Siatkówka ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Siatkówka ...
Chcę sie whybrać na ligę wświatową w czwartek, czy wiecie gdzie można dostac bilety nie kupując ich przez internet?? POMOCY
.
-
ja mam jeszcze 4 na zbyciu ale na piątek 09.07.2010
jak co to mail [email protected]
jak co to mail [email protected]
-
Mostostalu ok 30 w Spodku, z widocznych drużyn PLS była Resovia,Skra,Jastrzębie,Politechnika.
BÓG HONOR OJCZYZNA!
-
Miałem okazje 3 raz być w Spodku i za każdym razem zabawa przednia, doping dobry a to przecież najważniejsze :) Sam widziałem tylko pojedyncze jednostki Sovii :)
-
Jest mozliwosc aby w następnym TMK było robione podsumowanie ekip siatkarskich, dlatego zwracam się z prośbą, przekazaną przez współwydawcę TMK o wysłanie krótkiego streszczenia ekipy,liczby wyjazdowej,liczby młyna ilości flag, innych przygód i fotek z opraw etc. Proszę wiadomosci słać na meila [email protected] bardzo zależy na ekipach:AZS Czestochowa,Mostostalu,AZS Olsztyn,Czarnych Radom,AZS Warszawy,Ślepska Augustów,Resovii,Jastrzębia,Zagłębia Sosnowiec, możliwość także przesłania drużyn PLK pozdrawiam
BÓG HONOR OJCZYZNA!
-
Do kiedy to potrzebujesz i jak dokładnie ma to być opisane?
http://resovia.rzeszow.pl/
-
Od nas już mail poszedł, nie wiem czy napisałem tak jak trzeba, jak coś to proszę o odpowiedź w razie jakiś pytań.
Jak wszyscy za jednego, tak ja sam za wszystkich.
-
Jak w TMK będzie o siatkówce to może razem zrobić podsumowanie dotyczące ekip 'halowych'(Siatka,Ręczna-bez Kosza bo był ostatnio). To tylko takie moje skromne zdanie.
-
Skoro koszykówka była osobno, będzie siatkówka to pewnie przyjdzie i czas na ręczna.
Odemnie mail juz poszedł
Odemnie mail juz poszedł
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
W takim razie jeśli chcecie zaistnieć w TMK, to czekam (priv, lub na maila: [email protected]) na podsumowania poszczególnych ekip. Chcę, żeby zawierały one: kompletną statystykę (liga i puchary) wyjazdową, najciekawsze mecze u siebie (oprawy, najliczniejszy młyn itp) i inne ciekawe wydarzenia. Ogólnie prosiłbym o nadsyłanie podsumowań do 12-go sierpnia.
-
Przesłałem do TMK już ospiy Resovi,Slepska,Stilonu,Trefla i nasz, AZS takze wysłał lecz bezposrednio do TMK inne ekipy proszęaby też sięzebrały i wysyłały na adres podany post wyżej do TMK. Pozdrawiam
BÓG HONOR OJCZYZNA!
-
We wtorek w Olsztynie kadra gra mecz z Czechami, przy czym z tego co wiem nie będzie to pierwsza reprezentacja, a kadra B wzmocniona kilkoma rezerwowymi z pierwszej kadry. Zdaje się, że zabraknie charakterystycznej oprawy w postaci duetu Kułaga-Magiera i tysięcy januszy z trąbkami. Wobec tego planujemy wystawić jakiś niewielki młynek, na tyle ile damy radę (liczbowo potęgą nie jesteśmy, a na dodatek trochę ludzi na urlopach), także zapraszamy wszystkich chętnych, czy to np. spędzających wakacje na Mazurach, czy po prostu mających ochotę skorzystać z rzadkiej okazji na prowadzenie normalnego dopingu i skoczyć na kadrę do stolicy Warmii. Bilety po 10 zł, ale gdyby zgłosiła się jakaś konkretna liczba możemy podjąć rozmowy z organizatorem w celu załatwienia darmowych wejściówek.
-
I jak było?AZS1950 pisze:We wtorek w Olsztynie kadra gra mecz z Czechami, przy czym z tego co wiem nie będzie to pierwsza reprezentacja, a kadra B wzmocniona kilkoma rezerwowymi z pierwszej kadry. Zdaje się, że zabraknie charakterystycznej oprawy w postaci duetu Kułaga-Magiera i tysięcy januszy z trąbkami. Wobec tego planujemy wystawić jakiś niewielki młynek, na tyle ile damy radę (liczbowo potęgą nie jesteśmy, a na dodatek trochę ludzi na urlopach), także zapraszamy wszystkich chętnych, czy to np. spędzających wakacje na Mazurach, czy po prostu mających ochotę skorzystać z rzadkiej okazji na prowadzenie normalnego dopingu i skoczyć na kadrę do stolicy Warmii. Bilety po 10 zł, ale gdyby zgłosiła się jakaś konkretna liczba możemy podjąć rozmowy z organizatorem w celu załatwienia darmowych wejściówek.
-
Odpuściliśmy, raz, że zaskoczyło nas to, że bilety poszły dość szybko i dla nas zabrakło, a dwa, że i tak za mało było chętnych, żeby pociągnąć doping na jakimś chociaż przyzwoitym poziomie. W sumie szkoda, bo przynajmniej z perspektywy tv była okazja, żeby to jakoś wyglądało.
-
Byłam na weekendzie na Memoriale Wagnera. Niestety trąbki psują wszystko. Jest niby apel o nie używanie, ale tak jakby troszeczkę poluzowano w nim. Spiker prosił o nieużywanie podczas rozgrzewki ... i ludzie nie używali .... poczekali do rozpoczęcia meczu. Ale z drugiej strony to wygląda jak walka z wiatrakami .... z jednej strony apele a z drugiej pod halą sprzedaje się trąbki. Na moje oko to jest coś nie tak. Jeżeli chcą poważnie zająć się trąbkami to po prostu ich nie sprzedawać pod halą .... na pewno będzie wtedy mniej tego, bo nie każdy ze sobą trąbkę przyniesie. Kolejne to apele przed setami .... i myślę iż to załatwi problem. Ale jak już doping się pojawił to ...mhm ... czy skandowanie imion zawodników przy zagrywce czegoś nie przypomina Wam?
Tradycyjnie najlepiej wypada hymn .. i mała poprawa w stosunku do hymnu przeciwników, iż już się na nim nie klaszcze /są apele przed meczem, aby hymn przeciwników uszanować/ Zawsze to jakiś plus.
Co do innych kibiców to jakiegoś zorganizowania większego nie było. Byli kibice z innych klubów czyli np. Bydgoszczy czy Olsztyna ale poza szalikami /Olsztyn/ czy koszulkami Bydgoszcz jakoś nie było to widoczne na hali. Byli chyba też ludzie z Jadaru i Bełchatowa.
Tradycyjnie najlepiej wypada hymn .. i mała poprawa w stosunku do hymnu przeciwników, iż już się na nim nie klaszcze /są apele przed meczem, aby hymn przeciwników uszanować/ Zawsze to jakiś plus.
Co do innych kibiców to jakiegoś zorganizowania większego nie było. Byli kibice z innych klubów czyli np. Bydgoszczy czy Olsztyna ale poza szalikami /Olsztyn/ czy koszulkami Bydgoszcz jakoś nie było to widoczne na hali. Byli chyba też ludzie z Jadaru i Bełchatowa.
-
-
Poczekajmy na wypowiedż kogos z TMK bo to od nich zalezy kiedy mają miejsce w numerze ja przesłałem wszystko w terminie.
BÓG HONOR OJCZYZNA!
-
Wspólny doping na reprezentacji KK PLK Bielska, Dąbrowy Górniczej, Białegostoku, Muszyny, Gdańska + kilka osób z Warszawy na Memoriale Agaty Mróz w katowickim Spodku (ok 50 osób). Ciężko przebić się przez trębaczy i DJ-a ale staramy się i kilka razy udaje się poderwać spodek. W sumie chyba nieźle jak na pierwszy raz, zero prób i pełen spontan (ekipa zebrana w 1,5 tyg).
Z oprawy - werbel, 2 bębny, rolki z kas na wejście, konfetti, zrobiona ze wspólnej zrzuty biało-czerwona sektorówka 9x6,5 m + nasz trans "Siatkówka to nie skoki narciarskie - Nie trąb kibicuj".
Jutro i w niedzielę powtórka z rozrywki w liczniejszym gronie (ma dojechać jeszcze kilka osób z Wrocławia) i czymś nowym z oprawy.
Z oprawy - werbel, 2 bębny, rolki z kas na wejście, konfetti, zrobiona ze wspólnej zrzuty biało-czerwona sektorówka 9x6,5 m + nasz trans "Siatkówka to nie skoki narciarskie - Nie trąb kibicuj".
Jutro i w niedzielę powtórka z rozrywki w liczniejszym gronie (ma dojechać jeszcze kilka osób z Wrocławia) i czymś nowym z oprawy.
-
Nas 10 na pierwszym dniu XIII Memoriału Ryszarda Świątkiewicza, graliśmy z UAM Poznań. Doping sporadyczny. Sobotę (Joker Piła i Orzeł Międzyrzecz naszymi rywalami) odpuszczamy, zresztą absolutny brak przyjezndych.
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
W II i III dniu na Memoriale Agaty Mróz-Olszewskiej kilka osób więcej dopinguje żenską reprezentację. Z oprawy : biało-czerwona baloniada, do sektorówki doklejamy zrobioną przez nas z kartonu reprezentacyjną koszulkę z nr "9" i nazwiskiem "MRÓZ" a wczoraj zawieszamy transy zrobione przez kibiców z Dąbrowy "Agato! Dla nas wygrałaś" i "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą". Sektorówka dwa razy przekazywana jest z rąk do rąk zmieniając sektory. Kilka razy udaje się ruszyć całą halę (ok.6 tys ludzi każdego dnia) jednak jedyne słowo, które znają ludzie na hali to "Polska" . Kiedy cokolwiek innego zaczynamy śpiewać albo poza najbliższymi sektorami nikt nie łapie o co biega albo spiker zamiast pociągnąc temat i rzucić hasło ludziom włącza swoją muzę.
Ze zrzuty za bilety udaje nam się zrobić oprawy, uszyć sektorówkę i kupić wielkiego pluszaka którego wraz z reprezentacyjnym szalikiem (biało-czerwony pasiak) dajemy oficjalnie córce Agaty Lilianie . Udaje nam się też z tej kasy wspomóc z jedno ze stowarzyszeń, które me swoje stoisko na memoriale.
Ogólnie cały memoriał dla bialskiej ekipy na duży plus.
Gdyby tylko nie trąbki :/
Ze zrzuty za bilety udaje nam się zrobić oprawy, uszyć sektorówkę i kupić wielkiego pluszaka którego wraz z reprezentacyjnym szalikiem (biało-czerwony pasiak) dajemy oficjalnie córce Agaty Lilianie . Udaje nam się też z tej kasy wspomóc z jedno ze stowarzyszeń, które me swoje stoisko na memoriale.
Ogólnie cały memoriał dla bialskiej ekipy na duży plus.
Gdyby tylko nie trąbki :/
-
kilka zdjęć z memoriału Agaty Mróz-Olszewskiej:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
A tu moje zdjecia z "II Memoriału Agaty Mróz" mecz Polska-Serbia
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
wiecej na [link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
wiecej na [link]
-
[link]
a jak wygląda to spotkanie z punktu widzenia kibiców Chemika ?
„Chodziło o to, że zbyt rzadko skandowana była nazwa firmy. Kibice zawarli po głośnym sporze umowę z Delektą, ile razy będą wołać.”
Poważnie mieliście umowę co do ilości słów "Delekta" które trzeba krzyknąć na meczu ?
a jak wygląda to spotkanie z punktu widzenia kibiców Chemika ?
„Chodziło o to, że zbyt rzadko skandowana była nazwa firmy. Kibice zawarli po głośnym sporze umowę z Delektą, ile razy będą wołać.”
Poważnie mieliście umowę co do ilości słów "Delekta" które trzeba krzyknąć na meczu ?
-
Stilon Gorzów- MKS Będzin
Nas dzisiaj 13, doping szczerze mówiac marny, mecz bez historii, gości 0.
Nas dzisiaj 13, doping szczerze mówiac marny, mecz bez historii, gości 0.
-
PTPS-u w Żukowie dzisiaj 15 osób, mecz potraktowany bardzo luzacko i to tyle o tym meczu mozna napisać. Aha, miejscowi cały jeden z bębnem...
-
ASPS AVIA ŚWIDNIK-SMS Spała
Nas w młynie ponad 30 osób młodzieżowego składu.Na początku drugiego seta prezentujemy oprawę składającą się z mini sektorówki i flag na kiju(nie mam fotek,jak będą jakieś ,to wkleję).Doping dobry +.Gości zero.
Nas w młynie ponad 30 osób młodzieżowego składu.Na początku drugiego seta prezentujemy oprawę składającą się z mini sektorówki i flag na kiju(nie mam fotek,jak będą jakieś ,to wkleję).Doping dobry +.Gości zero.
-
Wie ktoś coś na temat jakoby Jadar Radom miał sporo zakazów halowych i zawiesił wyjazdy? W każdym razie zaliczyli wczoraj zero w Gdańsku
-
Z wielką przykrością chcemy poinformować, że ekipa, która rządziła na halach siatkarskich przez wiele lat ,zawiesza swoją działalność. Jak ktoś jest rozgarnięty to wie, że w mieście mamy takie, a nie inne problemy którym nie jesteśmy w stanie podołać.Z kibicowskim pozdrowieniem - AZS CZĘSTOCHOWA!
-
Niewątpliwie wielka strata... :|
-
Tak z ciekawości zapytam, były jakieś drobne Avanti na siatkówce?
Jakieś pomysłowe oprawy, skomplikowane?
:)))
Jakieś pomysłowe oprawy, skomplikowane?
:)))
-
Jakoś dzisiaj gadałem z chłopakami ogarniętymi od was na ten temat i nikt poważnie nie traktuje wymysłów jakiegoś szmatławca.Więc skończ waść pierdolić i dowartościowywać się na kibice.net .
Od kiedy to ku*** kibice czerpią wiedze na temat innych z gazet .Rozumiem , że to co o was piszą to zawsze jest prawda ?
Od kiedy to ku*** kibice czerpią wiedze na temat innych z gazet .Rozumiem , że to co o was piszą to zawsze jest prawda ?
-
Ten sam wpis jest w temacie Żużel wiec nie ma sensu chyba dysktuowac.
Mam info że w Ostrołęce jest jakiś ruch kibicowski maja nawet flage (nas tam dzisiaj oczywiscie 0). Ktoś cos wie wiecej o nich?
Mam info że w Ostrołęce jest jakiś ruch kibicowski maja nawet flage (nas tam dzisiaj oczywiscie 0). Ktoś cos wie wiecej o nich?
-
Niby gdzie rządziła? Właśnie teraz w tej sytuacji pokazujecie jaka z was 'mocna ekipa'.cere8 pisze:Z wielką przykrością chcemy poinformować, że ekipa, która rządziła na halach siatkarskich przez wiele lat ,zawiesza swoją działalność. Jak ktoś jest rozgarnięty to wie, że w mieście mamy takie, a nie inne problemy którym nie jesteśmy w stanie podołać.Z kibicowskim pozdrowieniem - AZS CZĘSTOCHOWA!
-
Na Limanowskiego rządzili:)
Zawiesili działalność to co sie rzucacie? Tonacego sie nie kopie.
Po za tym niewatpliwy sukces Rakowa zmuszajac ekipke glownie mlodziezy co cos sie bawi w kibicowanie do zawieszenia w taki a nie inny sposob. Widocznie akcja propagandowa w miescie slabo dziala ze i tak do tej pory ekipka co na mecze u siebie 50 osob ma na sektorze ciagle istniala.
Zawiesili działalność to co sie rzucacie? Tonacego sie nie kopie.
Po za tym niewatpliwy sukces Rakowa zmuszajac ekipke glownie mlodziezy co cos sie bawi w kibicowanie do zawieszenia w taki a nie inny sposob. Widocznie akcja propagandowa w miescie slabo dziala ze i tak do tej pory ekipka co na mecze u siebie 50 osob ma na sektorze ciagle istniala.
-
PTPS - AZS KSZO
Jak na razie mecze pod względem ilości kibiców nastrajają pozytywnie w I lidze. Na trybunach ok. 800 osób, nas 40 KK. Jeżeli frekwencja by się tak utrzymała to będzie to niewątpliwy sukces w niższej lidze. Na meczu debiutuje nowa flaga "Pilanie" (fotka po którymś z najbliższych spotkań).
Jak na razie mecze pod względem ilości kibiców nastrajają pozytywnie w I lidze. Na trybunach ok. 800 osób, nas 40 KK. Jeżeli frekwencja by się tak utrzymała to będzie to niewątpliwy sukces w niższej lidze. Na meczu debiutuje nowa flaga "Pilanie" (fotka po którymś z najbliższych spotkań).
-
Nie dzieje się tam nic ciekawego, chociaż pewnie jest i tak ciekawiej niż na hali w Suwałkach ;)Czeresniowa2 pisze:Mam info że w Ostrołęce jest jakiś ruch kibicowski maja nawet flage (nas tam dzisiaj oczywiscie 0). Ktoś cos wie wiecej o nich?
Jak wszyscy za jednego, tak ja sam za wszystkich.
-
A propos, jest jakaś szansa na powrót Ślepska do Augustowa (chociaż za rok, dwa, ale jednak)?
-
Chemik - PTPS
Nas w Policach 14 osób, miejscowych ok. 10 dopingujących (jakoś ciężko to określić bo co chwilę u nich ktoś wychodził i wracał).
Nas w Policach 14 osób, miejscowych ok. 10 dopingujących (jakoś ciężko to określić bo co chwilę u nich ktoś wychodził i wracał).