samsung79 pisze:Mam pytanie czy na płocie w Bytomiu wisi jakaś bluza Polonii czy co to jest, bo nie potrafię tego rozkminić. Pozdro
Z tym, że to napewno nie bluza Polonii tej z Bytomia.
Tak wieszamy koszulke Poloni Bydgoszcz :) nie róbcie se juz wstydu z tymi komentarzami, aha zapomnialem to tylko forum i nick mozna zawsze zmienić.
Jest to koszulka (koszulka hokejowa z napisem z przodu Polonia Bytom na plecach nr 96 chyba ) zdobyta przed meczem do tego było jeszcze pare szali których ochrona nie wpuszcza.
TG_PNG pisze:Dziś w Radzionkowie nie daleko stadionu dochodzi do starcia banda na bande KSGKS okolo 100 Poloni.B okolo 60-70 starcie jakies 15sekund pare ko po stronie P.B i zrywaja sie w bloki...
Nie żebym się czepiał, ale chyba w Bytomiu, a nie Radzionkowie. Chyba, że RR hra na boisku Sokoła Rojca.
TG_PNG pisze:Dziś w Radzionkowie nie daleko stadionu dochodzi do starcia banda na bande KSGKS okolo 100 Poloni.B okolo 60-70 starcie jakies 15sekund pare ko po stronie P.B i zrywaja sie w bloki...
Nie żebym się czepiał, ale chyba w Bytomiu, a nie Radzionkowie. Chyba, że RR hra na boisku Sokoła Rojca.
estepeciak pisze:tak GKSiKSG mozna powiedziec ze wygrali starcie , jednak ko jako takich nie było. Nas jednak mniej i młoda ekipa . Co do transparentu naszego myślę ze pilot to był to strzał w 10 . ' Chłopaki ' z Ruchu zostali sprowokowani i podbiegli pod płot oczywiscie nie odważyli się przeskoczyć wiadomo dlaczego . Zresztą to nie pierwsza taka akcja ich że w przewadze liczebnej nie podejmują walki . Co do starcia mozna to podsumowac tak - jakość i liczba wygrała .
na koniec można napisac
ZAWSZE I WSZĘDZIE POLICJA JEBANA BĘDZIE
szkoda ze odrazu jak podbieglismy wy sie zrywacie ciekawe dlaczego no.. a i nowosc od kiedy mamy barwy Pomarańczowo-Czarne? Starcie oczywiscie ze na strone GKSKSG i pare odwas KO. To byly Slaskie Derby ! Pozdrawiam!
Nie chce tu nikogo bronić bo na pewno bliżej mi do Cidrów niż do Poloni, ale akurat tak się składa że siedziałem na waszych sektorach i widziałem tą akcje Poloni,zerwali się raczej przed psiarnią. W sumie to co dzisiaj zobaczyłem to troszeczke się zdziwiłem,Polonia chodziła pod stadionem w barwach i po osiedlu,w zasadzie robiła tam co chciała nie licząc porażki którą zaliczyła z ekipą mocnych wrażeń KS\G/KS. Z rozmów które usłyszałem na waszych sektorach można było wywnioskować że to nie pierwsza taka akcja Poloni..
Na stroszku zawsze będziemy! a okolice stadionu nigdy do nikogo innego jak nas nie należały, i raczej nigdy to się nie zmieni. Co do Polonistów wypisujących się tu to skończcie pisać swoje żale że wygrała jakość bo tam szafy a u nas młodzi. Akcja to akcja, dobrze że do czegoś doszło, a co do KO to nie widziałem nikogo, nikogo! kto miał tak naprawdę ciężko, transparent wszystko przemawia i tak miało to wyglądać http://waszapilka.pl/pictures/smallGall ... /14056.jpg
BeuthenOberschlesien pisze:Na stroszku zawsze będziemy! a okolice stadionu nigdy do nikogo innego jak nas nie należały, i raczej nigdy to się nie zmieni. Co do Polonistów wypisujących się tu to skończcie pisać swoje żale że wygrała jakość bo tam szafy a u nas młodzi. Akcja to akcja, dobrze że do czegoś doszło, a co do KO to nie widziałem nikogo, nikogo! kto miał tak naprawdę ciężko, transparent wszystko przemawia i tak miało to wyglądać http://waszapilka.pl/pictures/smallGall ... /14056.jpg
CHWDP!
Może nie widziałeś bo odpaliłeś wroty w kierunku bloków,prawda jest taka że trafiliście akurat na mocną naszą bande KS\G/KS. Fajnie że podjeliście walke i wszystko było ok bo sprzętu nie widziałem. Dodam jeszcze że przyjechaliśmy osobno i zaraz po wygranym starciu zrywamy się w kierunku Katowic.
Wisła przekombinowała z oprawą ale fajnie, że próbują robic cos trudnego. Ostatnio mało opraw na naszych stadionach urozmaiconych pod względem sposobu wykonania.
Czy mi sie wydaję, czy coraz wieksze grupy jezdza na wyjazdy? Prowadzi ktos jakies ogóle statystyki by móc porównac ogólna ilośc kibiców na stadionach z poprzednimi latami?
N@pinacz pisze:Unia jakieś przygody w Muszynie, czy spokój ?
Chyba miała ze strony Sandecji i Czarnych, lub samej Sandecji
To chyba miala ,czy miala? c**** wiesz to nie pisz nic !!!!! unia byla na wyjezdzie chociarz miala zakaz ,chcieli wejsc ale sie nie dalo ... jaskolki bez przygod wrocily do domu!!!!!!!
Mała poprawka nas 7 aut młodego składu, natomiast Odry autokar jak po walce się określili było ich 40-45 osób i walka trwała 20s. I również potwierdzili, że wszystko było jak najbardziej honorowo i nie mieli żadnych zastrzeżeń co do przebiegu. Pozdrawiam MBh'07
oficjalne info NAS 30 osób walczących GKS 40 osób u nas młody skład .przegrana po kilkudziesięciu sekundach .do następnego spotkania oby z pierwszym garniturem
POLBYT pisze:tak jak kolega z góry napisał,walka nie umawiana.Z naszej strony porażka i nauczka by inaczej sie organizować.Bardzo dużo przypadkowych kibiców PB (około 25 z samego Stroszka-dzielnicy na której grają cidry)sporo też młodych którzy dopiero zaczynają przygode z mocniejszymi wrażeniami.Dlatego ze strony PB bije sie niewielka ilośc reszta zabrana na huki.My w swoim gronie juz wyjaśniliśmy sobie pewne rzeczy,kilku młodych juz okazji na sprawdzenie nie będzie sie miało i tyle w temacie.Było dobrze bo honorowo i miejmy nadzieje ze na naszej lini zawsze tak będzie bo POLONIA sprzętu nie używa i zawsze podejmuje walke z przeciwnikiem.
Na tym zakończmy te wpisy kibiców Polonii.
to popytaj się kolegów z czym wyskoczyli na karpiu na jedno auto od nas...
bo golych rak to oni nie mieli
Dziwi mnie fakt ze wogole kibic Slaska czytajacy taka relacje wkleja ja na ogolnopolskie forum ? Chlopaki wystarczy liczba + fotki przekazcie waszemu redaktorowi wyjazdowemu
chcą sobie takie wklejać, to niech sobie wklejają. mnie tam bawią te kosmicznie niekiedy opisy - po prostu traktuje je z przymrużeniem oka. chociaż nie powiem, jak ktoś napisze o andersenie ze Śląska, to tylko jedna osoba przychodzi na myśl