Komentarze 9-10.10
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
cwaniak z PKSu
Re: Komentarze 9-10.10
Ale jaki Górnik? Łęczyca? ;]
a ile Górnika W. było ?
Infernus pisze:Bardzo ładna oprawa Legii.Konkretne hasło.
I przy okazji pytanie.Czy to oprawa,która miała być pokazana na meczu z Kolejorzem?
co bylo za haslo?
-
AntyOlewnik!
Boże Chroń Fanatykówniven pisze:Infernus pisze:Bardzo ładna oprawa Legii.Konkretne hasło.
I przy okazji pytanie.Czy to oprawa,która miała być pokazana na meczu z Kolejorzem?
co bylo za haslo?
-
BobSwagger_
Tu macie oprawę http://www.youtube.com/watch?v=IY-3M5IL9DA
muszę przyznać że oprawa robi wrażenie
-
z_krainy_marzen
fajnie tylko chciałeś nam o tym powiedzieć i musiałeś się specjalnie zajestrować?silesia1047 pisze:Koło Wrocławia doszło by do starcia Fc.Śląska z Górnikiem ,ok 70 sób z FC.Śląska ustawiło sie na Górnik do Starcia nie doszło ponieważ Górnik zamiast wybiec chował sie za policja i Klaskał,zaraz bd duzo komentarzy Ze Śląsk sie zawachał i zamiast wbiec w nich sie zawrócił,Prawda jest taka ok 70 ośób begnie na Górnik z ok 30 m ci wyszli z autokartów ale zamiast biec w nasza strone czekali aż Psy sie zbiegną ,My cofamy sie gdy psy wkraczaja w naszą strone...Tyle na temat Jeśli Górnik by chciał Starcia spokojnie mogło by dojśc do niego ...
do niczego nie doszło tak ,że po co to komu opisywać . to niewiem
na Legii w dzisiejszym meczu z Den Hag(2 sektorówki + race)
BobSwagger_ pisze:Tu macie oprawę http://www.youtube.com/watch?v=IY-3M5IL9DA
jednym słowem miazga ; )
bardzo dobra oprawa Legii
-
silesia1047
dobra źle to ująłem że wioska!! Koniec Tematu!!!!!!!!!!!!!
Jakbyś nie zauważył nasz trans odnosił się do rozkminionej waszej oprawy anty, a to troszkę zmienia postać rzeczy :) a wasza liczba hmmm wystarczy spojrzeć choćby na liczbę Floty u Nas na wiosnę i wszystko w temacie ;)TAZZ_STILON pisze:Co do naszej liczby. Nie wykorzystalismy calej puli biletow, ale krytykujacym Szczecinianom radze zaczac od swojego podworka. Plakaty, mobilizacja na forum, a na stadionie 2 tys. widzów, w mlynie, tyle co nas. W miescie ponad 400 tysiecznym, gdzie caly region jest za Pogonia.
Zaraz beda odpowiedzi, ze lejecie na jakis tam Stilon. Ktos kto kogos zlewa nie robi transow, nie bluzga i nie sieje propagandy na forach. Jesli my jestesmy w Pogoni słabi, to Pogon ze swoim potencjałem jest ŻENUJĄCA.
ogólnie mecz bez ciśnienia z Naszej strony, z gamoniami w sektorze gości, którzy śpiewają "zróbcie zasadzkę..." czy "tak się boicie przez gorzów już nie jeździcie" hahaha :)
kto widział ten widział :)
nie ma sensu zaśmiecać forum kłótniami
KTO WIDZIAŁ TEN WIDZIAŁ :)
nie ma sensu zaśmiecać forum kłótniami
KTO WIDZIAŁ TEN WIDZIAŁ :)
byly 2 sprinty najpierw jedna grupa ,a potem z owym panem obydwie pogonione .
"czekali, aż prsy się zbiegną", "psy wkraczają w naszą stronę" "gdyby Górnik Chciał"silesia1047 pisze:Koło Wrocławia doszło by do starcia Fc.Śląska z Górnikiem ,ok 70 sób z FC.Śląska ustawiło sie na Górnik do Starcia nie doszło ponieważ Górnik zamiast wybiec chował sie za policja i Klaskał,zaraz bd duzo komentarzy Ze Śląsk sie zawachał i zamiast wbiec w nich sie zawrócił,Prawda jest taka ok 70 ośób begnie na Górnik z ok 30 m ci wyszli z autokartów ale zamiast biec w nasza strone czekali aż Psy sie zbiegną ,My cofamy sie gdy psy wkraczaja w naszą strone...Tyle na temat Jeśli Górnik by chciał Starcia spokojnie mogło by dojśc do niego ...
Walisz farmazony. Przeczysz sam sobie, jeżeli czekaliśmy tak bardzo na psy, to czemu w tym czasie nie przybiegliście do nas. Psy, miały kabaryny koło nas, więc równoczesnie z nami zaczeli bieć i przepychać nas.
Ktoś błędnie napisał, do staracia zabrakło około 25m. I policja nie była zainteresowana powstrzymywaniem Śląska tylko nas.
A no i dziwi mnie, że piszecie Fancluby,a fancluby to już nie Śląsk??
Fan cluby to też Śląsk, ale nie koniecznie każdy z ekipy.Mentor pisze: A no i dziwi mnie, że piszecie Fancluby,a fancluby to już nie Śląsk??
-
leon_zawodowiec!
a ja mam pytanie do kogoś z Legii..
czy to jest ta oprawa "Boże Chroń Fanatyków" co miała byc zaprezentowana na meczu z Lechem?? bo zapowiadliście ze bedzie przekozacka i w sumie ta jest tylko zastanawia mnie czy to o nią wam chodziło?? czy tez jest jakaś inna??
czy to jest ta oprawa "Boże Chroń Fanatyków" co miała byc zaprezentowana na meczu z Lechem?? bo zapowiadliście ze bedzie przekozacka i w sumie ta jest tylko zastanawia mnie czy to o nią wam chodziło?? czy tez jest jakaś inna??
Extreme, racja. Ale dużą siłe Śląsk ma przez fancluby. Tylko, moim zdaniem sytuacja jest taka, że gdyby doszło do walki i przegrał Górnik, to byloby gadane - Śląsk dojechał ich.
Ale nie ma co już gadać o tej sytuacji, bez odbioru.
Ale nie ma co już gadać o tej sytuacji, bez odbioru.
Tak, to ta oprawa co miala być na Lechuleon_zawodowiec! pisze:a ja mam pytanie do kogoś z Legii..
Podkarpacie pisze:leniwiec - nazywasz gamoniami kibiców Stilonu Gorzów bo śpiewali -zróbcie zasadzkę ?
a jak nazwiesz zachowanie swoich kolegów w Nowym Sączu ? akurat miałem przyjemność być na tym meczu i podobna piosenka leciała z waszych ust, a jak to się skończyło na dworcu w Krk to chyba sam wiesz najlepiej ! małego Stilonu tyle samo na wyjeździe, co wielkiej Pogoni u siebie haha
A co ma jedno do drugiego( dwie calkiem odmienne stuacje) i jak sie skonczylo? Byles? Widziales? Czy tylko info kibice.net badz telefoniczne?
Nie wypowidam sie tam wiec to nie ja...
Nie napisalem nic o waszej postawie ,prezentacji itp.Tylko mnie osobiscie wkurwia, jak jakis typ z Podkarpacia czy inny wynalazek wpierdala sie w temat o ,ktorym ma pojecie tylko z tego co na kibice.net napisali. Inna rzecza jest spiewanie przez was "zrobcie zasadzke" co brzmi przkomicznie patrzac na to , ze nie kwapicie sie do spotkania z nami na ubitej ziemi.THE END
Nie napisalem nic o waszej postawie ,prezentacji itp.Tylko mnie osobiscie wkurwia, jak jakis typ z Podkarpacia czy inny wynalazek wpierdala sie w temat o ,ktorym ma pojecie tylko z tego co na kibice.net napisali. Inna rzecza jest spiewanie przez was "zrobcie zasadzke" co brzmi przkomicznie patrzac na to , ze nie kwapicie sie do spotkania z nami na ubitej ziemi.THE END
Proszę ludzi z Wałbrzycha o nie odpowiadanie na marną prowokację internetową jakiegoś typa co się wczoraj zarejestrował na forum.silesia1047 pisze:Koło Wrocławia doszło by do starcia Fc.Śląska z Górnikiem ,ok 70 sób z FC.Śląska ustawiło sie na Górnik do Starcia nie doszło ponieważ Górnik zamiast wybiec chował sie za policja i Klaskał,zaraz bd duzo komentarzy Ze Śląsk sie zawachał i zamiast wbiec w nich sie zawrócił,Prawda jest taka ok 70 ośób begnie na Górnik z ok 30 m ci wyszli z autokartów ale zamiast biec w nasza strone czekali aż Psy sie zbiegną ,My cofamy sie gdy psy wkraczaja w naszą strone...Tyle na temat Jeśli Górnik by chciał Starcia spokojnie mogło by dojśc do niego ...
-
TAZZ_STILON
idac tym tokiem myslenia, wystarczy spojrzec na nasza liczbe na Flocie, a ich liczbe u nas :)leniwiec pisze:Jakbyś nie zauważył nasz trans odnosił się do rozkminionej waszej oprawy anty, a to troszkę zmienia postać rzeczy :) a wasza liczba hmmm wystarczy spojrzeć choćby na liczbę Floty u Nas na wiosnę i wszystko w temacie ;)TAZZ_STILON pisze:Co do naszej liczby. Nie wykorzystalismy calej puli biletow, ale krytykujacym Szczecinianom radze zaczac od swojego podworka. Plakaty, mobilizacja na forum, a na stadionie 2 tys. widzów, w mlynie, tyle co nas. W miescie ponad 400 tysiecznym, gdzie caly region jest za Pogonia.
Zaraz beda odpowiedzi, ze lejecie na jakis tam Stilon. Ktos kto kogos zlewa nie robi transow, nie bluzga i nie sieje propagandy na forach. Jesli my jestesmy w Pogoni słabi, to Pogon ze swoim potencjałem jest ŻENUJĄCA.
ogólnie mecz bez ciśnienia z Naszej strony, z gamoniami w sektorze gości, którzy śpiewają "zróbcie zasadzkę..." czy "tak się boicie przez gorzów już nie jeździcie" hahaha :)
Wy kazdego zlewacie, nie śpiewacie na poprzednim meczu z nami przez pol spotkania "Na mysliborskiej...", mimo, ze gosci nie bylo. Nie bluzgacie Warty Poznan, Stali Gorzyce. Jestescie super :)
-
jasiukatowice
Zajebista oprawa Legii... ale widac ze chłopaki sie wyszaleli bo to mecz towarzyski i ogolnie na takich spotkaniach "wszystko mozna" bo nie ma delegatów itd. teraz pora zas chodzic jak żołnierzyki ;)
a wy jak tam szalejecie? ;]jasiukatowice pisze:Zajebista oprawa Legii... ale widac ze chłopaki sie wyszaleli bo to mecz towarzyski i ogolnie na takich spotkaniach "wszystko mozna" bo nie ma delegatów itd. teraz pora zas chodzic jak żołnierzyki ;)
Atmosfera na meczu nie do opisania.
mozna cos wiecej na temat ZS i tyskich w ten weekend? cos ktos wspomnial ze tyscy obici?
-
kibicTurysta
czy osoby odpalajace race na Legia - ADO , nie maja problemu po tym meczu z tymi co zawsze?
-
ktoskogoniecenisz
Jaka liczba gościu na meczu w Warszawie
to był mecz towarzyski..kibicTurysta pisze:czy osoby odpalajace race na Legia - ADO , nie maja problemu po tym meczu z tymi co zawsze?
ok.350/400ktoskogoniecenisz pisze:Jaka liczba gości na meczu w Warszawie
-
wieczna_legenda
Banda na bandę, wygrana ZS&BKS.buua pisze:mozna cos wiecej na temat ZS i tyskich w ten weekend? cos ktos wspomnial ze tyscy obici?
Niestety podobno właśnie 2 osoby zawinięte przez piro...Seb pisze:to był mecz towarzyski..kibicTurysta pisze:czy osoby odpalajace race na Legia - ADO , nie maja problemu po tym meczu z tymi co zawsze?
-
BobSwagger_
Legia konkretnie powraca! Obie oprawy w zajebistym stylu. 'Boże chroń fanatyków' miazga po prostu, sektorówka zajebista, efekt gradientu w kartoniadzie też ekstra. Pogratulować tylko!
hrabiego.Barry.Kenta - co zrobić, skoro oni sami tak się określają? :) Od siebie mogę dodać, że w sumie w okolicach Źródła i w knajpie pod Żyletą sam widziałem ich spokojnie ponad 150. To wszystko szczegół - pod każdym względem warto było :)
PS Byli też np. na dole Żylety:
http://legionisci.com/photos11j/11denhaag1H_f70.jpg
http://legionisci.com/photos11j/11denhaag1MH_f42.jpg ;)
PS Byli też np. na dole Żylety:
http://legionisci.com/photos11j/11denhaag1H_f70.jpg
http://legionisci.com/photos11j/11denhaag1MH_f42.jpg ;)
-
zagorzały_onanista
Obiło mi się o uszy, że Podbeskidzie miało jakieś "przygody" w niedziele.
Może ktoś zaprzeczyć / potwierdzić ?
Może ktoś zaprzeczyć / potwierdzić ?
co do Legii ładna oprawa duży plus :)
oby więcej takich opraw na naszych stadionach :)
oby więcej takich opraw na naszych stadionach :)
S. wraca na stadion tylko ze względu na nie obowiązujące wczoraj karty kibica, czy w końcu się dogadaliście?
-
kibicTurysta
jedyne do czego mozna sie przyczepic do oprawy Legii to to że główne hasło "Boże chroń fanatyków" a na sektorówce ...Jezus z Nazaretu :) chyba ze NS nie umia Boga narysowac, to mogli zmienic chcaslo z Boże na Jezusie <lol>
-
obiektywny1
A jak wygląda Bóg??kibicTurysta pisze:jedyne do czego mozna sie przyczepic do oprawy Legii to to że główne hasło "Boże chroń fanatyków" a na sektorówce ...Jezus z Nazaretu :) chyba ze NS nie umia Boga narysowac, to mogli zmienic chcaslo z Boże na Jezusie <lol>
-
cwaniak z PKSu
Moim zdaniem to Jezus wznoszący oczy ku Bogu mówi "Boże chroń fanatyków".kibicTurysta pisze:jedyne do czego mozna sie przyczepic do oprawy Legii to to że główne hasło "Boże chroń fanatyków" a na sektorówce ...Jezus z Nazaretu :) chyba ze NS nie umia Boga narysowac, to mogli zmienic chcaslo z Boże na Jezusie <lol>
-
tylko pytam
Bardzo dobre oprawy Legii oraz Zagłębia Sosnowiec. Duży plus za piro dla obu grup. Fajnie prezentuje się też Stlion (cały sektor na niebiesko).
Natomiast nie rozumiem co przedstawia druga oprawa NS: http://img413.#.us/img413/1571/1076l.jpg
Co autorzy mieli na myśli? ;)
Natomiast nie rozumiem co przedstawia druga oprawa NS: http://img413.#.us/img413/1571/1076l.jpg
Co autorzy mieli na myśli? ;)