Mistrzem Polski Zagłębie Lubin
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
GKS Belchatow od poczatku cisnal w gore tabeli utrzymywal 1 miejsce niedawno troche ich gra sie zjebala co wykozystali zaglebiacy ... Gratki do Lubina
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają
"

-
A no gratulacje dla Zaglebia, nie przepadam ani za ich "ekipa", ani za druzyna, ale w tym sezonie pilkarsko sobie zasluzyli na to MP.
Faul w koncowce meczu przy nieuznanym golu byl ewidentny, wystarczy jedna dobra powtorka i wszystko widac jak na dloni.
A swoja droga to Choto powinni zawiesic co najmniej na kilkanascie spotkan.
Faul w koncowce meczu przy nieuznanym golu byl ewidentny, wystarczy jedna dobra powtorka i wszystko widac jak na dloni.
A swoja droga to Choto powinni zawiesic co najmniej na kilkanascie spotkan.
-
100%racji.gratulcje dla Zagłebia.nb80 pisze:A jak wałki kręciła Legia w ostaniej kolejce w 1993 roku to było dobrze?? W tedy też cała Polska widziała, oprócz Legii!!!!!!Hubson_ pisze:Popieram! Cała Polska widziała...kibic(L) pisze: DokładnieNajbardziej obiektywnt wpis w tym temacie
Gratulacje dla Zagłębia
(zauwazyłem ze duzo osób z Łksu doszukuje sie u Zagłeia korupcji itp.czyzby zal ze wasi koledzy z Gksu niezdobili tytułu

-
słaby wzrok....osiłek88 pisze:kubi111 pisze:100%racji.gratulcje dla Zagłebia.nb80 pisze: A jak wałki kręciła Legia w ostaniej kolejce w 1993 roku to było dobrze?? W tedy też cała Polska widziała, oprócz Legii!!!!!!
Gratulacje dla Zagłębia
(zauwazyłem ze duzo osób z Łksu doszukuje sie u Zagłeia korupcji itp.czyzby zal ze wasi koledzy z Gksu niezdobili tytułuwiem wiem nienapisze tu"bez napinki" bo jednak troche w tym stwierdzeniu jej jest
pozdr
taaa a gdzie jest to DUŻO osob z ŁKSu? ja tu poki co widze sama Arke i Legie i nieco Belchatowa
-
Bardzo proszę o kasowanie płaczliwych wpisów.
Mistrzem Polski jest Zagłębie i tyle... było ograć Górnik, Wisłę i innych - to wtedy nawet Sieniewicz by nie zagwizdał...
Jaka różnica, czy Zagłębie, czy Bełchatów - j**** TO.
Piłkarzyki Legii to banda gejów z Surmą na czele. Te szmatławce powinni odejść, bo byle cham nie ma prawa nosić e(L)ki na piersi.
Surma WON !!!
Szkoda tylko, że takie wioski w pucharach - Lubin, Bełchatów, Grodzisk Wlkp....
ale mamy ligę.....
Polska liga dla wiosek z kasa, żal i żenada .....
to ja juz wolę, żeby Wisła miała mistrza.
Mistrzem Polski jest Zagłębie i tyle... było ograć Górnik, Wisłę i innych - to wtedy nawet Sieniewicz by nie zagwizdał...
Jaka różnica, czy Zagłębie, czy Bełchatów - j**** TO.
Piłkarzyki Legii to banda gejów z Surmą na czele. Te szmatławce powinni odejść, bo byle cham nie ma prawa nosić e(L)ki na piersi.
Surma WON !!!
Szkoda tylko, że takie wioski w pucharach - Lubin, Bełchatów, Grodzisk Wlkp....
ale mamy ligę.....
Polska liga dla wiosek z kasa, żal i żenada .....
to ja juz wolę, żeby Wisła miała mistrza.
hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...
-
przeciez to bylo pewne ze tak bedzie, klub ktory ma prezesa ktory nie chodzi na mecze - ciekawe czy wogole wie o co chodzi w pilce, prezes mowi ze puchar mistrza zostanie dostarczony w sobote = jeszcze ciekawsze, jak gra Leczna a jak Legia to wszyscy wiedza to o jaki uczciwym mistrzu my tu mowimy.Przyjedzie Sachtar Donieck i znowu im sie skonczy.
-
-
To co tu sie pisze na tym forum to jest poprostu żenada niebagatelna. widać jacy tu wszyscy są, zawiść, zazdrość, żadnych obiektywnych wniosków. Ludzie odejdźcie z tego forum!!!
Osobiście sympatyzowałem z GKSem Bełchatów, w przkroju całego sezonu wydawali się najlepsi no i pokonali nowego mistrza, ale niestety taka jest piłka.
Gratulacje dla kibiców Zagłębia!
Osobiście sympatyzowałem z GKSem Bełchatów, w przkroju całego sezonu wydawali się najlepsi no i pokonali nowego mistrza, ale niestety taka jest piłka.
Gratulacje dla kibiców Zagłębia!
-
po paru setkach Legii udało się strzelić bramkę,po zdobytym golu sytuacja na boisku diametralnie się zmieniła,"gwiazdeczki"przestraszyły się chyba,że mogą odebrać majstra Zagłębiu i totalnie odpuściły mecz,potem było juz tylko gorzej,na tle chujowego Zagłębia Legia była jeszcze chujowsza,powtórzył się scenariusz z Zabrza...bez honoru i ambicji...można psioczyć na sędziego ale prawda jest taka,że gdyby Legia podeszła do tego meczu jak zawodowcy i z charakterem to nawet i sędzia by tu nie miał za bardzo jak drukować...a tak,to szkoda słów...quo vadis Legio?
WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.
-
-
Do Kaskadera(L)
daj sobie spokój chłopie i przestań juz rzucać na lewo i prawo tymi wioskami,jako koledze po szalu radzę Ci wyluzuj,przez takie posty jak Twój ostatni,siejesz niepotrzebną napinkę...pzdr
daj sobie spokój chłopie i przestań juz rzucać na lewo i prawo tymi wioskami,jako koledze po szalu radzę Ci wyluzuj,przez takie posty jak Twój ostatni,siejesz niepotrzebną napinkę...pzdr

Ostatnio zmieniony 27.05.2007, 01:02 przez Rudeboys72, łącznie zmieniany 1 raz.
WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.
-
popieram w 100% - tabela jest taka: Zagłebie, GKS i Legia... i koniec tematu.Rudeboys72 pisze:po paru setkach Legii udało się strzelić bramkę,po zdobytym golu sytuacja na boisku diametralnie się zmieniła,"gwiazdeczki"przestraszyły się chyba,że mogą odebrać majstra Zagłębiu i totalnie odpuściły mecz,potem było juz tylko gorzej,na tle chujowego Zagłębia Legia była jeszcze chujowsza,powtórzył się scenariusz z Zabrza...bez honoru i ambicji...można psioczyć na sędziego ale prawda jest taka,że gdyby Legia podeszła do tego meczu jak zawodowcy i z charakterem to nawet i sędzia by tu nie miał za bardzo jak drukować...a tak,to szkoda słów...quo vadis Legio?
Trzecie miejsce to dramat... ale winni są Ci pseudo-kopacze... Surma out im szybciej tym lepiej... zero szacunku- Legia to MY, a mistrzem w sezonie 2006/07 jest Zagłębie i koniec w tym temacie.
Kopacze (L)egii to banda frajerów i im szybciej zrobi sie porządek z tymi pajacami tym lepiej.....
hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...
-
-
A czy może być sprawiedliwe, że klub ktory nieuczciwie zdobywa awans do I ligi zostaje w niej mistrzem, skoro nie miał prawa tam grać bo awans kupił ?Fatakurwatamargana pisze:A dlaczego nie sprawiedliwie??stefan78 pisze:Zagłebie mistrzem niesprawiedliwie a poza tym nie wiem po co sie pchają do LM jak i tak w II rundzie odpadną choćby niewiem na kogo trafili. A stadion....jaki wstyd
To tak samo jak ja bym kupił sobie doktorat medycyny, uczył w jakiejś uczelni, a po jakimś czasie jak by to wyszło na jaw moi studenci mieli by ważne egzaminy czy wykłady na których ja uczyłem, mimo iż nie miałem do tego uprawnień!
Zagłębiu gratuluje znajomości panów zasiadających przy zielonym stoliku, ale pamiętajcie, że w LM już nie będziecie sobie wybierać sędziów, czy ich opłacać aby pod was sędziowali ...
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
Jeżeli mówisz o równej grze to chyba jednak GKS grał również z perspektywy całego sezonu. Ma na swoim koncie więcej wygranych a Zagłębie ciułało tylko punkty na remisach.Hezbollah pisze:Gratulacje dla Zagłębia. Byli najrówniej grającą druzyna przez cały sezon.
I dwa słowa dla płaczków.
Teksty o korupcji w ustach Legionistów brzmia żałośnie i śmiesznie - między innymi Górnik z Zabrza może coś na ten temat powiedzieć
Co do Bełchatowa - wystarczyło wygrać w przedostatniej kolejce z Wisłą.
Jeszcze raz gratuluje miedziowym mistrzostwa.
[link]
-
-
Temat ma być o gratulacjach za mistrza ale jak widać kompleksiarze muszą sie przejechać po Legii, jest okazja(?) trzeba sie pokazać na necie
Dla niewtajemniczonych - Legii koło c**** lata czy mistrza zdobył Lubin czy Bełchatów.
A co sedzia odpierdolił dziś na Łazienkowskiej to inny temat.
Pa

Dla niewtajemniczonych - Legii koło c**** lata czy mistrza zdobył Lubin czy Bełchatów.
Pa
Do diabia Goldie, kim byłaś i kto chciał twojej śmierci?
-
W pełni sie z kol.zgadzam.Marv pisze:Temat ma być o gratulacjach za mistrza ale jak widać kompleksiarze muszą sie przejechać po Legii, jest okazja(?) trzeba sie pokazać na necie![]()
Pa
Trudno mi oceniac mecz jako zdobycie mistrzostwa przez naszą zgode - jednak tutaj krytykujemy to co działo sie na boisku a nie trybunach.
To nie kibice Zagłębia sa winni ze pała Siejewicz tak przekrecił mecz na ich korzyść.Tak jak jechano na nas gdy "Nasi" pseudo-działacze kupowali tak teraz cała polska jedzie na Zagłębie.
Mimo wszystko jestem ciekaw co zrobi pzpn skoro jeszcze niedawno tomczak mowil ze ukarani zostaną wszyscy,choć Zagłębie kupiło "Tylko" kilka meczów.
Nie pozostaje nic innego jak napisać Siejewicz wrocław czeka a kibicom Zagłębia pogratulować mistrza.Chyba dobrze ze skończyl sie ten sezon ogórkowy jakże wyjątkowy.
-
no czy Ty jestes uposledzony? co to za pierdolenie ze kupowalo ale nie w tym sezonie? co im sie ku*** nalezy?Kibic_PB pisze:Ludzie co niektorzy zachowujecie sie jak prymitywy moze i Zaglebie kupowalo ale napewno nie w tym sezonie wiec nalezy im sie mistrzostwo i nalezy tylko pogratulowac a jakies teksty stadion feee kibice feee zostawcie dla siebie bo poki co to zaden Polski klub nie nadaje sie na MISTRZA POLSKI
nalezy im sie mistrzostwo skoro awans do tej ligi kupili? jak to latwo ludzie zapominaja o niewygodnych faktach z nie tak odleglej przeszlosci...
oni nie maja najmniejszego prawa grac w I-ej lidze
druzyna gra dobry futbol, gra skutecznie - fakt, ale co z tego skoro ich tu byc nie powinno...
widze ze to taka polska przypadlosc przymykac oko na korupcje - wszyscy tu narzekaja na skorumpowany PZPN i domagaja sie rozliczenia dzialaczy, sedziow i pilkarzy ale skorumpowanemu Zaglebiu skladaja gratulacje.
skoro Zaglebie nie musi spasc i nawet im mistrzostwa nie odbiora to Arka i Leczna powinny zostac przywrocone do I-ej ligi a KSZO i Polkowice utrzymac status drugoligowca - niby czemu sa gorsi od Zaglebia?
kibice Zaglebia cieszacy sie z okazji zdobycia mistrzostwa to zwykle frajerstwo - bogaty i wplywowy prezesina im kupil awans do OE a oni sie z tego ciesza, nie ma to jak korzystac z uprzywilejowania, bo jakby nie pieniazki KGHM to Zaglebie by nadal gralo w drugiej lidze. Nie ma tu mowy o honorze, zasadach fair play czy jakimkolwiek szacunku dla dzialaczy tego klubu
wiec skoro ja znajde sobie panstwowego sponsora kupie dzis awans do I-ej ligi i za 2 lata zdobede uczciwie mistrzostwo to tez bedziecie mi gratulowac?
biznes po polsku...
-
A kiedy ostatni raz nie skompromitowaliśmy się na polu piłkarskim w pucharach?mds pisze:jaka liga taki mistrz,szykuje sie kompromitacja na polu pilkarskim i kibicowskim

KKS Lech Poznań - na zawsze w sercu ...