Klubowe MP3 ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Tylko najlepiej robic to tak jak z flagami, zeby nie mogli glosowac ludzie zalogowani od paru minut, bo wiadomo jak jest...Rodriguez pisze:Mógłbym się tym zająć , tyle że trzebabyło by wcześniej zgłośić kawałki kandydatki , które powinny być umieszczone w ankiecie ..Wnuczek Jadzi pisze:Tez tak uwazam.GKS_Katowice pisze:Piosenka Lecha bardzo ładna, jedna z fajniejszych piosenek kibicowskich. Po prostu zajebista :D
Moim zdaniem "Jaskułcze gniazdo", "Niebieska vendetta" i ten kawąłek to 3 najlepsze kibicowskie kawałki HH jakie wyszły.
A moze by tak zrobic jakąś ankiete jak to było przy flagach?
Taki zabawowy temat wsród miliona napinkowych![]()
Moze ktos by sie tym zajął?
Zgłosimy przykładowo 20 czy ileś tam kawałków i podzielimy na grupy tak jak to było z flagami . Propozycje mi dawać na pw , albo pisać w tym temacie . Z racji tego , że mam bardzo dużo tych kawałków , te które nie będą umieszczone sam dodam do ankiety .
[link]
Pzdr.
Ja zgłaszam dwa kawałki Ruchu:
Bulek (Kignu) - Niebieska Vendetta
[link]
Champion & Żeton - Ruch Chorzów
[link]
Moze lepiej osobny temat założyc?
-
Kawałek ogólnie fajny , słowa dobre, tylko jeszcze lepszy by był jakby własny bit zrobili a nie z wpmaciejka pisze:Kawałek Lecha Poznań
[link] - Sendspace
[link] - Wyslij To

[link]
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
Terefere pisze:Kawałek ogólnie fajny , słowa dobre, tylko jeszcze lepszy by był jakby własny bit zrobili a nie z wpmaciejka pisze:Kawałek Lecha Poznań
[link] - Sendspace
[link] - Wyslij To![]()
[link]
akurat ten podkład był wolny do wzięcia.pisałem do właściciela podkładu.miałem kilka swoich podkładów, jednak doszedłem do wniosku,że na tym będzie najlepiej nagrać.myślę,że to nic złego wymieniać się podkładami.są ludzie,ktorzy robią podkłady dla innych osób i za to im dzięki.
-
A moim zdaniem w kibicowskiej muzie, bity jak i całą reszte powinni robić kibice bo nie sztuka wziąść bit od kolegi który zajmuje sie muzą. No ale to tylko moje zdaniemaciejka pisze:Terefere pisze:Kawałek ogólnie fajny , słowa dobre, tylko jeszcze lepszy by był jakby własny bit zrobili a nie z wpmaciejka pisze:Kawałek Lecha Poznań
[link] - Sendspace
[link] - Wyslij To![]()
[link]
akurat ten podkład był wolny do wzięcia.pisałem do właściciela podkładu.miałem kilka swoich podkładów, jednak doszedłem do wniosku,że na tym będzie najlepiej nagrać.myślę,że to nic złego wymieniać się podkładami.są ludzie,ktorzy robią podkłady dla innych osób i za to im dzięki.

-
Nie żebym miał jakieś wąty tylko tak napisałem bo ten podkłąd od razu mi sie skojarzył z tym kawałkiemmaciejka pisze:Terefere pisze:Kawałek ogólnie fajny , słowa dobre, tylko jeszcze lepszy by był jakby własny bit zrobili a nie z wpmaciejka pisze:Kawałek Lecha Poznań
[link] - Sendspace
[link] - Wyslij To![]()
[link]
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
- ban
Jak było to sorry ale te kawałki są zajebiste
Resovia
[link]
LUTA - "Koniec z żydami" (ŁKS Łódź)
[link]
Pompa niesamowita

Resovia
[link]
[link]
Pompa niesamowita

Idzie dwóch ełkaesiaków po meczu ulica .. nagle patrzą, a tam jakaś kartka na chodniku leży. Jeden podnosi i wpatrując się w nią mówi:
- Jahwe wiesz może co to za kartka? co tu jest narysowane ?
- nie wiem .. ale lepiej skserować
-
O Bożekicken pisze:Jak było to sorry ale te kawałki są zajebiste![]()
Resovia
[link]
[link]
Pompa niesamowita![]()
![]()

"Lepiej być faszystą niż pedałem"- Alessandra Mussolini...
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=MFs2n_s5 ... ed&search=
poszukuje tej piosenki w formacie mp3 i piosenki Unii Tarnów
z góry dzięki
poszukuje tej piosenki w formacie mp3 i piosenki Unii Tarnów
z góry dzięki
-
mam ta piosenke to cie wspomogearek1906nr pisze:Potrzebuje mp3 Wisła Wieliczka oraz Wisła Kaziemierzowskie jak ktoś może niech wrzuci linka do ściągnięcia ich
[link] Wisla Wieliczka
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają
"

-