Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Kibicowskie Tatuaże ...
Kozak w c***MKS MIEDŹ LEGNICA pisze:
-
Dziarka Miedzi estetyczna i zajebista !
-
Nowosci z Bieguna
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-

Tatuaż chopa z GieKSy
-
żenujące i smutne.[link]
-
szkoda słówWigry88 pisze:Nowosci z Bieguna
[link]
[link]
[link]
Nie bądź zbyt miękki, bo cię zgniotą; nie bądź zbyt suchy, bo cię złamią.
Nie bądź zbyt słodki, bo cię zjedzą; nie bądź zbyt gorzki – bo cię wyplują.
Nie bądź zbyt słodki, bo cię zjedzą; nie bądź zbyt gorzki – bo cię wyplują.
-
nie ma co sie chwalic takim tattoo:/pervert_gang pisze:żenujące i smutne.[link]
-
[link]
Estetyczne to mało powiedziane. To jest idealne wykonanie. Nikt nie może nic złego o tej dziarze powiedzieć.
Estetyczne to mało powiedziane. To jest idealne wykonanie. Nikt nie może nic złego o tej dziarze powiedzieć.
nie znasz się, wykonanie bardzo dobre ;)Po(L)ONIA pisze:szkoda słówWigry88 pisze:Nowosci z Bieguna
[link]
[link]
[link]
-
Dziarka Miedzi elegancka ale ta poniżej też konkretna. Brawa dla autora.
syreni_gród pisze:[link]
-
Konkret! Aż herb ŁKSu wydaje się rzeczywiście wypukły ;)
-
rewelacja.Super wykonanie
-
-
znalezione w necie
[link]
przegięcie w ch**
[link]
przegięcie w ch**
-
znalezione na forum Ruchu [link] :-)
-
nie wiem czy było ale wrzucam
[link]
[link]
-
jak można dać sobie wydziabać nazwę studia tatuażu :) ?S.P. pisze:znalezione na forum Ruchu [link] :-)
-
Valhalla to nie tylko studio tatuażu...WiertarkaUdarowa pisze:jak można dać sobie wydziabać nazwę studia tatuażu :) ?S.P. pisze:znalezione na forum Ruchu [link] :-)
[link]
-
Można lepszą fotkę w sensie lepsza rozdzielczość i nie rozmazane ? ;)Stal Stalowa Wola pisze:nie wiem czy było ale wrzucam
[link]
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
jak ludzie dziaraja sobie logo firm odziezowych np. hooligan czy bad boy to wtedy jest ok? swoja droga wiadomo ze Walhalla to raj Wikingow ale nie bardzo wiem jak kibic Ruchu moze identyfikowac sie z mitologia nadmorskiego narodu, bo chyba drakkarem po Brynicy by nie plywal;-)Grafi pisze:Valhalla to nie tylko studio tatuażu...WiertarkaUdarowa pisze:jak można dać sobie wydziabać nazwę studia tatuażu :) ?S.P. pisze:znalezione na forum Ruchu [link] :-)
[link]
TYBET JEST SERBSKI
-
Czytałem na forum ruchu że te dziarki są za darmo.Wie ktoś czy to prawda?A jak bym chciał herb innego klubu to też za darmo?sam bym se taką pierdolnąłS.P. pisze:znalezione na forum Ruchu [link] :-)
-
dziara darmowa poniewaz "Valhalla Chorzow" to nazwa tego studiaLoki pisze:Czytałem na forum ruchu że te dziarki są za darmo.Wie ktoś czy to prawda?A jak bym chciał herb innego klubu to też za darmo?sam bym se taką pierdolnąłS.P. pisze:znalezione na forum Ruchu [link] :-)
-
Tak,ale podobno do tej nazwy dziarają motyw jaki ktoś sobie wybierze...ehehec pisze:dziara darmowa poniewaz "Valhalla Chorzow" to nazwa tego studiaLoki pisze:Czytałem na forum ruchu że te dziarki są za darmo.Wie ktoś czy to prawda?A jak bym chciał herb innego klubu to też za darmo?sam bym se taką pierdolnąłS.P. pisze:znalezione na forum Ruchu [link] :-)
-
No racja,jeszcze jakby tego chorzow nie było to szlo by se wydziaracjot_pe pisze:w każdym bądź razie, nie potrafię sobie wyobrazić napisu Valhalla CHORZÓW z herbem innej ekipy niż R :)
-
według mnie idiotyczna ta dziarka "Valhalla". Praktycznie każdy kto zobaczy kolesia z tą dziarą w Chorzowie od razu będzie kojarzył studio tatuaży a nie kraine Wikingów czy tam Mypingow.Poprostu chodząca reklama.
Żeby nie było wszelakie najki adidasy i inne ciulstwa też mnie bawią.
-
pewnie włąśnie celem była reklama. Pierwsze pytanie po zobaczeniu dziarki, estetycznie wykonanej, jest takie: w jakim studiu ją zrobiłeś?Bogdan Adamiec pisze:według mnie idiotyczna ta dziarka "Valhalla". Praktycznie każdy kto zobaczy kolesia z tą dziarą w Chorzowie od razu będzie kojarzył studio tatuaży a nie kraine Wikingów czy tam Mypingow.Poprostu chodząca reklama.
w tym wypadku pytać nie musi bo studio jest wydziarane i pozostaje tylko pytanie o ceny (a na wydziaranie cennika chyba nikt sie nie zdecyduje )
GKS Katowice... wpisany w moje życie
-
Na Cichej 6 też jest Valhalla ;)
Patrząc na tą dziarę każdy będzie wiedział co wydziarany miał na myśli. I nie chodzi mi tu o McDonald's obok Gliwic.W Walhalli całymi dniami toczą się nieustające bitwy, a wieczorem wszyscy ucztują.
-
te wszystkie dziarki są za darmo oczywiscie,a do napisu mozesz se zrobic co chcesz
o to kilka z nich
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] z eRką
zapraszom kibicow innych druzyn do dziarania sie w naszym studiu,mamy dobre ceny i wykonanie tez chyba dobre :-)
o to kilka z nich
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] z eRką
zapraszom kibicow innych druzyn do dziarania sie w naszym studiu,mamy dobre ceny i wykonanie tez chyba dobre :-)
-
kogo polecicie kto robi fajne dziary w okolicach Warszawy ?
-
[link]huligan w sandałach pisze:kogo polecicie kto robi fajne dziary w okolicach Warszawy ?
-
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to podaje link [link] gdzie zebranych jest przeszło 150 POLSKICH kibicowskich tatuaży...
Pozdro
Pozdro
-
huligan w sandałach pisze:kogo polecicie kto robi fajne dziary w okolicach Warszawy ?
[link]
-
-
bardzo ciekawa dziara chłopaka z ŁKSu. Jeśli dobrze kojarze to wzorowana na starym zdjeciu. moglbys je zarzucic?
-
obserwator pzpn pisze:bardzo ciekawa dziara chłopaka z ŁKSu. Jeśli dobrze kojarze to wzorowana na starym zdjeciu. moglbys je zarzucic?

-
hehehe z całym szacunkiem ale na miejscu kibiców klubów "nie zgodowych" Ruchu szczególnie z Waszych rejonów to trochę bałbym się :)Valhalla- Chorzów pisze:zapraszom kibicow innych druzyn do dziarania sie w naszym studiu,mamy dobre ceny i wykonanie tez chyba dobre :-)
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA
BIAŁA PODLASKA
-
o ile dobrze pamiętam była kiedyś taka akcja że gośc przyszedł do studia wydziabać sobie herb swojego klubu na plecach ale niestety trafił na typa który był kibicem wrogiej druzyny ten zamiast wytatuować mu herb ukochanego klubu jebnoł mu ( chyba cos ANTY albo swojego klubu ) mniej wiecej cos takiego :)
Bracie dawaj ze mną pomożesz mi triceps,plecy,klata,biceps,nogi,bary i znów triceps to moja rzeczywistość a to da mi przyszłość da mi to na co zapracuje rękami ... !