Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Wymarłe Ekipy ...
ŁTS Łabedy , Carbo Gliwice
Tomi PG pisze:ŁTS Łabedy , Carbo Gliwice
Carbo Gliwice - swego czasu był niewielki młyn(gdzieś na tym albo poprzednim forum była fotka) byli to to także kibice Piasta
Nie wiem jak jest teraz
Ja chciałbym zapytać czy Concordia Piotrków to kibice Widzewa?
Słyszem że w tym mieście zmienia się nieco układ sił(przybywa kibiców ŁKS)
Generalnie tak. choc sa pewnie i tacy ktorzy sa tylko za Concordia.Sven pisze:Ja chciałbym zapytać czy Concordia Piotrków to kibice Widzewa?Tomi PG pisze:ŁTS Łabedy , Carbo Gliwice
A czy ktoś może się wypowiedzieć na temat kibiców z Piotrkowa którzy w latach 90 działali udzielali się na GKS Bełchatów? Mieli podobno nawet własną flagę którą skroiła Legia Warszawa.
Strzelinianka Strzelin - dzieje się coś tam jeszcze? Wiem że kiedyś mieli zgodę z Polarem Wrocław na którym coś próbowano rozkręcić ...
-
ŚNIEŻNY WARAN
W Strzelinie od dawna cicho... jeżdżą na Śląska
ffp pisze:Jeżeli chodzi o Hetman to znalazłem tylko takie coś: http://www.90minut.pl/skarb.php?id_klub ... d_sezon=77 ale najlepiej niech ktoś zorientowany w temacie się wypowie. Szkoda by było zaniku ruchu kibicowskiego na Hetmanie. Niedawno jeszcze potrafili utworzyć młyn w 1000 twarzy.
http://www.90minut.pl/liga/0/liga5495.html - AMSPN Hetman zgłosił drużynę do rozgrywek seniorskich. Do rozgrywek miała być zgłoszona także drużyna zalożona przez nowo powstałe stowarzyszenie. W pewnym momencie wydawało się że dwa Hetmany zagrają ze soba w klasie B. Ostatecznie okręgowy związek dopóścił drużyne AMSPN do rozgrywek o jedną klasę wyżej, a drużyna stowarzyszenia nie uzyskała wszystkich wymaganych pozwolen i nie została zgłoszona do rozgrywek.
A ja mam takie pytanie odnośnie Start-u Łódź.Ładnych pare lat temu pamiętam że pare osób chodziło miało jakieś flagi szaliki i nawet była taka niby "awantura" z Pelikanem Łowicz :).Coś się tam nadal dzieje ??
Podbijam pytanie. Chyba od dłuższego czasu Okocimski nie jeździ na wyjazdy, nie zbierając się nawet u siebie ?miejski patriota pisze:Jak wygląda sytuacja w Brzesku? Widziałem relacje z meczu z Płockiem-brak flag i młyna od dawna tak czy tylko na tym meczu?
I jak się sprawa ma z Czuwajem Przemyśl ? Chyba długoletnia gra w okręgówce nie wyszła im na dobre ?
Czuwaj jak narazie przechodzi kryzys gra w okregowce nie wyszla im na dobre zero mlynu i dopingu u siebie w tamtej rundzie teraz graja wszystkie mecze na wyjazdach bo maja caly stadion w przebudowie ale tez nie jezdza a jak juz to po pare osob incogito wydaja tez gadżety i walcza na miescie z lokalnym rywalem Polonia z tego co wiem to narazie w miescie gora sa Polonisci ps nie jestem kibicem jednych i drugich
Victorie Jaworzno można zaliczyć do ekip wymarłych
Jadąc przez Brzesko widziałem grafy (no, bardziej napisy)RSD pisze:Podbijam pytanie. Chyba od dłuższego czasu Okocimski nie jeździ na wyjazdy, nie zbierając się nawet u siebie ?miejski patriota pisze:Jak wygląda sytuacja w Brzesku? Widziałem relacje z meczu z Płockiem-brak flag i młyna od dawna tak czy tylko na tym meczu?
I jak się sprawa ma z Czuwajem Przemyśl ? Chyba długoletnia gra w okręgówce nie wyszła im na dobre ?
SANDECJA i coś w stylu "to miasto jest nasze - Sandecja!"
Kiedyś Okocimski był chyba bardziej równorzędnym rywalem dla nich, teraz chyba nieco mniej.
czasem gdzieśtam pojadą. sezon temu byli w kilkunastu w Otwocku na OKS-ie gdzie dostali oklep od OKS-u po meczu (atak na ich busa). o jakiś ich dalszych eskapadach nie słyszałem,cichociemny pisze:Ktoś wspomniał o Pelikanie. Pelikan jeszcze działa kibicowsko? Kilka lat temu próbowali coś robić w drugiej lidze.
-
Grzmiąca Stopa
Leszek Piesek pisze:jeszcze wroce do Hutnika, zdaje sie ze w tamtym roku, albo jeszcze wczesniej grali z Radomiakiem u siebie, czy wtedy Hutni dzialal kompletnie sam?
W Radomiu wspomagała ich Wisła Puławy.
Hutnik to naprawdę dobra i solida ekipa wystarczy przypomnieć że walczyli z Górnikiem Łęczna i szybkie ich zwycięstwo.
Z tego co się orientuję to za tydzień mają arcyciekawy wyjazd do Płocka...
-
Grzmiąca Stopa
I chciałem zapytać czy na Rozwoju Katowice coś się dzieję?
Ponoć w latach 90 to była sympatyczna ekipka.
Na Rozwoju od dawna nic się nie dzieje.Grzmiąca Stopa pisze:I chciałem zapytać czy na Rozwoju Katowice coś się dzieję?
Chyba Ci się pomyliło i jechałeś przez Nowy Sączmiejski patriota pisze: Jadąc przez Brzesko widziałem grafy (no, bardziej napisy)
Kiedyś Okocimski był chyba bardziej równorzędnym rywalem dla nich, teraz chyba nieco mniej.
Naprzod Jedrzejow dziala cos jeszcze ?
biolyy pisze:Chyba Ci się pomyliło i jechałeś przez Nowy Sączmiejski patriota pisze: Jadąc przez Brzesko widziałem grafy (no, bardziej napisy)
przejedż się przez Brzesko drogą relacji Kraków-Nowy Sącz i skończ pierdolić bo rzeczywiście sa tam takie napisy. ten drugi mniejszy już zabaźgrany troche, a ten drugi już ponad miesiąc jest nieruszony.
-
libiążanin
Górnik Brzeszcze.
Im to klub rozwiązali...
A kiedys potrafili sie zbierac
Im to klub rozwiązali...
libiążanin pisze:Górnik Brzeszcze.
Im to klub rozwiązali...
Z tego co wiem to ekipa nie wymarła, jeżdżą po prostu na mecze Unii Oświęcim...
-
patriota85
Działa, więcej informacji masz,np na ich forum.IceTea pisze:Naprzod Jedrzejow dziala cos jeszcze ?
-
AsgAarD_xxx
- Kontakt:
Wie ktos moze, czy Czarni Dęblin jeszcze dzialaja? Pamietam, ze kilka lat temu mieli nawet niezly mlynek.
-
Fanatyk Wisły Puławy
Raczej nie działają. Czasami wystawią jakiś młynek na ważniejszych meczach. Na wyjazdy nie jeżdżą. Ostatnio jak u nich byliśmy na PP to nikogo w barwach nie stwierdziliśmy.
Czy jest jakis doping na Sparcie Gryficach, kręci tam się coś?
Jaka sytuacja panuje w Gryficach?
Jak zatem wygląda sytuacja na Górniku Brzeszcze? Kto tworzy Górnika? Sama brzeszczańska Wisła?
Tylko na ważniejszych meczach, wyjazdy rzadko aczkolwiek zdarzają się. Liga robi swoje i ciekawe mecze to mamy praktycznie tylko z Rykami.AsgAarD_xxx pisze:Wie ktos moze, czy Czarni Dęblin jeszcze dzialaja? Pamietam, ze kilka lat temu mieli nawet niezly mlynek.
Na Górniku nigdy nie było takich podziałów. Jest Wisła jak i LegiakisieI pisze:Jak zatem wygląda sytuacja na Górniku Brzeszcze? Kto tworzy Górnika? Sama brzeszczańska Wisła?
-
Nowomieszczanin
Mam pytanko, nie wiedzialem do ktorego działu pytanie wrzucic, bo nie ma takiego tematu ktory by pasował.
Konkretnie, czy mógłby przedstawić ktoś wszystkie walki Wisłi Kraków ? Dlugo nie slyszalem nic o tym zeby TSW wybralo się z kims na grzybki.
Konkretnie, czy mógłby przedstawić ktoś wszystkie walki Wisłi Kraków ? Dlugo nie slyszalem nic o tym zeby TSW wybralo się z kims na grzybki.
Soła Oświęcim. Ponoć wczoraj kibice Soły (20-30 osób) byli obecni na wyjazdowym meczu swojej drużyny w miejscowości niedaleko Oświęcimia. Ubrani w koszulki meczowe, szale, mieli bęben i dopingowali cały mecz. Co to w ogóle za ekipa? Czy w przeszłości na Sole był zorganizowany ruch kibicowski? I jakie stosunki panują na linii Unia-Soła?
-
pattaya man
Kamax Kanczuga?pamietam ze laaaata temu mieli kibicow a nawet pojawiali sie na wyjazdach.czy nadal dzialaja czy sa moze jakims fan-clubem?
Nowomieszczanin pisze:Mam pytanko, nie wiedzialem do ktorego działu pytanie wrzucic, bo nie ma takiego tematu ktory by pasował.
Jeśli chodzi o umówione walki to nic sie nie działo w ostatnich latach.
Szansa ustawki była ostatnio po pucharze polski gdzie Wisła i Śląsk umówiły się na walke ze ŁKSem po 150 osób. Niestety psy wyczaiły akcję i do niczego nie doszło.
Jedyne jako takie starcia mieliśmy ostatnio z Pogonią (która nie wyszła z pociągu) i GKSem Bełchatów przed ich kasami.
-
Nowomieszczanin
A mozna wiedziec czemu?pattaya man pisze:Jeśli chodzi o umówione walki to nic sie nie działo w ostatnich latach.
-
Nowomieszczanin
O co Ci biega? Chodziło mi o to czy może mają jakieś powody, ktore ogłosili dlaczego w ostatnim czasie zadnej ugadanej walki nie stoczyli.
-
jankomuzykant
Zastanów się ! zmieńmy adres forum na pikniki.net.
-
Nowomieszczanin
O taka odpowiedz mi chodzilo. Pozdrawiam
-
Wyjazd Rzecz Święta
Wisła&Śląsk umówione na walke z ŁKS-em ostatnim czasy, umówione, że bez sprzetu i było bez sprzętu. Wiec czemu niby Wisła jest nie godna zaufania?Rodowity Bdg pisze:To już nie można odpowiadać w sposób grzeczny na niektóre pytania? Co niektórzy swoją "uprzejmością" sami zaśmiecają temat i zaniżają poziom tego forum. Wydaje mi się, iż ani Wisła, ani Cracovia nigdy nie stoczyły "umawianej walki" na gołe ręce, na ubitej ziemi (dla głupich wyjaśniam - nie obchodzą mnie starcia pod kasami, na stadionie, osiedlach, czy jakieś tam spontaniczne spotkania na trasie itd.) z wyjątkiem Hutnika NH. Jeśli się mylę to niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu i poda przykład. Sam nie znam powodu dlaczego te dwie krakowskie ekipy nie biorą udziałów w takich starciach. Nasuwa mi się tylko i wyłącznie jedna myśl, nie są to ekipy godne zaufania (to jest akurat fakt).
-
Troublemaker
Abstrahując od sprzętu porzuconego w lesie, przeznaczonego na...Cracovię oczywiście...dodam, iż jedna jaskółka wiosny nie czyni.Wyjazd Rzecz Święta pisze:Wisła&Śląsk umówione na walke z ŁKS-em ostatnim czasy, umówione, że bez sprzetu i było bez sprzętu. Wiec czemu niby Wisła jest nie godna zaufania?Rodowity Bdg pisze:To już nie można odpowiadać w sposób grzeczny na niektóre pytania? Co niektórzy swoją "uprzejmością" sami zaśmiecają temat i zaniżają poziom tego forum. Wydaje mi się, iż ani Wisła, ani Cracovia nigdy nie stoczyły "umawianej walki" na gołe ręce, na ubitej ziemi (dla głupich wyjaśniam - nie obchodzą mnie starcia pod kasami, na stadionie, osiedlach, czy jakieś tam spontaniczne spotkania na trasie itd.) z wyjątkiem Hutnika NH. Jeśli się mylę to niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu i poda przykład. Sam nie znam powodu dlaczego te dwie krakowskie ekipy nie biorą udziałów w takich starciach. Nasuwa mi się tylko i wyłącznie jedna myśl, nie są to ekipy godne zaufania (to jest akurat fakt).
Śląsk był umówiony, Wisła do nich dołączyła.Wyjazd Rzecz Święta pisze:Wisła&Śląsk umówione na walke z ŁKS-em ostatnim czasy, umówione, że bez sprzetu i było bez sprzętu. Wiec czemu niby Wisła jest nie godna zaufania?