3 liga grupa łódzko-mazowiecka

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
DariuszSzpakowski

Re: 3 liga grupa łódzko-mazowiecka

Post autor: DariuszSzpakowski » 01.11.2010, 07:29

ffp pisze:DariuszSzpakowski napisał(a):
człowieku o czym Ty mówisz - ilości kibiców na meczu, czy w jakimś pochodzie..??

Na prawdę jestes idiotą czy tylko udajesz? Przeciez chodziło mi o pochód z meczu derBowego. Czyli konkretnie mi chodziło o nasza liczbę bez Powiślanki. Czy to tak cięko ogarnąć?

a ty naprawdę jesteś idiotą twierdząc, że było was dwa razy więcej na meczu niż podaliście..?? czy tylko próbujesz z nas wszystkich zrobić..??

jeśli naprawdę jesteś taki tępy to jeszcze raz ci wrzucę fotki 400 osób Piasta i was..
(dla ułatwienia podam, że Piast siedział na dużo większym sektorze)
[link]
[link]
widzisz różnicę??

poza tym ktoś was wykropkował i nawet 250 osób tam nie siedziało..

czyli co - kilka miesięcy mobilizacji i zebraliście się w 100 kilkanaście osób (nie licząc Lipska oczywiście) - brawo, rewelacyjny wynik, gratuluję Goebbelsowskiej propagandy !! :)

iparts.pl
Planty

Post autor: Planty » 01.11.2010, 08:12

Pajacu dostales juz wytlumaczenie od swojego kolegi jesli chodzi o te zdjecia. j**** was golebie farmazoniarze, nie mozecie uwierzyc ze 400 Broniarzy przyszlo nie liczac tych co stali na normalnej trybunie, w waszych malych ptasik muzgach sie to nie miesci bo nawet liczenie nie wychodzi poprawnie. jak caly radom moze byc zielony jak polowa waszych kibicow co byla na meczu przyjechala z pod Radomia. wies sie wypnie na radomiaka i zostanie garstka kiBicow. te derBy to poczatek waszego konca pedaly!!!!!!!

LUKASEK

Post autor: LUKASEK » 01.11.2010, 08:45

piękne lata 90-te sie przypomniały na Radomiaku w sobotę, napewno wielu z Was chętnie wróciłoby sie w tamte czasy ...można było to poczuć z pewnoscią, race latały,petardy itp.już nie bądźmy tacy swięci panowie :) nie bedziemy sie wyliczać, że Broń rzuciła tyle razy a MY tyle to bez sensu jest. Piękne deRRby były,nienawisć na trybunach jak to na deRRbach!!! Nudno nie było,pokazalismy, że old school nie umarł
Odnosnie liczb kończcie rozkminki wszystko było widać na deRRbach podział w miescie...w klatce niech bedzie 400 osob,na naszych sektorach 7 tysiecy ludzi,z naszych fc około 200 osób(dzieki za wsparcie).i to by było na tyle następne deRRBy na wiosnę.....NIC SIE W MIESCIE NIE ZMIENIŁO MY W RADOMIU JEDYNA SIŁĄ - RADOMIAK RADOM....

ffp

Post autor: ffp » 01.11.2010, 09:45

DariuszSzpakowski pisze: a ty naprawdę jesteś idiotą twierdząc, że było was dwa razy więcej na meczu niż podaliście..?? czy tylko próbujesz z nas wszystkich zrobić..??

jeśli naprawdę jesteś taki tępy to jeszcze raz ci wrzucę fotki 400 osób Piasta i was..
[link]
[link]
widzisz różnicę??

czyli co - kilka miesięcy mobilizacji i zebraliście się w 100 kilkanaście osób (nie licząc Lipska oczywiście) - brawo, rewelacyjny wynik, gratuluję Goebbelsowskiej propagandy !! :)

Ostatni raz do ciebie piszę [link] oszołomie. Wbijam w te fotki i jakieś śmieszne porównywanki. Naszą liczbę podałem na podstawie listy imiennej. Na liście znalazły sie nazwiska 381 Broniarzy a 19 ostatnich biletów sprzedaliśmy na zbiórce, bez podawania danych. Możesz dalej sie onanizowac pod te swoje fotki. Dla mnie fotka to kwestia odpowiedniego ujęcia dlatego powołując się na fotki można dowolnie manipulowac faktami. Wyjebane mam na twoje porównania. Ja byłem na sektorze i piszę o tym, co widziałem, ty polemizujesz na podstawie znalezionych w necie fotek. Może wreszcie skumaj ta pierdoloną różnicę. Nie byłeś=nie p****** farmazonów. Z mojej strony koniec tematu.

Forever Oldskool!

Post autor: Forever Oldskool! » 01.11.2010, 09:50

Pierwsze skutki po derbach: [link]

Forever Oldskool!

Post autor: Forever Oldskool! » 01.11.2010, 09:54

A ty ffp, nie podkreślaj tak tej listy imiennej i nie trzymaj się tego bo kiedyś do Radomska wysłaliśmy listę imienną, na której byli wpisani Bill Clinton, Monika Lewiński i inne tym podobne postacie, a nikt nie zwrócił uwagi na to. Także z tymi listami to też jest amba fatima i żaden argument.

DariuszSzpakowski

Post autor: DariuszSzpakowski » 01.11.2010, 10:09

ffp pisze:
DariuszSzpakowski pisze: a ty naprawdę jesteś idiotą twierdząc, że było was dwa razy więcej na meczu niż podaliście..?? czy tylko próbujesz z nas wszystkich zrobić..??

[link]
[link]
widzisz różnicę??

Ostatni raz do ciebie piszę internetowy oszołomie. Wbijam w te fotki i jakieś śmieszne porównywanki. Naszą liczbę podałem na podstawie listy imiennej. Na liście znalazły sie nazwiska 381 Broniarzy a 19 ostatnich biletów sprzedaliśmy na zbiórce, bez podawania danych. Możesz dalej sie onanizowac pod te swoje fotki. Dla mnie fotka to kwestia odpowiedniego ujęcia dlatego powołując się na fotki można dowolnie manipulowac faktami. Wyjebane mam na twoje porównania. Ja byłem na sektorze i piszę o tym, co widziałem, ty polemizujesz na podstawie znalezionych w necie fotek. Może wreszcie skumaj ta pierdoloną różnicę. Nie byłeś=nie p****** farmazonów. Z mojej strony koniec tematu.
Bydlaku - to nie jest tylko moje zdanie, bo osoby, które były na tym meczu twierdziły to samo co ja i masz to napisane wyżej.
[link]
pokaż mi gdzie jest to brakujące 180 osób z listy imiennej?? rozumiem, że gdyby liczba rozbijała się o 20, czy nawet 50 osób to c***.. ale dwukrotne zawyżenie to jest lekkie przegięcie.. bez chamów z Lipska było was lekko ponad 100 i takie są fakty, koniec tematu.

C1910

Post autor: C1910 » 01.11.2010, 10:10

Ale co się dziwić takiemu ffp jak on pierwszy raz w życiu w ogóle widział takie coś jak lista imienna i to jest jego niby argument hehe proszę cię człowieku zejdź na realny świat !

Henderson

Post autor: Henderson » 01.11.2010, 10:25

Jak już tak ostro kropkujecie to spod flagi "Broń Radom" wystaje pięć do sześciu par nóg, więc radzę a) dokropkować, b) doliczyć.

ks1946

Post autor: ks1946 » 01.11.2010, 10:31

Henderson pisze:Jak już tak ostro kropkujecie to spod flagi "Broń Radom" wystaje pięć do sześciu par nóg, więc radzę a) dokropkować, b) doliczyć.
Było napisane, że nawet niech będzie +50, których ktoś pominął lub nie widać dokładnie.

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 01.11.2010, 11:00

Kropkujcie onanizujcie sie podniecajcie aby tak dalej my wiemy ze bylo nas tylu ile bylo biletow czyli 400 w tym 100 Powislanka, biletow brak wszystko poszlo a wiec mamy ciezko wyjebane na wasze podniety

BYŁA BĘDZIE JEST BROŃ RADOM RKS

ojapierdole

Post autor: ojapierdole » 01.11.2010, 11:30

Argumentacja liczb wyjazdowych wkracza w nowa faze. Nie licza sie zdjecia, bo bardziej wiarygodny jest papier, ktory jak wiadomo wszytsko przyjmie. Nie mozna przeciez w tym przypadku bylo uzyc oklepanych argumentow, ze czesc wyszla do kibla, czesc na kielbaski, a czesci nie widac bo stoi na dole sektora bo kibel jest jeden wiec wielu do niego nie wejdzie, kielbasek na sektorze gosci brak, a zdjecie obejmuje caly sektor wiec nikt na dole nie obejty zdjeciem nie stal, wiec uzyto argumentu, ze lista jest sto razy bardziej wiarygodna niz zdjecie :).

BezimiennyCzłek

Post autor: BezimiennyCzłek » 01.11.2010, 12:46

Banować napinacza .
c*** z podpisem

nisc

Post autor: nisc » 01.11.2010, 13:15

1. co robily wsrod szali Broni palonych na plocie przez Radomiaka nie majace zadnego zwiazku z derbami barwy Korony i KSP?
2. dlaczego lamenty Radomiaka o jakims sprzecie rzucanym ze strony gosci pojawily sie magicznie dopiero kiedy poszla fama o rzucaniu roznych przedmiotow przez nich samych?
3. przestancie sie w koncu licytowac ilu bylo gosci bo jest to nudne, byli, proporcjonalnie pokazali ze sa i sie nie daja, w ostatnich latach to druga po Igloopolu ekipa ktora odnotowala dosc duzy wzrost w miastach wydawalo sie opanowanych przez tych "wiekszych"
4. czy rewanz bedze w Kozienicach czy znowu na stadionie Radomiaka?
TYBET JEST SERBSKI

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 01.11.2010, 13:20

Radomski Dresiarz pisze:niech tylko ktos normalny napisze z Broni. byl z wami ktos z Kszo?
Nas z KSZO nic nie łączy więc nikogo takiego nie było.

Planty

Post autor: Planty » 01.11.2010, 13:26

co do rewanzu to jeszcze nie wiadomo czy bedziemy mieli pieniadze zeby grac runde wiosenna w Kozienicach, jesli nie to mecze beda rozgrywac sie na struga

ffp

Post autor: ffp » 01.11.2010, 13:26

nisc pisze: 4. czy rewanz bedze w Kozienicach czy znowu na stadionie Radomiaka?

Na ta chwilę nie wiadomo jeszcze. Prawdopodobnie ze względu na koszty po raz drugi przespacerujemy sie na Struga, tym razem teoretycznie w roli gospodarza.

obserwator1

Post autor: obserwator1 » 01.11.2010, 13:44

http://www.youtube.com/watch?v=lkQoXTs8 ... r_embedded

Fakty wychodza na jaw, pirotechnika leci od Radomiaka (4:08) gdy Broń prezentuje swoją oprawe. Skąd Broń niby miała race jak tylko widać strobo i wulkany, race leca z Radomiaka. Pozdrawiam obie ekipy, dobre derby.

Forever Oldskool!

Post autor: Forever Oldskool! » 01.11.2010, 13:46

nisc marna prowokacja. Palimy to co chcemy i kiedy chcemy, a o rzucaniu nikt z naszej strony nie lamentuje, były derby, były emocje. Rzucali jedni jak i drudzy.

nisc

Post autor: nisc » 01.11.2010, 13:50

Forever Oldskool! pisze:nisc marna prowokacja. Palimy to co chcemy i kiedy chcemy, a o rzucaniu nikt z naszej strony nie lamentuje, były derby, były emocje. Rzucali jedni jak i drudzy.
z Waszych komentarzy wynika ze palicie zdecydowanie za duzo i chyba marnego towaru...pytam sie tylko co ma piernik do wiatraka czyli obce dla derbow barwy palone na plocie..gdzie tu prowokacja?
TYBET JEST SERBSKI

ffp

Post autor: ffp » 01.11.2010, 16:10

Forever Oldskool! pisze:A ty ffp, nie podkreślaj tak tej listy imiennej i nie trzymaj się tego bo kiedyś do Radomska wysłaliśmy listę imienną, na której byli wpisani Bill Clinton, Monika Lewiński i inne tym podobne postacie, a nikt nie zwrócił uwagi na to. Także z tymi listami to też jest amba fatima i żaden argument.
Nie zauważyłem wcześniej tego postu więc odpisuję teraz. No to mi zajechałeś argumentem. Ale ok, odpowiem. A my w tamtym sezonie w Zwoleniu do klatki weszlismy sobie z bramką i piliśmy oficialnie wódkę na sektorze. A psy stały sobie 30 metrów od klatki i miały wyjebane, że sobie chodzimy po wódke do sklepu i pijemy ją na sektorze. Czy na tej podstawie mozemy sądzić, że taka sytuacja będzie miała miejsce jak pojedsziemy w inne miejsce w Polsce ? Druga sprawa to, chyba masz na myśli ten wyjazd co wspieraliście GKS B. i staliscie w maseczkach na sektorze (bo nie pamiętam, żebyscie grali kiedykolwiek po 1996 roku z RKS-em Radomsko). Bo ten wyjazd to chyba był w 2003 roku a od tego czasu "trochę" w Polsce sie zmieniło w kwestii wpuszczania gości. A po trzecie primo ultimo. Przed derBami mieliśmy zapowiedziane od organizatorów, że bedziemy wpuszczani po liście imiennej więc podawalismy prawdziwe dane, żeby obejrzeć derBy.

Jarząbek

Post autor: Jarząbek » 01.11.2010, 16:28

Akurat potem jeszcze Radomiak miał okazje w lidze grac z RKSem Radomsko kolego. Odnośnie liczby Broni na deRRbach. Kilka lat temu w tej samej klatce siedziało 400 kibiców Korony i prezentowali się dużo korzystniej niż wy.
Podsumowując - Radom zielony z trójkolorowym rezerwatem na Plantach.

ouio

Post autor: ouio » 01.11.2010, 20:27

Nie no to jest jakiś matrix chyba. Jest na necie wchuj dokładnych zdjęc i za c**** nikt oprócz Broniarzy nie może doliczyć się tam 400 a nawet ciężko dociągnąć do 300 osób, a ci twierzą ze było ich 400 dlatego że tyle było na liście zrobionej w czasie kupowanie biletów tydzień przed meczem. ku*** myślę ze większości tu nie obchodzi liczba Broniarzy na liście ale liczba Broniarzy w klatce. Na szczęście są zdjęcia i każdy może sobie sam obczaić jaka jest prawda. A jak ktoś opiera swoją liczbe na meczu patrząc na listę robioną kilka dni przed meczem to jest chyba niezdrowy lekko.
PS. Czytałem w oficjalnej relacji Broni, że rozdali 300 kaszkietów. Widać że wszyscy w klatce mają kaszkiety więc liczba Broniarzy jest dla mnie jasna i po co pierdolić o jakiejś liście 10 stron.

ouio

Post autor: ouio » 01.11.2010, 20:30

Oczywiście pisząc o liczbie Broniarzy w klatce mam na myśli kibiców Broni + ich zgody.

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 01.11.2010, 20:31

Marszczy cie nasza liczba nie? hehe, produkuj sie dalej normalka z waszej strony zeby nas 100 bylo to bys napisal 50 pokolenie kibice net normalka u ciebie :)

[link]

Kobierzyn

Post autor: Kobierzyn » 01.11.2010, 20:37

Co wszystkich tak boli ta liczba Broniarzy? Trzeba było zatrudnić przed meczem statystyków przy bramkach do liczenia gości. Zdjęcia klatki pokazują, że dość mocno siedzą w niej ściśnięci i 400 jest wiarygodną liczną.
Wisła Kraków

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 01.11.2010, 20:43

Kobierzyn pisze:Trzeba było zatrudnić przed meczem statystyków przy bramkach do liczenia gości.
hahaha i otoz to:)

ouio

Post autor: ouio » 01.11.2010, 20:45

Nie, to ciebie zmarszczyła wasza liczba +/- 200 bez zgodowiczów dlatego teraz podajesz dane z jakiejś listy zamiast tego co faktycznie było w klatce co i każdy widzi. Zmarszczyłeś się jak zobaczyłeś i policzyłeś na zdjęciach ile taka na prawdę was było i tylko ci zostało wklejac zdjęcia które zaciemniaja cały obraz ale nie zaciemniają faktów bo na tym zdjęciu też jest około 300 twarzy i nic tego nie zmieni. Było was tak na prawdę ciut ponad pół klatki: [link]
Uwierz mi że jakby was gdzieś było 100 faktycznie i bym to widział to bym tak napisał, ale jak widzę że was nie było tylu ilu podajecie to wybacz sam siebie nie będe oszukiwał jak ty to robisz.
Brakowało tylko tego, żeby na liście było was 1000 a w klatce tyle ile widzimy i oficjalna liczba byłaby podawana 1000.
Kobierzyn mnie liczba Broniarzy nie boli bo widzę jaka ona była ale 100 w tą czy w tą przy takiej liczbie to jednak jest dla mnie różnica.

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 01.11.2010, 20:49

ku*** no ale przykozaczyles :)
wklejasz fote w ktorej lecialy petardy w nasz sektor
cool facio z ciebie :)

Henderson

Post autor: Henderson » 01.11.2010, 20:52

Czy Planty to duże osiedle? Bo Radom za wielki nie jest, także jak na reprezentację jednego osiedla to źle to nie wygląda ( oczywiście pamiętam o 100 os. Powiślanki ), i jeszcze jedno- są na Plantach fani Radomiaka, czy to "czyste" osiedle? Dzięki za odp.

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 01.11.2010, 20:54

NAS 400 RAZEM Z BRATERWSTWEM Z POWIśLANKI - Z NASZEJ STRONY KONIEC - A TY/WY SIę PODNIECAJ DALEJ

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 01.11.2010, 20:56

Henderson pisze:Czy Planty to duże osiedle? Bo Radom za wielki nie jest, także jak na reprezentację jednego osiedla to źle to nie wygląda ( oczywiście pamiętam o 100 os. Powiślanki ), i jeszcze jedno- są na Plantach fani Radomiaka, czy to "czyste" osiedle? Dzięki za odp.
Czyściutkie, a jeśli ktoś się znajdzie to z ukrycia.

ouio

Post autor: ouio » 01.11.2010, 21:00

I co z tego że to zdjęcie jest z momentu kiedy leciały petardy? To znaczy, że w tym momencie kilkadziesiąt osób się rozpłynęło czy odleciało, bo nie kumam? Ty wklejasz zdjęcie pokazujące niby nabitą klatkę to ja ci wklejam zdjęcie tej samej ekipy które pokazuje ze to nabicia klatki to dużo brakowało.
Że was 400 to słyszałem już dawno, szkoda że tego nie widzę, no ale to może jakiś nowy/stary trend. Szczerze, wisi mi to od tej chwili.

Jarząbek

Post autor: Jarząbek » 01.11.2010, 21:47

Henderson pisze:Czy Planty to duże osiedle? Bo Radom za wielki nie jest, także jak na reprezentację jednego osiedla to źle to nie wygląda ( oczywiście pamiętam o 100 os. Powiślanki ), i jeszcze jedno- są na Plantach fani Radomiaka, czy to "czyste" osiedle? Dzięki za odp.

Henderson, Radom liczy 230 tyś mieszkańców, z czego na Plantach mieszka ok. 25 - 30 tyś.( niewiele mniej niż w Twoim całym mieście;)).

KlipeR

Post autor: KlipeR » 01.11.2010, 21:47

Radom ma ok 230 tyś mieszakńców a Planty są spore 3 dzielnica co do wielkości w Radomiu choć Broń to napewno część Borek Żakowic tak myśle i jakies niedobitki Ustronie a nawet Michałow:))

Henderson

Post autor: Henderson » 01.11.2010, 21:55

Jarząbek pisze:

Henderson, Radom liczy 230 tyś mieszkańców, z czego na Plantach mieszka ok. 25 - 30 tyś.( niewiele mniej niż w Twoim całym mieście;)).
Jeżeli ok. 730 tys. to dla ciebie niewiele to ok..Nie miałem na celu urażenia Radomian, rzeczywiście lepiej (i zgodniej z prawdą) byłoby napisać o Radomiu "miasto średniej wielkości", w każdym razie dziękuję za odpowiedzi.

Planty

Post autor: Planty » 01.11.2010, 22:49

napinka jest dlatego ze nie wygrali meczu, na trubunach tez Nas nie pokonali a ze zdaje im sie ze radom jest zielony to sie zawiedli wiec to zostal net, mysla ze klamstwo powtorzone kilka razy stanie sie prawda. derBy dla Broni

C1910

Post autor: C1910 » 01.11.2010, 23:04

Haha zabawny jesteś ok przyznać ci mogę jedno ,że derby na boisku wasze.ale co do trybun to siejesz farmazona ,jeśli można wiedzieć czym mierzysz tą ową wygraną na trybunach...? doping to nawet porównania nie macie , jeśli chodzi o walki to jak mieliśmy wam najebać (klatka,w c*** psów i ochrony) a umówić się nie chcecie bo wiecznie jakieś problemy w tym kierunku robicie. Zobaczymy jak będziesz szczekał po całym sezonie gdzie będzie porównanie wyjazdów itd i jak się nie myle na dniach macie mecz u ,,siebie" hehe w Kozienicach z Legionowem ,która też zweryfikuje waszą frekwencje i wasz poziom kibicowski. Ale też już mam wyjebane na te wpisy na tych forach życie pokazuje kto jest aktywny w tematach kibicowskich !

sierżant_sztabowy

Post autor: sierżant_sztabowy » 01.11.2010, 23:41

I TYM AKCENTEM WSZYSTKIE STRONY KOŃCZĄ PIERDOLIĆ

Dziękuję za uwage

nisc

Post autor: nisc » 02.11.2010, 00:02

C1910 pisze:Haha zabawny jesteś ok przyznać ci mogę jedno ,że derby na boisku wasze.ale co do trybun to siejesz farmazona ,jeśli można wiedzieć czym mierzysz tą ową wygraną na trybunach...? doping to nawet porównania nie macie , jeśli chodzi o walki to jak mieliśmy wam najebać (klatka,w c*** psów i ochrony) a umówić się nie chcecie bo wiecznie jakieś problemy w tym kierunku robicie. Zobaczymy jak będziesz szczekał po całym sezonie gdzie będzie porównanie wyjazdów itd i jak się nie myle na dniach macie mecz u ,,siebie" hehe w Kozienicach z Legionowem ,która też zweryfikuje waszą frekwencje i wasz poziom kibicowski. Ale też już mam wyjebane na te wpisy na tych forach życie pokazuje kto jest aktywny w tematach kibicowskich !
uwazaj od tego napiecia bo Ci zylka peknie, frekwencje Radomiaka za to bylo widac na przyklad na meczu u siebie z Widzewem gdzie bylo Was od ch......na Golebniku czyli cos kolo setki......zauwazcie ze nikt z Broni nie pisze och i ach moze poza paroma durnymi wpisami po prostu poszli na derby w tylu ilu byli w stanie ( a moze jednak ze 3 razy wiecej niz Radomiak mial nadzieje ) dostali wsparcie w 100 od klubu ktory tez nie jest usadowiony w metropolii znaczy ze mozna jak sie chce, na pewno pomaga to ze maja jeden swoj bastion a nie jak inne "drugie albo trzecie" sily sa rozsiani po calym miescie, a napinka ja pier....moze dla niektorych jest dalej wazne ( W KONCU O FUTBOL TU CHODZI!!!) ze jego druzyna wygrala po latach derby na stadionie wroga, moze jeszcze mentalnosc u niektorych nie jest spaczona lesnymi podchodami....
TYBET JEST SERBSKI

ODPOWIEDZ