gratulacje układów.
Gdyby nie to, ze sponsoruje ich tak gigantyczna firma to teraz wraz z Arką i Górnikiem Łęczna spadałoby do 2 ligi , ŻŁODZIEJE!
Mistrza przy stole ....
KAzdy by chyba mowił ze powinien być gol gdyby na twoim stadionie grał pretendent do Mistrza Polski, a ty byś musiał patrzeć na to, po za tym jesteś już byłym Mistrzem Polski, tak myśle, kazdy by chyba sie zagotował.
Gratulacje dla Zagłębia!!! Przed sezonem hmm... nie uwierzyłbym jak by mi ktoś powiedział że Zagłębie bedzie mistrzem Polski ale najwidoczniej razem z aferami korupcyjnymi nasze niby wielkie Polskie kluby poszły w dól tabeli. Troche dziwne noo ale... niech bedzie! Miejmy nadzieje że teraz wygrała piłka!!
Jeszcze raz gratuluje!!
Gratulacja dla Zagłębia ! Oj boli warszaffke, boli ! Ale jak jeszcze pare lat temu Legia kupowała wszystko co sie da to było dobrze ! Jeszcze raz gratulacje dla Zagłębia !
sanders21 pisze:Każdy stadion jest lepsze od stadionu Zaglebia
Faktycznie mogliby rozgyrwac mecze w Poznaniu bo ładny stadion, a stadion Zaglebia spelnia w ogole jakies europejskie normy
ale botowi Gks nie zabrano sam go przegrał miał mniej punktow w tabeli poprostu... a o korupcja to inna sprawa bo jeszcze "ponoć" nic nie odowodniono Zagłebiu. A moze byc tak ze po sezonie im mistrza moga odebrac!!! ale teraz Mistrzem jest Zagłebie!!!
mistrzem zostało Zagłębie i koniec a to złodzieje nie jest na miejscu jak w polu karnym był faul i bramka słusznie nie została uznana!!!
Wiec Zagłębie uczciwie zostało mistrzem!!!!!!!
Piłkarsko Zagłebie jest bardzo mocne i zasłużyło sobie na tytuł mistrza Polski,choć do końca wierzyłem,że będzie to GKS,który niestety sam jest sobie winny za wpadkę z Koroną. Natomiast śmieszny jest fakt że Arka i Górnik Ł zostają zdegradowane do nizszych klas rozgrywkowych za korupcję,a o Zagłebiu tak jakby zapomniano,że brało ono udział w ustawianiu meczy,a przecież są dowody na ustawiony mecz z Polarem-widać są równi i równiejsi!!
jednakże z całego serca gratuluje i mam nadzieje,że Zagłebie będzie nas godnie reprezentować na arenie międzynarodowej!!