Wymarłe Ekipy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

biolyy

Re: Wymarłe Ekipy ...

Post autor: biolyy »

a ktoś coś wie o Grybovi Grybów ?
Działają jeszcze, czy odpuscili po stracie flagi na rzecz Glinika Gorlice ?
Słyszałem że podawali sie jakos FC Sandecji a Sączersi się tego wypierali.
iparts.pl
energyy

Post autor: energyy »

po woli odbudowywuje się ekipa,na kazdym meczu u siebie wystawiany jest mlyn,na kazdym meczu Cracovii ktos sie pojawia ( z Arka 50 osob,TSV 20, z Ruchem 30) na miescie jak i na meczach spokoj.
tytus.

Post autor: tytus. »

energyy pisze:po woli odbudowywuje się ekipa,na kazdym meczu u siebie wystawiany jest mlyn,na kazdym meczu Cracovii ktos sie pojawia ( z Arka 50 osob,TSV 20, z Ruchem 30) na miescie jak i na meczach spokoj.
Są jakieś fotki?Skoro wystawiany jest zawsze młyn to napewno coś się znajdzie.Bo aktywni to oni są jedynie na tym forum i tu się odbudowywują.
lubie nestea

Post autor: lubie nestea »

Obrazek
pattaya man

Post autor: pattaya man »

hehhe dobry koment;)..ja ponawiam pytanie o Kanczuge a takze o Lezajsk.Czy na Pogoni nadal aktywnosc kibicowska?
MKS1909Tarnovia

Post autor: MKS1909Tarnovia »

tytus. pisze:
energyy pisze:po woli odbudowywuje się ekipa,na kazdym meczu u siebie wystawiany jest mlyn,na kazdym meczu Cracovii ktos sie pojawia ( z Arka 50 osob,TSV 20, z Ruchem 30) na miescie jak i na meczach spokoj.
Są jakieś fotki?Skoro wystawiany jest zawsze młyn to napewno coś się znajdzie.Bo aktywni to oni są jedynie na tym forum i tu się odbudowywują.
juz pisalem kiedyś, fotek nie ma i nie bedzie. jedna czy dwie były wklejone na k.net i na tym koniec. Na Tarnovii kilka meczów u siebie odpuszczonych ponieważ przed każdym z nich kryminalna spisywała i robiła zdjęcia każdej osobie wchodzącej na mecz. Ale i tak na każdym meczu u nas jest nas ok. 10-15 osób.

Na swoje wyjazdy w tej rundzie nie jeździmy i jeździć od nas nikt oficjalnie nie będzie. na mieście jest "normalna" sytuacja, jak to w praktycznie każdym mieście, w którym są dwa zwaśnione kluby. Reasumując, na Tarnovii idzie raczej wszystko powoli, ale w dobrym kierunku.
Wyjazd Rzecz Święta

Post autor: Wyjazd Rzecz Święta »

MKS1909Tarnovia pisze:
tytus. pisze:
juz pisalem kiedyś, fotek nie ma i nie bedzie. jedna czy dwie były wklejone na k.net i na tym koniec. Na Tarnovii kilka meczów u siebie odpuszczonych ponieważ przed każdym z nich kryminalna spisywała i robiła zdjęcia każdej osobie wchodzącej na mecz. Ale i tak na każdym meczu u nas jest nas ok. 10-15 osób.

Na swoje wyjazdy w tej rundzie nie jeździmy i jeździć od nas nikt oficjalnie nie będzie. na mieście jest "normalna" sytuacja, jak to w praktycznie każdym mieście, w którym są dwa zwaśnione kluby. Reasumując, na Tarnovii idzie raczej wszystko powoli, ale w dobrym kierunku.

młyn = doping, barwy, flagi. U was od kilku lat tego nie uświadczysz, więc co to za młyn?

Nie porównuj sytuacji w Tarnowie do sytuacji w Krakowie, Łodzi czy Rzeszowie.
energyy

Post autor: energyy »

urywek dopingu z meczu z Zaczarniem, z przed bodajże miesiąca:
http://tinypic.com/player.php?v=etw7m8&s=7
http://tinypic.com/player.php?v=35lybs5&s=7
patriota85

Post autor: patriota85 »

pattaya man pisze:hehhe dobry koment;)..ja ponawiam pytanie o Kanczuge a takze o Lezajsk.Czy na Pogoni nadal aktywnosc kibicowska?
MKS Kańczuga - około rok temu została wznowiona działalność.U siebie od kilkunastu do 50 osób.Jeżdżą też na niektóre wyjazdy.

Pogoń Leżajsk - też działa.Zbierają się u siebie po kilkadziesiąt osób, czasem pojawią się na wyjeździe, wspierają swoją zgodę z Przeworska.W tej rundzie ustawili się na Polonie Przemyśl.Nie tak dawno zaliczyli 2 ustawki młodym składami.

MKS1909Tarnovia dlaczego po raz kolejny zaznaczacie "na swoje wyjazdy w tej rundzie nie jeździmy", skoro Wy na swoje wyjazdy oficjalnie nie jeździecie od paru lat ? Jakieś wyjazdy przez ostanie 6 lat zaliczyliście oficjalnie, ale z tego co wiem było ich mniej niż palców u jednej ręki.
Andrew88

Post autor: Andrew88 »

Igloopol Dębica jeszcze " żyje " ?
biolyy

Post autor: biolyy »

Andrew88 pisze:Igloopol Dębica jeszcze " żyje " ?
Nie słyszałeś o ich akcjach na Wisłoke, w nie tak dawnym czasie ?
Zajad

Post autor: Zajad »

w Sopocie istnieje jakaś aktywna ekipa? chodzi o miejscową drużynę
JB

Post autor: JB »

Zajad pisze:w Sopocie istnieje jakaś aktywna ekipa? chodzi o miejscową drużynę
Nie ma.
Zatorzanin

Post autor: Zatorzanin »

Andrew88 pisze:Igloopol Dębica jeszcze " żyje " ?
żyje, działa, dopinguje, wydaje gadżety, ale z wyjazdami nadal kiepsko
Lonsdale22

Post autor: Lonsdale22 »

Włókniarz Kietrz - ekipa wymarła z wysokiej klasy rozgrywek natomiast nie do końca wymarła kibicowsko.
W Kietrzu tutejszy Włókniarz rozgrywa swoje mecze w A Klasie Opolskiej grupie III, lecz nie jest prowadzony doping na meczach. Niecałe dwa lata temu była próba odnowy dopingów na meczach, zbierało się troche młodych osób by wspierać Włókniarz , lecz nic wiekszego nie dało się już osiągnać więc i to się rozpadło. w Kietrzu jest mocne FC Odra Wodzisław, poza Odra nie kibiców innych drużyn. FC działa na bardzo dobrym poziomie, co mecz jest delegacja FC w Wodzisławiu , na meczach derbowych zjawia się konkretna ekipa.
Także nie wymarliśmy,żyjemy ;)

Odpowiedz na kilkanaście stron wstecz ;)
KarolOR

Post autor: KarolOR »

Ekstremista pisze:a co z Pomezania Malbork ??
Ostatnio 20 lecie powstania klubu i coś wokół tej uroczystości się działo. Na wyjazdach coś ostatnio chyba słabiej trochę ale istnieją.
zl88

Post autor: zl88 »

Ja mam takie pytanie.. chodzi mi o chłopaków spod znaku NS o których było dość głośno w Białymstoku co się z nimi stało?
La-coste

Post autor: La-coste »

Ponawiam pytanie, jak w tym sezonie sprawuje się ekipa Szombierek Bytom?
Czy wystawiaja młyn , jeżdzą? Polonia chyba im odpuściła po zerwaniu z Radzionkowem. Sam widziałem wpisy od Polonii , chwealące postawe Szombrów w tej sprawie.
u siebie prowadza w miare normalny doping, na wyjazdy tez jezdza gdy nadarzy sie ciekawy rywal, ostatnio w jakies 40-50 na Uranii Ruda Śl.

krótko mowiac, zaczynaja sie powoli odradzac, brakuje tylko pilki na troche wyzszym poziomie, moze w tym sezonie sie to zmieni bo maja szanse na awans do IV ligi
PierszePierdolnięcie

Post autor: PierszePierdolnięcie »

WKS Wieluń? dzieje się coś?
sławomir_wieLuń

Post autor: sławomir_wieLuń »

PierszePierdolnięcie pisze:WKS Wieluń? dzieje się coś?
nic, teatr
Henderson

Post autor: Henderson »

To jak jesteś tak na bieżąco to może powiesz czy kiedyś było dużo lepiej? Mieli jakieś inne swoje dzielnice oprócz Szombierek? A w szczytowym okresie ile procent (wiem że to głupie rozkminki, ale chociaż w przybliżeniu) miasta było ich?
maxim89

Post autor: maxim89 »

Witam mam pytanie odnośnie takich ekip jak: Pniówk Pawłowice, LKS Czaniec ? czy działają dalej. Dzieki
KMWTW2010

Post autor: KMWTW2010 »

KarolOR pisze:
Ekstremista pisze:a co z Pomezania Malbork ??
Ostatnio 20 lecie powstania klubu i coś wokół tej uroczystości się działo. Na wyjazdach coś ostatnio chyba słabiej trochę ale istnieją.
Działają cały czas chodź w ostatnich czasach słabiej ze względu problemów.
Henderson

Post autor: Henderson »

A coś na temat ostatniej części mojego pytania?
Richat

Post autor: Richat »

Henderson pisze:A coś na temat ostatniej części mojego pytania?
Kibice Zielonych nigdy nie mieli wpływów poza dzielnicą.
rkon

Post autor: rkon »

Szombierki miały kibiców w przygranicznych dzielnicach Rudy Śląskiej.
ffp

Post autor: ffp »

VJ pisze:
La-coste pisze:brakuje tylko pilki na troche wyzszym poziomie, moze w tym sezonie sie to zmieni bo maja szanse na awans do IV ligi
Szombierki to jeden z tych klubów, którego poczynania obserwuję regularnie. Do jednego wora wrzucam z Bałtykiem Gdynia, Bronią Radom, Zagłębiem Wałbrzych i Hutnikiem Warszawa. Jestem na bieżąco i powiem szczerze, że życzyłbym sobie aby inne kluby przez tak długi już okres czas prosperowały stabilinie tak jak Szombry. Może to tylko pierwsze wrażenie a z bliska nie jest już tak dobrze.

Jeżeli Broń, Bałtyk czy Hutnik Warszawa wrzucasz do jednego wora z Szombierkami i Zagłębiem Wałbrzych to nieźle masz najebane w bani. Ale żeby nie ciągnąć tematu w nieskończonośc to pokaż mi foto Szombrów albo Zagłębia W. z 100 twarzy na wyjeździe.
Produo

Post autor: Produo »

Averno pisze:Czy wystawiaja młyn , jeżdzą? Polonia chyba im odpuściła po zerwaniu z Radzionkowem. Sam widziałem wpisy od Polonii , chwealące postawe Szombrów w tej sprawie.
To zerwanie raczej było na pokaz, ponieważ Szombierki nadal do pewnego czasu jeździły na Cidry po zerwaniu układu.
La-coste

To zerwanie raczej było na pokaz, ponieważ Szombierki nadal do pewnego czasu jeździły na Cidry po zerwaniu układu.
nikt z szombierek napewno juz nie jezdzi na cidry, to samo dotyczy tez juz wyjazdow na szczakowianke.
Arni

Post autor: Arni »

Po pierwsze nazwy klubów z dużej litery po drugie jak nie wiesz to nie pisz...
La-coste

Po pierwsze nazwy klubów z dużej litery po drugie jak nie wiesz to nie pisz...
jestem pewien ze na ten czas nikt nie jezdzi z szombierek na cidry, na szczakowianke jezdzili ale po tym jak Szczakowianka nie przyjechala wspomoc Szombierek na meczu z Urania Ruda Śląska to praktycznie mozna powiedziec ze jakikolwiek uklad miedzy nimi zostal zerwany

p.s. jesli sie myle to dawaj na priv , pzdr :)
Produo

Post autor: Produo »

Napisałem wyraźnie, że po zerwaniu układu jeździli DO PEWNEGO CZASU.
KA.

Post autor: KA. »

CONCORDIA KNURÓW
B88

Post autor: B88 »

zl88 pisze:Ja mam takie pytanie.. chodzi mi o chłopaków spod znaku NS o których było dość głośno w Białymstoku co się z nimi stało?
Maja sie dobrze :)
lubinek33

Post autor: lubinek33 »

wie ktoś co się dzieje z Karkonoszami Jelenia Góra ???
pkskjg1953

Post autor: pkskjg1953 »

lubinek33 pisze:wie ktoś co się dzieje z Karkonoszami Jelenia Góra ???
Jeszcze żyjemy ;)
lubinek33

Post autor: lubinek33 »

a działacie coś kibicowsko ?? :)
BułkaTarta

Post autor: BułkaTarta »

KA. pisze:CONCORDIA KNURÓW
Działają raczej na Górniku. U siebie czasami się zbierają ale raczej należy to do rzadkości.
Knurów- bardzo dobry fan club Górnika.
Richat

Post autor: Richat »

cichociemny pisze:Kilka lat temu Szombierki połączyły się z Polonią w jeden klub. Jak w tamtych czasach (przed złączeniem) wyglądały obie ekipy? Czy Szombierki miały podobny potencjał jak Polonia?
Nie. Mecze na stadionie GKSz były bojkotowane i chodziła kilkaset osób, a na Olimpijskiej była normalna publika.
art_

Post autor: art_ »

pamiętam skróty z nieśmiertelnego programu "Gol" gdzie przez jakiś czas po połączeniu obu bytomskich klubów były dwa oddzielne młyny oddalone od siebie więc chyba nie do końca były bojkotowane?
ODPOWIEDZ