BURBERRY pisze:Dluga zgoda KSP i Broni zawieszona... nie wiem, co jeszcze może mnie zdziwić
Nie wiem dlaczego takie zdziwienie zrobiłeś. Polonia jest wyrozumiała wobec Bronii, wiedząc, że musi ona odbudować się na swoim terenie. Zgoda została zawieszona a nie zerwana.
BURBERRY pisze:Dluga zgoda KSP i Broni zawieszona... nie wiem, co jeszcze może mnie zdziwić
Nie wiem dlaczego takie zdziwienie zrobiłeś. Polonia jest wyrozumiała wobec Bronii, wiedząc, że musi ona odbudować się na swoim terenie. Zgoda została zawieszona a nie zerwana.
Rozjebales mnie... najpierw to niech sie odrodza, ale na swoim terenie.
Ty mnie rozjebałeś, bo nie potrafisz czytać. Napisałem to samo co masz na myśli. Ehh tak to jest, jak zamiast w szkole siedziesz przed komputerem
Fighting Dragon Tokyo pisze:
Ty mnie rozjebałeś, bo nie potrafisz czytać. Napisałem to samo co masz na myśli. Ehh tak to jest, jak zamiast w szkole siedziesz przed komputerem
Jakbyś napisał dokładniej, czy chodzi Ci o Broń bądź Polonie, niebyłoby problemu, bo z Twojej wypowiedzi, ciężko stwierdzić, że miałeś na myśli Polonie.
Nie bardzo rozumiem pojęcie "zawieszenie" zgody. Zgody i układy to nie działalności handlowe i firmy od których się się odprowadza podatki i w sytuacjach kryzysowych się je zawiesza. Sytuacja jest jasna albo wariant A albo B. Nie ma opcji pomiędzy A i B. To tak jak bycie chuliganem tylko w sezonie a w przerwach między sezonami się nie udzielam i zawieszam działalność kibicowską. Bzdura...
honolu pisze:
Jakbyś napisał dokładniej, czy chodzi Ci o Broń bądź Polonie, niebyłoby problemu, bo z Twojej wypowiedzi, ciężko stwierdzić, że miałeś na myśli Polonie.
ps. pojechałeś mi..
nieodpisuj
Polonia zerwala zgode, bo Bron wylapala w******* od Legii i oddawali barwy swoich zgodowiczów.
honolu pisze:
ps. pojechałeś mi..
nieodpisuj
Rozumiem Cię. Z tym drugim wybacz, ale mnie poniosło
bardzosmieszne pisze:a jak tam rozmowy na temat ukladu na lini Polonia Bytom vs Ruch Chorzow moze byscie cos napisali na tem temat panowie z Ruchu i Poloni
niema ukladu z Polonia Bytom
a co do Igloopolu D. to odkad pamietam laczyly nas dobre kontakty-uklad hmm
uklad ukladowi nierowny.Mielismy np z Lechem,mamy z Zaglebiem L. , jak widac kazdy uklad inny
czlowiek_z_twierdzy pisze:nie ma juz zgody na lini Piast-odra-Bytom ?? jak sie ona rozpadla prosze o info
Nie ma juz dawno.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
kfiat pisze:Mam pytanie o zgody Ruchu.
Chodzi mi o Apator i Elane, jak wiadomo mają kose między sobą. Troche to dziwne wg mnie., że mają wspólna zgodę. Jek to wyglada na wspólnych wyjazdach? Jak Apator i Elana jadą na mecz Ruchu to zawieszają kose czy jak, może dochodzi do jakiś avanti ptzy okazji?? A może są jeszcze inne takie przypadki zgód, których nie zauważyłem?
Motor Lublin-Śląsk Wrocław-Wisła Kraków.
Śląsk z Wisłą od kosy do zgody, zaś Wisła z Motorem na odwrót.
PS: Chełmianka Chełm jest zgodą Motoru Lublin, a jak wygląda ich stosunek ze Śląskiem Wrocław?
zeby zrozumiec uklady niebieskich z toruniem trzeba przesledzic ich historie i ruchu kibicowskiego w toruniu, kiedy podobna sytuacja byla na lini czarni-lechia-gryf ?