogarnac to wszystko potrzeba czasu ogolnie na fajnie bo jak rykneli to przed tv ciary szły oby tak dalej...