Na dodatek farmazoniasz.Pogoń podczas ostatniego meczu pucharu Polski w Elblągu nie dość, że po drodze została obita najpierw przez Lechię i Arkę, to potem jeszcze przez Olimpię o czym było cicho. ale to chyba najlepiej wyjaśnia jakie panują między nimi relacje.
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
ultras_olimpia
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Wedlug mnie wszystkie zgody zawarte po 2000 roku sa zgodami, ktore opieraja sie tylko i wylacznie na interesach i tylko z tego wzgledu zostaly stworzone. Przykre, ale niestety prawdziwe.
Zgody:
ŁKS Łódź
Stal Stalowa Wola
Układy:
Arminia Bielefeld
Fan Cluby:
Sędziszów Małopolski
Łańcut
Boguchwała
Lesko
Świlcza
Malawa
Kosy:
Stal Rzeszów
Wisłoka Dębica
Igloopol Dębica
Czuwaj Przemyśl
Polonia Przemyśl
Stal Mielec
Młyn: 150-600 osób (na derbach do 2000).
ŁKS Łódź
Stal Stalowa Wola
Układy:
Arminia Bielefeld
Fan Cluby:
Sędziszów Małopolski
Łańcut
Boguchwała
Lesko
Świlcza
Malawa
Kosy:
Stal Rzeszów
Wisłoka Dębica
Igloopol Dębica
Czuwaj Przemyśl
Polonia Przemyśl
Stal Mielec
Chodzi o Resovie Rzeszów. Co miałeś na celu to wklejając?;)edsonn pisze:Zgody:
ŁKS Łódź
Stal Stalowa Wola
Układy:
Arminia Bielefeld
Fan Cluby:
Sędziszów Małopolski
Łańcut
Boguchwała
Lesko
Świlcza
Malawa
Kosy:
Stal Rzeszów
Wisłoka Dębica
Igloopol Dębica
Czuwaj Przemyśl
Polonia Przemyśl
Stal Mielec
Cofnij się do pierwszych stron tematu to zrozumiesz :)Dybek pisze:Chodzi o Resovie Rzeszów. Co miałeś na celu to wklejając?;)edsonn pisze:Zgody:
ŁKS Łódź
Stal Stalowa Wola
Układy:
Arminia Bielefeld
Fan Cluby:
Sędziszów Małopolski
Łańcut
Boguchwała
Lesko
Świlcza
Malawa
Kosy:
Stal Rzeszów
Wisłoka Dębica
Igloopol Dębica
Czuwaj Przemyśl
Polonia Przemyśl
Stal Mielec
Kiedyś ktoś już wklejał coś podobnego, na temat Resovii. Notka też bez podpisu o jaki klub chodzi. Ale OK, nie ważne.
Kiedyś przewinęło się zdjęcie łączonego szalika Ruchu i Górnika Zabrze. Można coś więcej na ten temat? Szalik wyglądał na dość stary.
Kiedyś przewinęło się zdjęcie łączonego szalika Ruchu i Górnika Zabrze. Można coś więcej na ten temat? Szalik wyglądał na dość stary.
Było o tym pisane chyba kilkanaście razy, Górnik i Ruch łączyła kiedyś krótkotrwała zgoda i z tej okazji szalik został wydany. Dłuższego opisu sobie poszukaj, albo niech Ci ktoś inny napisze.
Jak to jest wkoncu z tą zgodą Legia - Juventus? pytam z ciekawosci bez zadnego dopierniczania sie itd...Mam kilku znajomych za (L) i gadaja ze wszystko ładnie pięknie zgoda super itd...ale słyszałem ze Juventus jakos nie za bardzo był za tą zgodą i jest to bardziej naciągane takie przez ADO Den Haag
-
MamoJeszczeGodzinke
Już był wałkowany temat Juventusu, skoro Legioniści mówią że wszystko ma się dobrze to chyba wiedzą lepiej od was, o ile się nie mylę to sztama została przybita z jedną z ważniejszych grup na Juve a jest ich kilka
Wydaje mi się,że Legioniści mają przybitą sztamę z grupami : Nucleo i Drughi. Jeśli się mylę to proszę sprostować.MamoJeszczeGodzinke pisze:Już był wałkowany temat Juventusu, skoro Legioniści mówią że wszystko ma się dobrze to chyba wiedzą lepiej od was, o ile się nie mylę to sztama została przybita z jedną z ważniejszych grup na Juve a jest ich kilka
A nie jest tak ze najwazniejszą grupa jest VikingPrzemas1 pisze:Wydaje mi się,że Legioniści mają przybitą sztamę z grupami : Nucleo i Drughi. Jeśli się mylę to proszę sprostować.MamoJeszczeGodzinke pisze:Już był wałkowany temat Juventusu, skoro Legioniści mówią że wszystko ma się dobrze to chyba wiedzą lepiej od was, o ile się nie mylę to sztama została przybita z jedną z ważniejszych grup na Juve a jest ich kilka
Z całym szacunkiem dla forumowego grona, ale analiza jaką kto ma zgode jest zupełnie nie na miejscu. W tryniacie nos w nie swoje układy i naprawde nic Wam do tego. Jesli Legia mówi, że zgoda istnieje i ma sie dobrze to tak jest.
niektorzy ludzie na forum chyba oczekuja ze nagle ktos z Legii napisze ze zgoda z Sosnowcem czy Juve to lipa i fikcja ... ludzie zastanowcie sie nawet jakby tak bylo to tym tu sie nikt chwalic nie bedzie ze ma zgody tylko na papierze..
jesli jest zgoda to jest i nie rozkminiajce wiecej czy moze sie bardzo lubia czy tylko trochę i dlaczego jedna zgoda wspierala druga w 200 osob a nie w 205..
ps posluzylem sie przykladami powyzszych ekip bo dosyc internauci duzo strasznie zametu tu sieja o tych ekipach ostatnio
jesli jest zgoda to jest i nie rozkminiajce wiecej czy moze sie bardzo lubia czy tylko trochę i dlaczego jedna zgoda wspierala druga w 200 osob a nie w 205..
ps posluzylem sie przykladami powyzszych ekip bo dosyc internauci duzo strasznie zametu tu sieja o tych ekipach ostatnio
Obecnie najwięcej do powiedzenia ma grupa Drughi, z którą to został przybity oficjalny blat. Zgoda jest akceptowana równieżm.in przez Nucleo i Noi Soli, więc grupy też dosyć konkretne. Tyle.sądna noc pisze:A nie jest tak ze najwazniejszą grupa jest VikingPrzemas1 pisze:Wydaje mi się,że Legioniści mają przybitą sztamę z grupami : Nucleo i Drughi. Jeśli się mylę to proszę sprostować.MamoJeszczeGodzinke pisze:Już był wałkowany temat Juventusu, skoro Legioniści mówią że wszystko ma się dobrze to chyba wiedzą lepiej od was, o ile się nie mylę to sztama została przybita z jedną z ważniejszych grup na Juve a jest ich kilka
Skoro to dosyć konkretne grupy to mam pytanko: mógłbyś przybliżyć osiągnięcia tych grup?Mam na myśli czasy obecne.....
Skoro jesteśmy przy temacie Juventusu czy orientuje się ktoś jakie ma on zgody, kosy i układy. Wiem że zgoda to na pewno Ado Den Haag , Legia Warszawa a kosa to raczej Fiorentina czy Torino ktoś wie coś więcej?
krzysiek mylisz się bo Darek nie jest kibicem Pogoni (wiem bo sam się z nim kłóciłem na priv).
Co do Juventusu to wczoraj na meczu było widać, że zgoda ma się dobrze. Tutaj macie wszystko o ich zgodach i kosach: http://www.juvepoland.com/text.php?id=794
Co do Juventusu to wczoraj na meczu było widać, że zgoda ma się dobrze. Tutaj macie wszystko o ich zgodach i kosach: http://www.juvepoland.com/text.php?id=794
Jaka sytuacja na linii Odra Opole - Jagiellonia Białystok?
-
SopockiLechista
A co ma być? Gryf i Czarni to sa nasze zgody od wielu lat.
Jakby się ekipy spotkały to chętnie by doszło do wymiany argumentów. ;)Mateo14 pisze:Jaka sytuacja na linii Odra Opole - Jagiellonia Białystok?
A jak obecnie wyglądają stosunki między kibolami Lecha Poznań a Jagiellonią Białystok?
Kiedyś wiadomo była kosa a jak obecnie?
Kiedyś wiadomo była kosa a jak obecnie?
Co do szalika Ruch-Górnik to kiedyś przez bardzo krótki czas trwała zgoda zwana "Śląską siłą". Zgoda upadła bardzo szybko ale szalik zdążyli wydać.
-
Kumaty12345
Jak sytuacja w Częstochowie pomiędzy
CKM vs RKS
CKM vs AZS
RKS vs AZS
CKM vs RKS
CKM vs AZS
RKS vs AZS
a jak jest na linii Falubaz-Legia??
A jak wygląda sytuacja w Bytomiu? Mam na myśli PBvsGKSz!
Czy na Szombierkach istnieje jakiś jeszcze ruch kibicowski?
Słyszałem ze Polonia czasem lubi wpaść na stadion GKSz
Nie jestem z zainteresowanych stron, ale myślę że na to pytanie zna odpowiedź każdy który choć trochę interesuje się sceną kibicowską.PCP pisze:A jak wygląda sytuacja w Bytomiu? Mam na myśli PBvsGKSz!
Polonia Bytom ma kosę z Szombierkami. Na Szombierkach istnieje ruch kibicowski, jeżdżą na swoje wyjazdy oraz kadrę.
Dziwne że pytasz jak wygląda sytuacja w Bytomiu, skoro wiesz że na Szombry wpada raz po raz Polonia..
-
Spierdalaj88
W dniu wczorajszym zostaje przybita zgoda pomiędzy kibicami Chełmianki Chełm a Górnikiem Łęczna.
lubelscykibice.pl
lubelscykibice.pl
Powiślanka to zgoda radomskiej Bronitablica11 pisze:hehehe co za hipokryta ;)
Radomiak MIAŁ ukad ze Stalą Rzeszów a o Powiślance to pierwsze słysze.
PS: leć do kiosku!
Polonia Iłża jest fc RadomiakacortesWWA pisze:"Przemek82" widzewiaku psinco wiesz o Radomiaku.
Tak sie sklada, ze czesto bywam na meczach w Radomiu nawet z raca w reku. Z tego co mowia Kibice RKS-u to Polonia Ilza jest zgoda, a za Stala Rz nie zerwali stosunkow i widzialem nawet ekipe stali na meczu Radomiaka.
Koniec koncow farmazoniarz jestes Ty
-
kristof
Polonia Iłża to FC Radomiaka a ze Stalą Rzeszów był układ, jednak został zakończony!
CortesWwa no i kto wyszedl na farmazoniaza?kristof pisze:Polonia Iłża to FC Radomiaka a ze Stalą Rzeszów był układ, jednak został zakończony!
wiedziales ze dzwoni tylko nie wiedziales w ktorym kosciele.Chciales zablysnac kumatoscia a sie osmieszyles
wracajac do tematu jak jest na lini KSZO -Cracovia?
Powie mi ktoś, jak to jest, że Ruch ma jednocześnie zgody z Elaną i Apatorem?
-
NiebieskieZoRy
poszukaj od c**** razy bylo pisany albo wejdz tutaj! http://niebiescy.pl/historia_kibicow.phpQiubKK pisze:Powie mi ktoś, jak to jest, że Ruch ma jednocześnie zgody z Elaną i Apatorem?
-
che fujara
- Moderator
tak samo jak Lechia ma z Gryfem i Czarnymi.
-
gryfslupsk*
mamy z Czarnymi (tymi prawdziwymi, nie pajacami z kosza) układ więc to trochę coś innego .
Myślę, że dobra odpowiedzią byłaby lektura tematyki dotychczasowych wpisów "cichociemnego". Daje do myślenia :)
-
patriota85
KosaKumaty12345 pisze:Jak sytuacja w Częstochowie pomiędzy
CKM vs RKS
CKM vs AZS
RKS vs AZS
?
Kosa
a nie bylo wlasnie tak ze w ostatnim roku, dwoch AZS dogadal sie z Rakowem? jesli sie myle sorry.
Jak wygląda sytuacja pomiędzy Starem Starachowice a klubami z regionu radomskiego? Mam tu na myśli Broń,Radomiak,Powiślanka.
Czy Powiślankę faktycznie łączy jakiś układ z KSZO?
Czy Powiślankę faktycznie łączy jakiś układ z KSZO?
-
kluchu1926
Stosunki Staru z Radomiakiem i Bronią neutralne. Natomiast Powiślankę można uznać za nie lubianą w Starachowicach z racji kontaktów wcześniej z Wisłą Sandomierz a obecnie z KSZO.