Zakaz Pedałowania Wrocław
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Zakaz Pedałowania Wrocław
W sobotę przez Wrocław przejdzie marsz dewiantów seksualnych i wszelakiej maści różowych terrorystów, którzy chcą zalegalizować w naszym kraju [link] homoseksualne. Jak zwykle w takich wypadkach do akcji wkroczą przeciwnicy pedałowania. O godzinie 14 przy zbiegu Podwala i Świdnickiej, niedaleko Renomy, obok Pomnika Ofiar Stalinizmu, naprzeciwko Pomnika Chrobrego ruszy legalna kontrmanifestacja.
Może być ciekawie ;)
Może być ciekawie ;)
-
Re: Zakaz Pedałowania Wrocław
ja sie pojawie na pewno:)
-
-
Bydgoszcz też się wybiera. Do zobaczenia w Wrocławiu!
-
ma ktoś z Was panowie jakies zdjęcia ? Co sie stało z tym chłopakiem co go powinęli ?
Swoja drogą myślałem że więcej będzie Śląska na kontrmanifie cwelusów..
Ps. to prawda że powinęli jakiegoś chłopaka z NOP-U za te huki na tego murzyńskiego dziennikarza co do nas podszedł na ulicy?
Swoja drogą myślałem że więcej będzie Śląska na kontrmanifie cwelusów..
Ps. to prawda że powinęli jakiegoś chłopaka z NOP-U za te huki na tego murzyńskiego dziennikarza co do nas podszedł na ulicy?
-
Nie było wielkiego ciśnienia na tą manifę jak choćby rok temu.
W zeszłym roku potraktowano ją jako rozgrzewkę przed meczem Śląsk-Zagłębie,który był kilka godzin później i dlatego wtedy kibiców Śląska było więcej.
Zresztą NOP słabo rozreklamował swoją imprezę w porównaniu z latami poprzednimi,czego nie zapomnę wytknąć chłopakom przy najbliższej okazji.
W zeszłym roku potraktowano ją jako rozgrzewkę przed meczem Śląsk-Zagłębie,który był kilka godzin później i dlatego wtedy kibiców Śląska było więcej.
Zresztą NOP słabo rozreklamował swoją imprezę w porównaniu z latami poprzednimi,czego nie zapomnę wytknąć chłopakom przy najbliższej okazji.
-

Nie wiem czy się śmiać, czy płakać...
[link]
-
"to coś" jest wykładowcą na uniwersytecie wrocławskim.
Skąd się ku*** tacy ludzie biorą...
-
w morde lać... jak jest okazja.anabolicwindow pisze:
Nie wiem czy się śmiać, czy płakać...
[link]
no onecie piszą że zwolennikow perderastów 200 a przeciwników ponad 100
-
A co z tymi chłopakami zatrzymanymi przez psy?
-
Serio mówisz? Jaki jest stosunek władz uczelni do tego co sobą reprezentuje?Wyznawca pisze:"to coś" jest wykładowcą na uniwersytecie wrocławskim.
-
To dziwadło było już raz w telewizji, tzn nie pamiętam dokładnie w jakim programie, ale jakimś show bodajże.O.. pisze:Serio mówisz? Jaki jest stosunek władz uczelni do tego co sobą reprezentuje?Wyznawca pisze:"to coś" jest wykładowcą na uniwersytecie wrocławskim.
SŻK&AGKŚ
-
O.. - Oni generalnie są tolerancyjni. Przynajmniej na moim wydziale UWr wygląda to tak, że wszyscy wykładowcy wręcz emanują sympatią i tolerancją wobec homosiów.
Przez 3 lata mojego studiowania jeden wykładowca nazwał rzecz po imieniu i powiedział słowo "pedały" i pouczył jedną z koleżanek na roku, że: "żyjemy w Polsce więc mówmy po Polsku "pedał", a nie "gej" gdyż jest to zapożyczenie z języka angielskiego."
Z miejsca stał się moim ulubionym wykładowcą.
Władze uczelni chyba nie reagują na takie wybryki. Przynajmniej ja o niczym takim nie słyszałem żeby ktokolwiek miał problemy z racji sympatii do pedałów lub bycia nim, bo coś czuję, że paru takich by się znalazło...
Przez 3 lata mojego studiowania jeden wykładowca nazwał rzecz po imieniu i powiedział słowo "pedały" i pouczył jedną z koleżanek na roku, że: "żyjemy w Polsce więc mówmy po Polsku "pedał", a nie "gej" gdyż jest to zapożyczenie z języka angielskiego."
Z miejsca stał się moim ulubionym wykładowcą.
Władze uczelni chyba nie reagują na takie wybryki. Przynajmniej ja o niczym takim nie słyszałem żeby ktokolwiek miał problemy z racji sympatii do pedałów lub bycia nim, bo coś czuję, że paru takich by się znalazło...
-
Ci Panowie w długich włosach biorący udział w manifestacji to lewacy i brudasy?
-
nie... to combat 18 w nowych uniformach bojowych...
-
Dr Kamszot pisze:Ci Panowie w długich włosach biorący udział w manifestacji to lewacy i brudasy?
Dlaczego uważasz że jak ktoś ma długie włosy to brudas i lewak ? Mało to kibiców jest metali ??
TSW WISŁA KRAKÓW
To co tu piszę jest moim prywatnym zdaniem . Nie jest oficjalnym stanowiskiem kibiców Krakowskiej Wisły
To co tu piszę jest moim prywatnym zdaniem . Nie jest oficjalnym stanowiskiem kibiców Krakowskiej Wisły
-
Brudas to brudas, zaraz powiesz "mało to jest kibiców homoseksualistów?". Parodia.Mariano TSW pisze:Dr Kamszot pisze:Ci Panowie w długich włosach biorący udział w manifestacji to lewacy i brudasy?
Dlaczego uważasz że jak ktoś ma długie włosy to brudas i lewak ? Mało to kibiców jest metali ??
SŻK&AGKŚ
-
rozjebałeś mnie .... :D dawno się tak nie uśmiałem ;D pzdrozl88 pisze:nie... to combat 18 w nowych uniformach bojowych...
-
ku***,aż sie włos jeży na głowie,że takie dziwolągi mają czelność wyjść na ulicę i narzucać społeczeństwu swoje zboczenia...Wysiedlić to w pizdu do Holandii!
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani