Komenatrze 13-14 listopada
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komenatrze 13-14 listopada
Świetna oprawa Lechii
-
Świetna oprawa ŁKSu !
-
Tak, w około 30-40 osób.dobreInfo pisze:obecny Jeziorak w Pruszkowie?
-
Co było napisane na transparencie zaprezentowanym przez kibiców Polonii W. ?
-
'Lechia znaczy Polska' ? To jakiś żart?pijwiecej pisze:Świetna oprawa Lechii
Zapomnieli już jak śpiewali: "quantaramera jesteśmy z miasta hitlera", "naszym wzorem jest, rudolf hess" itp?
Poza tym to gdzie tym razem sektorówka zamawiana? Może jakaś firma w ramach współpracy z UE wam namalowała po kosztach.
-
Trochę dziwi nagły postęp Lechii w oprawach zwłaszcza ze strony graficznej , ale jeżeli rzeczywiście nikt im nie pomagał to gratulacje naprawdę dobre oprawy
-
Jakbyś chciał wiedzieć to Lechia znaczy Polska ... i jest to Polski Bastion Prawicy wystarczy wspomnieć [link]... ale więcej się nie wypowiadam bo niektórzy chcą się tylko napinać i besztać każdą oznakę Polskości... Ok kolego besztaj mnie nie mam zamiaru tutaj dyskutować moje zdanie takie że Lechia w Ultras zrobiła świetną robotę i mają prawo mówić że są z Polski bo taka jest prawda że Gdańsk należy do Polski i kibice Lechii zawsze wspierają kadrę jak tylko mogą a odwoływanie się do faszyzmu nie ma z tym nic wspólnego bo to chodzi o poglądy prawicowe jakbyś nie wiedział .. i kończąc .. Naszym Wzorem jest Rudolf Hess !
-
Rudolf Hess, faszyzm oraz bastion prawicy, Polska? Chyba się komuś cos pop.ierdoliło w główce.
-
Mam to samo odczucie. Osobiście nie wiąże Polskości z naszymi mordercami, jakoś mi to nie pasuje.zab pisze:Rudolf Hess, faszyzm oraz bastion prawicy, Polska? Chyba się komuś cos pop.ierdoliło w główce.
Oprawy Lechii rzeczywiście ładne. Wisły wreszcie wyszła na miarę oczekiwań. Piłka nożna - spać nie można, ładna piłka, ładnie podświetlone racami i machajki, ogólnie plus!
-
Co do Piast-Pogoń.Takie grilowanie w przewadze jest bezsensu.Dana ekipa jest z góry skazana na porażke. Pewnych zasad trzeba sie trzymać żeby byly równe szanse.Takie jest moje zdanie
-
tak autokar około 50osóbdobreInfo pisze:obecny Jeziorak w Pruszkowie?
-
?!karagunis pisze:Co do Piast-Pogoń.Takie grilowanie w przewadze jest bezsensu.Dana ekipa jest z góry skazana na porażke. Pewnych zasad trzeba sie trzymać żeby byly równe szanse.Takie jest moje zdanie
"Bezsensu" jest umawianie się na daną liczbę a potem pojawianie się w mniejszej przy domaganiu się ograniczenia liczby przeciwnika.
Niemniej jeszcze gorsze jest tłumaczenie się swoją słaba organizacją.
Każdy uczy się na swoich błędach.
awwwidziane auto na SK, (Górnik? GKS?, moze w leasing?)
-
Ko1'45 pisze:?!karagunis pisze:Co do Piast-Pogoń.Takie grilowanie w przewadze jest bezsensu.Dana ekipa jest z góry skazana na porażke. Pewnych zasad trzeba sie trzymać żeby byly równe szanse.Takie jest moje zdanie
"Bezsensu" jest umawianie się na daną liczbę a potem pojawianie się w mniejszej przy domaganiu się ograniczenia liczby przeciwnika.
Bezsensu, to jest dalsza polemika na ten temat... Skoro wystąpiły pewne problemy i chcieliśmy się bić po 25 to mogliście, to uszanować i wyjść honorowo w równym składzie, ale widocznie nie mieliście odwagi. W każdym razie do zobaczenia w Gliwicach ;) Dla nas ważniejszy jest honor od zwycięstwa, ale jak widać nie każdy wie, co, to znaczy "HONOR"
-
Tak po za tym Pogoń zajechała do Wodzisławia w 239 osób - w tym 8 chłopaków z Legii dzięki- z 4 flagami.
-
i tu muszę Cie zmartwić wczoraj doszło do konfrontacji Slovan 15 v Nitra 32 i wygrana Slovanu, więc nie zawsze grill w przewadze daje zwycięstwo.karagunis pisze:Co do Piast-Pogoń.Takie grilowanie w przewadze jest bezsensu.Dana ekipa jest z góry skazana na porażke. Pewnych zasad trzeba sie trzymać żeby byly równe szanse.Takie jest moje zdanie
-
Co wywiesila Polonia za tyransparent na plocie?
-
Legio - patriotyzm to słowo, którego nie znacie!Serebro89 pisze:Co było napisane na transparencie zaprezentowanym przez kibiców Polonii W. ?
[link]
Honor cenniejszy niż zwycięstwo?!?!?! Najpierw wywózki, listy teraz NOŻE
[link]
-
Nie ma możliwości edycji a dodać chciałem że oprucz autokaru był także bus Elany który został przewrócony przez Zete, szyby przwietrzone w autokarze atak następuje koło 4rano przy radiolce.
-
Osoba którą zacytowałeś jest fanem Górnika Zabrze.GrubyGks pisze:Ko1'45 pisze:?!karagunis pisze:Co do Piast-Pogoń.Takie grilowanie w przewadze jest bezsensu.Dana ekipa jest z góry skazana na porażke. Pewnych zasad trzeba sie trzymać żeby byly równe szanse.Takie jest moje zdanie
Bezsensu, to jest dalsza polemika na ten temat... Skoro wystąpiły pewne problemy i chcieliśmy się bić po 25 to mogliście, to uszanować i wyjść honorowo w równym składzie, ale widocznie nie mieliście odwagi. W każdym razie do zobaczenia w Gliwicach ;) Dla nas ważniejszy jest honor od zwycięstwa, ale jak widać nie każdy wie, co, to znaczy "HONOR"
Jak zwykle muszą coś dodać na nasz temat...
-
Godna oprawa Lechii. Jedna i druga.
-
Lechia znaczy Polska ? Jakos to do mnie nie przemawia.... Pozatym ktos juz mial oprawe albo flage "Polonia znaczy Polska" , moze ktos oswieci bo nie pamietam dobrze.
Druga prezentacja udana , z podtekstem ;)
Zmieniliscie ultrasow, czy ktos wam malowal ?
Druga prezentacja udana , z podtekstem ;)
Zmieniliscie ultrasow, czy ktos wam malowal ?
-
CO DO POGOŃ VS PIAST
To tak jak jakiś czas temu pisałem, w naszych ekipach zanika pojęcie Honoru, chęć zwycięstwa jest tak duża, że obojętne czy przeciwniki jest w 5 osób czy 50 najważniejsze że "nas" jest dwa razy więcej...
PS:Nie chce się napinać no ale Pogoń za wzór obrała Legie w kwestii ustawkowej
To tak jak jakiś czas temu pisałem, w naszych ekipach zanika pojęcie Honoru, chęć zwycięstwa jest tak duża, że obojętne czy przeciwniki jest w 5 osób czy 50 najważniejsze że "nas" jest dwa razy więcej...
PS:Nie chce się napinać no ale Pogoń za wzór obrała Legie w kwestii ustawkowej
-
wytłumacz co w tym złego?kibicTurysta pisze:[link] :|
GDYBY INTERESOWAŁA NAS PIŁKA , BYLIBYŚMY PIŁKARZAMI.
-
To, że jeśli ktoś się uważa za prawicę to powinien pluć w mordę żydom z unii a nie wyciągać ręce po ich srebrniki.Woldemort pisze:wytłumacz co w tym złego?kibicTurysta pisze:[link] :|
Niestety widać, że kasa jest ważniejsza...
-
Oj boli ta porażka boli ...PROJEKT CENTRALNY pisze:Lechia z dobrym dopingiem w dobrej liczbie sektor ladnie oflagowany szkoda ze po pogromie tydzien pózniej slalom gigant tacy wojownicy na pół etatu. Pytanie do Lechii obiliście kogoś nie wyjeżdzjąć z Gdańska? nie licząc Arki
GDYBY INTERESOWAŁA NAS PIŁKA , BYLIBYŚMY PIŁKARZAMI.
-
Co do walki Piast-Pogon: Ja np. pamietam ustawke Spartak Moskwa-Banik Ostrava w Moskwie.Wtedy bylo umowione po 20 osob, lecz z Banika zdecydowalo sie na walke tylko 17 i sami mowili Spartakowi by walczyli w 20, bo to winna FCB ze bylo ich mniej. No i byla walka 20 na 17.
Przeciez to nie winna Pogoni ze Piast nie dal rady wystawic chociaz te 30 osob.
Przeciez to nie winna Pogoni ze Piast nie dal rady wystawic chociaz te 30 osob.
-
Nikt jeszcze nie pytał a zapewne z wyjazdu już wrócili więc będe pierwszy. Ile Arki na meczu zgód ?
-
Bks miał jakiś zakaz wyjazdowy na Rozwój czy olali wyjazd.
-
[link]tlen pisze:Pozatym ktos juz mial oprawe albo flage "Polonia znaczy Polska" , moze ktos oswieci bo nie pamietam dobrze.
-
Na pewno wisiała na meczu Polska - Bułgaria na Konwiktorskiej. Ogólnie flaga Polonii Warszawa raczej.
-
Nie raczej, tylko na pewno. ;)nieznam pisze:Na pewno wisiała na meczu Polska - Bułgaria na Konwiktorskiej. Ogólnie flaga Polonii Warszawa raczej.
-
Lechia z dobrym dopingiem?Co prawda pare mocniejszych pierdolniec bylo ale w Poznaniu pokazali sie najgorzej narazie po za Polonia.Jedziesz na wyjazd w dobrej liczbie tym bardziej i prawie polowe meczu stoja i nie spiewaja czekaja na przerwy w dopingu gospodarzy.Oprawy dobre.Na druga Lech spiewa"caly rok sie napinacie a nas k**** unikacie"ogolnie bez rewelki.Lech z dobrym dopingiem zwlaszcza w drugiej polowie
-
Co Lech śpiewał w stronę Lechii po meczu ?
-
Tak jak wyzej napisalem jeszcze "cykory"i"patenciarze"K.Ba pisze:Co Lech śpiewał w stronę Lechii po meczu ?
-
Lechia w Poznaniu, zaprezentowała się dobrze. Wykorzystywali nasze przestoje, niejednokrotnie głośno krzyknęli, że było ich słychać w kotle.
Trochę tego było ;]. Cykory i pochodne.K.Ba pisze:Co Lech śpiewał w stronę Lechii po meczu ?
-
ZUROM pisze:Czyżby te KO Elany były tak mocne że nie mają siły napisać relacji. Do roboty chłopaki Zawisza przedstawiła swoją opinie na temat ciuciu babki.
Coś gdzieś przeczytałeś trochę usłyszałeś i świrujesz wiedzą.ZUROM pisze:Nie ma możliwości edycji a dodać chciałem że oprucz autokaru był także bus Elany który został przewrócony przez Zete, szyby przwietrzone w autokarze atak następuje koło 4rano przy radiolce.
Po pierwsze Elana będzie chciała to napisze po drugie nie odpisuj mi.
Od Nas 100osób w tym ponad 20osób z Włocławka. Czekamy na trasie 50km za Toruniem. Parę minut po 5:00 widzimy ekipę Elany (1 autokar + bus) eskortuje ich jedynie jeden policyjny radiowóz. Przepuszczamy milicje i wkraczamy do akcji na trasie. Cała zadyma trwa kilka minut. W efekcie przegrana Elany, która tym razem nie może się wykręcić obstawą milicji. Kilka osób zostało po zdarzeniu zatrzymanych.
Polonia Bydgoszcz nie ma/miała flagi POLONIA ZNACZY POLSKA?

-
Lechia w dobrej liczbie i dobrze oflagowana.
Doping mocno średni,może z 2,3 razy pierdolnięcie było na chwilę,głośno też pozdrawiali i reklamowali jednego z producentów sprzętu kuchennego....
Oprawy ładne staranne.
Doping mocno średni,może z 2,3 razy pierdolnięcie było na chwilę,głośno też pozdrawiali i reklamowali jednego z producentów sprzętu kuchennego....
Oprawy ładne staranne.
-
[link]
Zobaczyć sobie, co znaczy samo słowo "Lechia", a później pisać jakieś durne rozkminy, że coś komuś nie pasuje w użyciu przez nas tego hasła. To raz.
Dwa.
Trzy.
Doping Lecha według mnie słaby, jedynie jak włączał się cały stadion było jakoś. W tej materii Legia pokazała się o klasę lepiej, jak ostatnio byliśmy na Łazienkowskiej.
Cztery
Oprawa u nikogo nie była zamawiana! Ktoś pisze, że widać u nas duży postęp, a jak ma go nie być, jak te same osoby kilka ładnych lat zajmują się oprawami? Logiczne, że wychodzi im to dużo lepiej, niż kiedyś.
Zobaczyć sobie, co znaczy samo słowo "Lechia", a później pisać jakieś durne rozkminy, że coś komuś nie pasuje w użyciu przez nas tego hasła. To raz.
Dwa.
Z naszej strony, prócz wspomnianych już ripost: "Tyle lat się spinaliście, a do lasu uciekliście". Myślę, że ogarnięte osoby wiedzą o co chodzi, także nie będę tego tutaj dalej wyjaśniał.enima pisze:Była wzajemna napinka z obu stron.
ze strony Lecha:
- "Cały rok się napinacie a nas ku*wy unikacie"
- "Cykory"
- "Patenciarze"
- "Kiedy ten rewanż hej ku*wy kiedy ten rewanż"
- "Jeden raz wam się udało, całe miasto się zebrało"
Trzy.
Doping Lecha według mnie słaby, jedynie jak włączał się cały stadion było jakoś. W tej materii Legia pokazała się o klasę lepiej, jak ostatnio byliśmy na Łazienkowskiej.
Cztery
Oprawa u nikogo nie była zamawiana! Ktoś pisze, że widać u nas duży postęp, a jak ma go nie być, jak te same osoby kilka ładnych lat zajmują się oprawami? Logiczne, że wychodzi im to dużo lepiej, niż kiedyś.
Lechia Gdańsk!
-
Stalowka tak jak uslyszeliscie na meczu - bedziecie przez czestochowe jezdzic na polnoc Polski omijajac nas szerokim łukiem , ale w koncu bedziecie zlapani a tam gdzie achtungi lataly to nie bylo ani jednego dziecka i tak jak ktos napisal nikt wam nie wypominal , ze rzucaliscie w nasz sektor A wszystkim co sie dalo na meczu w Lublinie. Zacznijcie juz szukac nowych szlakow.