Komentarze 16-17.10
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 16-17.10
szkoda, że "visitors" zawisła tylko na kilka/kilkanaście minut i to od wewnętrznej strony co nie zmienia faktu, że przedostanie się z sektora gości gdziekolwiek graniczy z cudem.. ogólnie wyjazd bez rewelacji, doping słaby bo i skład był inny jedynie ostatnie kilkanaście minut pośpiewaliśmy trochę głośniej.. przed meczem trochę osób wbija się bez biletów stąd ten mały dym na sektorze.. to na tyle
-
http://legionisci.com/photos11j/11widzew2_f22.jpgLudwiczek pisze:co za oprawa Widzewa? Zgory dzieki
http://legionisci.com/photos11j/11widzew2_f21.jpg
http://legionisci.com/photos11j/11widzew2_f25.jpg
'Czy niebios natchnienie, Czy piekiel płomienie, Wszystkie te dusze na Twoje skinienie'
http://legionisci.com/photos11j/11widzew2_f53.jpg
http://legionisci.com/photos11j/11widzew2_f51.jpg
http://legionisci.com/photos11j/11widzew2_f52.jpg
[link]
bez pozdrowien:)
-
to pewnie farmazon przecież to ludzie honoru!PTH. pisze:na Widzewie kamienie i butelki aktualne. nie wiem jak przy innych przyjezdnych ale przy Legii nie wytrzymali
-
Bardzo fajna oprawa Widzewa i doping Widzewa,co do rzucania kamieniami nie wiem czy to naprawdę miało miejsce ale fakt że to goście zaczęli rzucać racami w kibiców czerwonych.
-
Tak jak wcześniej ktoś wspomniał , szkoda tego płotu , ale to było do przewidzenia bo zawsze sprawdzają. Mogło być wesoło.
Kamionka na trasie czy na stadionie to uroki meczy z Widzewem i ja osobiście nie mam o to pretensji bo to pierwszy od dawien dawana wyjazd gdzie naprawdę człowiek może się spodziewać wszystkiego i nie przewidzi np. komitetu powitalnego jak to bywało w Kutnie swego czasu
Pzdr.
Kamionka na trasie czy na stadionie to uroki meczy z Widzewem i ja osobiście nie mam o to pretensji bo to pierwszy od dawien dawana wyjazd gdzie naprawdę człowiek może się spodziewać wszystkiego i nie przewidzi np. komitetu powitalnego jak to bywało w Kutnie swego czasu
Pzdr.
-
Co dokładnie było napisane pod flagą rozwieszoną na trybunie C na początku spotkania?
-
Ja bym bardzo prosił ogarniętych legionistów o wycinanie debilnych postów w stylu kto w kogo i czym rzucał. Chyba że z urzędu ktoś zakłada że na Widzewie rzucają. To można napisać bez autoryzacji. I nawet nie chodzi o to czym akurat wczoraj dysponowali legioniści. Większość ekip które pojawiają się na Widzewie jak mają tylko okazję dać upust to z tej okazji korzystają jak [link]. A u kogotego nie ma i w obie strony ? Ale najlepiej zerżnąć głupa i pominąć milczeniem albo napisać że u nas to tylko granaty ręczne a na Widzewie to latały Pershingi.
Mecz w plecy ( piłkarsko). "Komplementy" były. Na Legii też nas chlebem i solą nie witają. Nie wspominając że od pewnego czasu wogóle nas nie mogli/ chcieli (?) powitać.
Nie będziemy się witać, szacunkować, pozdrawiać. Klasyk to klasyk. Jaki by on w polskich warunkach nie był. A łby które coś gdzieś usłyszały to nie powinny mieć głosu. Przedstawić oficjalne stanowisko ekip i wszystko.Wiadomo jak jest między Widzewem i Legią. Nie było miłości, nie ma i nie będzie. Może być uznanie, docenianie rywala i ustalanie pewnych spraw w odpowiednich miejscach a nie w internecie.
Mecz w plecy ( piłkarsko). "Komplementy" były. Na Legii też nas chlebem i solą nie witają. Nie wspominając że od pewnego czasu wogóle nas nie mogli/ chcieli (?) powitać.
Nie będziemy się witać, szacunkować, pozdrawiać. Klasyk to klasyk. Jaki by on w polskich warunkach nie był. A łby które coś gdzieś usłyszały to nie powinny mieć głosu. Przedstawić oficjalne stanowisko ekip i wszystko.Wiadomo jak jest między Widzewem i Legią. Nie było miłości, nie ma i nie będzie. Może być uznanie, docenianie rywala i ustalanie pewnych spraw w odpowiednich miejscach a nie w internecie.
-
Dodatkowo na meczu debiutują 3 flagi Olechowa i Janowa, Polesia i Troll. Zdjęcia później.

"U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki,przędą sobie, przędą jedwabne niteczki."
Chojeńskie serca biją pod Zegarem!
ŚŻK - Śmierć Żebrackiej Kurwie!
-
Legia na trasie spokojnie
Nic, absolutnie nic nie zakłócało nam powrotu
Od siebie dodam, że mnie OSOBIŚCIE bardzo zabolała nasza flaga na płocie.
Mam nadzieję, że los w niedługim czasie się odwróci.
Tyle
Odnośnie meczu - od nas ok. 150 osób niewpuszczonych na sektor. Sporo osób z biletami.
Pilnowani cały czas przez psiarnię
Nic, absolutnie nic nie zakłócało nam powrotu
Od siebie dodam, że mnie OSOBIŚCIE bardzo zabolała nasza flaga na płocie.
Mam nadzieję, że los w niedługim czasie się odwróci.
Tyle
Odnośnie meczu - od nas ok. 150 osób niewpuszczonych na sektor. Sporo osób z biletami.
Pilnowani cały czas przez psiarnię
-
Ciężko mi to powiedzieć ale niestety muszę zgodzić się z namixem :)
Legia pojechała do Łodzie na wojnę (to że Widzew ma naszą flagę było niemal pewne) i nawet przez chwilę się z tym nie kryliśmy :). Było trochę pomysłów, były przygotowania, były kombinacje ale niestety wyszło tylko to co wyszło. Co do rzucania kamieniami i innymi przedmiotami to oczywiście były jakieś epizody ale z kamionkami z końca lat 90-tych i początku XXIw. to nawet wstyd porównywać i o tym wspominać. Powtarzam epizody z jednej jak i z drugiej strony. To samo z wrzutami - były, są i mam nadzieję, że będą podczas takich meczów bo to tak naturalne jak poranny szczoch. Rzygać mi się już chce tymi pseudopoprawnami formami dopingu. Niektórzy sami nieświadomie zabijają fanatyzm na stadionach. Oby więcej takich meczów jak wczoraj - wygranych 1:0 w Łodzi :)
Subiektywnie oceniając inne aspekty to pierwszej oprawy oczywiście nie widziałem, druga szału żadnego nie robiła (do końca nie potrafiliście poprawnie postawić "2010"). Doping całkiem niezły pod zegarem ale poza tym wg mnie słabo - pamiętam dużo lepsze mecze pod tym względem u Was (ale to pewnie wpływ wyniku). Nasz doping - patrz początek mojej wypowiedzi :)
P.S. Jeszcze jedno co mnie dziwiło to momenty kiedy Niciarka wielokrotnie pali nasze barwy i wówczas walczy z ochroną i psami a praktyczniej żadnej reakcji ze strony reszty stadionu - okrzyki w zasadzie tylko z naszego sektora.
Ogólnie wyjazd na plus :) - subiektywny opis wyjazdowca-fanatyka a nie "oficjalne stanowisko" - zawsze mnie śmieszą takie sformułowania :D
P.P.S syn diabła - weź już się nic nie odzywaj. Ja byłem uczony, co jest oczywiste, ze kto pyta ten pyta. Koniec kropka.
Legia pojechała do Łodzie na wojnę (to że Widzew ma naszą flagę było niemal pewne) i nawet przez chwilę się z tym nie kryliśmy :). Było trochę pomysłów, były przygotowania, były kombinacje ale niestety wyszło tylko to co wyszło. Co do rzucania kamieniami i innymi przedmiotami to oczywiście były jakieś epizody ale z kamionkami z końca lat 90-tych i początku XXIw. to nawet wstyd porównywać i o tym wspominać. Powtarzam epizody z jednej jak i z drugiej strony. To samo z wrzutami - były, są i mam nadzieję, że będą podczas takich meczów bo to tak naturalne jak poranny szczoch. Rzygać mi się już chce tymi pseudopoprawnami formami dopingu. Niektórzy sami nieświadomie zabijają fanatyzm na stadionach. Oby więcej takich meczów jak wczoraj - wygranych 1:0 w Łodzi :)
Subiektywnie oceniając inne aspekty to pierwszej oprawy oczywiście nie widziałem, druga szału żadnego nie robiła (do końca nie potrafiliście poprawnie postawić "2010"). Doping całkiem niezły pod zegarem ale poza tym wg mnie słabo - pamiętam dużo lepsze mecze pod tym względem u Was (ale to pewnie wpływ wyniku). Nasz doping - patrz początek mojej wypowiedzi :)
P.S. Jeszcze jedno co mnie dziwiło to momenty kiedy Niciarka wielokrotnie pali nasze barwy i wówczas walczy z ochroną i psami a praktyczniej żadnej reakcji ze strony reszty stadionu - okrzyki w zasadzie tylko z naszego sektora.
Ogólnie wyjazd na plus :) - subiektywny opis wyjazdowca-fanatyka a nie "oficjalne stanowisko" - zawsze mnie śmieszą takie sformułowania :D
P.P.S syn diabła - weź już się nic nie odzywaj. Ja byłem uczony, co jest oczywiste, ze kto pyta ten pyta. Koniec kropka.
-
total1908 pisze:o tym ze to WfcG skroila "visitors-ów" wiadomo bylo juz tego samego dnia.Po prostu sami nie wytrzymakli cisnienia i chwalili sie na około...
żadne WfcG.. nie wiesz nie wypowiadaj się.. jak zawsze o Widzewie najwięcej mają do powiedzenia sąsiedzi z za miedzy...
-
W relacji Baran_L prawda nie jest, ze zostaly zdjete plotna ze wszystkich trybun. Jedynie na sektorze b zostaly one zdjete. Poza tym, na sektorze gosci tez zostale one pozdejmowane.
-
Cóż. Odnośnie flagi, ochrony nie będę pisał. Odniosę się tylko płotu. Panowie, którzy sprawdzają stadion pod względem bezpieczeństwa dopatrzyli się tego, więc zostały zaspawane... Widzew o tym wiedział i był na akcje przygotowany...hendri pisze:Wlasnie wrocilem z Łodzi Widzew wywiesza flage po czym rozszarpuje, spalic nie mogli jej bo pewnie by ochrona im gasila tak jak naszeiekszosc szale,na samym poczatku dym z ochrona na dole jeden bolesnie to zapamieta pozniej wpadaja kaski koniec zabawy,wiekszosc nas na bialo plus nowy atrybut biale kominiary.Ciekawostka wczesniej byl nadpilowany plot ale widocznie to wypatrzyli bo dzis bylo zaspawane,szkoda bo mialo byc ciekawie pzdr (L)
-
Po co takie farmazony piszecie?legia live pisze:W momencie pierwszego uderzenia w bramę, widzewiacy znajdujący się prawie 200 metrów od naszego sektora pospiesznie zdjęli z ogrodzenia "Visitorsów", a po chwili ze wszystkich trybun zniknęły także pozostałe łódzkie płótna
Chyba byliśmy na innym meczu ale macie powtóreczke na C+ teraz i zobaczcie sobie czy zniknęły te płótna bo jest 84 min meczu i cała prosta i zegar we flagach...
-
Dobry doping Widzewa i oprawa na całej trybunie otwartej przypomniały mi się stare dobre oprawy Legii na żylecie czy Wisły. Legia słyszana tylko na początku i pod koniec meczu niemniej wykorzystali wszystkie bilety szkoda że na sektor gości Widzewa wchodzi tylko 800 kibiców bo myślę że gdyby mogło przyjechać 2000 legionistów to jeszcze lepiej wyglądałby ten mecz. Co do tych kamieni no to chyba ci co już byli na Widzewie raczej chyba zaskoczeni nie byli.
-
Brak mi słów na niektórych z COdnoszę się, tak jak kolega powyżej, do tego co pisze w relacji z LL!
http://www.youtube.com/watch?v=qyrt944Rcog
Piosenka z pierwszych 15s wprawiła mnie w osłupienie...
Raz ze sciagneli opraw za szybko zanim strobo dobrze zablysnelo
A dwa ze nie bylo zydami zarzucone przez zegar tylko 'zagramy z wami chociaz jestescie cwelami'
-
Polecam tą relację z Legii. [link]
Nie wszystko (choć też kilka rzeczy) musi być pominięte jak w relacji z LL!, ale myślę, że lepiej przedstawi wam atmosferę.. ;)
Nie wszystko (choć też kilka rzeczy) musi być pominięte jak w relacji z LL!, ale myślę, że lepiej przedstawi wam atmosferę.. ;)
-
Co doprowadziło do tego Ze Wschodnia Horda Odwołała Swoj wyjazd do Płocka??
Czy znowu We wszystko wmieszala sie milcjaaaa???
Czy znowu We wszystko wmieszala sie milcjaaaa???
-
z tego co wiem to mecz w Płocku grał Motor Lublin, a nie Wschodnia Horda.
-
Pomijajac inne aspekty,trzeba przyznac że pierwsza oprawa Widzewiaków to światowa klasa. Widac ,że mimo braku mozliwosci(stadion) dalej są w ścisłej czołówce Ultras ,a dla wielu w tym dla mnie są numerem jeden w Polsce. Brawo!
ps.Cieszy tez duzo piro na meczu odpalanych spontanicznie po dobrej akcji itp. Ogólnie aż miło oglada sie mecze miedzy Widzewem a Legią.Mam nadzieje ze to nigdy sie nie zmieni.Pozdro dla jednych jak i drugich .
ps.Cieszy tez duzo piro na meczu odpalanych spontanicznie po dobrej akcji itp. Ogólnie aż miło oglada sie mecze miedzy Widzewem a Legią.Mam nadzieje ze to nigdy sie nie zmieni.Pozdro dla jednych jak i drugich .
-
Z jakiej to racji w Toruniu są rozdawane bilety na mecz Lecha z City?
W przerwie meczu spiker o tym informował, żeby nie było że wziąłem to c*** wie skąd
W przerwie meczu spiker o tym informował, żeby nie było że wziąłem to c*** wie skąd
"można coś więcej?"
-
Czemu Bilety na mecz Lech Poznan - Zaglebie Lubin dopiero tak pozno mozna bylo kupic na stronie Lecha?? to tak zawsze jest czy cos sie dzialo?
-
zapewne fotomontaż co?fanatyk_widzewa pisze:Po co takie farmazony piszecie?legia live pisze:W momencie pierwszego uderzenia w bramę, widzewiacy znajdujący się prawie 200 metrów od naszego sektora pospiesznie zdjęli z ogrodzenia "Visitorsów", a po chwili ze wszystkich trybun zniknęły także pozostałe łódzkie płótna
Chyba byliśmy na innym meczu ale macie powtóreczke na C+ teraz i zobaczcie sobie czy zniknęły te płótna bo jest 84 min meczu i cała prosta i zegar we flagach...
http://www.youtube.com/watch?v=Tn8ix2n2H68
-
youcandance pisze:z tego co wiem to mecz w Płocku grał Motor Lublin, a nie Wschodnia Horda.
Tzn Motor sam się wybiera do Płocka czy może zerwał zgodę z Chełmianką i układ z Górnikiem i nie ma już Wschodniej Hordy?;]
-
Zawiszy 750 osób + 20 z ŁKS-u fc Włocławek
-
SzB pisze:zapewne fotomontaż co?fanatyk_widzewa pisze:Po co takie farmazony piszecie?legia live pisze:W momencie pierwszego uderzenia w bramę, widzewiacy znajdujący się prawie 200 metrów od naszego sektora pospiesznie zdjęli z ogrodzenia "Visitorsów", a po chwili ze wszystkich trybun zniknęły także pozostałe łódzkie płótna
http://www.youtube.com/watch?v=Tn8ix2n2H68
Przecież było pisane że flagi zostały zdjęte tylko z niciarki. A na prostej i pod zegarem flagi wisiały normalnie. Problemy z czytaniem?
-
Najspokojniesze derby (Elana-Zawisza) z 4 jakie pamietam,co po ostatnich wydarzeniach po stronie Elany jak i naszej wcale niedziwi.
-
Obejrzałem przez chwile mecz Lecha, przyczaić gdzie siedzi Zagłębie i wychodzi na to że sektor gości jest tam gdzie przed budową bo kamera nie chwytała Zagłębia. Więc moje pytanie brzmi czy na stałe tam będzie? O ile się nie myle to miałbyć w narożniku po drugiej stronie?
-
Ale tu prowadzicie rozkminki najwiecej maja do powiedzenia panowie z ŁKSu ktorzy sie wogole nie powinni udzielac na temat tego meczu
-flagi byly sciagane tylko z niciarki wrazie wybiegniecia legionistow
-flaga Visitors powieszona od wewnatrz bo tak Widzew chcial a Wam nic do tego Legia spiewala czemu od wewnatrz a sami przyznaja ze ogrodzenia sie nie dalo sforsowac wiec o co te zale ?
-Klasyk wyszedl tak jak mial byc przywitanie sie ekip bezcenne czuc bylo naprawde wielka niechęć miedzy gospodarzami a goscmi
-flagi byly sciagane tylko z niciarki wrazie wybiegniecia legionistow
-flaga Visitors powieszona od wewnatrz bo tak Widzew chcial a Wam nic do tego Legia spiewala czemu od wewnatrz a sami przyznaja ze ogrodzenia sie nie dalo sforsowac wiec o co te zale ?
-Klasyk wyszedl tak jak mial byc przywitanie sie ekip bezcenne czuc bylo naprawde wielka niechęć miedzy gospodarzami a goscmi
-
jak tam derby w Wodzisławiu spokojnie ?
-
Chyba nikt normalny nie będzie uważał, że flaga zostanie powieszona od zewnątrz, aby ściągnęła ją ochrona. Pomyślcie trochę. To, że Legia śpiewała, czemu od wewnątrz, musiała sobie jakoś próbować poprawić samopoczucie.
Mecz na murawie dla gości, na trybunach dla nas. Cieszy, że wróciły normalne mecze między naszymi drużynami, z odpowiednią atmosferą i ciśnieniem.
Mecz na murawie dla gości, na trybunach dla nas. Cieszy, że wróciły normalne mecze między naszymi drużynami, z odpowiednią atmosferą i ciśnieniem.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!
-
c*** z tym że słaby przeciwnik ale frekwencja na Stilonie jak na tą ligę to jest jakieś nieporozumienie, 250 osób! ROW, Stal Bielsko, Odra Opole bije ich na łeb a muszą się tułać po niższych ligach, nie jestem kibicem żadnej z tych drużyn. Jak dla mnie to Stilon z frekwencją to taka teraźniejsza Amica lub Dyskobolia nie piszę o Ekipie Sportowej tylko frekwencji.
-
Dobra już skończcie się tłumaczyć czemu powieszona od wewnątrz .. Brawo dla obu ekip za piro i ciekawe widowisko na trybunach, tyle w temacie.majcher pisze:Chyba nikt normalny nie będzie uważał, że flaga zostanie powieszona od zewnątrz, aby ściągnęła ją ochrona. Pomyślcie trochę. To, że Legia śpiewała, czemu od wewnątrz, musiała sobie jakoś próbować poprawić samopoczucie.
-
Criminal_Family pisze:c*** z tym że słaby przeciwnik ale frekwencja na Stilonie jak na tą ligę to jest jakieś nieporozumienie, 250 osób! ROW, Stal Bielsko, Odra Opole bije ich na łeb a muszą się tułać po niższych ligach, nie jestem kibicem żadnej z tych drużyn. Jak dla mnie to Stilon z frekwencją to taka teraźniejsza Amica lub Dyskobolia nie piszę o Ekipie Sportowej tylko frekwencji.
Ich teren ich problem. Maja liczby jakie mają i tyle. Każdy niech się zajmie swoim podwórkiem i bedzie o niebo lepiej
-
Jest temat komentarze tak?? Więc komentuję jeżeli każdy się będzie zajmował tylko swoim podwórkiem to co będziemy komentować?? Bo nie za bardzo Ciebie rozumiem, mam nadzieję, że ktoś ze Stilonu napisze co jest powodem słabej frekwencji.pepsicola pisze:Criminal_Family pisze:c*** z tym że słaby przeciwnik ale frekwencja na Stilonie jak na tą ligę to jest jakieś nieporozumienie, 250 osób! ROW, Stal Bielsko, Odra Opole bije ich na łeb a muszą się tułać po niższych ligach, nie jestem kibicem żadnej z tych drużyn. Jak dla mnie to Stilon z frekwencją to taka teraźniejsza Amica lub Dyskobolia nie piszę o Ekipie Sportowej tylko frekwencji.
Ich teren ich problem. Maja liczby jakie mają i tyle. Każdy niech się zajmie swoim podwórkiem i bedzie o niebo lepiej
-
MediaTech pisze:jak tam derby w Wodzisławiu spokojnie ?
Czytałem w relacjach że jakieś starcia z psami ma GKS.
Cracovia Kraków JP !
-
Ale to było 250 osób właśnie tej ekipy sportowej;-)Criminal_Family pisze:c*** z tym że słaby przeciwnik ale frekwencja na Stilonie jak na tą ligę to jest jakieś nieporozumienie, 250 osób! ROW, Stal Bielsko, Odra Opole bije ich na łeb a muszą się tułać po niższych ligach, nie jestem kibicem żadnej z tych drużyn. Jak dla mnie to Stilon z frekwencją to taka teraźniejsza Amica lub Dyskobolia nie piszę o Ekipie Sportowej tylko frekwencji.
Odpowiem Tobie tak: jedna jaskółka wiosny nie czyni, jeden słaby mecz nie mówi o drużynie, jedno niedobre danie w menu nie mówi o restauracji, jedna wada nie przekreśla człowieka, itd.
W przekroju ostatnich sezonów mamy niezłą frekwencję. A trzeba dodać, że w Gorzowie (mieście sportu!) w najwyższej klasie rozgrywkowej jest m.in. żużel (miasto pompuje w nich kupę kasy, mają Tomasz Golloba w składzie), koszykówka kobiet (wicemistrzynie Polski) czy piłkarze ręczni. Dzięki sukcesom z poprzednich lat swoich fanów ma też siatkówka mężczyzn. Odradza się także koszykówka mężczyzn.
Stilon Gorzów
-
scipiomaior spoko nie znałem reali jakie panują w Gorzowie w sumie nigdy się nie interesowałem waszymi losami, nie miałem pojęcia że aż tak dużo jest u was sekcji sportowych ( żużel, siata, kosz) nie myl z Sportowcami <h>. Sorki mój post o waszej frekwencji nie był za bardo przemyślany, jakoś tak zobaczyłem waszą frekwencję i trochę mnie to w oczy zakuło. Mogłem najpierw sprawdzić powody i przyczyny później was " oczerniać" moja wina sorki i powodzenia w budowaniu frekwencji.
-
Konkretnie pogoniona ochrona (w ucieczce przewracaja sie itd.) która uratowało solidne wsparcie policji która podjechała na interwencje na jakims zajeżdzie obok wejscia na sektor gosci gdzie GKS forsuje brame za trybuna "głowna" Odry...borys1978 pisze:MediaTech pisze:jak tam derby w Wodzisławiu spokojnie ?
Czytałem w relacjach że jakieś starcia z psami ma GKS.
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.