1.Widzew-za falsz,kretactwo,zawsze nielubiani w Czestochowie.
2.Jagielonia-moze ultras to czolowka ale zero szacunku za "Lapy"i wjazd z gazem i siekierami tylko to ich uratowalo od masakry.
Do adwt: zrobiles blad w swoim cytacie ta piosenka brzmiala tak "powiedz zydolcu jak sie umiera na dworcu"
[quote="zjep_genetyczny"]
Górnik Zabrze - kiedyś na wakacjach jeden żabol zabrał mojemu kumplowi beret wiślacki i przypiął go sobie do buta, źle sie z tym czułem że nie mogłem mu pomóc ale typ z wyglądu był silniejszy więc dygałem...quote]
ty naprawde jestes jakis z****** genetycznie...
zajebiscie ze osadzasz sile ludzi po wygladzie i posturze...
a odnosnie tematu to :
1. Górnik Zabrze
2. Arka Gdynia
3. Gks Jastrzębie
4. Zagłębie Sosnowiec
5. Legia Warszawa
Ostatnio zmieniony 25.05.2007, 17:33 przez PGH1945CF, łącznie zmieniany 1 raz.
Skoro temat się rozwinął to tez wpiszę swoje "ulubione" kluby:
1) ŁKS Łódź - wiadomo
2) Cracovia - za kompletny brak zasad (nożownicy, kradzież flag z magazynów, morderstwo Wiślaka przy współudziale policjanta)
2) Zagłębie Sosnowiec - za tęsknotę za komuną, którą wyrażają swoimi flagami. Poprostu nie lubię czerwonych, komunistycznych świń.
3) Legia Warszawa - za hipokryzję. Wydaje im się, że sa jakimis spadkobiercami historii. Robia oprawy z Piłsudskim, flagi z elementami nawiązującymi do Powstania Warszawskiego, ale nie przeszkadza im to w wywieszeniu obok swastyki czy transparentu Arbeit Macht Frei, czy też w krzyczeniu ein zwei drei zum gas, sss itp. Wywieszenie flago OFMC z przekreslonym sierpem i młotem obok flagi Czerwone Zagłębie to dalsza część tej komedii.
linaad pisze:3) Legia Warszawa - za hipokryzję. Wydaje im się, że sa jakimis spadkobiercami historii. Robia oprawy z Piłsudskim, flagi z elementami nawiązującymi do Powstania Warszawskiego, ale nie przeszkadza im to w wywieszeniu obok swastyki czy transparentu Arbeit Macht Frei, czy też w krzyczeniu ein zwei drei zum gas, sss itp. Wywieszenie flago OFMC z przekreslonym sierpem i młotem obok flagi Czerwone Zagłębie to dalsza część tej komedii.
Śląsk Wrocław - Wrocław 2003
Wisła Kraków - Wrocław 2003
Czyli za honor, którego później najgłośniej wymagają od innych.
.......
Legia
Pogoń Sz.
Zagłębie S.
Lechia G. - coś ostatnio z Arką nie idzie im tak dobrze
GórnikLibiąż pisze:Zagłębie S.
Pogoń Sz.
Ruch Ch.
Legia
Śląsk
GKS Tychy
Polonia B.
Górnik Z.
a GieKSa:)?
PG1945CF=Piast Gliwice 1945 Cecylii Fans:)?Jestes rozszyfrowany Napisz mi tylko czy SPD to Sikornik Piasta Dywuzja,Sikornik Panzer Division czy co,bo nie wiem,a chcialbym poznac nazwe.
south boat pisze:łKS
Legia
Lechia
śląsk
Tychy
Resovia
Zawisza
Shift ci nawala??
Ja was widziałem, o świcie w tramwaju...
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.
GórnikLibiąż pisze:Zagłębie S.
Pogoń Sz.
Ruch Ch.
Legia
Śląsk
GKS Tychy
Polonia B.
Górnik Z.
a GieKSa:)?
PG1945CF=Piast Gliwice 1945 Cecylii Fans:)?Jestes rozszyfrowany Napisz mi tylko czy SPD to Sikornik Piasta Dywuzja,Sikornik Panzer Division czy co,bo nie wiem,a chcialbym poznac nazwe.
nie nie nie hehe nie jestem z cecyli ja jestem z centrum :]
a co do SDP to jest Sikornik Panzer Division