BiałyTeofilów pisze:Jesli ta piosenka Libera jest zajebista to chyba mam do czynienia z dziecmi wspolczesnej komercji
Twoja sprawa. Jak ci się nie podoba to sobie przesłuchaj utwór Peji on jest konkretniejszy bo jest o kibicowaniu. A jaki chciales utwór na 85 lecie? chciales cos w stylu "wszystkich rozjebiemy wroga rozjedziemy" ??
Max for you
mic pisze:
wasik pisze:Gdzie punkt numer 3
w '99 jeszcze byl, od niedawna jest juz tylko 1,2,3,5,6.... popierdolilo sie wszystko
Nie widzę powodu żeby się podniecać i walić w pory. Normalny szalik anty, Legia też ma szal AntyLech więc wyluzuj. Jak komuś się podoba albo kolekcjonuje to sobie kupi. Mi tam się akurat nie podoba i bym go na mecz nie założył ale on jest i tak niebo lepszy od tego wyrobu Legi pt. "AntyLech":
erni_90 pisze:Nie widzę powodu żeby się podniecać i walić w pory. Normalny szalik anty, Legia też ma szal AntyLech więc wyluzuj. Jak komuś się podoba albo kolekcjonuje to sobie kupi. Mi tam się akurat nie podoba i bym go na mecz nie założył ale on jest i tak niebo lepszy od tego wyrobu Legi pt. "AntyLech":
[link]
Ten szalik AntyLech jeszcze z błędem
Max for you
mic pisze:
wasik pisze:Gdzie punkt numer 3
w '99 jeszcze byl, od niedawna jest juz tylko 1,2,3,5,6.... popierdolilo sie wszystko
erni_90 pisze:Nie widzę powodu żeby się podniecać i walić w pory. Normalny szalik anty, Legia też ma szal AntyLech więc wyluzuj. Jak komuś się podoba albo kolekcjonuje to sobie kupi. Mi tam się akurat nie podoba i bym go na mecz nie założył ale on jest i tak niebo lepszy od tego wyrobu Legi pt. "AntyLech":
[link]
Nikt się tutaj nie podnieca... Nie sądź ludzi według siebie
hehehe przypomina mi sie jak kiedys ogladalem zdjecia z derbow bieszczadow to chyba Ustrzyki Dln. pokazaly dupska w klatce ma ktos moze to foto? sory za OT
Ten Kwazimodo co stoi na tym zdjęciu [link] po prawo to przywódca klubu kibica Piotrcoviii Piotrków. Tutaj jeszcze fotka jego i jego koleszków z niedawnego wyjazdu do Lubina [link] (2 od lewej)