Komentarze 17-19
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 17-19
Skoro od tylu lat nie przeszkadza im ten styl pisania i sami przeklejają jego wypociny to byc moze sami taki styl prezentują. Osobiście zawsze mnie to dziwiło bo mniej lub bardziej ale zaczeło sie dbac by takich ludzi odsuwac jednak pomimo antagnizmów miedzy niektórymi ekipami. A tu proszę... i facet ponoc dorosły ;) A tak wielu narzeka na 13 latków ;)
-
FC RacibóRz
o jaka Odre chodzi Wodzisław czy Opole?magnetismclub pisze:nie trafiona tylko walka umówiona tel nas 30-osób Jastrzębie 40 osób po honorowej walce ulegamy przeciwnikowi.
Relacje z Fana są mocno subiektywne,prześmiewcze,czasem z jajem i o to chodzi.No bo co fajnego jest w czytaniu kolejnej relacji w stylu-"Nas w miejście "X" tylu i tylu dobrego składu z niezłym dopingiem,na trasie spokój."Dziwi mnie fakt ze wogole kibic Slaska czytajacy taka relacje wkleja ja na ogolnopolskie forum
Relacje z Fana oddają przynajmniej w jakimś tam stopniu klimat wyjazdu.
A jeśli chodzi o inne relacje,to zapewne niedługo pojawi się krótsza i napisana mniej barwnym językiem relacja stowarzyszenia "Wielki Śląsk".
dlaczego Wigry Suwałki kazdy mecz rozgrywaja u Siebie?
Bo na wiosnę mają mieć zamknięty stadion z powodu remontu.
Wodzisław.FC RacibóRz pisze:o jaka Odre chodzi Wodzisław czy Opole?magnetismclub pisze:nie trafiona tylko walka umówiona tel nas 30-osób Jastrzębie 40 osób po honorowej walce ulegamy przeciwnikowi.
-
REDSOLDIER
prosze prosze Slask co kolejka znowu spina jacy oni ach i och :)
Zajmijcie sie tam czeskimi klimatami chociaz tam macie przeciwnikow na swoim poziomie , a w Polsce to wszyscy widza co prezentujecie .
Jedziecie na dawnej legendzie ale czasy sie zmieniaja i niestety teraz jestescie II liga ...
Zajmijcie sie tam czeskimi klimatami chociaz tam macie przeciwnikow na swoim poziomie , a w Polsce to wszyscy widza co prezentujecie .
Jedziecie na dawnej legendzie ale czasy sie zmieniaja i niestety teraz jestescie II liga ...
A Ty jaka ekipa?? Ciekawe skoro jesteśmy tacy słabi to czemu ostatnio 3ekipy nie podejmują z nami walki, a jednej nagle psuje się autokar??REDSOLDIER pisze:prosze prosze Slask co kolejka znowu spina jacy oni ach i och :)
-
REDSOLDIER
Zobacz w slowniku co znaczy Red a potem pytaj
Mnie to nie interesuje kto sie z Wami nie zatrzymal Wy to sie zawsze zatrzymujecie i podejmujecie walke nie ?
Nie chce Ci odpisywac bo to nie jest chat ani miejsce do tego jesli masz troche oleju w glowie to sam sobie odpowiedz gdzie Slask Wroclaw , a gdzie Lech Ruch Widzew Zeta ŁKS czy KSGKS .
Mnie to nie interesuje kto sie z Wami nie zatrzymal Wy to sie zawsze zatrzymujecie i podejmujecie walke nie ?
Nie chce Ci odpisywac bo to nie jest chat ani miejsce do tego jesli masz troche oleju w glowie to sam sobie odpowiedz gdzie Slask Wroclaw , a gdzie Lech Ruch Widzew Zeta ŁKS czy KSGKS .
A w szkole miałeś czytanie ze zrozumieniem?? Pokaż mi, gdzie ktoś z nas pisze że od w/w przez Ciebie ekip jesteśmy lepsi??REDSOLDIER pisze:Zobacz w slowniku co znaczy Red a potem pytaj
Poza tym wymieniasz tu same ekipy, które działają razem choć nie mówię, że pojedyńczo są słabe, ale jednak np. z Lechią nie stalibyśmy na straconej pozycji...
Co do KSGKS to nie chce mi się polemizować, ale ich wyjazd do Gorzowa i potem nasz na Motor do Zabrza pokazał, że i my i oni nie zawsze wysiadamy
Dajcie sobie na wstrzymanie każdy obeznany w temacie wie że Malinowe Nosy to nie ta liga co Lech,Widzew,Ruch,ŁKS czy Lechia.Co do tego kto do kogo nie wysiada to raczej Wrocławianie jakiś czas temu pierwszy raz w historii jadąc w zorganizowanej grupie na wyjazd nie zatrzymali się na "spotkanie" i było to z Widzewem ,wiadomo że dla WKSu to był wyjazd bardzo ważny i na ciśnieniu niema co się dziwić ale nie róbcie z siebie nie wiadomo kogo a opis Andersena z Breslau to już hit.Oprawa z Rolikiem jak najbardziej na miejscu.Fajnie że Jastrzębie znowu zaczyna coś tam robić bo dość dużym kryzysie.
zastanawiam się skąd czerpiecie to info o słabości WKS, bo po co niektórych wpisach to wygląda na to, że cała wasza wiedza ogranicza się do tego forum.
o jechaniu Śląska na starej opinii to ja słyszę od dobrych 10 lat, a jakoś niektórych cały czas boli ta ekipa skoro tyle piszą na jej temat
o jechaniu Śląska na starej opinii to ja słyszę od dobrych 10 lat, a jakoś niektórych cały czas boli ta ekipa skoro tyle piszą na jej temat
-
BeuthenOberschlesien
Pytanie jak na komisariacie ?Fight Łapa pisze:POLBYT:
Czy ta sama grupa Polonii,która biła się z GKSem potem wchodzi pod stadion Radzionkowa oraz rozwiesza transparent na bloku?
Tak ta sama grupa, lecz już w mniejszych ilościach, robimy swoje i po rozgonieniu już nas nie widać. Skończmy temat tego co było i transparentu. Do następnego.
Ciekawe ilu tych chłopaków jest z ekip a ilu pisze o tym co słyszało, bądż jakie ma zdanie? Bez odbioru!REDSOLDIER pisze: Sam widzisz co chlopaki z roznych ekip pisza i kazdej ekipie mozna cos zarzucic Wam rowniez , tylko ze Wam sie coraz wiecej zbiera dlatego macie taka a nie inna opinie .
-
REDSOLDIER
Podalem to jako przyklad , iz nie tylko ja tak sadze co oczywiscie nic nie zmienia to tylko subiektywne przemyslenia jedni beda myslec tak drudzy inaczej ;) a to tylko wymiana zdan .
ad wyzej
od tego ma sie zgody aby na nich polegac
od tego ma sie zgody aby na nich polegac
Dla Was opisy tego pana są z jajem? Oddają klimat wyjazdu? Współczuję pod każdym względem.Wyznawca pisze:Relacje z Fana są mocno subiektywne,prześmiewcze,czasem z jajem i o to chodzi.No bo co fajnego jest w czytaniu kolejnej relacji w stylu-"Nas w miejście "X" tylu i tylu dobrego składu z niezłym dopingiem,na trasie spokój."
-
magnetismclub
chodzi o Odrę Wodzisław - Gks Jastrzębie kolego po szalu
thorgal pisze:Dla Was opisy tego pana są z jajem? Oddają klimat wyjazdu? Współczuję pod każdym względem.Wyznawca pisze:Relacje z Fana są mocno subiektywne,prześmiewcze,czasem z jajem i o to chodzi.No bo co fajnego jest w czytaniu kolejnej relacji w stylu-"Nas w miejście "X" tylu i tylu dobrego składu z niezłym dopingiem,na trasie spokój."
a co, myślałes ze jak cos uwazasz za "gupie" to juz wszyscy tak musza uwazac ? jednych bawi to, innych tamto, swiat nie kreci sie wokol twojego "jedynego słusznego" swiatopogladu na zycie, takze daruj sobie takie współczujące napinanie
-
Barack Obama
A Zieliński nie ma racji jak pisze o Lechu amicowcy?
http://www.90minut.pl/liga/0/liga1944.html pod tabelą jest wszystko napisane.
http://www.90minut.pl/liga/0/liga1944.html pod tabelą jest wszystko napisane.
Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki.
-
borntobered1910
Powiedz mi bystrzacho skąd kibice po drugiej stronie płotu mogli wiedzieć że to tajniak?, rozumiem że ty ich rozpracowujesz w mgnieniu oka.Co śmieszniejsze kibice Ruchu myśleli że to jeden z kibiców.
Ciekawe jak nazywa swoich kolegów z Lublina, gdzie Motor gra na obcej licencji. Barack, idź pograj w golfa.Barack Obama pisze:A Zieliński nie ma racji jak pisze o Lechu amicowcy?
http://www.90minut.pl/liga/0/liga1944.html pod tabelą jest wszystko napisane.Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki.
-
Barack Obama
Nie interesuje mnie jak nazywa Motor, zapytałem się tylko czy nie ma racji.
Z tą różnicą, że Motor się od tego odcina, a Lech wręcz przeciwnie.
od czego się Motor odcina?bo chyba zaakceptowali Spartakusa Szarowolę, jako swój klub...Dezerter pisze:Z tą różnicą, że Motor się od tego odcina, a Lech wręcz przeciwnie.