Ostatnio dwie flagi zrobiły na mnie spore wrażenie - fana Arki extra hasło i sporawa dość,no i oczywiście skromna fana Odry z podtekstem........jakby nawet na jakimś meczu przyburzył się obserwator to nie ma możliwości aby fana była zdjęta,nie mozna piwka sobie zamawiać?!!!! Super pomysł
Nowa fana Chelmianki fajna, dobry motyw
Restaurowana Górnika bardzo ładnie.
100 dla Reissa b. fajna
Olimpi też ładna, troche mało czytelne napisy.
Flagi Warty ogólnie niezłe, zwłaszcza 1, troche słabe foty.
Duma Podlasia troche zbyt prosta, ale liczy sie hasło.
Bardzo fajna flaga Chemika Kędzierzyn, jak na taką ekpie super.
Karpaciarze też porządna.
Flaga Arki konkret szkoda że takie foto słabe, dobre hasło.
Malborscy Lechiści, ostatnio nasze flagi są b. dobrej jakości, tą oceńcie sami.
Resovia konkret.
Orlęta Radzyń - Prosta, to co ma przekazac prazekazuje.
Edinburgh - prosta, chyba nawet zbyt prosta, ale jest.
Nowa flaga fanclubu z Dobrzycy - baner czy drukowana ? chyba baner wiec nie oceniam.
co do flagi z Wloclawka...dolny napis niewysrodkowany...tak mialo byc, czy to "zasluga" wykonawcy?
z tego co pamietam to w bytowie dosc czesto sie zdarza taka klapa...
Eustachy pisze:co do flagi z Wloclawka...dolny napis niewysrodkowany...tak mialo byc, czy to "zasluga" wykonawcy?
z tego co pamietam to w bytowie dosc czesto sie zdarza taka klapa...
To terz zakażmy robić flagi z napisem HOOLS I HOOLIGANS oraz jakimiś bandytami dla małych ekip. Tylko te na TOPie mogą robić.
No i ULTRAS eż. Bo co to za ultrasi z Startu Starachowice (niechcący akurat ten klub) w porównaniu do ultrasów Legii czy Lecha.
Dywagacje na ten temat kto co powinien są bezsensu
nieznajomy, źle pojąłeś. chodzi mi i koledze o to że Ci panowie ( bez obrazy) do K.O ,mogą doprowadzić chyba samych siebie nawzajem.
Ale cóż szykuje sie dla nich 3 liga, więc pewnie ktoś od Kszo, K.O wyłapie.
a swoją drogą zanim ktoś napisze post, a wie że ma problemy z ortografią, niech sprawdzi czy nie napisał jakiś byków które aż drażnią
jak dla mnie uzywanie takiego symbolu jak Bart Simpson przez fanow Anwilu jest juz kserem - bo pierwsi w kraju zrobili to kibice Torcidy, i jest on ich nieoficjalna "maskotka". podobnie poczulbym sie widzac flage z diablem tazmanskim gdzies indziej niz w Gorzowie Wlkp.,itd.
flaga Gornika Walbrzych rewelacja!
ostatnimi czasy flagi wygladaja jak ksiazka - cala zapisana; hasla dlugie, majace powalac na kolana, niektorym sie udaje, innym nie. Gornik jednak rozbil te wszystkie marniutke haselka konkretnym przekazem.
choc - moim zdaniem- mnie niepotrzebne te postacie
dlatego, ze nie jestem tego zwolennikiem. poza tym same plusy.