gratulacje układów.
Gdyby nie to, ze sponsoruje ich tak gigantyczna firma to teraz wraz z Arką i Górnikiem Łęczna spadałoby do 2 ligi , ŻŁODZIEJE!
Mistrza przy stole ....
Chali_2na pisze:Oj wydaje mi się że przed tym meczem porządny hajs poszedł w obieg... ale można się było tego spodziewać bo to Polska...
Bez napinki... Pzdr.
sorki za OT ale smieszy mnie naprzyklad kiedy jakis napinacz napnie sie w swoim poscie a na koniec pisze "bez napinki"
Zagłebie mistrzem niesprawiedliwie a poza tym nie wiem po co sie pchają do LM jak i tak w II rundzie odpadną choćby niewiem na kogo trafili. A stadion....jaki wstyd
KAzdy by chyba mowił ze powinien być gol gdyby na twoim stadionie grał pretendent do Mistrza Polski, a ty byś musiał patrzeć na to, po za tym jesteś już byłym Mistrzem Polski, tak myśle, kazdy by chyba sie zagotował.
Gratulacje dla Zagłębia!!! Przed sezonem hmm... nie uwierzyłbym jak by mi ktoś powiedział że Zagłębie bedzie mistrzem Polski ale najwidoczniej razem z aferami korupcyjnymi nasze niby wielkie Polskie kluby poszły w dól tabeli. Troche dziwne noo ale... niech bedzie! Miejmy nadzieje że teraz wygrała piłka!!
Jeszcze raz gratuluje!!
Czy rządem prawa nazwiesz twór, co polski naród w przepaść pcha?
Patriotyzm karze więzieniem, a sam - żydowskim kurestwom kłania się w pas?
Gratulacja dla Zagłębia ! Oj boli warszaffke, boli ! Ale jak jeszcze pare lat temu Legia kupowała wszystko co sie da to było dobrze ! Jeszcze raz gratulacje dla Zagłębia !
stefan78 pisze:Zagłebie mistrzem niesprawiedliwie a poza tym nie wiem po co sie pchają do LM jak i tak w II rundzie odpadną choćby niewiem na kogo trafili. A stadion....jaki wstyd
A dlaczego nie sprawiedliwie?? A po co się pchała Wisła czy Legia do ligii mistrzów?? Tez zawsze odpadali i odpadać będą ! AA pozatym czy Wisła lub Legia ma ładny stadion śmiechu warte z czym do ludzi! Tak więc Zagłębie Mistrz Polski a w eliminacjach czas pokaże!
Czy rządem prawa nazwiesz twór, co polski naród w przepaść pcha?
Patriotyzm karze więzieniem, a sam - żydowskim kurestwom kłania się w pas?
sanders21 pisze:Każdy stadion jest lepsze od stadionu Zaglebia
Faktycznie mogliby rozgyrwac mecze w Poznaniu bo ładny stadion, a stadion Zaglebia spelnia w ogole jakies europejskie normy
h pisze:teraz przeciwnicy Zagłębia - szczególnie Wrocław i Bełchatów jako że walczyli z nimi bezpośrednio o mistrza będą mówić że faulu nie było
hehe długo się cholera musiałem zastanawiać o co chodzi z tym Wrocławiem ;P
To nie świadczy dobrze o twojej inteligencji
Idzie dwóch ełkaesiaków po meczu ulica .. nagle patrzą, a tam jakaś kartka na chodniku leży. Jeden podnosi i wpatrując się w nią mówi:
- Jahwe wiesz może co to za kartka? co tu jest narysowane ?
- nie wiem .. ale lepiej skserować
Teraz legioniści bedą płakać jak to przegrali mecz po uczciwie strzelonym golu:) Faul ewidentny!!! Jak sie czujecie jak mistrza zdobywa się w Warszawie?? NIGDY NIE ZAPOMNIMY 94 r i wałek z mistrzem!! KSG
rastamen55 pisze:nic nie mowie ale placza tylko GKS B. i Legia... nie bede nic mowil ale poprostu kazdy wie swoje... Tak trudno pogodzic sie z porazka??
Tu nie chodzi o to że Legia przegrała chodzi o skurwysyństwo. Ciekawe czy gdyby Lechowi odebrano majstra tak jak GKS Bełchatów to bys tak mówił.Wogole to Zagłębie od którego zaczęła się cała afera korupcyjna (mecze z Polarem itp itd.) spokojnie sobie zdobywa mistrza ten kraj jest chory!Złodzieje!!
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!