Po pierwsze kolego w Tczewie już nie ma ani Wisły , ani Unii ;), Wisła i Unia się połączyła i jest teraz w Tczewie tylko jedna drużyna pod nazwą Gryf Tczew , a przed połączeniem to właśnie te kluby co wymieniłeś miały ze sobą zgody. Pozdro !
Pytanie z ciekawości: Jak w Poznaniu traktowany jest Falubaz?
Bo w niedziele wieczorem na światłach pod stadionem Lecha, po meczu z Wisłą, stoi sobie samochód na zielonogórskich blachach z szalikiem Falubazu na tylniej szybie. Dookoła pełno samochodów z kibicami Lecha...
No fajnie pisze:Jak na lini Broń Radom-Jagiellonia ?
Nie wiem jak jest dokładnie,ale ostatnio coś iskrzy chyba w stronę ewentualnego mariażu,tylko czy Broń jest w stanie wnieść adekwatny posag to już inna sprawa.
Bzdury wyssane z palca.
PS. Skoro nie wiesz, to po co się wpisujesz i siejesz zamęt?
Miedzy Piastem a Rakowem nie przyjazne stosunki , pewnego dnia Raków ustawił sie na Piasta jadącego do Radomska na RKS , jakiś czas pózniej Piast specjalnie pofatygował sie do Czestochowy aby odpłacić sie miejscowym :)
Bracie dawaj ze mną pomożesz mi triceps,plecy,klata,biceps,nogi,bary i znów triceps to moja rzeczywistość a to da mi przyszłość da mi to na co zapracuje rękami ... !
Nas ? Nas nie : )
Ps. Kończe. Co miało być wytłumaczone to zostało.
No nie wcale was to nie boli tylko na kazdy meczu na ktorym jestescie spiewacie Polonia bytomska ........! jak was tak nie boli to po co sie tak spinacie! macie jedyne szczescie ze sa telefony kom i numer aktualny 112 bo juz dawno was by nie bylo! Do was strach jezdzic cokolwiek robic!!!!
wg mnie to są stare dzieje (wnioskuje po zgodzie Lecha z Zagłębiem)
mamonki pisze:
klucz otwierajacy wszystkie zamki jest zajebisty, ale zamek otwierany przez wszystkie klucze jest chujowy.. I tyle w temacie co do szmat i kozakow.
Nas ? Nas nie : )
Ps. Kończe. Co miało być wytłumaczone to zostało.
No nie wcale was to nie boli tylko na kazdy meczu na ktorym jestescie spiewacie Polonia bytomska ........! jak was tak nie boli to po co sie tak spinacie! macie jedyne szczescie ze sa telefony kom i numer aktualny 112 bo juz dawno was by nie bylo! Do was strach jezdzic cokolwiek robic!!!!
Ciekawe kto na każdym meczu w Radzionkowie jest pod stadionem albo na Sójczym na meblowym
A po za tym skąd wiesz ze śpiewamy może to własnie ty jestes
Dlaczego Szombierki zerwały układ z Cidrami,powód prosty konfidenckie zachowanie kibiców Ruchu Radzionków.
Powiedzcie cidry jak Raków Częstochowa wam ciśnie a wy nic.
"Około gwizdka rozpoczynającego mecz, zauważamy na budynku (szkoła?), który znajduje się za trybuna główna stadionu, parę osób rozwijajacyhc jakiś trans. "Tylko Polonia" z herbem - po jakimś czasie zauważają to Cidry i nagle (ku naszemu zdziwieniu) młyn pustoszeje i widzimy za trybuna jak biegną w tamta stronę. Miedzy trybuna a tym budynkiem jest "polanka" wiec większość wycieczki została na całej długości tejże polanki. Jednak do ogrodzenia tej szkoly(?) dobiegło jakieś 20-30 osób a z drugiej strony wybiegło kolo 15-20(?) polonistów. Nikt nie przeskoczył ogrodzenia i po chwili stania wycieczka zaczęła wracać a ci drudzy zerwali się za tamten budynek bo już chyba psy jechały. Tak to wygladalo z naszego punktu widokowego. "Jak wrócili jedziemy im "Gdzie wy się pchacie ja wy ekipy nie macie"
krzys89 pisze:Dlaczego Szombierki zerwały układ z Cidrami,powód prosty konfidenckie zachowanie kibiców Ruchu Radzionków.
Powiedzcie cidry jak Raków Częstochowa wam ciśnie a wy nic.
"Około gwizdka rozpoczynającego mecz, zauważamy na budynku (szkoła?), który znajduje się za trybuna główna stadionu, parę osób rozwijajacyhc jakiś trans. "Tylko Polonia" z herbem - po jakimś czasie zauważają to Cidry i nagle (ku naszemu zdziwieniu) młyn pustoszeje i widzimy za trybuna jak biegną w tamta stronę. Miedzy trybuna a tym budynkiem jest "polanka" wiec większość wycieczki została na całej długości tejże polanki. Jednak do ogrodzenia tej szkoly(?) dobiegło jakieś 20-30 osób a z drugiej strony wybiegło kolo 15-20(?) polonistów. Nikt nie przeskoczył ogrodzenia i po chwili stania wycieczka zaczęła wracać a ci drudzy zerwali się za tamten budynek bo już chyba psy jechały. Tak to wygladalo z naszego punktu widokowego. "Jak wrócili jedziemy im "Gdzie wy się pchacie ja wy ekipy nie macie"
Nawet Rakow to potwierdza co wy znaczycie w Radzionkowie ktory Nas nienawidzi i jest miedzy nami ostre cisnienie jest! A druga sprawa mi sie do was na stadion cidrow nie spieszy tak samo jak i do puszki! po co mamy do was przychodzic pod stadion jak i tak wiadomo ze za krat jestescie madrzy tak samo jak i za psiarnia! tyle w temacie!
Karpaty Krosno - Stal Rzeszów
Polonia Bytom - KSZO
Inne pytanie czy Flota to oficjalny FC Pogoni?
Jezeli tak to jakie panują stosunki pomiędzy klubami z pomorza utorzsamiajacymi sie z Pogonia jako FC a Flotą?
Proszę o nie branie na poważnie tego co mówią jakieś pajace z Polonii, są wyznaczone osoby które jak się coś dzieje składają jakieś relacje a takich głupich wypocin aż się czytać nie chce. Panowie z RR odpuście również, było to milion razy wałkowane i każdy choć trochę normalny wie jak jest.
Jak wygląda sytuacja pomiędzy: Zagłębie Lubin- Górnik Wałbrzych? nadal neutral czy już cichy układ? bo słyszałem że parę osób z Górnika obecnych na ostatnich derbach Zagłębia ze Śląskiem we Wrocławiu. Stilon Gorzów - Elana Toruń ?
paradoks pisze:Jak wygląda sytuacja pomiędzy: Zagłębie Lubin- Górnik Wałbrzych? nadal neutral czy już cichy układ? bo słyszałem że parę osób z Górnika obecnych na ostatnich derbach Zagłębia ze Śląskiem we Wrocławiu. Stilon Gorzów - Elana Toruń ?
Karpaty Krosno - Stal Rzeszów
Polonia Bytom - KSZO[/b]
Inne pytanie czy Flota to oficjalny FC Pogoni?
Jezeli tak to jakie panują stosunki pomiędzy klubami z pomorza utorzsamiajacymi sie z Pogonia jako FC a Flotą?
Siema, mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda sytuacja na linii GKS Katowice/Górnik Zabrze a Lech Poznań? Bo coś słyszałem że Lech coś proponował Górnikowi czy na odwrót, ale NIE WIEM DOKŁADNIE, więc mnie tu nie pojeżdżać :D
milo87 pisze:Siema, mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda sytuacja na linii GKS Katowice/Górnik Zabrze a Lech Poznań? Bo coś słyszałem że Lech coś proponował Górnikowi czy na odwrót, ale NIE WIEM DOKŁADNIE, więc mnie tu nie pojeżdżać :D