tylko pytam pisze:Bardzo dobre oprawy Legii oraz Zagłębia Sosnowiec. Duży plus za piro dla obu grup. Fajnie prezentuje się też Stlion (cały sektor na niebiesko).
tylko pytam pisze:Bardzo dobre oprawy Legii oraz Zagłębia Sosnowiec. Duży plus za piro dla obu grup. Fajnie prezentuje się też Stlion (cały sektor na niebiesko).
Uważam, że Pogoń się słabo zaprezentowała, wiec moglibyście sie tutaj nie unosić, szkoda że nikt nie potrafi sie przynać do porażek czy słabszych dni tutaj. Jak dla mnie Stilon sie lepiej pokazal na wyjezdzie niz wy u Siebie, do tego bierzmy zawsze pod uwage naprawde wielkosc miast i to czy jakies ekipy inne w miescie lub poblizu, to akurat Stilon zle sie nie trzyma, wedlug mnie.
ps. Dla mnie najlepszym przykladem glodu pilki jest chyba Lubin. Frekwencja czy oprawy, doping jak na taka wielkosc miesciny to jest powalajaca, porownujac do Warszawy czy np Wroclawia.
Podbeskidzie otrzymuje zaledwie 300biletów na mecz z Piastem w Wodzisławiu. Do klatki jednak udaje się wejść w sumie 385 osobom w tym 9 z GKM Grudziądz. Na sektorze gospodarzy zasiada jeszcze około 40 sympatyków Podbeskidzia.
Wkurwia mnie takie pisanie: kumaci wiedza, KMWTW itp. Forum jest po to zeby sie czegos dowiedziec a nie wchodze i ciagle te teksty. Nie wszyscy WIEDZA bo nie kazdy jest kumaty.
19SWA23 pisze:byly 2 sprinty najpierw jedna grupa ,a potem z owym panem obydwie pogonione .
Zabawne nikt od was nie pogonił go a ta napinka niepotrzebna widziałem tylko jak was prowokuje do walki był kilka metrów od was a na koniec pokazuje wam dupe i spokojnie odchodzi tu jest filmik