Komentarze 2-3.10
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 2-3.10
godna uwagi akcja BKSu na Gorala w czasach kalkulacji atakowac w 44 ekipe 160 osobowa zasluguje na uznanie.
-
Panowie nie ma co juz tego komentowac bo zaraz pare stron znowu zajmie dyskusja na temat czy było ich tylu czy tylu.
Fakt, liczba Widzewiaków troche zawyżona ale juz nie róbmy mętkiku bo chyba wszystko zostało wyjaśnione.
Szkoda tylko że taka ekipa jak Widzew zawyza sobie swoje liczby wyjazdowe.
Na zdjęciach wszystko widać.
Fakt, liczba Widzewiaków troche zawyżona ale juz nie róbmy mętkiku bo chyba wszystko zostało wyjaśnione.
Szkoda tylko że taka ekipa jak Widzew zawyza sobie swoje liczby wyjazdowe.
Na zdjęciach wszystko widać.
-
Zdjęcia ci mogą zrobić w każdej minucie a z minuty na minuty mogło być ich więcej. Nie jestem z Widzewa i koniec polemiki na ten temat.

-
Piszemy ile było osób ogólnie,a nie ile było na sektorze.Koniec tematu na sektorze ok 350-380 osób.Reszta zawraca do Chorzowa.Jeśli komuś pasuje liczba 20 osób niech sobie wpisze w notatnik 20 osób.Nas to nie interesuje.Zacznijcie jeździć tak jak my ,to mecze będą inaczej wyglądać i będziemy mogli dyskutować.Koniec tematu z naszej strony.
chciałbym zapytac ponownie czy GieKSa w Polkowicach bez flag czy akurat takie zdjecie pstrykniete bo Katowiczanie raczej nie jeżdżą bez flag a przynajmniej nie pamietam takiego wyjazdu a jeszcze wczoraj pisano o trudnym terenie dla gieksiarzy ze wzgledu na mecze w regionie.Bez jakiej kolwiek napiny oczywiscie.
-
Doszlo do walki naszej grupy samochodowej(ok 50 osob), poruszajacej sie bez wahadla, ktora wygrywamy. Nie tlumaczcie sie mlodym skladem, bo dobrze bylo widac jakie osoby walczyly.
Góral 1956 Żywiec - Nase Som Góry Nase Som Hole To My Som Prowdziwi Górole
-
Ile Craxy w Lubinie i Lechii w W-wie?
-
Lechii cały sektor, czyli 1400 osób.Larkson1908 pisze:Ile Craxy w Lubinie i Lechii w W-wie?
-
[link]
co ma wspólnego Szczakowianka z polskim FC Interu? bo jeśli dobrze mi sie wydaje to wisi tam fana która jest własnością tego oto FC.
co ma wspólnego Szczakowianka z polskim FC Interu? bo jeśli dobrze mi sie wydaje to wisi tam fana która jest własnością tego oto FC.
GKS Katowice... wpisany w moje życie
-
Zaliczyłem dziś za 8zł derby Jaworzna. W sumie nic specjalnego ale rzuciło się w [link] nędzne oflagowanie sektora Victorii. Tak jakby zatrzymali się w latach 90tych. Liczbowo tak do 150osób, Szczakowianki ponad dwukrotnie więcej. Reszta stadionu piknikowata w zdecydowanej części sympatyzująca dobrze grającej Szczakowiance. Widać było w kilku miejscach kilkuosobowe grupki innych klubów. Na pewno Wisła i GKS. Aby wejść na trybunę główną trzeba było przejść przez młyn Szczakowianki. Osoby wychodzące w trakcie meczu z głównej były szyderczo pozdrawiane z młyna Szczakowianki.FootballHools pisze:No ciekawia mnie te derby Jaworzna..chcialbym widziec z akd uzbieralo sie tyle Victori.. ciakawe. Pytanie byl ktos z KSZO pomimo zakazow w Radzionkowie? Pozdriawam!
-
VJ gosc zapytal o liczbe to napisalem jaka , a reszte pozostawialem Wam do relacji , a czy wy cos napiszecie czy nie , nie interesuje mnie.
Nasz kolega Boysan ktory zmarl sympatyzowal z Interem . nalezal takze do FC Interu z Polski .
Nasz kolega Boysan ktory zmarl sympatyzowal z Interem . nalezal takze do FC Interu z Polski .
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
Cracovii z Lechem na oko 100 osób, mają ze soba 2 swoje flagi oraz 4 flagi Lecha. W naszym młynie nie słyszalni, w ogóle nie wiem czy prowadzili doping, usłyszeć ich można było dopiero po meczu.
Quis ut Deus!
-
100 czy 1000? bo jak tylko 100 to porazka...
-
-
niby nie moja sprawa oraz nie miejsce na takie dyskusje, ale skąd tak dobrze znasz chłopaków z Cracovii? na Świonach ich poznałeś, czy na Rudzie? większość normalnych kibiców Cracovii nie używa oraz nie lubi tego określeniafattkkot pisze:ku*** polowa ludzi z Cracovii tak mówi o sobie a Ty się dopierdalasz. To tak jak ku*** jeden murzyn na drugiej wola nigga ale jak Ty go tak nazwiesz to afera międzynarodowa.PanRamTamTam pisze:Co to za klub Craxa?Larkson1908 pisze:Ile Craxy w Lubinie i Lechii w W-wie?
Jestem nowy moge nie wiedzieć!
nienawidzę gliniarzy, nienawidzę tych chujów, nienawidzę ich widoku, nienawidzę ich mundurów
-
xavier77 pisze:co sie dzialo w Płocku ?
nic
-
To jeżeli razem z Lechem byli w 100 osób to ciekawie ile samej Cracovii było. żenada
-
Gieksa bez flag, Polkowice 30 osób i 5 flagdominho pisze:chciałbym zapytac ponownie czy GieKSa w Polkowicach bez flag czy akurat takie zdjecie pstrykniete bo Katowiczanie raczej nie jeżdżą bez flag a przynajmniej nie pamietam takiego wyjazdu a jeszcze wczoraj pisano o trudnym terenie dla gieksiarzy ze wzgledu na mecze w regionie.Bez jakiej kolwiek napiny oczywiscie.
-
Nikogo z KSZO nie byłoFootballHools pisze:No ciekawia mnie te derby Jaworzna..chcialbym widziec z akd uzbieralo sie tyle Victori.. ciakawe. Pytanie byl ktos z KSZO pomimo zakazow w Radzionkowie? Pozdriawam!
-
Mam pytanie. Oglądałem mecz Legii z Lechią w TV. Mam pytanie jaka flaga wisiała na obok Reprezentacyjnej Legii? (nie chodzi mi o Den Hagg tylko z drugiej strony).
-
na Legii znowu race... hm, ciekawe jak to sie skonczy, bo karą na pewno, ale chodzi mi o dalsze losy sektora gości i ochrony, bo raz moglo im to ujsc na sucho, ale 2?
-
Ostatni kibice Widzewa wchodzili na stadion ok. 10 min. przed końcem meczu.Rycerz pisze:Rycerz pisze:no tak to racja co za spostrzegawczosc..sprajt pisze:Zdjęcia ci mogą zrobić w każdej minucie a z minuty na minuty mogło być ich więcej. Nie jestem z Widzewa i koniec polemiki na ten temat.
tylko ze w oficjalnej relacji napisali ze ostatnie osoby weszly zaraz po pierwszym gwizdku!!a tu to zdj jest robione najprawdopodobniej juz podczas gry:)
Zdjęcie jest raczej z początku meczu i z pewnością nie wszyscy, którzy tego dnia dopingowali Widzew w Bytomiu są na nim ujęci.
-
chyba myslimy o tej samej bo ja tez zwrocilem na nia uwage, mialem nawet wrazenie ze to flaga Wroclaw, ale wydaje mi sie ze to raczej Gocław, czyli dzielnica Warszawyopolanin1945 pisze:Mam pytanie. Oglądałem mecz Legii z Lechią w TV. Mam pytanie jaka flaga wisiała na obok Reprezentacyjnej Legii? (nie chodzi mi o Den Hagg tylko z drugiej strony).

-
Czyli co Ruch siedział razem z GieKSą ?19SWA23 pisze:Victorii wraz z jaworznickim Ruchem , napewno byl tez GKS z Ciezkowic .
-
pozwole Sobie skomentowac liczby wyjazdowe
PB - Widzew - przy piatku i wczesnej godzinie liczba b.dobra, co do liczby podawanej przez Widzew, okreslili sie ilu jechalo, a ilu weszlo.
ZL - KSC - po otwarciu nowego estadio i komplecie publicznosci, bylem przekonany ze i wyjazdy beda dobre zaliczac, niestety po raz kolejny rozczarowuja.
Legia - Lechia - co tu pisac, wykorzystuja cala pule biletow, CONCRETES
TSW - WKS - mecz zgodowy, liczba trudna do oszacowania, napewno wiecej jak podana oficjalnie. brawo
ogolnie poziom liczb wyjazdowych co kolejke jest staly, chcialbym napisac ze idzie do przodu, ale tu sektor zamkniety, inni niejada bo ? itp
Chwała Kibicom zasiadajacym w Sektorze Gosci !
PB - Widzew - przy piatku i wczesnej godzinie liczba b.dobra, co do liczby podawanej przez Widzew, okreslili sie ilu jechalo, a ilu weszlo.
ZL - KSC - po otwarciu nowego estadio i komplecie publicznosci, bylem przekonany ze i wyjazdy beda dobre zaliczac, niestety po raz kolejny rozczarowuja.
Legia - Lechia - co tu pisac, wykorzystuja cala pule biletow, CONCRETES
TSW - WKS - mecz zgodowy, liczba trudna do oszacowania, napewno wiecej jak podana oficjalnie. brawo
ogolnie poziom liczb wyjazdowych co kolejke jest staly, chcialbym napisac ze idzie do przodu, ale tu sektor zamkniety, inni niejada bo ? itp
Chwała Kibicom zasiadajacym w Sektorze Gosci !
jestem hardkorem
-
rozdzieleni Kibicami Victoriinonameboy pisze:Czyli co Ruch siedział razem z GieKSą ?19SWA23 pisze:Victorii wraz z jaworznickim Ruchem , napewno byl tez GKS z Ciezkowic .
ehh
jestem hardkorem
-
Cracovii na sektorze gości 192 osoby w tym 45 z Lecha Poznań
szału niema. brak dopingu
szału niema. brak dopingu
-
Szczakowianki na derbach 293 osoby w młynie! W przemarszu bierze udział 150 osób! Podczas meczu prezentujemy dwie oprawy. W pierwszej flagowisko oraz 40 ogni wrocławskich. W drugiej kartoniada oraz 50 rac! Melanz po meczu trwa caly czas! Wygrywamy na trybunach oraz na murawie! W tym meczu wspiera nas 8 osób z Szombierek Bytom! Do tego 4 osoby z polskiego fc interu mediolan z flaga boysana, nieżyjącego naszego brata! Co do Victorii nie mnie oceniac, dla mnie zaprezetowali sie słabo w okolo 100-120 osób jaworznickiej zbieraniny! Biało-Czerwone Jaworzno!

-
Ps. Zapomnialem dopisać. Na płocie wiszą nasze wszystkie flagi. Nawet nie wisząca od czasów ekstraklasy 'united hooligans' ! Wybaczcie ale relacje z komorki, bo wielki melanz trwa!

-
Derby Jaworzna.
Z tego co się dowiedziałem to ok 4 kibiców Fabloka i 5MTS-u i raczej zadnej zbieraniny nie było każdy wspierał Vicie i się utożsamiał z nią więc o czymś takim nie ma mowy, co do słabego oflagowania i ze lata 90(tak jak ktoś wspomniał) to mi to zawsze imponowało że Vicia jest taka Old Scholowa i gównie melanżowa ekipa bo przecież lata 90 to dla Polskiego kibicowstwa najlepsze lata...
Z tego co się dowiedziałem to ok 4 kibiców Fabloka i 5MTS-u i raczej zadnej zbieraniny nie było każdy wspierał Vicie i się utożsamiał z nią więc o czymś takim nie ma mowy, co do słabego oflagowania i ze lata 90(tak jak ktoś wspomniał) to mi to zawsze imponowało że Vicia jest taka Old Scholowa i gównie melanżowa ekipa bo przecież lata 90 to dla Polskiego kibicowstwa najlepsze lata...
-
-
5-6 aut kibiców ŁKS plus mały bus, około 30 osob ktore wspierały Resovie w Płocku salwuje sie karkołomną ucieczką przez około 50osobową grupą fanatyków Widzewa. Jedno auto niestety nie daje rady i kończy w rowie więc nie daje rady uciec - pasażerowie nie zapamiętają tej wycieczki jako udanej.
-
To jest dział komentarze a nie galeria! Nazywacie kibiców Victori zbieraniną? Tak się składa że mieszkam w Jaworznie od urodzenia a na GieKSe jeżdżę regularnie od 20 lat i doskonale pamiętam lata 90. Nie przypominam sobie jednak was w tych latach,zarówno wy jak i Victoria jesteście mi całkowicie obojętni i nie liczycie się w tym mieście. Jednak wypowiadając się obiektywnie w tym temacie to kibiców Victori pamiętam od zawsze,was natomiast dopiero od czasów waszej gry w extraklasie. A na koniec zadaj sobie pytanie. Czy jeśli to Victoria grała by w extraklasie parę lat temu a wy dalej na zadupiu w Szczakowej to myślisz że wogóle byście się wczoraj zebrali? Nie miałem zamiaru tu kogoś bronić, tylko wkurwiają mnie wasze napinki a tak naprawdę nie macie nic do powiedzenia w tym mieście,chyba że mi zaraz odpiszesz o waszych akcjach szkolnych w gimnazjum.Winger pisze:Pierwszy filmik z derbów;
http://www.youtube.com/watch?v=MJLlLh5amNQ
Trójkolorowe Jaworzno!
Brat za Brata Persona Non Grata
-
Tak obiektywnie, ta mam wrażenia, że tak samo o Was piszą kibice Ruchu... Stadion GKSu też raczej nie jest w centrum Katowic? Ale to już taki jaworznicki "pierdolnik", że nie wypowie się kibic z Katowic, tylko koleżka z tego samego miasta.PNG_GKS_K-CE pisze: To jest dział komentarze a nie galeria! Nazywacie kibiców Victori zbieraniną? Tak się składa że mieszkam w Jaworznie od urodzenia a na GieKSe jeżdżę regularnie od 20 lat i doskonale pamiętam lata 90. Nie przypominam sobie jednak was w tych latach,zarówno wy jak i Victoria jesteście mi całkowicie obojętni i nie liczycie się w tym mieście. Jednak wypowiadając się obiektywnie w tym temacie to kibiców Victori pamiętam od zawsze,was natomiast dopiero od czasów waszej gry w extraklasie. A na koniec zadaj sobie pytanie. Czy jeśli to Victoria grała by w extraklasie parę lat temu a wy dalej na zadupiu w Szczakowej to myślisz że wogóle byście się wczoraj zebrali? Nie miałem zamiaru tu kogoś bronić, tylko wkurwiają mnie wasze napinki a tak naprawdę nie macie nic do powiedzenia w tym mieście,chyba że mi zaraz odpiszesz o waszych akcjach szkolnych w gimnazjum.
Trójkolorowe Jaworzno!
Przypomnę że nowa Szczaksa wystartowała bez pomocy PZPNu od ZERA w najniższej lidze, a My nadal jesteśmy i będziemy! Nie poddajemy się modzie.
Liczba kibiców Victorii na +
Problemy z wejściem zupełnie niezrozumiałe, ale to już V niech opisze.
Derby są nasze!
US '03 SWA
-
-
Jaga na sektorze Górnika
-
Jaga na meczu była tylko dzięki naszej gościnieLeszek Piesek pisze:[link]
gosc na sektorze Jagi?
nic wiec dziwnego że chłopak w koszulce siedzi w śród kibiców Jagi
Górnik obecnie nie przyjmuje gości dlatego Jagiellonia była na naszym sektorze
You will never walk alone
Torcida Górnik'99
Torcida Górnik'99
-
Nie wiem jak Wam, ale mi bardzo podoba się to w jaki sposób pokazała się Victoria, zapachniało old school'em i to raczej wyszło im na plus.
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Szczakowianka zaprezentowała się bez porównania lepiej, obie drużyny były w swoim mieście i miały równe szanse na prezentację.
A swoją drogą, na tych flagach z czasów ekstraklasy to ówcześni kibice Szczakowianki pisali co im do głowy przyszło i nawet się nie zastanawiali co to znaczy zbytnio :)
A swoją drogą, na tych flagach z czasów ekstraklasy to ówcześni kibice Szczakowianki pisali co im do głowy przyszło i nawet się nie zastanawiali co to znaczy zbytnio :)

-
I jak tam z wejściem na Legie? było co filmować? ;)
...wrócą ze szpitala to się określą.