Jakieś 3000 (w krzesełkach) , na stojaka pewnie sporo więcejkruk_mateusz pisze:Mam pytanie do Zagłębia Lubin i Wisły Kraków:
ile wynosi pojemność waszych młynów i ile mniej więcej ich długość ?

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Jakieś 3000 (w krzesełkach) , na stojaka pewnie sporo więcejkruk_mateusz pisze:Mam pytanie do Zagłębia Lubin i Wisły Kraków:
ile wynosi pojemność waszych młynów i ile mniej więcej ich długość ?

PrzymorzeP_FSW pisze:rozmyje nieco temat i zapytam Gdanszczan jakie osiedle/dzielnica widnieje na pierwszym zdjeciu w oddali za stadionem?

Łódz duże miasto myślę że Widzewiacy nie bedą mieli z tym problemu.a kto zapełni 33 tys ?
i w tym momencie powinien dosac bana za napinkewp08 pisze:a kto zapełni 33 tys ?
No i jak się potoczyło? A drugie pytanie- w sprawie czego konkretnie ta uchwała?BNY pisze:Robak pisze:"cieszy fakt, że w Łodzi wreszcie będzie obiekt"
A no właśnie mało prawdopodobne by był.To wszystko tylko papierowa fikcja.Sam właściciel nie wie czego chce a i miasto nie zgodzi sie by Widzew miał nowy stadion.[/]
Na jutro została zwołana specjalnie rada miasta aby przegłosowac uchwałe.
Robak pisze:Podobno na narodowym zamontowano trzecią, ostatnią cześć iglicy centralnej dachu.Ma ktoś foto?
ps.wp08 bana nie moze dostać,ma 55 posty :) i gwarancje na napinke.
wp08 pisze:a kto zapełni 33 tys ?
Miały być dwa głosowania;Henderson pisze: No i jak się potoczyło? A drugie pytanie- w sprawie czego konkretnie ta uchwała?
a widziales dach na Arce? Ktoś tak madrze wymyslil ze ludzie siedzacy na sektorach od polowy w dol, w razie deszczu zmokna jak psyNormandzki pisze:Fajny stadion Arki się robi. O wiele lepszy od np. Cracovii. Która moim zdaniem ma najgorszy stadion z tych, które zostałe wybudowne.
Żartujesz ?Normandzki pisze:Fajny stadion Arki się robi. O wiele lepszy od np. Cracovii. Która moim zdaniem ma najgorszy stadion z tych, które zostałe wybudowne.