Rados(L)aw pisze:Napisze tak:
Jak dla mnie Sztygar to te dwa Twoje sety to porazka...
Nie wiem jakimi wytycznymi sie kierujesz przy wklejaniu fotek.
Ale wynalazki z barwami w pokoju nie powinny sie tu pojawiac.
Ani panny bez barw na stadionie(moga to byc jednorazowki, lub jakies lansujace sie wynalazki..)
Ja bym zrobil 12 setow. Jeden miesiac - jeden set. Decydowalaby data umieszczenia zdjecia. lub po prostu sciagnac wszystkie zdjecia jedno po drugim od poczatku tematu. Zrobic selekcje. Policzyc podzielic na rowne sety i tyle.
W sumie moglbym sie tego podjac i zrobic caly konkurs od poczatku. mozna by tez zrobic szarfe dla tej najpiekniejszej i oficjalnie nadac tytul "miss kibice.net" napewno ktos z ziomkow z klubu dotarlby do owej pani i wreczyl szarfe i zrobil fotke.
pfff no to zrób ... jak umiesz lepiej to rób tylko jakoś nikomu sie niechciało wcześniej tylko teraz narzekania ...
a panny z Lecha to juz większego paszteta nie mogles wybrac
dajcie chleba pasztet juz jest
hehe spokojnie
pań z Lecha mam sporo bo uwas ich troche jest więc spoko a ta niejest taka zła
No jest i to ho ho ho albo i więcej wic dobieraj panie lepiej bo jak narazie w obu zestawach ewentulanie 3takie mozliwe panie znalazłem reszta to... szkoda gadac
zdzisek_smietana pisze:co za burak robi te "Zestawy" ?
spuśc powietrze ...
Masz lepszy foty to daj ja naprawde tych fotek sam ierobie i niejeżdże po stadionach z aparatem i nierobie fotek panien jest 63 ... najgorsze odpadną i zostaną te ,,które ty uważasz,, za najlepsze ...