Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Mam takie zapytanie. Czy może mi ktoś polecić jakiegoś konkretnego wykonawce ? Interesują mnie bluzy, koszulki z nadrukami oraz szaliki. Chciałbym, aby był to w miarę najtańszy wykonawca, ale pewny i z nie strasznie długim czasem oczekiwania. Ilościowo miałoby to być każdego produktu po 10 sztuk tak wstępnie, a możliwe że jak cena się spodoba to i więcej. Odp może być na głównej stronie lub na PW. Wolałbym żeby był to ktoś sprawdzony, z góry dzięki za pomoc.
-
Możesz napisac z jakiego miasta jestes bo z tego co wiem to napewno nie chodzi o Michała coś ci się pomyliło kolego.ch_31 pisze:Szczerze to nie chce mi sie w to wierzyc ze tak was olal musial byc jakis konkretny powod bo Michal telefony odbiera nawet jak spi zamawiam u niego od kiedy wszedl na rynek i nigdy nic nie odstawil. A znam wiele osob ktore regularnie zamawiaja u niegorózne rzeczy i mowią to samo. Dla mnie nie ma lepszego producenta a mialem kontakt chyba z kazdym. I zeby nie było nie jestem z Łksu ani Michał nie kazał mi tego pisać POZDROWizard. pisze:Michal prosil o kontakt na gg.kropek pisze:Niestety musze o tym napisac. Wyslalismy Michałowi z Łodzi projekt koszulek i powiedzial ze sie wyrobi w 3 tygodnie. Ok, pasowało nam to. Minely 3 miesiace i nadal nie bylo zadnych informacji. Wiec napisalismy ponownie i dowiedzielismy sie, ze nawet nie zostaly ruszone... Wiec wycofalismy sie i poprosilismy o zwrot pieniedzy. Na przelew czekalismy 2 tygodnie... Widac totalna olewka, nie ktozi producenci juz chyba na maksa obrosli w piorka i maja w d**** co nie ktore zamowienia bo maja renome i sa znani... Żenada. Co do terminu to wiem, ze nie jedna ekipa miała zdecydowanie wydłuzony czas oczekiwania.
Osobiscie NIE POLECAM.
pzdr
-
Gdzie polecacie robić polary? Najlepiej jakby były z wysokim kołnierzem i kapturem.
-
Gdzie polecacie robić wpinki oprócz kibicowskie.pl?
Był Będzie Jest - Tyski GKS !
-
Michał z Łodzi Gwarancja jakości!!!ŻNOMZW pisze:Gdzie polecacie robić polary? Najlepiej jakby były z wysokim kołnierzem i kapturem.
-
Osobiscie NIE POLECAM.[/quote]
Michal prosil o kontakt na gg.. A znam wiele osob ktore regularnie zamawiaja u niegorózne rzeczy i mowią to samo. Dla mnie nie ma lepszego producenta a mialem kontakt chyba z kazdym. I zeby nie było nie jestem z Łksu ani Michał nie kazał mi tego pisać POZDRO[/quote]
Możesz napisac z jakiego miasta jestes bo z tego co wiem to napewno nie chodzi o Michała coś ci się pomyliło kolego.[/quote]
a co ty taki ciekawy jestes?W adwokata Michalki sie bawisz ,pojecie masz male chyba bo z Lks-em to on nie ma od dawna nic wspolnego ,z produkowaniem zresztą też także przemyśl co piszesz,chyba ze robisz to na jego zlecenie i chcesz ściemnic czytających to forum.
Michal prosil o kontakt na gg.. A znam wiele osob ktore regularnie zamawiaja u niegorózne rzeczy i mowią to samo. Dla mnie nie ma lepszego producenta a mialem kontakt chyba z kazdym. I zeby nie było nie jestem z Łksu ani Michał nie kazał mi tego pisać POZDRO[/quote]
Możesz napisac z jakiego miasta jestes bo z tego co wiem to napewno nie chodzi o Michała coś ci się pomyliło kolego.[/quote]
a co ty taki ciekawy jestes?W adwokata Michalki sie bawisz ,pojecie masz male chyba bo z Lks-em to on nie ma od dawna nic wspolnego ,z produkowaniem zresztą też także przemyśl co piszesz,chyba ze robisz to na jego zlecenie i chcesz ściemnic czytających to forum.

-
Nie jestem jego adwokatem nie robie nic na jego zlecenie przeczytalem i zareagowalem bo mam do tego prawo to nie chodzilo o niego i to jest pewne i nie wazne z jakiej jest ekipy czy wcale nie kibicuje wazne ze odwala kawal dobrej roboty i nie musi miec strony internetowej i sie tu wypisywac zeby mial kupe zadowolonych klientow a ciebie pewnie zabolalo ze bronie twoja konkurecje. Takie sa prawa rynku ty masz swoich zwolennikow a Michał swoich. Ja tez kiedys u ciebie zamawialem cos i tyle co sie naczekalem i bajek nasłuchałem to naprawde jestes ostatnią osoba u ktorej bym cokolwiek zamowil. I nie mysl ze sobie cos wymyslam bo nie tylko ja to wiem ale nikt nie musi tu tego pisac ani nic udowadniac.SZALIKI.COM pisze:Osobiscie NIE POLECAM.
a co ty taki ciekawy jestes?W adwokata Michalki sie bawisz ,pojecie masz male chyba bo z Lks-em to on nie ma od dawna nic wspolnego ,z produkowaniem zresztą też także przemyśl co piszesz,chyba ze robisz to na jego zlecenie i chcesz ściemnic czytających to forum.[/quote]
-
Ja tez zareagowałem i chciałem sprostowac to co mylnie napisałeś i to wszystko.CO do reszty Twojego postu to twierdze ze to wolny kraj i kazdy moze sobie zamawiać gdzie chce i u kogo chce,wieć nie potrzebna nie wiadomo jaka dyskusja w tym temacie.To temat dla klientow zadowolonych lub niezadowolonych.Co do konkurencji to napewno on nią nie jest z prostego powodu ze pośrednik nie moze konkurowac z producentem.Co do bajek to juz nie ten wiek ze je łykam jak dziecko jak niektorzy na tym forum a opowiadac tez ich nie musze bo syn juz jest troche starszy.Chyba tyle z mojej strony,proponuje zebys nie odpowiadał bo zacznie sie dalsza dyskusja...a to chyba nie ten temat.

-
Jednak odpowiem wiem ile masz lat i twój post sie prawie zgadza po za najważniejsza kwestia. Michał nie jest POŚREDNIKIEM. A jeśli taki jestes pewny to napisz mi na priva zeby nie zasmiecac gdzie on niby robi te wszystkie rzeczy w takim tempie i takie dobre? Wczoraj specjalnie wzialem do reki dwie bluzy twoja i jego. Powiedz mi dlaczego bluza Michała POŚREDNIKA jest lepszej jakości od bluzy twojej producenta??? Nie każdego klienta traktujesz poważnie czy po prostu masz tak niski standard usług??? Szkoda ze tak szybko nie reagowałeś jak kiedyś była gadka że on to twój pracownik czy coś takiego. Wtedy było ci wygodnie bo każda pochwała dla niego i tak szła na twoje konto. Tym postem kończe tą gadke bo nie ma sensu sie szarpać. Jak coś to priv!SZALIKI.COM pisze:Ja tez zareagowałem i chciałem sprostowac to co mylnie napisałeś i to wszystko.CO do reszty Twojego postu to twierdze ze to wolny kraj i kazdy moze sobie zamawiać gdzie chce i u kogo chce,wieć nie potrzebna nie wiadomo jaka dyskusja w tym temacie.To temat dla klientow zadowolonych lub niezadowolonych.Co do konkurencji to napewno on nią nie jest z prostego powodu ze pośrednik nie moze konkurowac z producentem.Co do bajek to juz nie ten wiek ze je łykam jak dziecko jak niektorzy na tym forum a opowiadac tez ich nie musze bo syn juz jest troche starszy.Chyba tyle z mojej strony,proponuje zebys nie odpowiadał bo zacznie sie dalsza dyskusja...a to chyba nie ten temat.
-
Masz racje nie ma co zasmiecac pisze na priv.A co do Twoich uwag to wierz mi ze napewno Michalkowi nie zalezy zebym pisał jak jest bo po co cala prawda miala by wyjsc na jaw.

-
Jak to po co oświeć zaślepionych klientów Michała. Nie jeden by chciał znać prawde i go to ciekawi. Napisz zniszczysz konkurencje to zyskasz. Nawet nie masz powodów zeby tego nie napisac to do dzieła :)SZALIKI.COM pisze:Masz racje nie ma co zasmiecac pisze na priv.A co do Twoich uwag to wierz mi ze napewno Michalkowi nie zalezy zebym pisał jak jest bo po co cala prawda miala by wyjsc na jaw.
-
Odpisalem na PW. JAk jest wiekszosc kumatych wie,konkurencja napewno nie jest to Michal,wiec nie ma co niszczyc zamawiaj gdzie chesz ja i tak wszystkiego nie przerobie.A co do powodow to spytaj kolegi czy naprawde chce zeby to pisac....ch_31 pisze:Jak to po co oświeć zaślepionych klientów Michała. Nie jeden by chciał znać prawde i go to ciekawi. Napisz zniszczysz konkurencje to zyskasz. Nawet nie masz powodów zeby tego nie napisac to do dzieła :)SZALIKI.COM pisze:Masz racje nie ma co zasmiecac pisze na priv.A co do Twoich uwag to wierz mi ze napewno Michalkowi nie zalezy zebym pisał jak jest bo po co cala prawda miala by wyjsc na jaw.
/Mod
Na tym skończcie już tę polemikę i zapraszam na PW. Proszę też wszystkich użytkowników o pamiętanie że internet jest anonimowy a ten temat to nie miejsce na reklamowanie producentów, tylko wymiany doświadczeń pomiędzy klientami producentów. Klientami, czyli osobami, które realnie coś zamawiają a nie fantazjują.
Każde kolejne napinkowe posty w tym temacie to ostrzeżenia/ bany

-
Nie jest to post napinkowy. Jestem klientem który wcale nie fantazjuje tylko ciagle wykonuje gadżety i to nie ja kazałem Panu Szulcowi sie wtracać. Moje spostrzeżenia co do producentów są takie że Polecam robic gadżety u Michała wykonałem u niego wszystko co chyba ma w ofercie i to nie raz wiec moj post jest odpowiedni do tego tematu.SZALIKI.COM pisze:Odpisalem na PW. JAk jest wiekszosc kumatych wie,konkurencja napewno nie jest to Michal,wiec nie ma co niszczyc zamawiaj gdzie chesz ja i tak wszystkiego nie przerobie.A co do powodow to spytaj kolegi czy naprawde chce zeby to pisac....ch_31 pisze:Jak to po co oświeć zaślepionych klientów Michała. Nie jeden by chciał znać prawde i go to ciekawi. Napisz zniszczysz konkurencje to zyskasz. Nawet nie masz powodów zeby tego nie napisac to do dzieła :)SZALIKI.COM pisze:Masz racje nie ma co zasmiecac pisze na priv.A co do Twoich uwag to wierz mi ze napewno Michalkowi nie zalezy zebym pisał jak jest bo po co cala prawda miala by wyjsc na jaw.
/Mod
Na tym skończcie już tę polemikę i zapraszam na PW. Proszę też wszystkich użytkowników o pamiętanie że internet jest anonimowy a ten temat to nie miejsce na reklamowanie producentów, tylko wymiany doświadczeń pomiędzy klientami producentów. Klientami, czyli osobami, które realnie coś zamawiają a nie fantazjują.
Każde kolejne napinkowe posty w tym temacie to ostrzeżenia/ bany
-
Witam.
Szukam firm które wykonują smycze od 50szt., Czapki zimowe z haftem, za wszelka pomoc bardzo dziękuje.
Szukam firm które wykonują smycze od 50szt., Czapki zimowe z haftem, za wszelka pomoc bardzo dziękuje.
-
Nie dałem fotek bo fotki juz nie raz przewijaly sie we własciwym temacie tylko ktos inny z mojej ekipy je wklejał. Zreszta nie bede sie wyświetlal bo Panu Szulcowi pasuje wiedziec kto mu w droge wchodzi. Ja rozumiem was ze pilnujecie porzadku na forum ale jak to robicie to powinno sie to tyczyc wszystkich. Dlaczego nie napisales zeby Pan Szulc wszystkim nie uświadomionym wyjaśnił kim jest niby Michał i cała reszte z nim związana??? Rzucil zarzuty ale niczego jak nie wyjaśniał tak dalej tego nie robi. Nie bede juz zaśmiecał tematu przeszedłem z nim na pw i tam bedziemy wyjaśniać. PZDR
-
Ja tu nie musze nikomu nic udowadniać. Nie musisz mi wierzyć. Szulc nie napisał niczego konkretnego, na pw też coś nie chce. Walił zarzuty ale dalej nie podał argumentów i jego nie pytasz czemu zaczął te śmieszne wpisy bez pokrycia wiec nie ma sensu juz tego rozstrząsać. Tylko powtarzam jeszcze raz Michał z Łodzi nie jest pośrednikiem!!!Wizard. pisze:jak mozna podjac z oba dyskusje skoro musimy Ci wierzyc ze obisz gadzety.. nie widzac ich ?Mozesz pisac co chcesz, bronic ko chcesz - ale niech to ma rece i nogi.ch_31 pisze:Nie dałem fotek bo fotki juz nie raz przewijaly sie we własciwym temacie tylko ktos inny z mojej ekipy je wklejał. Zreszta nie bede sie wyświetlal bo Panu Szulcowi pasuje wiedziec kto mu w droge wchodzi. Ja rozumiem was ze pilnujecie porzadku na forum ale jak to robicie to powinno sie to tyczyc wszystkich. Dlaczego nie napisales zeby Pan Szulc wszystkim nie uświadomionym wyjaśnił kim jest niby Michał i cała reszte z nim związana??? Rzucil zarzuty ale niczego jak nie wyjaśniał tak dalej tego nie robi. Nie bede juz zaśmiecał tematu przeszedłem z nim na pw i tam bedziemy wyjaśniać. PZDR
/ Mod ostrzeżenie. Każdy Twój kolejny post w tym temacie, o ile nie będzie zawierał fotek/linków do wykonanych gadżetów, to ban
-
Zeby nie rozmywac po ostrzezeniu moda dalem sobie na luz ale chyba przy Tobie nie da rady...NA PW ci odpisuje to po pierwsze ,po drugie chyba kazdy szanujacy sie producent czy posrednik nawet ma swoja strone www.A najwazniesze to wystarczy wrzucuc fotki swojego zakladu,maszyn,szwalni czy sztabu ludzi ktorzy musza to prace wykonac bo jedna osoba tego nie zrobi.Wiem mozna pisac ze sie ma mega firme wirtualna ktorej nikt nigdy widzial i zrobic z siebie producenta.Kraj wolny mozna robic co sie chce i u kogo sie chce i wierzyc w co sie chce.

-
szaliki.com serdecznie polecam
Zamówiłem szaliki i zostały wykonane w ekspresowym tempie.
Zamówiłem szaliki i zostały wykonane w ekspresowym tempie.
KKS Czarni Dęblin
-
znacie może jakąś firmę w której zrobię bluzy lub wiatrówki na wzrost około 200cm? z góry dzięki za odpowiedzi
-
zdecydowanie odradzam zamawianie vlepek w ultra-factory. Całkowity nieprofesjonalizm,brak kontaktu i nie wywiązanie się z umowy.
ULTRA-FACTORY NIE POLECAM
[link]
-
__DarkLG__ pisze:zdecydowanie odradzam zamawianie vlepek w ultra-factory. Całkowity nieprofesjonalizm,brak kontaktu i nie wywiązanie się z umowy.
data wpłynięcia kasy na konto 05.X
data wysyłki 15.X
wiec albo czytać, liczyć nie umiesz albo sobie odpuść
masz podane czas realizacji do 10dni roboczych
to nie jest druk w xerze u pana Kazia w 5 minut tylko druk offsetowy
bez odbioru
[link]
-
Witam
Mam pytanie... Czy T-Shirty wykonane metodą flex są dobre jakościowo ? czy po praniu nie schodzi herb, albo napisy ??
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Mam pytanie... Czy T-Shirty wykonane metodą flex są dobre jakościowo ? czy po praniu nie schodzi herb, albo napisy ??
-
Kto robi szale tkane poza gadzetykibica.com ?
Co do ultra-factory to polecam zdecydowanie. Co edycja vlepek to szybciej zrobione hehe :)
Co do ultra-factory to polecam zdecydowanie. Co edycja vlepek to szybciej zrobione hehe :)
EASTSIDERS'04
-
Ma ktoś aktualne namiary na Tasmana z Kalisza albo do typa z Bytowa?
-
Wykonywał ktoś koszulki na [link] ?? Jaka była ich jakość itd.. ??
-
Podczas składania zamówienia, zarzekałeś się że jeżeli pieniądze zostaną przelane od razu ,druk rozpoczniecie następnego dnia. Te zapewnienie spowodowało że pieniądze zostały przelane,gdyż zależało mi na czasie. Druk dopiero zaczeliscie robić... kiedy zamówienie zostało de facto wycofane. Jak coś się obiecuje , trzeba się z tego wywiązać. Wysyłka wg. mielu po odwołaniu zamówienia miała nastąpić 14tego.ULTRA-FACTORY.pl pisze:__DarkLG__ pisze:zdecydowanie odradzam zamawianie vlepek w ultra-factory. Całkowity nieprofesjonalizm,brak kontaktu i nie wywiązanie się z umowy.
data wysyłki 15.X
bez odbioru
[link]
-
czas wykonania zamówienie zgodnie z opisem na stronie więc nie wiem skąd ta frustracja__DarkLG__ pisze:Podczas składania zamówienia, zarzekałeś się że jeżeli pieniądze zostaną przelane od razu ,druk rozpoczniecie następnego dnia. Te zapewnienie spowodowało że pieniądze zostały przelane,gdyż zależało mi na czasie. Druk dopiero zaczeliscie robić... kiedy zamówienie zostało de facto wycofane. Jak coś się obiecuje , trzeba się z tego wywiązać. Wysyłka wg. mielu po odwołaniu zamówienia miała nastąpić 14tego.ULTRA-FACTORY.pl pisze:__DarkLG__ pisze:zdecydowanie odradzam zamawianie vlepek w ultra-factory. Całkowity nieprofesjonalizm,brak kontaktu i nie wywiązanie się z umowy.
data wysyłki 15.X
bez odbioru
chcesz vlepki w ciągu dnia to drukuj sobie na drukarce w domu
więcej z Tobą nie polemizuję
sprzedam tanio duży zestaw vlepek:
[link]
[link]
-
Czas wykonania zamówienie zgodnie z opisem na stronie więc nie wiem skąd ta frustracja
chcesz vlepki w ciągu dnia to drukuj sobie na drukarce w domu
więcej z Tobą nie polemizuję
Nie znacie sytuacji to po co sie wpisujecie ? Zależało mi na czasie i po dogadaniu się że wlepki będą drukowane następnego dnia przelane zostały pieniądze (potwierdzenie wpłaty otrzymali automatycznie a pieniądze zostały zaksiegowane automatycznie). Gdyby nie słowa że vlepki będą drukowane następnego dnia , nie zamawiałbym w tej firmie. Niestety jestem sam sobie winny że zamówiłem w tak mało profesjonalnej firmie.Wizard. pisze: jesli pieniadze sa w trasie mozesz anulowac transakcje (nie wnikam w to czy slales pocta ale w internecie mozna tak zrobic)
osobiscie czesto mialem tak, zefirma brala sie za dzialanie w momencie przelania pieniedzy lub zaliczki. Ale w momencie zaksiegowania kwoty.
To, ze napiszesz komus "przelalem kase" znaczy dosc mało - wybacz..
Kończymy temat. Dla zainteresowanego wiecej na priv.
[link]
-
Witam prosiłbym o namiary producenta skarpetek gdzie najlepiej polecacie tak ok.40 par +/-
-
z tego co się orientuje taką małą ilość robie tylko ja;)z_krainy_marzen pisze:Witam prosiłbym o namiary producenta skarpetek gdzie najlepiej polecacie tak ok.40 par +/-
jak coś gg 13792318
Realizujemy zlecenia od 50 par.
Zapraszam!
Oto zdjęcia naszych realizacji

https://picasaweb.google.com/116081610083903966335/NaszeProdukcje?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOqyu8Le4dmq3gE&feat=directlink
-
gdzie zrobie czapke zimowa od 1 szt ? priv jkc !
-
gdzie najtaniej oraz w ogóle zrobię czapki zimowe z haftem, całe białe, ok.50 sztuk?
-
zwykła naprasowana folia.stara metoda nadruku.nie polecam!Siwy188 pisze:Witam
Produkcja najwyżej klasy odzieży kibicowskiej!
https://www.facebook.com/uwprodukcja
www.ultraswear.pl
[email protected]
telefon: 536-886-424
https://www.facebook.com/uwprodukcja
www.ultraswear.pl
[email protected]
telefon: 536-886-424
-
Ja robiłem białe czapki z haftem (wstawione foto w temacie nowe gadżety) na [link]dzydzydzydzy pisze:gdzie najtaniej oraz w ogóle zrobię czapki zimowe z haftem, całe białe, ok.50 sztuk?
Teraz w poniedziałek domówiłem 10 sztuk i co wydaje się nieprawdopodobne tego samego dnia zostały już do mnie wysłane, tak więc szczerze polecam.
[link]" target="_blank
-
kto mi zrobi 1 szt czapki zimowej haftem do 30zł
-
Gdzie zrobie bluzy typu maska takie jak te [link] z tym że z własnym haftem.
-
my robimy bluzy z kapturem i z kominiarką w środkumido pisze:Gdzie zrobie bluzy typu maska takie jak te [link] z tym że z własnym haftem.

-
Po raz kolejny polecam T.Szulca.
Szaliki wykonane ekspresowo, do tego za cenę, jak nigdzie indziej.
Podobnie koszulki dobre zarówno jeśli chodzi o jakość tkaniny jak i nadruku.
Szaliki wykonane ekspresowo, do tego za cenę, jak nigdzie indziej.
Podobnie koszulki dobre zarówno jeśli chodzi o jakość tkaniny jak i nadruku.
www.PolscyPatrioci.pl
www.facebook.com/DlaPatriotow
www.facebook.com/DlaPatriotow
-
Ja natomiast po raz kolejny muszę pochwalić Michała z Łodzi.
Świetny kontakt, terminowo też okej, polecam współpracę.
Ostatnio wykonywaliśmy 30 kurtek - cena bardzo przyzwoita, kurtka wykonana bardzo dobrze i z bardzo dobrego materiału. Fotki w odpowiednim temacie.
Świetny kontakt, terminowo też okej, polecam współpracę.
Ostatnio wykonywaliśmy 30 kurtek - cena bardzo przyzwoita, kurtka wykonana bardzo dobrze i z bardzo dobrego materiału. Fotki w odpowiednim temacie.
-
ja ostatnio zagadywalem do wszytskich i szaliki.com dalo najgorsza pod wzgledem finansowym oferte. (nie wiem moze przez ze mala ilosc kazdego gadzetu, choc inni dali duzo mniej). Najlepiej wypadl Michal z Lodzi oraz UltrasGate i na kogos z nich sie zdecyduje pewnie.