Komentarze Dla Miasta KRAKÓW ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Zablokowany
!.

Post autor: !. » 26.05.2007, 20:39

hamer prosto z Łodzi przyleciał helikopterem by upajac sie na kibicach net :lol:
tak bardzo mnie to boli :lol:

iparts.pl
Szalony_Obserwator

Post autor: Szalony_Obserwator » 26.05.2007, 20:39

Kazdy to powie-CRACOVIA rządzi w Krakowie!!

(nie licząc derbów, bo jest bezkrólewie)

O szybko wróciłeś z Łodzi :wink:
Obrazek I

-J-

Post autor: -J- » 26.05.2007, 20:42

Taaaa bezkrólewie... 3:0 i 0:0 to jest bezkrólewie ? :lol:
I co Hamer, tym razem się upijesz przy upajaniu ? :wink:

hamerKSC

Post autor: hamerKSC » 26.05.2007, 20:53

sie chór frustratów odezwał...

rozumiem ze skoro nie bylem na wyjezdzie na Widzewie to nei moge sie wypowiadać na tym forum....dzieci drogie....

jesteśmy od was lepsi i tyle w tym temacie-mamy wiecej punktow i zajelismy wyzsze miejsce w tabeli

bilans obu meczow decyduje przy rownej ilosci punktow-my ich mamy wiecej

ostatnie derby zakonczyly sie remisem wiec jest bezkrólewie!!!

Szalony_Obserwator

Post autor: Szalony_Obserwator » 26.05.2007, 20:58

rozumiem ze skoro nie bylem na wyjezdzie na Widzewie to nei moge sie wypowiadać na tym forum....dzieci drogie....
co mama niepusciła na Widzew ?:lol: :lol: :lol:

sory musiałem... :wink:
Ostatnio zmieniony 26.05.2007, 21:01 przez Szalony_Obserwator, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek I

!.

Post autor: !. » 26.05.2007, 21:00

no w tym roku macie w ligowej tabeli wyzej piłkarzy i co w zwiazku z tym?
z tym bezkrolewiem to zalezy jak sie na to patrzy-mozna załozyc ze liczymy ostatni mecz wtedy zgoda ale sa i tacy (rowniez u Was)dla których liczy sie ostatnia wygrana-zreszta niewazne

wyjazd do Łodzi był jednym z niewielu organizowanych przez Was a w tej rundzie chyba pierwszy gdzie mogł jechac kazdy z łatwoscia niepojechałes Twoja sprawa zapewne byłes na innych w tej rundzie 8)
trzeba isc opic zakonczenie sezonu :lol:

-J-

Post autor: -J- » 26.05.2007, 21:14

hamerKSC pisze:sie chór frustratów odezwał...

jesteśmy od was lepsi i tyle w tym temacie-mamy wiecej punktow i zajelismy wyzsze miejsce w tabeli

bilans obu meczow decyduje przy rownej ilosci punktow-my ich mamy wiecej

ostatnie derby zakonczyly sie remisem wiec jest bezkrólewie!!!
Jakich znów frustratów, gdzie tu widzisz frustrację ?
Tak jesteście lepsi w I lidze bo jesteście wyżej w tabeli...może być ?
Co do bezkrólewia, było 3:0 i 0:0 więc przestań za przeproszeniem pierdolić pięć po osiem. Wisła była lepsza w tym sezonie (i nie tylko w tym) od was jeśli chodzi o Derby a ty ciągle się upierasz i odwracasz kota ogonem. Proszę cię, chociaż raz nie zachowuj się jak stary zgredziały Pasiak :wink:
Pozdrawiam :wink:

przemekTS

Post autor: przemekTS » 26.05.2007, 21:22

wasze liczby wyjazdowe potwierdzają waszą przewagę.. 8)
Wasz poziom piłkarski jest na stałym poziomie który gwaratuje wam że NIGDY nie zagracie poza polską ligą.TY natomiast dalej żyj wś wiecie wielkich chaseł i chwały historycznego momentu w którym pierwszy raz od 59 lat pasy sa wyżej niż Wisła, w końcu zdarza sie wam to naprawde rzadko :lol:

hamerKSC

Post autor: hamerKSC » 26.05.2007, 21:24

jeden mi pisze ze jestem jak stary i zgredzialy a drugi ze mnie mama nie puścila:-) ustalcie se jakas jedna wersje

od kiedy to o tym kto rzadzi w krakowie decyduje dwumecz??????? moze trzeba bedzie brac pod uwage mecze z 2 sezonow na przyklad....albo z 3 sezonow-od czasu jak wrocilismy do ekstraklasy....

o ile pamietam ostatnie derby wyszly remisowo wiec jest bezkrólewie!!!!

a w Polsce jestemy od Was lepsi

i bron Boze nikt z Was nie jest sfrustrowany....w zadnym wypadlu-wszyscy sa przeszczęsliwi ze ich Zydy wyprzedzily...

director

Post autor: director » 26.05.2007, 21:55

A co to ku*** ma być za przedszkole, żeby o tym kto jest lepszy decydował wynik jakiś kopaczy??
Ja was widziałem, o świcie w tramwaju...
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.

wiernyTS

Post autor: wiernyTS » 26.05.2007, 22:59

Hehe ja tam wole wygrywać derby po 3-0. Przez 10 lat strzeliliście nam jedną bramke. Wyprzedziliście nas pierwszy raz od prawie 60 lat.
Bilans wszystkich derbów na naszą korzyść.
Pochwalcie sie ile meczy zagraliście w pucharach. Mówiąc krótko. WISŁA PANY 8)
Tylko uważajcie jak sie jutro Filipiak poubiera w nasze gadzety zeby swojego prezesa nie pociac :wink:

Malopolska_nh

Post autor: Malopolska_nh » 26.05.2007, 22:59

po wpisie kolegi "Cracovia" byl chwile spokoj ale nie wislaczki juz musza zaczynac dogadywanie ja p******* zwalcie sobie gruche jebnijcie kutasem w otwor w scianie i moze cisnienia zejda ... nie chcialem urazic kumatych wislakow wpisujacych sie w temacie
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają :lol:"

hyundai

Post autor: hyundai » 26.05.2007, 23:34

Malopolska_nh pisze:po wpisie kolegi "Cracovia" byl chwile spokoj ale nie wislaczki juz musza zaczynac dogadywanie ja p******* zwalcie sobie gruche jebnijcie kutasem w otwor w scianie i moze cisnienia zejda ... nie chcialem urazic kumatych wislakow wpisujacych sie w temacie
Nie schlebiaj sobie, kumaci Wislacy kładą pytę po tobie lolku.

Malopolska_nh

Post autor: Malopolska_nh » 26.05.2007, 23:40

hyundai pisze:
Malopolska_nh pisze:po wpisie kolegi "Cracovia" byl chwile spokoj ale nie wislaczki juz musza zaczynac dogadywanie ja p******* zwalcie sobie gruche jebnijcie kutasem w otwor w scianie i moze cisnienia zejda ... nie chcialem urazic kumatych wislakow wpisujacych sie w temacie
zajebiscie az sie zamknalem w sobie po twojej wypowiedzi bez odbioru
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają :lol:"

Morpheus05

Post autor: Morpheus05 » 27.05.2007, 08:54

hamerKSC pisze:jeden mi pisze ze jestem jak stary i zgredzialy a drugi ze mnie mama nie puścila:-) ustalcie se jakas jedna wersje

od kiedy to o tym kto rzadzi w krakowie decyduje dwumecz??????? moze trzeba bedzie brac pod uwage mecze z 2 sezonow na przyklad....albo z 3 sezonow-od czasu jak wrocilismy do ekstraklasy....

o ile pamietam ostatnie derby wyszly remisowo wiec jest bezkrólewie!!!!

a w Polsce jestemy od Was lepsi

i bron Boze nikt z Was nie jest sfrustrowany....w zadnym wypadlu-wszyscy sa przeszczęsliwi ze ich Zydy wyprzedzily...

Dla mnie to ty jesteś zakompleksiony jak sk....syn i (tak jjak z resztą znaczna część pasiaków)

szyderca
ban

Post autor: szyderca » 27.05.2007, 09:14

hyundai pisze:
heheheh, kładziesz pytę, ale jednak komentujesz, zdecyduj się...lolku.

hamerKSC

Post autor: hamerKSC » 27.05.2007, 09:16

moze faktycznie nie jest to forum do wyrazania radosci z sukcesu pilkarzy-tak czy owak w tym sezonie jestesmy od was lepsi...

rozumiem ze nie moge sie cieszyc z ww sukcesu bo to swiadczy o kompleksach??

DRS

Post autor: DRS » 27.05.2007, 09:36

O ludzie, z czego tu się cieszyć, jesteście od hohoho wyżej od Nas a zaliczacie gorsze wyjazdy i frekwencje u Siebie - to jest ważne. Dla Was to powinna być porażka.. mieliście szasnę pokazać na co Was naprawdę stać..

mówicie o nas kibice sukcesu ( aa zobaczymy jak Wisła spadnie do środka ligi, będzie niżej od Nas bla bla bla) itp itd i takie małe porównanie z ostatniej chwili

Wisła
8 miejsce - wyjazd do Bełchatowa na GKS (WTOREK) - każdy jedzie na własną rękę = 370 osób

Cracovia
4 miejsce - organizowany pociąg, wyjazd do Łodzi na WIDZEW (chyba nie musze tłumaczyć że lata świetlne dzielą od GKS-u do Widzewa) (SOBOTA) - niecałe 300 osób wraz ze zgodami.

Ostatnie mecze u Siebie - Wy z Łęczną, myśle że nie dociągnelibyście nawet do 3,5 tyś.

ŁKS - Wisła - 10 tyś

Proste? a proste jak dupcenie.
WISŁA PONAD WSZYSTKO!

Sopran

Post autor: Sopran » 27.05.2007, 10:56

na Łęcznej nawet nie dociagnelismy do 50 osob,

swoim postem potwierdziles ze nie masz pojecia o tym co sie dzieje w kibicowskiej polsce...
na poziomie ziomieObrazekziomie

MWK

Post autor: MWK » 27.05.2007, 11:25

Post kolegi opierał sie na proroctwie.. Zauważ, że napisal w trybie przypuszczajacym (gdyby nie bylo zakazu). Takze nie pisz od razu, ze nie wie co sie dzieje w kibicowskiej Polsce 8)
Tylko Wisła!

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 27.05.2007, 13:20

a my swoje LEEEEEEEECHIA GDAŃSK

shearer9
ban

Post autor: shearer9 » 27.05.2007, 13:45

evit pisze:
kaelowiec pisze:a my swoje LEEEEEEEECHIA GDAŃSK
ku... szajs
:D

ara ara ara ku*** stara !!!
lech zdech kolejorz !!!
c*** c*** sracovia !!!

A MY SWOJE !!!!

czytelnik

Post autor: czytelnik » 27.05.2007, 14:11

Widze że poziom bardzo wysoki to może ja oszczędze waszych biednych głów sensownymi zdaniami...

szyderca
ban

Post autor: szyderca » 27.05.2007, 14:46

byle się napiąć, byle posta nabić:-/

p.

Post autor: p. » 27.05.2007, 14:48

Sezon sie skończył.
Wy (Pasy) 4 miejsce
My 8 miejsce

Wy sie cieszycie z tego i jaracie dupsko, bo wyżej niż Wisła od 49 roku (moge sie mylic ale coś koło tego) nie byliscie.
Dla was to mega sukces. Nie mowicie ze nie, bo mam znajomych pasiakow i wiem jak wazna dla nich jest ta wiadomosc

My sie nie cieszylismy co roku z tego, bo było wiadomo, ze Wisla jest/bedzie wyzej.
No ale radujcie sie, nikt wam nie zabroni przeciez, cieszcie sie
i dalej siejcie farmazon ze tabela mowi wszystko.
Prawda jest taka ze mamy tak słabą lige, ze Wy macie 4 miejsce.
Zasłużenie? NIE
Ale macie....

Wiec cieszcie sie z tego ze jestescie WYZEJ niz Wisla.
w koncu tylko o to wam chodzi

mecze derbowe pokazuja miejsce w szyku
miasto nocą..i o to mi chodziło

szyderca
ban

Post autor: szyderca » 27.05.2007, 15:01

KOlego p.: dobrze że mówisz za siebie.

Nie mów WY: ja tam ulewam Wisłę i j**** mnie na którym miejscu ona skończy sezon, jesteśmy wyżej ,i co z tego? Mieliśmy takich samych przeciwników, zgromadziliśmy więcej punktów.tyle.

Piszesz o farmazonie, który niby siejemy: :roll:

Jesli chodzi o mecze derbowe? NIe tak winny wygladać derby, żadna z ekip nie pokazała swojego potencjału, więc oszczędź temat derbów.

Pozatym dużo w tym temacie Waszych postów...tego nie skomentuje, każdy nawet ćwierćinteligent swoje sobie pomyśli.

nikczemny

Post autor: nikczemny » 27.05.2007, 21:37

No to teraz przejdźmy do sedna tematu.
Cracovia w końcu piłakrsko lepsza od Wisły.
Super.
Czas na rzetelne porównanie ferkwencji wyjazdowej ( :lol: ) i na swoim stadionie ( :lol: )

Do boju net-Pasiacy

szyderca
ban

Post autor: szyderca » 27.05.2007, 21:51

nikczemny pisze:No to teraz przejdźmy do sedna tematu.
Cracovia w końcu piłakrsko lepsza od Wisły.
Super.
Czas na rzetelne porównanie ferkwencji wyjazdowej ( :lol: ) i na swoim stadionie ( :lol: )

Do boju net-Pasiacy
Wyszedłes z inicjatywą zatem czekamy na Twoje źródła i zarazem porównania...do boju Nikczemny;)

nikczemny

Post autor: nikczemny » 27.05.2007, 21:56

Dwa zera wyjazdowe Pasów niech będą krótkim wstępem. Nie mam czasu się bawić w wyliczanki cyfrowe. Poczekam aż ktoś to zrobi bo jestem pewny swego a na taki smakowity kąsek jakim będzie porównanie tych liczb w sezonie z którego w końcu tak jesteście dumni mogę sobie poczekać.

Morpheus05

Post autor: Morpheus05 » 28.05.2007, 00:16

evit pisze:
kaelowiec pisze:a my swoje LEEEEEEEECHIA GDAŃSK
ku... szajs

Przez takich debili jak ty to forum zaczyna sięgać dna !
Palant !

Morpheus05

Post autor: Morpheus05 » 28.05.2007, 00:21

szyderca pisze:KOlego p.: dobrze że mówisz za siebie.

Nie mów WY: ja tam ulewam Wisłę i j**** mnie na którym miejscu ona skończy sezon, jesteśmy wyżej ,i co z tego? Mieliśmy takich samych przeciwników, zgromadziliśmy więcej punktów.tyle.

Jesli chodzi o mecze derbowe? NIe tak winny wygladać derby, żadna z ekip nie pokazała swojego potencjału, więc oszczędź temat derbów.

Pozatym dużo w tym temacie Waszych postów...tego nie skomentuje, każdy nawet ćwierćinteligent swoje sobie pomyśli.

Następny tępogłowy kompleks !
Czy wy zawsze musicie nawrzucać Wiśle ?!
Czy choćby wasz jeden post nie może być konstruktywny ?
Jak się "gieroju" uważasz za osobę bardziej inteligentną od swoich przedmówców to po ch.j odpisujesz na zaczepki ?!

szyderca
ban

Post autor: szyderca » 28.05.2007, 01:20

jaki ku*** kompleks, nigdy nie żyłem w nim, zawsze byłęm dumny z miłości do mego klubu ( Wy to ze sportem nie powinniście mieć nic wspólnego- wszakże Wy to towarzystwo) i jakże śmiesz to pisac do mnie.

UżytkownikForum

Post autor: UżytkownikForum » 28.05.2007, 09:24

Pytanie do Szalonego_Obserwatora: jak długo będziesz ściemniał, że nie kibicujesz wiśle a jakimś rzekomo jugolom?

niby obserwator a 2/3 postów wywyższają wisłę i najeżdżają na craxę :D
[link]

c*** Z ULTRASEM - ZJEDZ KIEŁBASĘ !

nikczemny

Post autor: nikczemny » 28.05.2007, 09:34

To jak z tymi liczbami wyjazdowymi.
Czy gdzieś prócz zgodowego Poznania Pasów było więcej od Wisły w tym rekordowym super-sezonie?

bronz

Post autor: bronz » 28.05.2007, 09:45

mój pierwszy i zarazem ostatni wpis po "awarii":

napiszę to jako kolejna osoba ale może dotrze w końcu coś do modów......
niestety forum sięgnęło dna, myślę że spokojnie może konkurować z onetem, wpisy i rozpieprzanie tematów po prostu miazga, rzeczowych informacji relacji prawie ZERO, czytając wpisy większości użytkowników - ŻENADA , napineczka lanserka - nie wiem czy to jakaś moda że trzeba byle gówno napisać na forum i jest sie megazajebiście kumatym ......
a temat Krakowski to już jakaś jazda bez trzymanki pierdolenie o szopenie , bzdury i prężenie na maxa bo wyżej niżej ja p******* co z tego - nie ma pucharów nie ma nic, więc czy jest 4 czy 14 koło d*** to lata ludziom skoro nic z tego nie ma , ciekawe czy w łódzkim tez już rozkmina jest ze jedni wyżej od drugich - katastrofa po prostu...
przydała by sie kolejna awaria i wypieprz z tymi wszystkimi durnymi postami
nie wiem co robią modowie ale jak sie nie ma czasu na kontrolę co sie dzieje na forum to po co być modem ciąć kasować wypierdalac - może wtedy jeden z drugim zastanowił by sie co pisze....
więc żegnam to forum ozięble - kiedyś forum teraz to jarmark onetowców (nie urażając parunastu osób które wiedzą co piszą i po co)
szkoda głupoty gadać i pisać

p.

Post autor: p. » 28.05.2007, 19:40

szyderca pisze:KOlego p.: dobrze że mówisz za siebie.

Tak, pisze za siebie, kazdy reprezentuje siebie w koncu.
Pisze Wy gdyz większość kibiców Pasów, cieszyło sie wlasnie z pozycji NASZEJ w tabeli. Naszej wzgledem was.
No ale oczywiscie, nie moge uogolniac.

Osobiscie Cracovia mnie mega zaskoczyła piłkarsko, tak wysokim miejscem.
Kibicowsko? no coż, tak narpwade ocenia sie tylko derby.
a bylo jak bylo.
nie to co dawniej.

temat na 2 miesiace do zamkniecia
miasto nocą..i o to mi chodziło

fanatic

cracovia

Post autor: fanatic » 28.05.2007, 19:41

Mam pytanie do kibiców Cracovi. Podkreslam ze nie chce sie tu napinac!! Jak wszyscy wiemy czesto na walkach wjazdach itp macie sprzet (przynajmniej z tego co sie mowi i czyta, jak sie myle to prosze o sprostowanie). Wiadomo ze to jest nie honorowe i jednym slowem frajerstwo. Chyba ze po prostu ktos pierwszy zaczol w co watpie. Jak wy sie czujecie z taka opinia i co sami powiecie na ten temat??
BYLISMY TU 44 LATA WCZESNIEJ KATOWICE NA ZAWSZE Z RUCHEM

Morpheus05

Post autor: Morpheus05 » 28.05.2007, 22:15

szyderca pisze:jaki ku*** kompleks, nigdy nie żyłem w nim, zawsze byłęm dumny z miłości do mego klubu ( Wy to ze sportem nie powinniście mieć nic wspólnego- wszakże Wy to towarzystwo) i jakże śmiesz to pisac do mnie.

Ten post jak i poprzednie...żenada i dno !

Zablokowany