Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Wymarłe Ekipy ...
a ktoś coś wie o Grybovi Grybów ?
Działają jeszcze, czy odpuscili po stracie flagi na rzecz Glinika Gorlice ?
Słyszałem że podawali sie jakos FC Sandecji a Sączersi się tego wypierali.
Działają jeszcze, czy odpuscili po stracie flagi na rzecz Glinika Gorlice ?
Słyszałem że podawali sie jakos FC Sandecji a Sączersi się tego wypierali.
po woli odbudowywuje się ekipa,na kazdym meczu u siebie wystawiany jest mlyn,na kazdym meczu Cracovii ktos sie pojawia ( z Arka 50 osob,TSV 20, z Ruchem 30) na miescie jak i na meczach spokoj.
Są jakieś fotki?Skoro wystawiany jest zawsze młyn to napewno coś się znajdzie.Bo aktywni to oni są jedynie na tym forum i tu się odbudowywują.energyy pisze:po woli odbudowywuje się ekipa,na kazdym meczu u siebie wystawiany jest mlyn,na kazdym meczu Cracovii ktos sie pojawia ( z Arka 50 osob,TSV 20, z Ruchem 30) na miescie jak i na meczach spokoj.
-
pattaya man
hehhe dobry koment;)..ja ponawiam pytanie o Kanczuge a takze o Lezajsk.Czy na Pogoni nadal aktywnosc kibicowska?
-
MKS1909Tarnovia
juz pisalem kiedyś, fotek nie ma i nie bedzie. jedna czy dwie były wklejone na k.net i na tym koniec. Na Tarnovii kilka meczów u siebie odpuszczonych ponieważ przed każdym z nich kryminalna spisywała i robiła zdjęcia każdej osobie wchodzącej na mecz. Ale i tak na każdym meczu u nas jest nas ok. 10-15 osób.tytus. pisze:Są jakieś fotki?Skoro wystawiany jest zawsze młyn to napewno coś się znajdzie.Bo aktywni to oni są jedynie na tym forum i tu się odbudowywują.energyy pisze:po woli odbudowywuje się ekipa,na kazdym meczu u siebie wystawiany jest mlyn,na kazdym meczu Cracovii ktos sie pojawia ( z Arka 50 osob,TSV 20, z Ruchem 30) na miescie jak i na meczach spokoj.
Na swoje wyjazdy w tej rundzie nie jeździmy i jeździć od nas nikt oficjalnie nie będzie. na mieście jest "normalna" sytuacja, jak to w praktycznie każdym mieście, w którym są dwa zwaśnione kluby. Reasumując, na Tarnovii idzie raczej wszystko powoli, ale w dobrym kierunku.
-
Wyjazd Rzecz Święta
MKS1909Tarnovia pisze:juz pisalem kiedyś, fotek nie ma i nie bedzie. jedna czy dwie były wklejone na k.net i na tym koniec. Na Tarnovii kilka meczów u siebie odpuszczonych ponieważ przed każdym z nich kryminalna spisywała i robiła zdjęcia każdej osobie wchodzącej na mecz. Ale i tak na każdym meczu u nas jest nas ok. 10-15 osób.tytus. pisze:Są jakieś fotki?Skoro wystawiany jest zawsze młyn to napewno coś się znajdzie.Bo aktywni to oni są jedynie na tym forum i tu się odbudowywują.energyy pisze:po woli odbudowywuje się ekipa,na kazdym meczu u siebie wystawiany jest mlyn,na kazdym meczu Cracovii ktos sie pojawia ( z Arka 50 osob,TSV 20, z Ruchem 30) na miescie jak i na meczach spokoj.
Na swoje wyjazdy w tej rundzie nie jeździmy i jeździć od nas nikt oficjalnie nie będzie. na mieście jest "normalna" sytuacja, jak to w praktycznie każdym mieście, w którym są dwa zwaśnione kluby. Reasumując, na Tarnovii idzie raczej wszystko powoli, ale w dobrym kierunku.
młyn = doping, barwy, flagi. U was od kilku lat tego nie uświadczysz, więc co to za młyn?
Nie porównuj sytuacji w Tarnowie do sytuacji w Krakowie, Łodzi czy Rzeszowie.
urywek dopingu z meczu z Zaczarniem, z przed bodajże miesiąca:
http://tinypic.com/player.php?v=etw7m8&s=7
http://tinypic.com/player.php?v=35lybs5&s=7
http://tinypic.com/player.php?v=etw7m8&s=7
http://tinypic.com/player.php?v=35lybs5&s=7
-
patriota85
MKS Kańczuga - około rok temu została wznowiona działalność.U siebie od kilkunastu do 50 osób.Jeżdżą też na niektóre wyjazdy.pattaya man pisze:hehhe dobry koment;)..ja ponawiam pytanie o Kanczuge a takze o Lezajsk.Czy na Pogoni nadal aktywnosc kibicowska?
Pogoń Leżajsk - też działa.Zbierają się u siebie po kilkadziesiąt osób, czasem pojawią się na wyjeździe, wspierają swoją zgodę z Przeworska.W tej rundzie ustawili się na Polonie Przemyśl.Nie tak dawno zaliczyli 2 ustawki młodym składami.
MKS1909Tarnovia dlaczego po raz kolejny zaznaczacie "na swoje wyjazdy w tej rundzie nie jeździmy", skoro Wy na swoje wyjazdy oficjalnie nie jeździecie od paru lat ? Jakieś wyjazdy przez ostanie 6 lat zaliczyliście oficjalnie, ale z tego co wiem było ich mniej niż palców u jednej ręki.
Igloopol Dębica jeszcze " żyje " ?
Nie słyszałeś o ich akcjach na Wisłoke, w nie tak dawnym czasie ?Andrew88 pisze:Igloopol Dębica jeszcze " żyje " ?
w Sopocie istnieje jakaś aktywna ekipa? chodzi o miejscową drużynę
Nie ma.Zajad pisze:w Sopocie istnieje jakaś aktywna ekipa? chodzi o miejscową drużynę
-
Zatorzanin
żyje, działa, dopinguje, wydaje gadżety, ale z wyjazdami nadal kiepskoAndrew88 pisze:Igloopol Dębica jeszcze " żyje " ?
-
Lonsdale22
Włókniarz Kietrz - ekipa wymarła z wysokiej klasy rozgrywek natomiast nie do końca wymarła kibicowsko.
W Kietrzu tutejszy Włókniarz rozgrywa swoje mecze w A Klasie Opolskiej grupie III, lecz nie jest prowadzony doping na meczach. Niecałe dwa lata temu była próba odnowy dopingów na meczach, zbierało się troche młodych osób by wspierać Włókniarz , lecz nic wiekszego nie dało się już osiągnać więc i to się rozpadło. w Kietrzu jest mocne FC Odra Wodzisław, poza Odra nie kibiców innych drużyn. FC działa na bardzo dobrym poziomie, co mecz jest delegacja FC w Wodzisławiu , na meczach derbowych zjawia się konkretna ekipa.
Także nie wymarliśmy,żyjemy ;)
Odpowiedz na kilkanaście stron wstecz ;)
W Kietrzu tutejszy Włókniarz rozgrywa swoje mecze w A Klasie Opolskiej grupie III, lecz nie jest prowadzony doping na meczach. Niecałe dwa lata temu była próba odnowy dopingów na meczach, zbierało się troche młodych osób by wspierać Włókniarz , lecz nic wiekszego nie dało się już osiągnać więc i to się rozpadło. w Kietrzu jest mocne FC Odra Wodzisław, poza Odra nie kibiców innych drużyn. FC działa na bardzo dobrym poziomie, co mecz jest delegacja FC w Wodzisławiu , na meczach derbowych zjawia się konkretna ekipa.
Także nie wymarliśmy,żyjemy ;)
Odpowiedz na kilkanaście stron wstecz ;)
Ostatnio 20 lecie powstania klubu i coś wokół tej uroczystości się działo. Na wyjazdach coś ostatnio chyba słabiej trochę ale istnieją.Ekstremista pisze:a co z Pomezania Malbork ??
Ja mam takie pytanie.. chodzi mi o chłopaków spod znaku NS o których było dość głośno w Białymstoku co się z nimi stało?
u siebie prowadza w miare normalny doping, na wyjazdy tez jezdza gdy nadarzy sie ciekawy rywal, ostatnio w jakies 40-50 na Uranii Ruda Śl.Ponawiam pytanie, jak w tym sezonie sprawuje się ekipa Szombierek Bytom?
Czy wystawiaja młyn , jeżdzą? Polonia chyba im odpuściła po zerwaniu z Radzionkowem. Sam widziałem wpisy od Polonii , chwealące postawe Szombrów w tej sprawie.
krótko mowiac, zaczynaja sie powoli odradzac, brakuje tylko pilki na troche wyzszym poziomie, moze w tym sezonie sie to zmieni bo maja szanse na awans do IV ligi
-
PierszePierdolnięcie
WKS Wieluń? dzieje się coś?
-
sławomir_wieLuń
nic, teatrPierszePierdolnięcie pisze:WKS Wieluń? dzieje się coś?
To jak jesteś tak na bieżąco to może powiesz czy kiedyś było dużo lepiej? Mieli jakieś inne swoje dzielnice oprócz Szombierek? A w szczytowym okresie ile procent (wiem że to głupie rozkminki, ale chociaż w przybliżeniu) miasta było ich?
Witam mam pytanie odnośnie takich ekip jak: Pniówk Pawłowice, LKS Czaniec ? czy działają dalej. Dzieki
Działają cały czas chodź w ostatnich czasach słabiej ze względu problemów.KarolOR pisze:Ostatnio 20 lecie powstania klubu i coś wokół tej uroczystości się działo. Na wyjazdach coś ostatnio chyba słabiej trochę ale istnieją.Ekstremista pisze:a co z Pomezania Malbork ??
A coś na temat ostatniej części mojego pytania?
Kibice Zielonych nigdy nie mieli wpływów poza dzielnicą.Henderson pisze:A coś na temat ostatniej części mojego pytania?
Szombierki miały kibiców w przygranicznych dzielnicach Rudy Śląskiej.
VJ pisze:Szombierki to jeden z tych klubów, którego poczynania obserwuję regularnie. Do jednego wora wrzucam z Bałtykiem Gdynia, Bronią Radom, Zagłębiem Wałbrzych i Hutnikiem Warszawa. Jestem na bieżąco i powiem szczerze, że życzyłbym sobie aby inne kluby przez tak długi już okres czas prosperowały stabilinie tak jak Szombry. Może to tylko pierwsze wrażenie a z bliska nie jest już tak dobrze.La-coste pisze:brakuje tylko pilki na troche wyzszym poziomie, moze w tym sezonie sie to zmieni bo maja szanse na awans do IV ligi
Jeżeli Broń, Bałtyk czy Hutnik Warszawa wrzucasz do jednego wora z Szombierkami i Zagłębiem Wałbrzych to nieźle masz najebane w bani. Ale żeby nie ciągnąć tematu w nieskończonośc to pokaż mi foto Szombrów albo Zagłębia W. z 100 twarzy na wyjeździe.
To zerwanie raczej było na pokaz, ponieważ Szombierki nadal do pewnego czasu jeździły na Cidry po zerwaniu układu.Averno pisze:Czy wystawiaja młyn , jeżdzą? Polonia chyba im odpuściła po zerwaniu z Radzionkowem. Sam widziałem wpisy od Polonii , chwealące postawe Szombrów w tej sprawie.
nikt z szombierek napewno juz nie jezdzi na cidry, to samo dotyczy tez juz wyjazdow na szczakowianke.To zerwanie raczej było na pokaz, ponieważ Szombierki nadal do pewnego czasu jeździły na Cidry po zerwaniu układu.
Po pierwsze nazwy klubów z dużej litery po drugie jak nie wiesz to nie pisz...
jestem pewien ze na ten czas nikt nie jezdzi z szombierek na cidry, na szczakowianke jezdzili ale po tym jak Szczakowianka nie przyjechala wspomoc Szombierek na meczu z Urania Ruda Śląska to praktycznie mozna powiedziec ze jakikolwiek uklad miedzy nimi zostal zerwanyPo pierwsze nazwy klubów z dużej litery po drugie jak nie wiesz to nie pisz...
p.s. jesli sie myle to dawaj na priv , pzdr :)
Napisałem wyraźnie, że po zerwaniu układu jeździli DO PEWNEGO CZASU.
Maja sie dobrze :)zl88 pisze:Ja mam takie pytanie.. chodzi mi o chłopaków spod znaku NS o których było dość głośno w Białymstoku co się z nimi stało?
wie ktoś co się dzieje z Karkonoszami Jelenia Góra ???
-
pkskjg1953
Jeszcze żyjemy ;)lubinek33 pisze:wie ktoś co się dzieje z Karkonoszami Jelenia Góra ???
a działacie coś kibicowsko ?? :)
-
BułkaTarta
Działają raczej na Górniku. U siebie czasami się zbierają ale raczej należy to do rzadkości.KA. pisze:CONCORDIA KNURÓW
Knurów- bardzo dobry fan club Górnika.
Nie. Mecze na stadionie GKSz były bojkotowane i chodziła kilkaset osób, a na Olimpijskiej była normalna publika.cichociemny pisze:Kilka lat temu Szombierki połączyły się z Polonią w jeden klub. Jak w tamtych czasach (przed złączeniem) wyglądały obie ekipy? Czy Szombierki miały podobny potencjał jak Polonia?
pamiętam skróty z nieśmiertelnego programu "Gol" gdzie przez jakiś czas po połączeniu obu bytomskich klubów były dwa oddzielne młyny oddalone od siebie więc chyba nie do końca były bojkotowane?