Olimpia Elbląg - STOMIL OLSZTYN
Nas w Elblągu ok. 170 w tym na sektorze 154 + reszta nie wpuszczona i jeden chłopak zawinięty. Ochrona wpuszcza tylko ludzi, którzy przyjechali pociągiem oraz 4 pierwsze auta, którym udało się podać bilety, kto dojechał później już nie miał tyle szczęścia, m.in. 4 osoby z Polonii Bydgoszcz (przyjebali się o listy wyjazdowe i podawanie biletów, nowych już nie chcieli sprzedawać). Na płotach wywieszamy 7 flag oraz mamy ze sobą 100 dużych flag na kijach. Wieszamy też dwa transy "JA p******* ! TO MY KIBOLE !" oraz "Bez napinki e(L)b(L)ąskie dziewczynki". Na powrocie w jednym z autobusów wiozących Nas na dworzec lecą dwie szyby od kamieni. Z naszej strony tyle na temat tego wyjazdu.
inkognito pisze:Stalówka obecna w Nisku ?
Jaka liczba koalicji Wisłoka&Siarka ?
Działo się coś na trasie Wisłoki, pod lub na stadionie ?
Stalówka obecna, na trasie spokój, na stadionie brak kibiców gości ;) pod stadionem również spokojnie, oczywiście nie wliczając wymiany uprzejmości, co do liczb wypowiedzą się zainteresowani,
Majstersztyk pisze:
Jak tam działo się w Elblągu na derbach Warmii i Mazur?
Nic sie nie dzialo.
STOMILOWIEC pisze:Olimpia Elbląg - STOMIL OLSZTYN
Nas w Elblągu ok. 170 w tym na sektorze 154 + reszta nie wpuszczona i jeden chłopak zawinięty. Ochrona wpuszcza tylko ludzi, którzy przyjechali pociągiem oraz 4 pierwsze auta, którym udało się podać bilety, kto dojechał później już nie miał tyle szczęścia, m.in. 4 osoby z Polonii Bydgoszcz (przyjebali się o listy wyjazdowe i podawanie biletów, nowych już nie chcieli sprzedawać). Na płotach wywieszamy 7 flag oraz mamy ze sobą 100 dużych flag na kijach. Wieszamy też dwa transy "JA p******* ! TO MY KIBOLE !" oraz "Bez napinki e(L)b(L)ąskie dziewczynki". Na powrocie w jednym z autobusów wiozących Nas na dworzec lecą dwie szyby od kamieni. Z naszej strony tyle na temat tego wyjazdu.
To takie całkiem "nic" jednak nie było. Swoja droga w Elblagu na bramie często dochodzi do jakiś "Dziwnych" sytuacji z wpuszczaniem ludzi, listą czy też biletami. Ogółem cała otoczka organizacyjna na Olimpii (bez ubliżania kibicom bo to nie ich wina) śmierdzi komunizmem. Zresztą nie moje podwórko wisi mi to. Czekam na relacje OE
kindybał pisze:inkognito napisał(a):
Stalówka obecna w Nisku ?
Stalówka obecna, na trasie spokój, na stadionie brak kibiców gości ;) pod stadionem również spokojnie, oczywiście nie wliczając wymiany uprzejmości, co do liczb wypowiedzą się zainteresowani,
OLIMPIA ELBLAG-Stomil Olsztyn 1-1
Na stadionie ponad 3 tys.widzów,z czego w młynie ok.700 szali.Na plocie sporo flag,doping średni. Mamy oprawę , która jest prezentowana 2 razy.Za pierwszym razem został uszkodzony szkielet konstrukcji,szybka korekta i za drugim razem wszystko już jest jak powinno być. Na oprawę składał się transparent z napisem "Reprezentacja Miasta" i sektorówka. Nad słowem "reprezentacja" widniały sylwetki kibiców Olimpii, trzymających flagę nad słowem "miasta"- uroki miejskie- kamienice, blokowisko, Katedra Elbląska i Brama Targowa ( najbardziej znany zabytek Elbląga).
Fani z Olsztyna dostali 300 biletów, wykorzystali polowe, coś tam dopingują u nas niesłyszalni,dobrze się oflagowali.
Bramki padały w koncówce meczu co wywołało ogromna radość u jednych jak i drugich
DLA TAKICH CHWIL WARTO ŻYC!!!!
kindybał pisze:inkognito napisał(a):
Stalówka obecna w Nisku ?
Jaki powód braku kibiców gości ?
czytaj ze zrozumieniem, gdzie jest napisane, że brak kibiców gości ? goście oglądają mecz zza płotu ;)
doping miazga
oprawa - w kolejnych odsłonach coraz lepsza - taka z "wielkim przesłaniem"
a tak na poważnie - co to k...a ma być- taka mobilizacja w Elblągu i tylko to "coś" ?
zdjęcie z wczorajszego meczu Resovii znalezione na internecie: [link]
i pytanie: co robi tam z lewej strony flaga Lwów (a końcówka OŃ widoczna na zdjęciu pozwala dopowiedzieć sobie, że jest to flaga Pogoń Lwów)? Dzięki za odpowiedź!
Jest to flaga Pogoni Lwów
kibice Resovii wzięli udział w ogólnopolskiej akcji wspierania reaktywowanej drużyny Pogonii Lwów - zbiórka funduszy
jak również przypomnienia o Polakach na kresach wschodnich!
techniczny
Dokładnie tak jak napisał Eustachy. Akcja polegała na rozdawaniu ulotek informacyjnych ( z numerem konta) do kazdego biletu i ludziom na trybunie, zaś na płocie pojawiły się owe flagi i transparent.
nie rozumiem w czym Ciebie to boli. Sektorowka wyciagnieta i tyle, zaniedlugo widze ze flag co mecz nie bedzie mozna wywieszac bo ktos sie dopieprzy ze za czesto wisza
Po prostu z sektorówką jest tak jak z prezentem na urodziny. Jak dasz drugi raz pod rząd taki sam to nie będzie już zbytnio fajny. I głównie o to w tym wszystkim chodzi. A porównywania sektorówek do flag na płot nie komentuje
Stal - Olimpia 1-0
Nas w Stalowej 82 osoby w tym 35 Legia. Mamy ze sobą 2 flagi (do jednej czepia się delegat- flaga z falangą za którą byliśmy już srogo karani.)
Prowadzimy dość dobry doping jak na liczbę, przez większość meczu.
O tym wyjeździe chcemy jak najszybciej zapomnieć. Nasze problemy zaczęły się już w Elblągu, na zbiórce okazało się ze nie będzie autokarów, więc na szybko kołujemy auta ,niestety nie dla wszystkich. Cześć ludzi odchodzi z kwitkiem...
Stalówki w młynie ok.500 z bardzo dobrym dopingiem i przednia zabawa na sektorze.
Pod stadionem zdobywamy jeden szal Stalowki, Stal na mieście zdobywa jeden szalik Legii.
Olimpia: [link]
pytanie do Stomilu i Olimpii, o ile biletów wystąpiły Stalówka i Resovia ? bo, zapowiada się, że Podkarpacka Ośmiornica jedzie praktycznie na drugi koniec Polski
Człowieku przestań sie juz osmieszać, pół Twoich wpisów dotyczy jak nie ile Stalówki na wyjezdzie to ile przyjezdnych w Stalowej,a nagle udajesz jak bys nie był ze Stalowki i pytasz inne kluby jaka liczba zamowionych biletów,zapytaj kolegów po szalu to bedziesz wiedzial!
kindybał pisze:pytanie do Stomilu i Olimpii, o ile biletów wystąpiły Stalówka i Resovia ? bo, zapowiada się, że Podkarpacka Ośmiornica jedzie praktycznie na drugi koniec
hehe już się tak nie napinaj - i takie wyjazdy "praktycznie na drugi koniec Polski" też się zdarzają, uwierz naprawdę nie jest to jakiś ewenement na skalę krajową, może cię zasmucę ale na pewno nie będziecie pierwsi "praktycznie na drugim końcu Polski" [link]
człowieku ośmieszać to możesz się Ty nie jestem z żadnych Podkarpackich ekip, więc skończ pierdolić, a to czego dotyczą moje wpisy to tylko i wyłącznie moja sprawa, pytam bo jestem ciekawy i widocznie tym się interesuje, a jak Ci nie odpowiada to skończ pierdolić bzdury i jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to zamilcz, a co do wyjazdu na "praktycznie drugi koniec Polski" to chodziło mi o to, że dwie zaprzyjaźnione ekipy będą jechały w tym samym kierunku, więc ssij, nara bez odbioru, a zadałem z pytanie z czystej ciekawości,
GdW-uzytkownik wylecial z forum. Twierdzi, ze nie jest ze Stalowej Woli a IP ma stamtad, wiec albo pies, albo dzieciak. Lepiej by tu nie obrazal nam nikogo wiecej.
Za to ssij Czechoslowaku powinienes zakonczyc kariere .
Bardzo ciekawy weekend sie zapowiada blisko trzy ekipy z podkarpacia/lubelszczyzny beda niedaleko od siebie
spacerowicz pisze:Czym spowodowane 0 Piwoszy w Lublinie? czymś czy niczym?
Chyba niczym.W tej rundzie mają same 0.W poprzednich rundach też przeważały zera, aczkolwiek coś tam jeszcze jeździli.Z młynem u siebie podobnie - jest "od święta".